2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Böyle şeyleri İçine dert etme canım. Öyle birşey yoktur neden olsun. Meşgulken bakmayabilir bunda bir sorun yok bence.

bugun bende yapmadım pogaca yaptım oglan durmadı baba ılgısızlestı zaten oturduk oglumla baya agladık sımdı duzeldık bıde uyusaydı anne olmak zor.....
benim oğlanında dişler ayrık büyükte öyleydi bütün dişler çıkınca düzeldi, babamın öyle ayrık:)
bizimkiler oğlak o yüzden sinirli ve huysuzlar ve inatlar şekerim
aaa bak tek degılmısız demekkı normal bende bı bozukluk var dıye endıselenıyordum ıyı cok sukur

benimkide hep öyle üstünde çapraz yada yatakta ayakta durarak emiyor çömelip uyurken şekilden sekile giriyor dun kafayı yiyecektim artik yatarak emsene bebek dedim ama tinlamadi
of of o konu fena savasıyor ustumde bıde tıslıyo kı sorma

@asliayet benim kiziminda dişleri hep ayrik bayiliyorum resmen, hele o üst dişler kocaman ve seyrek seyrek çok şirin bence :). Sonradan birleşir sanirim
bence de cook tatlı gulunce cıkıyorya oyy
kızlarr bi sorunum var. kızım ocak 30 da 1 yasına girdi ama sadece dede diyor .tv ye cok düşkün tvizlerken kimseye bakmıyor tepki vermiyor otizm olabilirmi nolur cevap erin kafayı yemek üzereyim
ıcını ferah tut ınsallah degıldır benım kı de 28 ınde 1 yas oldu dede dıyor mama yı bılınclı soyluyor normal bence reklamlara bayılıyor gozunu hıc ayırmıyor normalde bakmaz tv ye

Evet bakiyor oyun oynuyor. Hastalandin mi deyince oksurme taklidi yapiyor
Bunu al deyince elini uzatiyor....vs
hastalandın mı deyınce oksuruyor mu ayy masallahh ne tatlı nasıl ogretttın

@asliayet canım valla bizimki anlamıyo oyundan takmıyo bizi kendi kendine oynucakmış oyuncak arabaları alıp tur atıyo evde.. hani mutlu göbüş nerde diyoruz göbeğini elliyo,bizimle inatlaşmaya bayılır yapmasını istemediğimiz şeyi bilerek yapıyo ve sırıtarak yapıyo poposunu ısırasım geliyo o zaman birde bikaçç gündür iğne oluyo ya babaannesi öğretmiş ''nereyi uff yapcaklar oğlum'' diyo işaret parmağıyla bacağını gösterip uufff diyo maşallah kuzuma bazen de kendi kendine arada bir konuşmaları yok mu çok şaşırıyorum acaba bilinçli mi söylüyo diyorum ama sanmıyorum ya tesadüfen diyo herallde :) mesela bi gün 'delıyy' dedi bende kim deli oğlum dedim baba dedi babannesi bana telefon nerde diye sordu bugün oğluş da 'odda' dedi orda der gibi oldu çok güldük

Peki adıyla seslenince bakiyormu oyun oynuyor mu sizinle
bakk ne güzel şeyler yapıyormuş işte
tabiki tedbir alınmalı içinde şüphe varsa bir uzman dr a danışabilirsin ama dediğim gibi tv ye bıraz alıştıysa çok fazla dalıp sen seslendikçe bakmaması çok doğal
benımkıde seslenıyorum bakıyor sonra tekrar reklamlara bakıyor
çok seçenek var,evet doğru seslenınce bakmazsa bunlardan sadece biri,sen yinede içini ferah tut,diğer birsürü seçeneklerde var sadece 1 i kızımda var deyıp kendini üzme gönlünü ferah tut canım,tüm bebeklerin gelişimi kendide göre çok farklı sakın kıyas yapma,benimki de hep ilgi istiyor,oyun oynamak istiyor ama onlar daha çok ufaklar simalcim,oyunumuz mesala bul tak kutusunu koyuyorum önüne 3-4 dk takmaya çalışıyor sonra tek tek fıydırıp atıyor,treninin raylarını dızıyorum çekmelı trenı var tam oynıcaz rayları parçalıyor,ne bulursa ağzında hep ısırıyor koparıyor yutuyor,şuan keşif dönemindeler,çoğunluk oyundan zıyade yaramazlık peşnde bence

Benim oğlum da çocuk şarkıları izliyor yemek yerken.
bizde öyle :) en cokda sevimli dostlar
hepsnin sözlerini ezberledim,bubup baba bubup baba canım babacımmm
dişlerini fırçala sende fırçala durmaa,bemebayz dişler için günde 3 defaaa hahahha
çişin geldiyse koşş koşşş kakan geldiysee koş koşşşş e koşşş altına yapma koş koşş tuvalet D: ayy bunu ilk duydumda neee dedim ne kakası ayyy ne ayıp sonra onada alıştım
ilahi sevemedik,birde akıllı kamyon leo hastası,arabacımı olcak babası kılıklı anlamadım birde gan gam style i çok sevıyoruz

İpektede hep demir eksikligi vardı demir eksikligine rağmen maşallah iştahı iyiymis caanim hep boyle olur insallah ..dişlerinde kabarma varmi 16 aya kadar normal çıkarir
Canım ya demir eksikliğinde ne yaptınız? Çağlardada var demir eksikliği. Dpktor kan ilacı vermedi pekmez içir dedi. Çok güzel içiyodu pekmez ev yapımıydı. O bitti annem yenisini getirene kadar hazır pekmez aldık onu sevmedi. Annem getirdi yine ev yapımı ama içmiyo yine sıpa. Önceleri 2 tatlı kaşığı içiyodu daha versem içerdi fazlasıda zarar olur diye vermiyodum ama şimdi içmiyo maalesef siz mapmıştınız İpek'!te

kızlarr bi sorunum var. kızım ocak 30 da 1 yasına girdi ama sadece dede diyor .tv ye cok düşkün tvizlerken kimseye bakmıyor tepki vermiyor otizm olabilirmi nolur cevap erin kafayı yemek üzereyim
Adını söylediğimde herzaman bakmıyor.bireylerle uğraşırken dikkatini kendime cekemiyorum. Adını söylersem bakmıyor da başka şeyler söylersem bakıyor baybay gibi
Canim bizde 27 ocakta 1 yasimiza girdik biz sizden daha kotuyuz hic ses cikmiyor agzindan hic bir el hareketi yok baybay gibi cagirinca hic bakmaz goz temasi kurmaz sadece reklam degil yeterki tv acik olsun ooyle bos bos saatlerce bakar hic otizm aklima gelmedi dogrusu ben eylulde bakiciya biraktim eylulden beri yavas yavas bu hale geldi düzelir diye umut ediyorum

Insallah canim tek istediğim şüphelerim yersiz çıksın

Otizm değilse ba
otizm değilse bakıcı yeterince ilgilenmiyor olabilir.şahsen ben ilgilenemedim tv karşına koyup ev işlerimi yaptım.çocuğun hep yalnız kaldi

Otizm değilse ba

otizm değilse bakıcı yeterince ilgilenmiyor olabilir.şahsen ben ilgilenemedim tv karşına koyup ev işlerimi yaptım.çocuğun hep yalnız kaldi
Canım otizm olduğunu düşünmüyorum sadece tv ye alışmış bundan sonra kaliteli zaman geçirirsin üzülme bu kadar, tek başınaymışsın yardım edecek kimse olmayınca mecbur kalmışsın ev işi de zaruret neticede, tv çok açmamaya çalış oyun oynayın beraber, ben özel bir oyun oynamıyorum oyuncaklarla beraber oynuyoruz kule yapıyoruz lego yapıyoruz araba sürüyoruz beraber:) han han düt düt diyorum, oyuncaklarla oynarken adlarını bastıra bastıra söylüyorum, bana ver diyorum al diyorum topu at tut diyorum böyle işte

Bizde tv hep açık ilahi kanalı açarım gündüz dizilerim var onları izlerim bir keyfim o işin açığı, benim bıdıkta reklama çok düşkün zaten öyle yemek yiyor reklam yoksa ağzını kilitliyor yesinde napıyım, tv konusunda çok yorum yapmıyım herkesin kendi tercihi:) büyük oğlumda izledi gayet iyi, bizde izledik çocukken ne bileyim bu mevzu çok abartılıyor bence.

Kızlar Günaydın !
Oğlumun sağ kulak dibi çene de sislik var doktora mi götürsem dis cikarma di daha doktor bir iki gün önce çıkmak üzere demişti sag kulağının içinde kızarıklık var ama fazla değil demişti ne yapıcam böyle birşey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Canım bizde olmadı sadece yüzünde kizariklik oluyordu şişlik dışarda olması damakta şişlik oldu ama bilemedim istersen sağlık ocagina göster

2 ay ince hastalanmisti, oksurunce sen hastalandin mi diye sorunca oksurme numarasi yaoti, hala da drvam ediyor :)
Canim bizde de durum ayni. Reklam karsisinda sadece yemek yiyoruz

Selam kızlar bugünlerde acayip dişlerimi sıkıyorum ahmetin yaramazlıkları sanırım stres oldum sıpa az öncede yeşil mercimegi boşaltmışyaramazlık yapamayınca oturup ağlama numarası yapıyor bama kızdığım dan gelip ağ ah yapiyor sinirlenince

Canim o bezeler hastalık döneminde olur zararsızdır, için rahat etmezse götur tabi ama
endişelenme , kulak iltihabında ateş olur
ya ben hala sıkıyorum diş geçmedi bir senedit, eymende çok asabi eşimde anası kılıklı nasılda benzedin diyor gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…