Saklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydimGelinliğiniZi varsa nişanlığınızı vs haala saklıyor musunuz anneler:)))
Ben saklıyorum ileride kızlarım oynar diyr düşünürdüm hep:) bir de içine grerim 10. Yıldönüöünde falan diye ama nerder:)))
Hamamda ter ve kir atan teyzeler ne yapsınlar onlar kmerayı özel hizmet veren spalara koyuyorlardır hehehe:)))
Düzenlenmeyi bekleyen karman çorman bi gardolabim,yıkanmış yerleştirilmeyi bekleyen kıyafetlerin dolu olduğu bi bebek odam bi de devirip yattığım bir totom olmasaydı gelirdim bak :)Bugün babamız nöbetçi bol bol çamaşır katlayıp utu yapcam offyardıma gelmek isteyen olursa beklerim
Gelinliğim de nişanlıgim da duruyo tarlatanlariyla beraber ne zaman fazla eşyaları atmak üzere hevesle ise girissem onları görünce söyleniyorum kendime bunlar da boşu boşuna bekliyo burda diye sonra neyse ya tüm eşyaları da atmasam olur deyip geri kapatıyorum :)) Bir kere evlilik yildonumuzmuzde giyeyim dedim arkası başlamalı olduğu için kapatamadım nasıl giycem bilmemGelinliğiniZi varsa nişanlığınızı vs haala saklıyor musunuz anneler:)))
Ben saklıyorum ileride kızlarım oynar diyr düşünürdüm hep:) bir de içine grerim 10. Yıldönüöünde falan diye ama nerder:)))
Ayy Poza bak yerim bu cadiyi benSaklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydimEki Görüntüle 1765596 bizim için eğlence oldu
Ayy Poza bak yerim bu cadiyi ben
Ben saklıyorum. Arada çok yer kaplıyor ne olacak bu diyorum. Sonra da saklamaya devam ediyorum. Benimkiler sırttan ayarlamali. Sanırım sığarımGelinliğiniZi varsa nişanlığınızı vs haala saklıyor musunuz anneler:)))
Doğumda bebekli çiçekler oluyo ya onlardan gelmişti bebekleri koparıp saklamıştim gelen çocuklar oynasın diye dur çıkarayım bakalım napacak :)) Ben hala yayiliyorum bu arada :) Kv var o çınara bakarken yapsam iyi olacak sonra vakit olmuyo sizin de tatil bitti hemen yaa kalk yapalım vaktimiz yok kız :))bendede var o totodan son 2. Gün işe devam kaldığı yerden..babamız nöbetçi istediğim zaman yaparım keyif yapayim aman bu arada ahmet bebekleri çok seviyor kel et bebeklerden veriyorum eline salliyor uyduruyor eee diyor çok gÜZel görünüyor bence al çınara izle
Aynen ya valla iyi serdim kendimi zaten yastayim salı günü randevu aldım diyetisyenr 60 kg düşene kadar start veriyorumDoğumda bebekli çiçekler oluyo ya onlardan gelmişti bebekleri koparıp saklamıştim gelen çocuklar oynasın diye dur çıkarayım bakalım napacak :)) Ben hala yayiliyorum bu arada :) Kv var o çınara bakarken yapsam iyi olacak sonra vakit olmuyo sizin de tatil bitti hemen yaa kalk yapalım vaktimiz yok kız :))
Oo iyi yapmışsın canım bak tikir tikir nasıl gidecek kilolar :)) Sonuç bildirgesi bize de her hafta motive olursun hemAynen ya valla iyi serdim kendimi zaten yastayim salı günü randevu aldım diyetisyenr 60 kg düşene kadar start veriyorum
bana diyor ama kendisi gidiyor bende gidemezsin kamera koyuyorlar diuorum ama tınlamıyor ayda bir mutlaka gider gıcıkaysimason canım ya hic aklıma gelmemisti kamera falan burda yoktur heralde esim önceden kendide gitmişti ondan bisey demedi sanırım
oy yerim bu küçük geliniSaklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydimEki Görüntüle 1765596 bizim için eğlence oldu
Maşallah cook tatlı prenses gibi olmuşSaklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydimEki Görüntüle 1765596 bizim için eğlence oldu
aa kendi gidiyor amabana diyor ama kendisi gidiyor bende gidemezsin kamera koyuyorlar diuorum ama tınlamıyor ayda bir mutlaka gider gıcık
oy yerim bu küçük gelini
Ben burdayım dolaplar da duruyo :)))aa kendi gidiyor amaayy ilk kez mahalle hamamına gittim biz oturmaya gitmiş gibi olduk bi an teyzeleri öyle görünce
hihami bisey olmaz psikolojisine tak çıkarı ogrenir
prenses1805 saol canim
Kızlar nerelerdesiniz kocam da yok sizde yok puff
Ben burdayım dolaplar da duruyo :)))
aa kendi gidiyor amaayy ilk kez mahalle hamamına gittim biz oturmaya gitmiş gibi olduk bi an teyzeleri öyle görünce
Ohhh uyanıga bak sen :)) Sabah saati güzel iş yapılıyo şöyle öğlene doğru kaldıysa işlerim hep verimsiz olurbenim genelde is kolaysa işleri yapasim gelmiyor zaten kalksam bi saate biter diye durdukça dururum sonra sabahın 6 sinda kalkar islerin hepsini yapar kahvaltıyı da hazırlar kocam gelince sanki iki gün is yapmışım sanır o yokken
Aynen canım ..en iyisi bir sürü dizi programın olduğu cumartesiyi boş geçmekOhhh uyanıga bak sen :)) Sabah saati güzel iş yapılıyo şöyle öğlene doğru kaldıysa işlerim hep verimsiz olur
Ben buralardayım bişeyi taktım kafaya internette onu kurcalıyorum:)aa kendi gidiyor amaayy ilk kez mahalle hamamına gittim biz oturmaya gitmiş gibi olduk bi an teyzeleri öyle görünce
hihami bisey olmaz psikolojisine tak çıkarı ogrenir
prenses1805 saol canim
Kızlar nerelerdesiniz kocam da yok sizde yok puff
Neyi taktın..benim gibi bütün dizileri ayni anda izlemede ayşegül bi yanda çifte saadet bi yanda güllerin savaşıBen buralardayım bişeyi taktım kafaya internette onu kurcalıyorum:)
Bence de :)) Zaten güllerin savaşı final yapiyomusAynen canım ..en iyisi bir sürü dizi programın olduğu cumartesiyi boş geçmek