Bizde de ayni durum sozkonusu
Kapida bekliyor beni. Simdi yeni yeni babasina da yapmaya basladi
bizimki eğitime. Başladı bileBu aslında tuvalet eğitimine başlamanın bir parçası içeriyi merak ediyor bir süre sonra olayı anlıyor utanıyor falan ama ilk tanışma kısmı bizim için rahatsız tuvalette bile rahat yok
hadi canım hakkınızda hayırlısı oolsu :))Selam hatunlar
yarin kursa gidicem şimdiden stresi sardi beni....hele bu kocamla ne yapacaksam gicikliga daha hic gitmeden basladi
sanırım heyecanliyim yeni bir okula başlıyacağım ipegimi de sınıfıma alicam nasıl olacak bilmiyorum inş iyi olurİnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)
Yarin okul da basliyor canim, pazartesi sendromu var mi
canım başarılar inş korktuğum gibi olmaz ilk gün biraz stresli olursun ama merak etme sonra havaya girersinSelam hatunlar
yarin kursa gidicem şimdiden stresi sardi beni....hele bu kocamla ne yapacaksam gicikliga daha hic gitmeden basladi
ipeği öyle alıştırmıştım canım ama sonra çok kabız oluyor dikkat et baskasinin evine gidince adapte olup yapamıyorbizimki eğitime. Başladı bile
Kakasını beze yapmıyor illa aç altımı tuvalete götür beni diyor
bite tyvaletini bitirmeden onu kaldırsam ağlıyor
hadi canım hakkınızda hayırlısı oolsu :))
Bizimde sıkıntımız o zaten kabızlıktan dolayı öyle yapıyor ne ettiysem fayda olmadı bitek tu aleye tutmak yaradısanırım heyecanliyim yeni bir okula başlıyacağım ipegimi de sınıfıma alicam nasıl olacak bilmiyorum inş iyi olur
canım başarılar inş korktuğum gibi olmaz ilk gün biraz stresli olursun ama merak etme sonra havaya girersin
ipeği öyle alıştırmıştım canım ama sonra çok kabız oluyor dikkat et baskasinin evine gidince adapte olup yapamıyor
İse yaradı ise ne güzel saatleri ayni tut mesela sabah kalkınca gibiBizimde sıkıntımız o zaten kabızlıktan dolayı öyle yapıyor ne ettiysem fayda olmadı bitek tu aleye tutmak yaradı
utanmasam kapiyi kitleyip klozette uyuyasim var :))))İnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)
hadi hayırlı olsun ..göğüslerine ped koymayi unutma sonra benim gibi rezil olmaGünaydın arkadaşlarr. Nasılsınız?? 13 aydan sonra bugün işe başlayacağım. Köye gidiyorum 3e kadar göremicem oğlumuhem heyecanlıyım hem buruk... Uyandığında çok neşeli oluyo bizim sıpa onu göremicem öğrencilerime kavuşacağım içinde mutluyum.. Bakalım bu göğüsler nolucak 3e kadar... Görüşürüzzz
utanmasam kapiyi kitleyip klozette uyuyasim var :))))
Bende bugun basladim canim 14 ay sonra.ben o kadar ayri kalmadim yine de cokk ozledim...sabah cikarjen icim burkuldu vicdan yaptim...ozlemis beni kuzum sariliyr bana...Allah yardimcimiz olsun insGünaydın arkadaşlarr. Nasılsınız?? 13 aydan sonra bugün işe başlayacağım. Köye gidiyorum 3e kadar göremicem oğlumuhem heyecanlıyım hem buruk... Uyandığında çok neşeli oluyo bizim sıpa onu göremicem öğrencilerime kavuşacağım içinde mutluyum.. Bakalım bu göğüsler nolucak 3e kadar... Görüşürüzzz
Koptum resmen....supermiss:)))
Beni de takibe alir misin canimMerhaba kızlar...
Merak edenler için albüme fotoğrafımızı ekledim.
Bir de oğlum daha yeni yeni kendine geliyor. fakat burnu hala akıyor ve öksürük çok olmasa da devam ediyor. Bugün aşı yaptırıyım diyorum. 3 tane aşı oluyor de mi 1 yaş için? Huysuzluk ya da ağrı yapıyor mu?
Sagol canim...ins gonlune gore olur...bakici isi olsaydi bende ertelerdim.bizim bakicimiz babamizI imspecial yeni okulun nasil canim iyidir insallah
nnightsaill Duha22 kizlar calisma hayatiniz hayirli olsun
Bende 1 hafta calisip ucretsiz izne ayrilicam insallah 1 aksilik cikmazsa su an annem bakiyor oglusa..
Aldım takibe canım.Beni de takibe alir misin canim
Maşallah canım me güzel ilgili bi baba.Sagol canim...ins gonlune gore olur...bakici isi olsaydi bende ertelerdim.bizim bakicimiz babamiz
Ne guzel siz kesintisiz 13 ay falan bakmissiniz bende arada 5 ay calistim ne sacmalamisim borc yuzunden bebegimin hayatindan 5 ay calmisimSagol canim...ins gonlune gore olur...bakici isi olsaydi bende ertelerdim.bizim bakicimiz babamiz
Yapamadım ben belim ağrıdıBi deneyim ben bunu insallah ise yarar
ilk oğlumdan sonra pilates yaparken ağrıyordu bunu yapamadımNego BU PROGRAMI BENDE denıcektım fakat sezeryan yerım cok agrıdı senın agrımıyo mu :)
oo iyi kilo vermişsin bende 70 oldum 5 kilo gittimerhaba kızlar hayırlı aksamlar :) kılo konusu var demı burda :) yaklasık 2 aydır yesıl cay ıcıyorum 1 2 kupa 5 kılo verdım 69.700 goruyorum tartıda masallah hıc bısey yapmaadım yesıl cay ıctım sadece :)
Aynen, süs ve seker hamuru için yerde öğrendim burda inşaallah alıcam yapıcam:)Bize hergun dogum gunu
ayy ne de yakışmıs gelinime maşaallahSaklıyorum canım hatta kızıma giydirdim geçen hafta kendimde giydimEki Görüntüle 1765596 bizim için eğlence oldu
aybir ben yapıyorum sanıyordum resmen wc de huzur buluyorumİnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)
inşallah iyi geçerSelam hatunlar
kolay gelsin canım umarım kolay geçerGünaydın arkadaşlarr. Nasılsınız?? 13 aydan sonra bugün işe başlayacağım. Köye gidiyorum 3e kadar göremicem oğlumuhem heyecanlıyım hem buruk... Uyandığında çok neşeli oluyo bizim sıpa onu göremicem öğrencilerime kavuşacağım içinde mutluyum.. Bakalım bu göğüsler nolucak 3e kadar... Görüşürüzzz
ayyyy koptum
canım ateş yoksa yapıyorlar bir ay gecikmeli yaptırdik bizde, fitil verdim işin açıği hiç uyumadığı kadar uyumuştu o gün gundüz :) ablama gitmiştim üstelikMerhaba kızlar...
Merak edenler için albüme fotoğrafımızı ekledim.
Bir de oğlum daha yeni yeni kendine geliyor. fakat burnu hala akıyor ve öksürük çok olmasa da devam ediyor. Bugün aşı yaptırıyım diyorum. 3 tane aşı oluyor de mi 1 yaş için? Huysuzluk ya da ağrı yapıyor mu?
oh iyi bari sevindim, teyzeler ah teyz eler :)Selam geldim oglus uyutmus babasi simdi uyandi emziriyrum...cok sukur guzeldi sıkıntısiz atlattik...beni aramamis....
calismayi özlemişim...iki tane imtihan teyzem dışında hanımlar la iyiyiz...hersey dört dortluk olmuyr tabi