2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydim bizim için eğlence oldu

Hamamda ter ve kir atan teyzeler ne yapsınlar onlar kmerayı özel hizmet veren spalara koyuyorlardır hehehe:)))
Ayy görüntü aklıma geldi çok güldüm buna. Biz teyze miyiz aşkolsun :)))
Bugün babamız nöbetçi bol bol çamaşır katlayıp utu yapcam off yardıma gelmek isteyen olursa beklerim
Düzenlenmeyi bekleyen karman çorman bi gardolabim,yıkanmış yerleştirilmeyi bekleyen kıyafetlerin dolu olduğu bi bebek odam bi de devirip yattığım bir totom olmasaydı gelirdim bak :)
Gelinliğim de nişanlıgim da duruyo tarlatanlariyla beraber ne zaman fazla eşyaları atmak üzere hevesle ise girissem onları görünce söyleniyorum kendime bunlar da boşu boşuna bekliyo burda diye sonra neyse ya tüm eşyaları da atmasam olur deyip geri kapatıyorum :)) Bir kere evlilik yildonumuzmuzde giyeyim dedim arkası başlamalı olduğu için kapatamadım nasıl giycem bilmem

Ayy Poza bak yerim bu cadiyi ben
bendede var o totodan son 2. Gün işe devam kaldığı yerden..babamız nöbetçi istediğim zaman yaparım keyif yapayim aman bu arada ahmet bebekleri çok seviyor kel et bebeklerden veriyorum eline salliyor uyduruyor eee diyor çok gÜZel görünüyor bence al çınara izle

Ben saklıyorum. Arada çok yer kaplıyor ne olacak bu diyorum. Sonra da saklamaya devam ediyorum. Benimkiler sırttan ayarlamali. Sanırım sığarım

Doğumda bebekli çiçekler oluyo ya onlardan gelmişti bebekleri koparıp saklamıştim gelen çocuklar oynasın diye dur çıkarayım bakalım napacak :)) Ben hala yayiliyorum bu arada :) Kv var o çınara bakarken yapsam iyi olacak sonra vakit olmuyo sizin de tatil bitti hemen yaa kalk yapalım vaktimiz yok kız :))

Aynen ya valla iyi serdim kendimi zaten yastayim salı günü randevu aldım diyetisyenr 60 kg düşene kadar start veriyorum

aysimason canım ya hic aklıma gelmemisti kamera falan burda yoktur heralde esim önceden kendide gitmişti ondan bisey demedi sanırım
bana diyor ama kendisi gidiyor bende gidemezsin kamera koyuyorlar diuorum ama tınlamıyor ayda bir mutlaka gider gıcık

Saklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydim Eki Görüntüle 1765596 bizim için eğlence oldu
oy yerim bu küçük gelini

bana diyor ama kendisi gidiyor bende gidemezsin kamera koyuyorlar diuorum ama tınlamıyor ayda bir mutlaka gider gıcık

oy yerim bu küçük gelini
aa kendi gidiyor ama ayy ilk kez mahalle hamamına gittim biz oturmaya gitmiş gibi olduk bi an teyzeleri öyle görünce

hihami bisey olmaz psikolojisine tak çıkarı ogrenir

prenses1805 saol canim

Kızlar nerelerdesiniz kocam da yok sizde yok puff

Ben burdayım dolaplar da duruyo :)))
benim genelde is kolaysa işleri yapasim gelmiyor zaten kalksam bi saate biter diye durdukça dururum sonra sabahın 6 sinda kalkar islerin hepsini yapar kahvaltıyı da hazırlar kocam gelince sanki iki gün is yapmışım sanır o yokken

Ohhh uyanıga bak sen :)) Sabah saati güzel iş yapılıyo şöyle öğlene doğru kaldıysa işlerim hep verimsiz olur

Ben buralardayım bişeyi taktım kafaya internette onu kurcalıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…