2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. 14:45 itibariyle bir adet blast embriyom transfer edildi.

Test tarihim 6 Mart.

Hic birsey hissetmiyorum ben ya sanki cok daha heyecanli yada ne biliyim degisik hissederim diye dusunuyordumm

Ay canim cok sevindim darisi bana bizlere insallah

Ay canim cok sevindim darisi bana bizlere insallah
Aminnn canım darısı hepınızın basına knşallah ben tm emınde degılım kandada pozıtıfı gorurum inşallah kan testını test gunınde yapıcam yoksa şimdi dusuk cıkar tekrarlamam gerekır kokrkarım batı gununde yaptıram

inşallah canım kandada pozitif olucak güzel düşün güzel olsun inşallah canım sen ne ilaçları kullanıyorsun prednol sende kullanıyordun dimi

Iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. 14:45 itibariyle bir adet blast embriyom transfer edildi.

Test tarihim 6 Mart.

Hic birsey hissetmiyorum ben ya sanki cok daha heyecanli yada ne biliyim degisik hissederim diye dusunuyordumm
Canim hayirli olsun insallah bebisin sana simsiki tutunur.pozitif haberlerini paylasirsin....bende heyecanla adet olmayi bekliyorum...sen kac gun kullandin bantlari birde transferden once kan testi falan istedi mi senden?

Cabım

Nasıl kızlar var mı bir durum? Diyin bakemmmmm[/QUOTE]
Canm benm trasfer gunu belli oldu,eger devam ederse donmuslarm sali gunu yani 24subatta alcam insallah bebislerimi☺

Nasıl kızlar var mı bir durum? Diyin bakemmmmm
Canm benm trasfer gunu belli oldu,eger devam ederse donmuslarm sali gunu yani 24subatta alcam insallah bebislerimi☺[/QUOTE]
Ikimiz ayni gunde alicaz bebislerimizi canim benimde sali gunu insallah bizde hayirli guzel haberler aliriz...

Canim hayirli olsun insallah bebisin sana simsiki tutunur.pozitif haberlerini paylasirsin....bende heyecanla adet olmayi bekliyorum...sen kac gun kullandin bantlari birde transferden once kan testi falan istedi mi senden?

Insallah canim. Ben 27 ocakta adet oldum 28inde bantlara basladim. 15. gunde kontorle gitmem lazim fakat is seyahatimde oldugum icin 18.i gun gidebildim. ertesi gunde bantlara devam ederek diger ilaclara basladim. 24. gunde de transfr oldu. Bantlara ve jele devam edecgm. fakat herkesin farkli sen hic bant bile kullanmayabilirsin. Sana da bool sans canim, hepimiz icin hayirlisi olsun ins

Merhaba hanımlar, öncelikle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, inşallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur. Benim transferim 18 şubatta yapıldı, bir adet dondurulmuş 3. Gün embriyo yerleştirildi. 2 mart test tarihim. Size bir sorum olacak bu sefer bana neupogen diye bir iğne başladım. Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. Size bu iğneyi başladılar mı? İğne hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Test tarihim 6 Mart.

Canım hayırlı olsun transferin, inşallah mutlu sona ulaşacaksın...
Yalnız test tarihin bana uzun geldi neden o kadar geç anlamadım ?

Nasıl kızlar var mı bir durum? Diyin bakemmmmm
Canm benm trasfer gunu belli oldu,eger devam ederse donmuslarm sali gunu yani 24subatta alcam insallah bebislerimi☺[/QUOTE]

Tabi ki eder canım inşallah bebeklerini alacaksın sende ve bir daha ayrılmayacaksın Allahın izni ile...

Tabi ki eder canım inşallah bebeklerini alacaksın sende ve bir daha ayrılmayacaksın Allahın izni ile...[/QUOTE]

Saol Amandacim. Walla banada gec geldi aslinda. Blast transferinden sonra daha hizli olur diye dusunmustum ama tam 15 gun beklememi soylediler. Sanirim emin olmak istiyorlar.

Buarada sende hicbir belirti, agri fln var mi? Bende yok sayilir... her ay yumurtlama donemimde olan hafif kasik ve bel agrisi ama cok cok bildik bir agri. Yada bu traz belirtiler icin biraz daha mi zaman gecmesi lazim?

Merhabalar,bnm yrn transferim var,iki gun once lh ve prog. testlerini yaptim onlara gore transfer iptal edilir yada yapilir dediler,aramadilar henuz ancak bn arayip laboratuardan sonucumu ogrendim,
Prog : 0.1
Lh : 7.49 mus.Sizce nasil transfer olur mu?
Size yapildiysa bu testler bilirsiniz belki

Ikimiz ayni gunde alicaz bebislerimizi canim benimde sali gunu insallah bizde hayirli guzel haberler aliriz...
Aa super canm ya ne guzel,ayni,gune denk gelmesi transferlerimizn insallah sonuclarmzla da seviniriz☺

Tabi ki eder canım inşallah bebeklerini alacaksın sende ve bir daha ayrılmayacaksın Allahın izni ile...
İnsallah canm insallah sende kavusmussun insallah smski tutunurlar saglckla birlikte gecirecegnz gunlernz olur canm☺

SLM kızlar,
bu sabah kontrolüm vardı. lucrin iğneye devam ve estrofemi günde 3 adette çıkardı. aspirin ve folbiol devam. haftaya salı tekrar kontrole gidicem. ve doktorum muhtemelen 27 şubat cuma günü tranfer yaparız dedi.
inş. herşey yolunda gider mübarek günde alırım bebişlerimi :)

Hoşgeldin ve transferin hayırlı olsun... Sözkonusu iğneyi ben kullanmıyorum dolayısı ile yardımcı olamayacağım...
Senide listemize ekledim... İlk sayfada yer alan tablodaki eksik bilgilerini de yazmanı rica ederim...

Canım tekrar idrar testi yaptın mı merak ettim :)))) Benimde test tarihim 25 Şubat ama ben daha transferin 4.günündeyim...

İnşallah canım sağlıkla alırsın bebişlerini de hasret biter... Tarihin belirlenmesi insanı biraz rahatlatıyor sanki di mi?

Canım tekrar idrar testi yaptın mı merak ettim :)))) Benimde test tarihim 25 Şubat ama ben daha transferin 4.günündeyim...
tekrar yaptım dune gore bıraz belırgın dun yakından bakınca anca gorunuyordu sılık cıgı bugun dırek gorunuyor sılık cıgı canım hayırlısıyla ınşallah kandada pozıtıfı gormek kucagıma almak nasıp olsun ınşallah senınde pozıtıf olsun ısteyen herkezın ınşallah pozıtıf olur sonucu amınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…