Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim cok sevindim darisi bana bizlere insallahcanım bugun sılık cızgıyı gordum ınşallah kandada grmek nasıp olur ınşallah hepimızın pozıtıfı gorelım test gunum 25 subat bugun 6. gunum dayanamadım ama sılık oldugu ıcın tm emınde degılım kanda gormeden emın olmam bıtanemEki Görüntüle 1423036
Aminnn canım darısı hepınızın basına knşallah ben tm emınde degılım kandada pozıtıfı gorurum inşallah kan testını test gunınde yapıcam yoksa şimdi dusuk cıkar tekrarlamam gerekır kokrkarım batı gununde yaptıramAy canim cok sevindim darisi bana bizlere insallah
inşallah canım kandada pozitif olucak güzel düşün güzel olsun inşallah canım sen ne ilaçları kullanıyorsun prednol sende kullanıyordun dimiAminnn canım darısı hepınızın basına knşallah ben tm emınde degılım kandada pozıtıfı gorurum inşallah kan testını test gunınde yapıcam yoksa şimdi dusuk cıkar tekrarlamam gerekır kokrkarım batı gununde yaptıram
Canim hayirli olsun insallah bebisin sana simsiki tutunur.pozitif haberlerini paylasirsin....bende heyecanla adet olmayi bekliyorum...sen kac gun kullandin bantlari birde transferden once kan testi falan istedi mi senden?Iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. 14:45 itibariyle bir adet blast embriyom transfer edildi.
Test tarihim 6 Mart.
Hic birsey hissetmiyorum ben ya sanki cok daha heyecanli yada ne biliyim degisik hissederim diye dusunuyordumm
inşallah canım kandada pozitif olucak güzel düşün güzel olsun inşallah canım sen ne ilaçları kullanıyorsun prednol sende kullanıyordun dimi[/QUOTE canım ben tıransverdeb 1 hafta önce pogeatrın ıgneye esdofeme basladım tıransver sonrası jel pogestron ıgne ve esdofeme ve pıhtılaşma ıgnesıne basladım amınn canım allah razı olsun
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][TR][/tr][/tr]
@gulse29mart 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak @mhtpfth 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak (ikiz) @Kedersiz 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) @SSGG 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) @gazia 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak @umutt88 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak Çözülmede Sorun İPTAL @Eliftnc ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak @hadi insallah 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) @roseemoon ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak @fulya3535 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) @esunger53 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (İkiz) @Badembadem34 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (ikiz) @umutlugirl 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak 03 Şubat @biyologmerve 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak 22 Ocak 7 Şubat @melegimgelsin 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak 07 Şubat (1 Emb) @yumuklagli 35 Ege Ünv. 08 Ocak 29 Ocak 09 Şubat (2 Emb) @beren84 30 M.Park B.Evler 10 Ocak 28 Ocak 09 Şubat (1 Emb) @gokyuzun 31 Bahçeci Umut ? 29 Ocak 10 Şubat @Tomiris 40 Bahçeci Umut 14 Ocak 31 Ocak 12 Şubat (2 Emb) @timse 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İPTAL @EsEs50 28 Yurtdışı 17 Ocak 04 Şubat 13 Şubat @fluuu 26 Medicana Beylikdüzü 13 Ocak 03 Şubat 13 Şubat (2 Emb) @elif_su06 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak 02 Şubat 14 Şubat (2 Emb) @zlemo 34 Maltepe Ünv. 19 Ocak 05 Şubat 16 Şubat @eyluleylul29 36 Eurofertil ? 07 Şubat 19 Şubat @sebocek 40 İsrael Aruh/İzmir 20 Ocak 11 Şubat (1 Emb) 23 Şubat ? @sevil35 ? ? ? 12 Şubat 24 Şubat ? @bulutefe 27 Bahçeci Umut ? 13 Şubat 25 Şubat ? @amanda29 35 Memorial Şişli 30 Ocak 16 Şubat 25 Şubat (2 Emb) ? @umur 37 Ankara Medicana ? 17 Şubat 02 Mart (2 Emb) ? @Ssilan ? ? ? 18 Şubat 03 Mart (2 Emb) ? @aresel84 30 Bahçeci Fulya 27 Ocak 19 Şubat ? ? @hln21 25 Bahçeci Diyarbakır 03 Şubat 21 Şubat ? ? @blgk 25 Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat ? ? ? @mrv0509 ? Bursa Jinemed ? 24 Şubat ? ? @simal27 32 Ankara T.B. 11 Şubat 24 Şubat ? ? @Acelyam21 30 Bahçeci Diyarbakır 08 Şubat 25 Şubat ? ? @cagla30 30 Medistate 10 Şubat ? ? ? @ERSU 28 Bursa Art ? ? ? ? @hkom 27 Maslak Acıbadem ? ? ? ? @hayalimsinnn 34 ? ? ? ? ? @yeloyelo ? ? ? ? ? ? @nursela09 ? Bahçeci Fulya ? ? ? ? @modelist25 ? Dr.Faruk Buyru ? ? ? ? @eskisehir 30 Özel İzmir ? ? ? ? @insomniabrs 30 Bahçeci Fulya ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/TR]
Canm benm trasfer gunu belli oldu,eger devam ederse donmuslarm sali gunu yani 24subatta alcam insallah bebislerimi☺[/QUOTE]Nasıl kızlar var mı bir durum? Diyin bakemmmmm
Insallah canim benim cok heyecanliyim ilkinde bu kadar heyecan yapmamistim :)Hadi insallah canim, sonuna geldin sende.. insallah tutunurlar ve sen de mutlu sonla gelirsin bizlere...
Canim hayirli olsun insallah bebisin sana simsiki tutunur.pozitif haberlerini paylasirsin....bende heyecanla adet olmayi bekliyorum...sen kac gun kullandin bantlari birde transferden once kan testi falan istedi mi senden?
Iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. 14:45 itibariyle bir adet blast embriyom transfer edildi.
Test tarihim 6 Mart.
Hic birsey hissetmiyorum ben ya sanki cok daha heyecanli yada ne biliyim degisik hissederim diye dusunuyordumm
Canm benm trasfer gunu belli oldu,eger devam ederse donmuslarm sali gunu yani 24subatta alcam insallah bebislerimi☺[/QUOTE]Nasıl kızlar var mı bir durum? Diyin bakemmmmm
Canım hayırlı olsun transferin, inşallah mutlu sona ulaşacaksın...
Yalnız test tarihin bana uzun geldi neden o kadar geç anlamadım ?
Canm benm trasfer gunu belli oldu,eger devam ederse donmuslarm sali gunu yani 24subatta alcam insallah bebislerimi☺
Aa super canm ya ne guzel,ayni,gune denk gelmesi transferlerimizn insallah sonuclarmzla da seviniriz☺Ikimiz ayni gunde alicaz bebislerimizi canim benimde sali gunu insallah bizde hayirli guzel haberler aliriz...
İnsallah canm insallah sende kavusmussun insallah smski tutunurlar saglckla birlikte gecirecegnz gunlernz olur canm☺Tabi ki eder canım inşallah bebeklerini alacaksın sende ve bir daha ayrılmayacaksın Allahın izni ile...
Merhaba hanımlar, öncelikle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, inşallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur. Benim transferim 18 şubatta yapıldı, bir adet dondurulmuş 3. Gün embriyo yerleştirildi. 2 mart test tarihim. Size bir sorum olacak bu sefer bana neupogen diye bir iğne başladım. Bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. Size bu iğneyi başladılar mı? İğne hakkında bilgi sahibi olan var mı?
canım bugun sılık cızgıyı gordum ınşallah kandada grmek nasıp olur ınşallah hepimızın pozıtıfı gorelım test gunum 25 subat bugun 6. gunum dayanamadım ama sılık oldugu ıcın tm emınde degılım kanda gormeden emın olmam bıtanemEki Görüntüle 1423036
SLM kızlar,
bu sabah kontrolüm vardı. lucrin iğneye devam ve estrofemi günde 3 adette çıkardı. aspirin ve folbiol devam. haftaya salı tekrar kontrole gidicem. ve doktorum muhtemelen 27 şubat cuma günü tranfer yaparız dedi.
inş. herşey yolunda gider mübarek günde alırım bebişlerimi :)
tekrar yaptım dune gore bıraz belırgın dun yakından bakınca anca gorunuyordu sılık cıgı bugun dırek gorunuyor sılık cıgı canım hayırlısıyla ınşallah kandada pozıtıfı gormek kucagıma almak nasıp olsun ınşallah senınde pozıtıf olsun ısteyen herkezın ınşallah pozıtıf olur sonucu amınnCanım tekrar idrar testi yaptın mı merak ettim :)))) Benimde test tarihim 25 Şubat ama ben daha transferin 4.günündeyim...