- 14 Ağustos 2011
- 26.916
- 2.925
Benimki de sadece anne sütüyle besleniyor canım. Arada çorba içiyor işte.Sabah sıfır kahvaltı bugün öğlen zorla tüküre tüküre yedi bi de daha şimdi yedi o kadar,çok zor iştahsızlık bittim valla
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyilesirsiniz
Çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin. Biz de doğumgünü yaptık akşamına oğlum hastalandı. Geceleri uyuyamıyordu hiç. 8 günde anca kendine gelmeye başladı.Selam kızlar gecmisi okumayi istiyorum ama halim yok hicAllah butun hasta bebislere sifa versin.. bi hastalik biterken oburu basladi kuzum persembe gunu aşıları oldu cuma gunu oksuruk balgamla basladi sikayetler gece sabaha kadar aglamalar hiriltilar kucakta gezdirdik yok agliyo acile goturduk pazar gunu diye doktor yok duzgun. saglik ocagina goturdum surup surup ustune yok hicbisey fayda etmedi komsunun doktor bi akrabasi varmis ozel hastanede izmire yakin biz uzagiz biraz sagolsun goturdu bizi oraya gittik sabah erkenden. bronsit olmus dedi igne yazdi antibiyotik bide hastaneye yatirilcak bi durum yokmus cok sukur igneler bittikten sonra tekrar bakcakmis daha iyi simdi oglusum ama hastaneden dondukten sonra bendede basladi halsizlik heryerim agriyor yutkunmakta zorluk cekiyorum insallah daha kotu olmadan iyilesiriz bide oglusum hasta olmadan once baya yuruyodu yeni yeni ona bile sevinemedik hasta oldu hemen
canım öyle deme yaaNe guzel siz kesintisiz 13 ay falan bakmissiniz bende arada 5 ay calistim ne sacmalamisim borc yuzunden bebegimin hayatindan 5 ay calmisim
cook geçmiş olsun betül ya Allah şifa versin çok hassaslar hemen hastalaniveriyorlar ...Selam kızlar gecmisi okumayi istiyorum ama halim yok hicAllah butun hasta bebislere sifa versin.. bi hastalik biterken oburu basladi kuzum persembe gunu aşıları oldu cuma gunu oksuruk balgamla basladi sikayetler gece sabaha kadar aglamalar hiriltilar kucakta gezdirdik yok agliyo acile goturduk pazar gunu diye doktor yok duzgun. saglik ocagina goturdum surup surup ustune yok hicbisey fayda etmedi komsunun doktor bi akrabasi varmis ozel hastanede izmire yakin biz uzagiz biraz sagolsun goturdu bizi oraya gittik sabah erkenden. bronsit olmus dedi igne yazdi antibiyotik bide hastaneye yatirilcak bi durum yokmus cok sukur igneler bittikten sonra tekrar bakcakmis daha iyi simdi oglusum ama hastaneden dondukten sonra bendede basladi halsizlik heryerim agriyor yutkunmakta zorluk cekiyorum insallah daha kotu olmadan iyilesiriz bide oglusum hasta olmadan once baya yuruyodu yeni yeni ona bile sevinemedik hasta oldu hemen
Sucuğu anladım da çemen nedir yaÇok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin. Biz de doğumgünü yaptık akşamına oğlum hastalandı. Geceleri uyuyamıyordu hiç. 8 günde anca kendine gelmeye başladı.
Ya benimki sanki protesto eder gibi hiç ağzına surdurtmuyo anne sütü de keyif yapacak kadar var doydum saniyohihami AngelHeart bizde cok uyaniyruz gece ve yemiyor anne sutune guveniyo....yememiz yeni ek gidays baslayan bebeginki kadar....sut iciyordu bugun hic içmek istememis...kahvaltida sucuk ve cemen yemis az da muz..bu cocuk deli ediyor beni cok acayip yemek zevki var sucuk yiyo
@asliayet hosgeldin....ha ha pasta yapiyon ve yemiyorsun ben alayim canim gonder bu tarafa...calismaya basladim yapamiyrum zaten
bitoss kuzum cok gecmis olsun bronsit demek acil sifalar kuzuya
Belki dişten olabilir canım azilari göstermiyor göremiyorum alt yan kesici cikariyo onda böyle yapiyosa azilarda yandık bizcanım öyle deme yaasen bilemezdin ki bakıcının öyle çıkacağını vardır bir hayır sende boyle olsun istemezdin
cook geçmiş olsun betül ya Allah şifa versin çok hassaslar hemen hastalaniveriyorlar ...
hihami bizimki de öyle ama dış olayından canım kansızlık olabilir mi sizinkinde yani hic yememesi normal değil önceden istahliydi sanki sonra oldu dişten mi acaba niye boyle oldu kuzucuk
aysimason iyi gezmeler gerçi dönmüşündur
Kansızlık yoksa diştendir ahmet bir hafta yemeyip bir hafta yiyor çok şaşırıyoruz yemediği hafta beni yiyor resmen mızır mızır memede sürekli Allah sabir versin ben elimi yıkayıp iyice parmagimla kontrol ediyorum bi nevi parmagimi dişlere feda ediyorumYa benimki sanki protesto eder gibi hiç ağzına surdurtmuyo anne sütü de keyif yapacak kadar var doydum saniyo
Belki dişten olabilir canım azilari göstermiyor göremiyorum alt yan kesici cikariyo onda böyle yapiyosa azilarda yandık biz(( Kansızlığa yeni bakıldı canım yok çok şükür bi de balık yağı kullanıyorum çocuğun iştahı açılacağına kapandı
masallah kizlarin dedigi gibi 25 gibi gosteriyorsun,citir anne :)Merhaba kızlar...
Merak edenler için albüme fotoğrafımızı ekledim.
Bir de oğlum daha yeni yeni kendine geliyor. fakat burnu hala akıyor ve öksürük çok olmasa da devam ediyor. Bugün aşı yaptırıyım diyorum. 3 tane aşı oluyor de mi 1 yaş için? Huysuzluk ya da ağrı yapıyor mu?
Ben de deneyeyim canım parmağımla :) İştah konusunda amin amin amin :)))Kansızlık yoksa diştendir ahmet bir hafta yemeyip bir hafta yiyor çok şaşırıyoruz yemediği hafta beni yiyor resmen mızır mızır memede sürekli Allah sabir versin ben elimi yıkayıp iyice parmagimla kontrol ediyorum bi nevi parmagimi dişlere feda ediyorumazilar çok zor çıkıyor 4 azı oldu bizim köpek dişleri düşünemiyorum belki balık yağ bi sure sonra etki eder merak etme canım Allah iştah versin tüm bebeklerimize
ay bilirim o diziyi izlerdik bizde:) eltilerimin aklı varsa iyi geçinirler benleSelam kızlar yorgunluktan ölüyorum bu hafta ne yapıp edip gideceğim şu dahiliyeye eski benle alakam yok resmen. Dün bizim odanın seçimleri vardı, kızlarla Bursaya gittik oğluşu anneme bıraktım iyi oldu lafa dağıtıp geldik ama yorulmuşuz baya. Oglusum acayip iştahsız bi bebek oldu yemek zamanı gelir diye ödüm kopuyo gece de 7 kez uyandı eşimle sürekli sen kalk hayır sen diye gece gece kapışma modundayiz :))
Nego ohh ne rahatlamissindir eltilerinle de iyi olmana sevindim. Hep ozenirim eltili oturmalara :)) küçükken eltiler dizisi vardi aile apartmanında otururlardi kaynana iki elti filan bayılırdım onları izlemeye aklıma geldi şimdi
@nnightsaillDuha22 kolay gelsin kızlar inşallah kolay olur alışmaniz
ben fitil verdim canım olmaz mı ağrı kaç tane aşıKızlar 1 yaş aşısı sizin çocuklarınız da ağrı ya da huysuzluk yaptı mı? Ebe calpol ver huysuzlanırsa dedi. Ağrı kesici özelliği varmış.
canım yazmıştım görmedin demek ki, sağlık memuru tam açık yazmıyım da:) sağlık personelinin atama işlerine bakıyor diyeyim:) niye merak ettin ki:)
lesliye zamanında çok yaptım etkili gerçekten ama iki çocukla bisikleti bile çeviremiyorum:) beyaz eşya konusu şöyle kaynım evlendi ya en son onun beyaz eşya parasının yarısını biz verdik düğün hediyesi ama yeni eltimin haberi olmamış söylememişlerBENDE BI SORUN YOKMUS yanı sendede agrıdıgına gore leslıe yap sımdı yaptım baya yoruldum
aaaa aynı gıdıyoruz hee benımde hedef 60 hatta o kıloya kadar memlekete gıtmeyıp eltıyı catlatmak ıstıyorum
herkes ederı kadar haa :))) agzın saglık sekerım ama beaz esya konusunu anlayamadım
ayyyhhhh ennn sınır oldugum sey kv gıderız heryere kuyruk hatta benı devre dısı bırakmaya calısır muhammedı ona bırakıp gıtmeye kalksak yandıksuratı asılır.. tabı kı sen ayrı evsın ayrı takıl
ooo süpersin canımNego haa bugun tartıldım 69.2 yı gordum 2 yıl sonar ılk defa 6 rakamını gordum cok mutlu oldum :)) ınsallah kolaylıkla ıncelırız
benim oğlanında dişler ayrık büyükte öyleydi bütün dişler çıkınca düzeldi, babamın öyle ayrık:)bı suru alıntı yapmıstım fakat oglum durmadı bılgısayar kapanmıs alıntılar gıtmıs anne olmak boyle bısey sanırsam ıkı gun once yaptıgın alıntıyı sımdı aramakmuhammedımın 7. dısı gelıyor dostlar ust dıslerı ayrık neden oldu bılmem benım de babasının da dıslerınde bı sorun yok 4 dısıde ayrık alt dısıde sankı carpık cıkıyor sankı tam bılemıyorum ama neden acaba bı doktora goturmelı mıyım
bu ara pasta borege sardım yapıp yapıp buzluga atıyorumgercı mısafırım de yok ama olsun kafam dagılıyor dun 9 da oglanı uyuttum 1 de uyandı 3 te tekrar uyudu bıde tatlı yapmıstım nasıl yorgunum bıde bebe sallayıp oynattım sabahta 7 de uyandı bıseyler oldu bu velete ıyı kı esım erken uyanıp 10 a kadar oynadı ben keyıf yaptm ohhh DAHA bı yasında ama ıkı yas sendromunda nasıl artıst nasıl trıplı allah yardım etsın anacım haydın hayırlı aksamlaar
canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçerSelam kızlar gecmisi okumayi istiyorum ama halim yok hicAllah butun hasta bebislere sifa versin.. bi hastalik biterken oburu basladi kuzum persembe gunu aşıları oldu cuma gunu oksuruk balgamla basladi sikayetler gece sabaha kadar aglamalar hiriltilar kucakta gezdirdik yok agliyo acile goturduk pazar gunu diye doktor yok duzgun. saglik ocagina goturdum surup surup ustune yok hicbisey fayda etmedi komsunun doktor bi akrabasi varmis ozel hastanede izmire yakin biz uzagiz biraz sagolsun goturdu bizi oraya gittik sabah erkenden. bronsit olmus dedi igne yazdi antibiyotik bide hastaneye yatirilcak bi durum yokmus cok sukur igneler bittikten sonra tekrar bakcakmis daha iyi simdi oglusum ama hastaneden dondukten sonra bendede basladi halsizlik heryerim agriyor yutkunmakta zorluk cekiyorum insallah daha kotu olmadan iyilesiriz bide oglusum hasta olmadan once baya yuruyodu yeni yeni ona bile sevinemedik hasta oldu hemen
aynı eymende öyle yeme konusundaKansızlık yoksa diştendir ahmet bir hafta yemeyip bir hafta yiyor çok şaşırıyoruz yemediği hafta beni yiyor resmen mızır mızır memede sürekli Allah sabir versin ben elimi yıkayıp iyice parmagimla kontrol ediyorum bi nevi parmagimi dişlere feda ediyorumazilar çok zor çıkıyor 4 azı oldu bizim köpek dişleri düşünemiyorum belki balık yağ bi sure sonra etki eder merak etme canım Allah iştah versin tüm bebeklerimize
Bilmiyorum canim merak iste :)ay bilirim o diziyi izlerdik bizde:) eltilerimin aklı varsa iyi geçinirler benlezararım olmaz faydam olur yoksa kendileri bilir dört bacıyız onlara kalmadım ya rahatlama konusuna gelince vicdanım rahatsız oluyor ama yine de rahatladım
sana da değişiklik olmuş bursa
ben fitil verdim canım olmaz mı ağrı kaç tane aşı
canım yazmıştım görmedin demek ki, sağlık memuru tam açık yazmıyım da:) sağlık personelinin atama işlerine bakıyor diyeyim:) niye merak ettin ki:)
lesliye zamanında çok yaptım etkili gerçekten ama iki çocukla bisikleti bile çeviremiyorum:) beyaz eşya konusu şöyle kaynım evlendi ya en son onun beyaz eşya parasının yarısını biz verdik düğün hediyesi ama yeni eltimin haberi olmamış söylememişler
ooo süpersin canım
benim oğlanında dişler ayrık büyükte öyleydi bütün dişler çıkınca düzeldi, babamın öyle ayrık:)
bizimkiler oğlak o yüzden sinirli ve huysuzlar ve inatlar şekerim
canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer
aynı eymende öyle yeme konusunda
Haha yazık sana ya sevsen hadi neyse ama yemek işi bile genetik diyesim oluyor bazen çünkü bizimkide patates kızartması hastası banası da patates kızartması ile büyümüş
Günaydın uykusu ise gidilen gunlerdeyim.5 e dogru uyandi 6:30 da zor uyudu ustume caprazlama yatti minis burnuma buram buram ter kokula r i geldi valla.koltuk a k ti tam burnumun dibindeydi
Canım genelde iştahsız küçük bebeklerin geç çıkıyor kızımda geç çıkardı güç kuvvet yedigiyle alakali minyon değil mi kızınBizim hala disimiz yok
Canim masallah kizimin yrme konusunda sorunu yok aslindaCanım genelde iştahsız küçük bebeklerin geç çıkıyor kızımda geç çıkardı güç kuvvet yedigiyle alakali minyon değil mi kızın
İpektede hep demir eksikligi vardı demir eksikligine rağmen maşallah iştahı iyiymis caanim hep boyle olur insallah ..dişlerinde kabarma varmi 16 aya kadar normal çıkarirCanim masallah kizimin yrme konusunda sorunu yok aslinda
Gunluk sutunu yogurdunu, etini, makarna yada pilavini, corbasini yiyor
Ama kilosu az 8.700 boyu 72 cm. Cok az durmuyor ama 9.5 la daha iyi olacak sanirim
En son kontrolde ebe kucuk bir aletle kanina bakti dusuk cikti, demir surubu almamizi onerdi
Onceden demir damlasini cok az kullaniyordum, simdi daha duzenli kullaniyorum. Bir de balik yagi surubu aldim iciriyorum.