2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hamılelık nasıl gıdıyor :) kızın nasıl ınsallah daha ıyıdır

Bize hergun dogum gunu

Canım emzirirken yeşil çay ysak.. Vücuttan atılan toksinler meme ucundan da atılıyor direkt bebeğe geçiyor diye haftada bir iki fincan serbest, o da bol suyla aklında olsun..

hamılelık nasıl gıdıyor :) kızın nasıl ınsallah daha ıyıdır
Çok şükür canım ikinci hamilelik daha stressiz bilinçli ve hızlı geçiyor:) öbürkünde çok detaycı mükemmelliyetçi hassas ve yalnızdım.. Kızım da daha iyi elh. Senin ufaklık nasıl? Neler yapıyor?

Aaa kizin olacakmis hayirli ugurlu gelsin ins iyi cok sukur iyi olmaniza sevindim benim ufaklik masallah coook hareketli baya bayada yuruyor sikintimiz yok sukur soguk var kar var gerci baya eridi malum sivas soguklari bir an once ilkbahari gelmesini bekliyoruz ☺

Bak yaa yazmistim gitmis neyse.... bu mesaji iyiki yazfin allah razi olsun hic bi bilgim yoktu aklimin ucuna dahi gelmedi zararli olacagi bisey daha ogrenmis oldum sayende su andan itibaren birakiyorum o kadar suclu hissediyorum ki kendimi vicdan yaptim

oyy kıyamam çok fena ısırmıış

Eki Görüntüle 1764917
Bende böyle yaptırmak için gittim kuaföre. Tam istediğim gibi olmadı ama beyazlardan kurtuldum ya buna şükür
Ben kızıldan önce böyle yapmoştım kesim öyle değildi ama:)
ohh sefan olsu:)) bemim ne kadar. Hamama ihtiyacım var bi bilsen..
Ama benim kıskanç ve kötü düşünceli eşim hamama izin vermiyor sinir
Bi ara haberlerdemi ne görmüş hamama kamera koymuşlar diye ogün bugün hamam düşmanı

sendee sankı sezeryanlıydın demı yanlıs mı htırlıyorum
Evet canim sezaryen benimde hic mekik cekmedim dogumdan sonra 1 yıl oldu nasılsa rahat rahat çekebilirim diye düşünüyordum ama inşallah sezaryen yerim agrimaz
Dafiduck evet canım süpriz oldu bana da şimdi 5 aylık hamileyim ikinci kızım geliyor allahın izniyle.. Hayırlısı böyleymiş diyorum :)
Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah aynen vardir bi hayır 2 guzel kızın olur sanada yoldaş olurlar

canım mrssuperfine de söylemiş tam soyleyecektim yeşil cay zararlı cocugada Ge cer kilo alimini durdurur

hain kız nerdesin sen bakayım saka yaptım ben sana niye kutlayamasin herkesin akrabası tanıdığı var bi daha girmeyince senin üstüne attım suçu

Amin canım inş öyle olurlar yoksa ben terelelli diye dolaşırım ortalıklarda:))
Sezaryan yerin ağrımaz sanırım spor yaparken ablamın sadece çok yorulunca ve üşüyünce sızlıyormuş.. Öyle diyordu ama rahat vir şekilde spor yapıyor..

Herkese günaydın anneler...

Amin canım inş..
Çocuklar eve hapsolmuş gibi ibş güzel havalar gelir de parkta oynar bıcırıklar:))

Yok canım vicdan yapma her şeyi bilmemiz mümkün değil ben de eylül de içiyordum o zaman öğrenmiştim ve şimdi sen söyleyince dank eyti o ay yavrum kilo alamamış vermişti iyi beslendğini düşünmeme rağmen(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…