2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde de ayni durum sozkonusu
Kapida bekliyor beni. Simdi yeni yeni babasina da yapmaya basladi

Bu aslında tuvalet eğitimine başlamanın bir parçası içeriyi merak ediyor bir süre sonra olayı anlıyor utanıyor falan ama ilk tanışma kısmı bizim için rahatsız tuvalette bile rahat yok
bizimki eğitime. Başladı bile
Kakasını beze yapmıyor illa aç altımı tuvalete götür beni diyor
bite tyvaletini bitirmeden onu kaldırsam ağlıyor

Selam hatunlar
yarin kursa gidicem şimdiden stresi sardi beni....hele bu kocamla ne yapacaksam gicikliga daha hic gitmeden basladi
hadi canım hakkınızda hayırlısı oolsu :))

İnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)

Yarin okul da basliyor canim, pazartesi sendromu var mi
sanırım heyecanliyim yeni bir okula başlıyacağım ipegimi de sınıfıma alicam nasıl olacak bilmiyorum inş iyi olur

Selam hatunlar
yarin kursa gidicem şimdiden stresi sardi beni....hele bu kocamla ne yapacaksam gicikliga daha hic gitmeden basladi
canım başarılar inş korktuğum gibi olmaz ilk gün biraz stresli olursun ama merak etme sonra havaya girersin

bizimki eğitime. Başladı bile
Kakasını beze yapmıyor illa aç altımı tuvalete götür beni diyor
bite tyvaletini bitirmeden onu kaldırsam ağlıyor

hadi canım hakkınızda hayırlısı oolsu :))
ipeği öyle alıştırmıştım canım ama sonra çok kabız oluyor dikkat et baskasinin evine gidince adapte olup yapamıyor

Bizimde sıkıntımız o zaten kabızlıktan dolayı öyle yapıyor ne ettiysem fayda olmadı bitek tu aleye tutmak yaradı

Bizimde sıkıntımız o zaten kabızlıktan dolayı öyle yapıyor ne ettiysem fayda olmadı bitek tu aleye tutmak yaradı
İse yaradı ise ne güzel saatleri ayni tut mesela sabah kalkınca gibi daha kolay olur..sen kendin bakıyorsun sıkıntı olmas ..hatirlarsan ahmetin altını açıp yaptiriyordum küçükken ama 5 aydan sonra biraktim bakici ile devam etsin normal diye..ipekte alıştırdım sabahcuydim sabah yaptı yaptı bakıcı da bezine yapmiyordu çok huysuz oluyordu ama tuval3t eğitimi konusunda hic zor olmadı zaten yaptığı için sen alıştırdı isen sıkıntı olmas hem kabızlıgina da iyi olmuş rahatlasin paşa

Günaydın arkadaşlarr. Nasılsınız?? 13 aydan sonra bugün işe başlayacağım. Köye gidiyorum 3e kadar göremicem oğlumu hem heyecanlıyım hem buruk... Uyandığında çok neşeli oluyo bizim sıpa onu göremicem öğrencilerime kavuşacağım içinde mutluyum.. Bakalım bu göğüsler nolucak 3e kadar... Görüşürüzzz

hadi hayırlı olsun ..göğüslerine ped koymayi unutma sonra benim gibi rezil olma

utanmasam kapiyi kitleyip klozette uyuyasim var :))))

Merhaba kızlar...
Merak edenler için albüme fotoğrafımızı ekledim.
Bir de oğlum daha yeni yeni kendine geliyor. fakat burnu hala akıyor ve öksürük çok olmasa da devam ediyor. Bugün aşı yaptırıyım diyorum. 3 tane aşı oluyor de mi 1 yaş için? Huysuzluk ya da ağrı yapıyor mu?

Bende bugun basladim canim 14 ay sonra.ben o kadar ayri kalmadim yine de cokk ozledim...sabah cikarjen icim burkuldu vicdan yaptim...ozlemis beni kuzum sariliyr bana...Allah yardimcimiz olsun ins

Beni de takibe alir misin canim

Bi deneyim ben bunu insallah ise yarar
Yapamadım ben belim ağrıdı
Nego BU PROGRAMI BENDE denıcektım fakat sezeryan yerım cok agrıdı senın agrımıyo mu :)
ilk oğlumdan sonra pilates yaparken ağrıyordu bunu yapamadım

oo iyi kilo vermişsin bende 70 oldum 5 kilo gitti

Bize hergun dogum gunu
Aynen, süs ve seker hamuru için yerde öğrendim burda inşaallah alıcam yapıcam:)

Saklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydim Eki Görüntüle 1765596 bizim için eğlence oldu
ayy ne de yakışmıs gelinime maşaallah

İnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)

Yarin okul da basliyor canim, pazartesi sendromu var mi
aybir ben yapıyorum sanıyordum resmen wc de huzur buluyorum

Selam hatunlar
inşallah iyi geçer

kolay gelsin canım umarım kolay geçer

ayyyy koptum

canım ateş yoksa yapıyorlar bir ay gecikmeli yaptırdik bizde, fitil verdim işin açıği hiç uyumadığı kadar uyumuştu o gün gundüz :) ablama gitmiştim üstelik

oh iyi bari sevindim, teyzeler ah teyz eler :)

I imspecial üç gundür geziyorum ev gezmesi yani o yüzden giremedim, hastalıklar gecti hamdolsun, birde telefondan girebilsem daha sık girerim aslında:) cuma eltimdeydim okuma vardı, cumartesi anneme gittim pişman oldum küçuk bir kac gündur çok ağlıyor diş sanırım, dünde sevgili görümcem! kızına doğum günü yaptı zoraki gittim, hediye alamadim eşime dedim beceremem dedi iyi para ver dedim bende, önceden olsa ne özenirdim, orda da kocaları çekiştirdik eşimin halası şakacıdir kv me amaaan bu gelinler bizim oğlanları çekiştiriyor dedi takıldı, kücük eltimde memnunum ben kocamdan Allah razı olsun dedi bende amin canım her yerde söyleme nazar olur dedim, küçük görümcem de gülerek örnek gelin dedi, tabi sinirlendim ama bende onun gibi soktum lafımı örnek kocaya örnek geliin olunur dedim onun kocası örnek koca dedim, hala da niye canım kötü mü sizin kocalar dedi bende herkesin evinde içinde ne olduğunu kendi bilir kan kusup kızılcık şerbeti içtim denilir ya dedim, kendi kızlarınız damatlarinizi çekiştirse böyle demezsiniz dedim, epey bir laf soktum kaynanamgile oh rahatladım uzun zaman sonra:)
Küçük eltimle bu arada epey kaynştık, kaynanamgile sinirlenmem için bir sebep daha çıktı eşim ve büyük kaynim aldı küçük kaynimin beyaz esyasıni ve eltimin bilgisi yokmuş! niye söylemediniz dedi bende ben ne söyluycem kocan söylemeli bunu dedim hem biz senle doğru düzgün oturup konuşmadık kaynasmadık ki ne düğün arefesinde ne düğün sonrasında dedim, küçük görümcem de yanımızdaydı duydu hep yetiştirmistir annesine ablasına, resmen iş güzarlık yapmışlar, eltimede dedim benim evimde kimsenin çöpü yok eşyam yoktu evlendigımde senin eşinide severim o yüzden ihtiyacı neyse onu al dedim kocama başkası olsa benim bir şeyim yoktu alma derdi dedim, epey bir şaşırdı gülerek bilmem gereken başka şey var mı abla dedi, bende sor söylüyüm dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…