2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Arkadaşlar gerçekten kanda sonucun bu kadar erken çıkması çok güzel. Madem çıkıyor neden 12 gün bekletiyorlar bizi bizde merak ediyoruz herhalde

Bir sorum olacak bende ağrı, sızı falan olmuyor. Bugün transferin 4. Günü. Bu normal mi acaba? Sizde durumlar nasıl?

Sagol canım tek embrıo 5. Gun embrıosu ama dk yınde ıkız olma ıhtımalı var içerde bolunebılınır dedı canım allah razı olsun darısı hepınıze ınşallah
benimde tek insallah benimde bölünür çok nadir bir durummus ama Allahın hikmetinden sual olunmaz Rabbim tamamına erdirsin

Canım erken çıkması mümkün oluyor elbet özellikle de 5.gün embriyosu ise...
Ama şöyle bir gerçekte var ki bu değer yükselmesi kişiden kişiye değişebiliyor... Bazı insanlarda 5.gün başlıyor yükselmeye bazısında 9.gün bazısında 11.gün dolayısı ile doktorlar en garantili olan günü yani 10-12.günler yapılmasını öneriyorlar, doğrusu da bu bence... Erken öğrenmek güzel ama değerin iyi çıkmazsa çok stresli günler geçiriyorsun test gününe kadar buda bebiş için tehlike arz ediyor...
Benimde transferin 5.günü bugün... Kasıkta dolgunluk ve şişkinlik dışında bir şey hissetmiyorum... Bende 25 şubata kadar nasıl dayanırım bilemiyorum :)))

yaşım 37 irenbe tüp bebek trasnsfer 12 şubat test günüm 25 şubat daha erken yapıcam haber veririm :) son adetim 28 ocak ... bu arada bulutefe arkadasımız hamile

Sağol canım, benimde test tarihim 25 Şubat ama ben beklemeye çalışacağım... Senin tarihini 23 Şubat yazıyorum canım o zaman...

tamam cnm 23 iyidir :) doktor kagıda yazmıs 25-26 subat test günü diye 14 gün geçiyor çatlatacak beni

Benimde normal test günü 2 mart, 3. Embriyosu yerleştirdiler. Sizce hangi gün iyidir erken test için

Benimde normal test günü 2 mart, 3. Embriyosu yerleştirdiler. Sizce hangi gün iyidir erken test için
benimde 3. gün embriyosu doktora bakarsak 14 gün sonraya verdi test gününü..transferden kaç gün sonra test yapmıs oluyorsun ? inşallah hamileyizdir

benimde 3. gün embriyosu doktora bakarsak 14 gün sonraya verdi test gününü..transferden kaç gün sonra test yapmıs oluyorsun ? inşallah hamileyizdir
Canım 18 şubattı transfer, transfer gününü sayarsak 13. Günü oluyor test günü. İnşallah hamileyizdir ben hiç bir belirti görmüyorum. Benim birde clexane ve neupogen iğnelerim var onlar bir tek göbeğimde ağrı yapıyor.

bende herşey var fitil gün aşırı iğne estrofem asprin benim 5.gün kasıklarımda ağrılar başladı oda ara ara.. 2 gündürde göğüs uçlarının cevresinde kabarıklık var ama kullandıgımız ilaçlar hep hormonları haraketlendiriyor bilmiyorum bazen hamilemiyimki diyorum bazende yok değilimdir diyorum karışmış durumdayım

Benden size nacizane tavsiye
sevil35 canım sen 23 Şubattan önce,
Bt0601 canım sende 28 Şubattan önce yapmayın kızlar... Bende sabırsızlanıyorum ama son düzlük artık bir iki gün daha sıkalım dişimizi...

Canım benimde öyle, birde bir sürü ilaç var. Ben ne içecektim falan diyorum bazen :) bende crinone jel, aspirin, folbiol, estrofem, clexane, neupogen var şimdilik :) benim 4 dondurulmuş vardı, 3 tanesi dejenere olmuş, kala kala bi tene bebem kalmış, eşimde bende çok umutlu değiliz aslında, çünkü ilk tramsferde zaten en iyilerini yerleştirmişlerdi, tutunmadı. Şimdi de kötülerin arasında iyisini yerleştirdiler. Rabbimden hayırlısı, O isterse olur tabi.
tamam canım sabredelim biraz :)

Sagol canım tek embrıo 5. Gun embrıosu ama dk yınde ıkız olma ıhtımalı var içerde bolunebılınır dedı canım allah razı olsun darısı hepınıze ınşallah

selam canim, bende iki tane transfer istedim israrla ama doktor hayir dedi. Bende transfer esnasinda gorursunu benimki iceride bolunecek dedim. Aman sakin bolunmesin o cift embriyo transfer edilip ikiz hamilelikten daha riskliymis ayni plesantayi kullandigin icin. Ve bolunme ihtimalide %7 sanirim. Bana gore cok dusuk doktorlara gore ciddi bir ihtimalmis.

Benimde 19 Subat transfer tarihim ama test tarihi 6 Mart. yani tam 15. gunde hemde 5. gun embriyosu olmasina ragmen. Benim doktor iyice garantici sanirim 10 yada 12. gunde yaptirip iki gin sonra tekrarla demeyecek heralde.

Bende cok ısrar ettım canım hanı benım nıyetım ıkıZden zıyade şanaı arttırmak içindi ama dk dedı ıarar etme tehlıkelı 2 gebelıkler sıkıntılı tek olsun bızım olsun dedı bnde tmm dedım ama ıcerde bolunede bılır canım ben bı kadınla karşilaşmıstım dk 2 koymus ama ucuz olmus ve dedıgıne gore 3 kese gorunmus oyle anlarmıstı ama bılmıyorum yınde dk ıyı bılır araştırma yaparken seyle karsılatım konularda kıbrısta başka ulkelrde bıkerede 4 veya 5 embrı bırden tıransver edılıyormus bana cok ılgınç geldı cok rısklı geldı

Cnm benim bi akrabaminda cocugu olmuyordu 9 sene geçti evleneli oda bayağı tedavi gördü en son hangi tedaviyi gördü hatırlamıyorum ama su an yeni ikizleri oldu oda transver oldu sanırım umudunu kaybetme ikizde olur ucuzde bunu Rabbim bilir sen istemeye devam et

Amınn canım allah hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp eylesın saglıklı olsun tek veya ıkız hıc fark etmez yeterkı saglıklı sıhatlı olsun

Benimde 19 Subat transfer tarihim ama test tarihi 6 Mart. yani tam 15. gunde hemde 5. gun embriyosu olmasina ragmen. Benim doktor iyice garantici sanirim 10 yada 12. gunde yaptirip iki gin sonra tekrarla demeyecek heralde.
Dediğin gibi baya bir garanticiymiş :) inşallah sonuç hayırlı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…