2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İpektede hep demir eksikligi vardı demir eksikligine rağmen maşallah iştahı iyiymis caanim hep boyle olur insallah ..dişlerinde kabarma varmi 16 aya kadar normal çıkarir

Yok canim kabarma
14 aylik olana kadar bekleyecegim olmadi dr a gotururum artik.

Bugun aof sonuclari aciklanir sanirim
Bakalim kac dersten kalmisiz :)

İpektede hep demir eksikligi vardı demir eksikligine rağmen maşallah iştahı iyiymis caanim hep boyle olur insallah ..dişlerinde kabarma varmi 16 aya kadar normal çıkarir

Yok canim kabarma

Bu nasıl olmuş. :KK70:

hihami hihami yorgunluk bendede var, sürekli halsiz hissediyorum kendimi, emzirdigimiz için sanirim, birde uykularimiz çok bölündgu için, d vit eksikliğinde halsizlik yaparmia, bende Dr gidip değerlerine baktirmak istiyorum.

@asliayet benim kiziminda dişleri hep ayrik bayiliyorum resmen, hele o üst dişler kocaman ve seyrek seyrek çok şirin bence :). Sonradan birleşir sanirim

@bitoos geçmiş olsun

I imspecial canim yeni okulun hayirli olsun, eve yakin olmasi büyük avantaj.

@Mrssuperfine kulak deldirmeyi sormustun yeni aklima geldi :) ben deldirmedim ama bu gidişimde deldircem insallah, kuperi var kizimim takmak istiyorum :)

Canim masallah kizimin yrme konusunda sorunu yok aslinda
Gunluk sutunu yogurdunu, etini, makarna yada pilavini, corbasini yiyor

Ama kilosu az 8.700 boyu 72 cm. Cok az durmuyor ama 9.5 la daha iyi olacak sanirim
En son kontrolde ebe kucuk bir aletle kanina bakti dusuk cikti, demir surubu almamizi onerdi

Onceden demir damlasini cok az kullaniyordum, simdi daha duzenli kullaniyorum. Bir de balik yagi surubu aldim iciriyorum.
Canim boy kilo ayni kizlarimiz, Dr az demişti moralin çok bozuldu da türk standartlarına gore normal bence, fazla uzun millet değiliz. Kan değerlerine bakmiyorlar burda

kızlarr bi sorunum var. :KK43: kızım ocak 30 da 1 yasına girdi ama sadece dede diyor .tv ye cok düşkün tvizlerken kimseye bakmıyor tepki vermiyor otizm olabilirmi :KK43: nolur cevap erin kafayı yemek üzereyim :KK43:
Bence sadece dede demesi problem degil gec konusabilir normal ama tv izlettirmeyin, bu sizin elinizde ve fazla tv izlemek otizmi tetikliyor, sonradan pisman olmamak icin lutfen 2 hatta 3 yasina kadar hic izletmeyin

Yok canim kabarma

:confused:kalmayız heralde ya parlak değil finaller ama 35 i buluruz diye umuyorum:KK42:

kızlarr bi sorunum var. :KK43: kızım ocak 30 da 1 yasına girdi ama sadece dede diyor .tv ye cok düşkün tvizlerken kimseye bakmıyor tepki vermiyor otizm olabilirmi :KK43: nolur cevap erin kafayı yemek üzereyim :KK43:
canım kelime sayisi çok Öneml O değil ama göz teması kurması önemli siz konusurken anlıyor mu gülüyor mu otizmin çok farklı belirtileri var tv ilgisini ceker ama izlerken dikkatini dağıtın surekli acık olmasın mümkünse başka ne belirti gördün otizm çok belli bir durum

:confused:kalmayız heralde ya parlak değil finaller ama 35 i buluruz diye umuyorum:KK42:

canım kelime sayisi çok Öneml O değil ama göz teması kurması önemli siz konusurken anlıyor mu gülüyor mu otizmin çok farklı belirtileri var tv ilgisini ceker ama izlerken dikkatini dağıtın surekli acık olmasın mümkünse başka ne belirti gördün otizm çok belli bir durum
Adını söylediğimde herzaman bakmıyor.bireylerle uğraşırken dikkatini kendime cekemiyorum. Adını söylersem bakmıyor da başka şeyler söylersem bakıyor baybay gibi

ayy cok kotu olmus coooook gecmıs olsun allah sıfa versın sanada kuzucugada o_O
Adını söylediğimde herzaman bakmıyor.bireylerle uğraşırken dikkatini kendime cekemiyorum. Adını söylersem bakmıyor da başka şeyler söylersem bakıyor baybay gibi
tv yebakıyor demişssin,reklamlaramı sadece
bizde de reklam çıkınca koşa koşa gelıp reklamlara bakıyor tv nın içine girecek nerdeyse,hemen tv yı kapatıyorum çok kızıyor
ama biz nerdeyse 7.ci ayından beri yemeğini sadece ı padden eğitici video yada reklam izleyerek yiyor,günde 3 defa 5 er dk dan 15 dk izliyor gün içinde,onun dışında tv hiç ilgisini çekmıyor sadece reklam çıkınca izlemek istiyor
tv ye çok dalıyor dediğniz sadece reklamsa bence her bebek zaten reklam hastasıdır çoğuda reklam izlerken kımseyi tınlamaz
bizde sadece dede diyoruz,ama çok konuşmasınıda ben baz almıyorum,evet oğlum konuşmuyor ama yaptığı maharetleri saysam sayfalar almaz
birde otizmde en buyuk belırtı her öğrendiğini çabuk unutması,anne babayı bilmemek gibi önemli belirtileri varmış,isimlerinizi bilmeyebilir ama anne nerde baba nerde deyince bakıyormu ? mesala 6.ci aydan beri öğrendiği herşeyın yerini bilir gider eller gösterir sizde bu durumlar ne ?

bizde de reklam çıkınca koşa koşa gelıp reklamlara bakıyor tv nın içine girecek nerdeyse,hemen tv yı kapatıyorum çok kızıyor
ama biz nerdeyse 7.ci ayından beri yemeğini sadece ı padden eğitici video yada reklam izleyerek yiyor,günde 3 defa 5 er dk dan 15 dk izliyor gün içinde,onun dışında tv hiç ilgisini çekmıyor sadece reklam çıkınca izlemek istiyor
tv ye çok dalıyor dediğniz sadece reklamsa bence her bebek zaten reklam hastasıdır çoğuda reklam izlerken kımseyi tınlamaz
bizde sadece dede diyoruz,ama çok konuşmasınıda ben baz almıyorum,evet oğlum konuşmuyor ama yaptığı maharetleri saysam sayfalar almaz
birde otizmde en buyuk belırtı her öğrendiğini çabuk unutması,anne babayı bilmemek gibi önemli belirtileri varmış,isimlerinizi bilmeyebilir ama anne nerde baba nerde deyince bakıyormu ? mesala 6.ci aydan beri öğrendiği herşeyın yerini bilir gider eller gösterir sizde bu durumlar ne ?
Benim oğlum da çocuk şarkıları izliyor yemek yerken.

Kızım suan merhaba deyince elini uzatıyor tokalasiyoruz.cizz yapıyoruz parmak ucumuzla birde babam gelsin dur dur ve gel gel yapıyor.gel diyince geliyor git diyince geri gidiyor.ama ismini söyleyince herzaman bakmıyor.onunla oyun oynamaya çalışıyorum kaçıyor yere yatiyo hicbisey yapmıyor.he birde atti diyince elindekini atıyor. Yapabildikleri bukadar.

Kızım suan merhaba deyince elini uzatıyor tokalasiyoruz.cizz yapıyoruz parmak ucumuzla birde babam gelsin dur dur ve gel gel yapıyor.gel diyince geliyor git diyince geri gidiyor.ama ismini söyleyince herzaman bakmıyor.onunla oyun oynamaya çalışıyorum kaçıyor yere yatiyo hicbisey yapmıyor.he birde atti diyince elindekini atıyor. Yapabildikleri bukadar.
Canim dr a gotur mutlaka
Bence yaptiklari normal ama emin olmak gerek

Canim dr a gotur mutlaka
Bence yaptiklari normal ama emin olmak gerek
Sabah düştü icime şüphe aglamaktan helak oldum. 3 yaşından önce teşhis konmuyormus nette öyle yazıyor.kızımla ben başka kimsemiz yok yanımızda tv seviyo diye hep başına oturttuk ben işlerimi yaptım.çok oyun oynayamadık ogretemedim.ondan olabilir mi acaba

Sabah düştü icime şüphe aglamaktan helak oldum. 3 yaşından önce teşhis konmuyormus nette öyle yazıyor.kızımla ben başka kimsemiz yok yanımızda tv seviyo diye hep başına oturttuk ben işlerimi yaptım.çok oyun oynayamadık ogretemedim.ondan olabilir mi acaba
Ama annesi oynamasanız da onu kendi haline bıraksaydınz zaten gelişirdi tv seviyor diye başına oturmak garip değil mi çocuğun sadece izlemesi tepkisiz olmasını kendini geliştirmesini engeller sonuçta bundan önce olmuş planları kenara koy bundan sonra izletme yazık canım bu vakitler bi daha ele gelmez sen nasıl şüpheye düştü çocuğun için otizm nerden aklına geldi biri mi soyledi

Ama annesi oynamasanız da onu kendi haline bıraksaydınz zaten gelişirdi tv seviyor diye başına oturmak garip değil mi çocuğun sadece izlemesi tepkisiz olmasını kendini geliştirmesini engeller sonuçta bundan önce olmuş planları kenara koy bundan sonra izletme yazık canım bu vakitler bi daha ele gelmez sen nasıl şüpheye düştü çocuğun için otizm nerden aklına geldi biri mi soyledi
Ablam uyardı tv ya çok düşkün kimseyi umursamıyor sadece tv izliyor diye dikkat et otizm olmasın demişti.Bugun de kvalidem 1 yasinda hicbisey bilmiyor deyince otizmi araştırdım ve suphelendim adını söyleyince herzaman bakmaması beni düşündürüyor.biseyle mesgulken bakmıyor kesinlikle .otizmli anneyi tanimazmis ama kızım beni tanıyor kimin kucağında olursa olsun hemen bana atılıyor.yabancı dokundugunda ağlayıp bana geliyor kadar çok karıştı

X