2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bizde öyle :) en cokda sevimli dostlar
hepsnin sözlerini ezberledim,bubup baba bubup baba canım babacımmm :KK70:
dişlerini fırçala sende fırçala durmaa,bemebayz dişler için günde 3 defaaa :KK70: hahahha
çişin geldiyse koşş koşşş kakan geldiysee koş koşşşş e koşşş altına yapma koş koşş tuvalet:KK70: D: ayy bunu ilk duydumda neee dedim ne kakası ayyy ne ayıp :KK70: sonra onada alıştım
ilahi sevemedik,birde akıllı kamyon leo hastası,arabacımı olcak babası kılıklı anlamadım :KK70: birde gan gam style i çok sevıyoruz
Bizimki de aynı canım. :) ben de ezberledim hepsini. Bi de kukili var tabi. Kakan geldi tut tut tut, çişin geldi tut tut tut, tut çişini kukili tuvaletin yolunu tut tut tut :)

Bir sağa bir sola çalkala çalkala yukarı aşağı gargara gargara :)
Gangam styleı da seviyor bizimki de. Poposunu sallıyor.
Bi de anneni seviyorsan alkışla var onda da alkış yapıyor. :)

Canim bizde 27 ocakta 1 yasimiza girdik biz sizden daha kotuyuz hic ses cikmiyor agzindan hic bir el hareketi yok baybay gibi cagirinca hic bakmaz goz temasi kurmaz sadece reklam degil yeterki tv acik olsun ooyle bos bos saatlerce bakar hic otizm aklima gelmedi dogrusu ben eylulde bakiciya biraktim eylulden beri yavas yavas bu hale geldi düzelir diye umut ediyorum
Bakıcı tv izlettiriyor mu çok acaba? Bol bol sohbet etmesi lazım tabi.

Canım ya demir eksikliğinde ne yaptınız? Çağlardada var demir eksikliği. Dpktor kan ilacı vermedi pekmez içir dedi. Çok güzel içiyodu pekmez ev yapımıydı. O bitti annem yenisini getirene kadar hazır pekmez aldık onu sevmedi. Annem getirdi yine ev yapımı ama içmiyo yine sıpa. Önceleri 2 tatlı kaşığı içiyodu daha versem içerdi fazlasıda zarar olur diye vermiyodum ama şimdi içmiyo maalesef :KK43: siz mapmıştınız İpek'!te
canım biz kan için nutrigen kan tozu var yemeklerine serpiliyor ondan almıştık şase şeklinde

Canim o bezeler hastalık döneminde olur zararsızdır, için rahat etmezse götur tabi ama
endişelenme , kulak iltihabında ateş olur
ya ben hala sıkıyorum diş geçmedi bir senedit, eymende çok asabi eşimde anası kılıklı nasılda benzedin diyor gıcık
ahmet aslında sakindir ama ben izin vermeyip gerilince oda geriliyor :KK43: dış konusu canım okul yeni ortam ondan oldu benim ..sende biraz gerginsin haliyle dertler alan ondan ama plastik plak varmış en azından başımız ağrımaz sıkmak tan..babasi çok mu sakinmişte anası kılıklı oluyormus hih:63:

Bizimki de aynı canım. :) ben de ezberledim hepsini. Bi de kukili var tabi. Kakan geldi tut tut tut, çişin geldi tut tut tut, tut çişini kukili tuvaletin yolunu tut tut tut :)

kızlar anasınıfı öğretmeni olma yolunda ilerliyorsunuz:KK45::KK45:

canım biz kan için nutrigen kan tozu var yemeklerine serpiliyor ondan almıştık şase şeklinde

ahmet aslında sakindir ama ben izin vermeyip gerilince oda geriliyor :KK43: dış konusu canım okul yeni ortam ondan oldu benim ..sende biraz gerginsin haliyle dertler alan ondan ama plastik plak varmış en azından başımız ağrımaz sıkmak tan..babasi çok mu sakinmişte anası kılıklı oluyormus hih:63:

kızlar anasınıfı öğretmeni olma yolunda ilerliyorsunuz:KK45::KK45:
Tarih öğretmenliğinden ana sınıfı öğretmenliğine geçiş yaptım canım :)

Aynen canım ya istediği olsun diye kapaklar acilmaynca kiliti takınca kapaklara vuruyor çocuk kendini yenemiyor yakında düz duvara tırmanacak enerji sınırsız:KK51: ya bu sonuçlar ne zaman açıklanacak amma tembeller:KK20:
Tecrubeliler sali gunu, sali olmazsa persembe gunu acilarlar diyorlardim yarin buyuk ihtimal aciklarlarmis.
Cuma zaten yasal surenin sonuymus.

Ah canım gönül ister ama tabi maddi manevi hazır olmak lazım. Belki 40 yaşında jübile yaparım. :) sen istiyormusun başka çocuk canım?

:KK48:sen 35 te 25 görünürsen 40 ta yapman normal:KK70: ben 3.yu 5 yıl sonra düşünüyorum canım büyüsünlerde:KK68:
Kizlar bende 30 yasindayim
Kizim 2 yasina girdiginde yani 31 yasindayken 2. İcin calismalara baslamak istiyorum :KK48:
Ama biraz atanma durumumla ilgili. Atanirsam hazirranda 2. Yi hemen patlatirim insallah. Olmazsa 2 sene daha bekliyecem diye sinavi :KK43:

Kizim 2 yasina girdiginde yani 31 yasindayken 2. İcin calismalara baslamak istiyorum :KK48:
Ama biraz atanma durumumla ilgili. Atanirsam hazirranda 2. Yi hemen patlatirim insallah. Olmazsa 2 sene daha bekliyecem diye sinavi :KK43:
Hayırlısı olsun canım senin için. Öğretmenmisin?

yaaa bunlar inanki copy paste olmuslar :KK70:

İyi geceler ocak anneleri:))
Ben geldim bugün oğlumun saçını kestirdik:)
Şimdiye kadar bebekti şimdi erkek oldu:))

Yaramazların neler yaptıjlarını yazmışsınız zevkle okudum özellikle AngelHeart AngelHeart ın oğluna çok güldüm:)

Benim yaramazda evde ne bulsa araba yapıyor bazen telefon baxen gırgı hatts sehpayı bile yan yatırıp hın hııınnn dit diiit yapıyor bultakı çok seviyor, çekiçli oyuncağınada bayılıyor hele bide çekici elinden düşürmüyor:))
Banyoda suyla kavga ediyor ayağını elini çırparak suyu dövüyor sudan çıkmak istemiyor:)
Konuşmaya gelince tam bi dilli:KK76: aynı bu smile gibi hem söyleniyor hemde hareket ediyor bizimle tartışıyor ğılağılağıla abuluwulu wulu diye söyleniyor bana ile babasına:KK70:

daha çok şey var bukadrı aklıma geliyor he bide telefon çalınca elini kulağına götürüp ayoo aayoo diyo:)

inşallah hayırlısı ise 2.de olur atamada canım :KK66: patlatrsin 2.yi :-)

İyi geceler ocak anneleri:))
Ben geldim bugün oğlumun saçını kestirdik:)
Şimdiye kadar bebekti şimdi erkek oldu:))

Yaramazların neler yaptıjlarını yazmışsınız zevkle okudum özellikle AngelHeart AngelHeart ın oğluna çok güldüm:)

Benim yaramazda evde ne bulsa araba yapıyor bazen telefon baxen gırgı hatts sehpayı bile yan yatırıp hın hııınnn dit diiit yapıyor bultakı çok seviyor, çekiçli oyuncağınada bayılıyor hele bide çekici elinden düşürmüyor:))
Banyoda suyla kavga ediyor ayağını elini çırparak suyu dövüyor sudan çıkmak istemiyor:)
Konuşmaya gelince tam bi dilli:KK76: aynı bu smile gibi hem söyleniyor hemde hareket ediyor bizimle tartışıyor ğılağılağıla abuluwulu wulu diye söyleniyor bana ile babasına:KK70:

daha çok şey var bukadrı aklıma geliyor he bide telefon çalınca elini kulağına götürüp ayoo aayoo diyo:)
saçları var bide traş oluyorlar :-) bizde uzasın diye takla atıyoruz :-) maşallah geveze abdulla ha sıhhatler olsun saçları güzel güzel uzasın resim isteriz yaşlı abdullahi ozledim:KK200:

X