2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sen çok esmer degilsinki yakışır sana zaten biz buğday temeliyiz bizi esmerlesttiren göz altı morluklari benim alerjiden kaynakli burun yaptirilinca geçecek çıtır olucambence bana yolladigin sac çok yakışmıştı kızıl

Günaydın kızlaaaar dün birsürü alıntı yapmıştım ben cevap yazana kadar gitti yine hepsi :))

I imspecial canım hamam çekti bak :) önümüzdeki hafta ayarlıyım bari iyi aklıma getirdin
Ayarla canım sıcak sıcak ohh ne iyi gelir ben gidemedim sen git diyecektım tam bende esımı ayarladm gidicem

Kızlar Bu arada aksam biz eşimle cay içerken cocuklar koridorda oynuyordu ahmet ağlayarak geldi zaten uyku saatiyddi altı kuru diye açmadım da sabah görünce şok oldum ya kızım ahmetı öyle bır ısırmış ki neden yaptın dıyorum birden oldu dıyor kötü huylu bır kızda de yıl bır anda sinirlrrime hakim olamadım diyor sanırım babasını kıskanıyor Bı daha yapmam dedi ama artık güvenemem zaten hep yanımdaydılar ama bı dk bile guvenımı kırdı wc ye ablasına emanet edıp gıdıyordum güya

Elinize sağlık canım. ben de oluşturdum şimdi albüm. isteyen bakabilir. :)
canım beni takibe alırmısın
Kızlar doktora sormayı unuttum d vitamini 1 yaşına kadar veriliyor de mi? Ben vermiyorum artık.
ebemiz şişe bitene kadar ver dedi
Esim Kayseri'ye gitti bende gidecektim kirildim gitmedim yalniziz oglumla.....keske gitseydim....cok dedi ama basta gicik etmiyecekti
tüh neyse canım nasip değilmiş
ayy koptum
Kızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine
benim birazcık erimiş ama hala kocaman, mekik programı yapıcam eklerim fotounu
kİzlar oglen atesimiz cikti ve gece yine cikti
uyumuyo uyaniyor,11 de uyandi 2,5 saat gecmis uyuyayim demiyo Allah tan uykum cok yokta katlaniyorum ama bu aniden cikan ates nerden cikti niye cikti aklimda deli sorular
geçmiş olsun canım ani çıkan kulaktan olabilir idrar yolundan olabilir
canım bende yapamadım hala iyice toparlanıyımda nasılsa ikisini bir yapıcam
Kızlar günaydın. Oğlum gözünü zor açıyor. Bişey yiyemiyor kusuyor. Yerinden kalmamıyor. Normal mi bunlar? Korkmaya başladım.
geçmiş olsun canım balgam kusmaya çalışıyor olabilir birde idrar yolu enfeksiyonu kusma ateş yapar
ahhh cannım ya, emirde sürekli sıkıştırıyor, önceden hiç zarar vermezdi sonradan ne oldu dedim, bizimki konuşmaya başladı anne baba diyor yanımıza geliyor vs. ya o zaman büyük kardeşi aaa bu da konuşuyor annemi babamı sahipleniyor diye rakip görmeye başlarmış o yüzden de zarar verirmiş, halimizi görsen sabahtan akşama kadar yapma demekle geçiyor iyice delirtti beni bu çocuk, kreşe de gitmiycem diyor hala bu gidişle alıcam okuldan

hamam da iyi eğlenceler

Nego haklısın ahmet te bişeyler yapınca heyecanlanıyoruz aa konuştu falan diye ondan kıskandı sanırım baba bana ne dıyecrksın dıyor ahmet elımı çizdi anne bana vurdu dıye sürekli şikayet ediyor demekki dediğin gibi rakip moduna girdi.. saol canım benım aslında kilolar yuzunden gidesim gelmiyor ama sıcakta erir biraz belki

Ahh hamam kese masaj( en çok istediğim şey:)) tr ye gelir gelmez ilk bunu yapmıştım doğumdan sonra heheh, hamamdan çıkıp da kızımı emzirdiğimde gülerek emiyordu beni:) ilk defe iki saat ayrılmıştık özlemişti:)))

I imspecial oh kuzum benim ne de fena ısırmış((( o da küçük ne diyebilirsin ki , insan kıyamıyor ikisine dee..

Bende böyle yaptırmak için gittim kuaföre. Tam istediğim gibi olmadı ama beyazlardan kurtuldum ya buna şükür

ben yazdan beri gıdemedm hic tatilde en son olmuştu kese ah ah yarım saate hamur olcam sorma ya ipek zaten kıskanıyor ona da kıyamıyorum kardesliğin doğasından demekki

Eki Görüntüle 1764917
Bende böyle yaptırmak için gittim kuaföre. Tam istediğim gibi olmadı ama beyazlardan kurtuldum ya buna şükür
çok havalı bir.sac valla beyaz tenlilere yakışır ama bana hıc gıtmeyecrgı uzun siyah olsum benum olsum

ahhh yawrumm kiyamamm
ayy ipekim ahmetcige napmiss kuzum bnm abla olmak ne zordur en sanslida hep en yfaklar olur

Aldım takibe canım.

Geçmiş olsun canım. Ben de rüyamda böyle bişey gördüm. Demek ki bunu okucakmışım.

Günaydın kızlaaaar dün birsürü alıntı yapmıştım ben cevap yazana kadar gitti yine hepsi :))

I imspecial canım hamam çekti bak :) önümüzdeki hafta ayarlıyım bari iyi aklıma getirdin
valla soda kahve karıştırıp öncesinde vücut peelingi yaptik ohh bi guzeldi miss gibi olduk sauna buhar banyosu 20tl ye valla kaç yil sonra kendime özel vakit ayirdim

ahhh yawrumm kiyamamm
ayy ipekim ahmetcige napmiss kuzum bnm abla olmak ne zordur en sanslida hep en yfaklar olur
evet canım nasıl bir hırsla ısırdıysa çocuğun etini parçalamış resmen ..oda küçük kıyamam hiçte boyle değildi ama iste kendini tutamadi demekki kuzum bidaha yapmicam soz dei güveniyorum ona bakalim

Geçmiş olsun canım. Ben de rüyamda böyle bişey gördüm. Demek ki bunu okucakmışım.
saol kuzum

Merhaba Ankaradaki hamile bayanlar, hamile giyim bulmakta zorlanıyorsanız ucuz ve bol çeşit olan bir yer işte adresi adres:BAC HAMİLE Atatürk Blv. SSK piknik çarşısı sakarya caddesindeki iş bankanın tam karşısında ve yanında simitçi olan bir çarşı bu çarşının alt katında mutlaka uğrayın ben 5.5 aylık hamileyim aldığım kot pantolan,efoşman ve elbiseden çok memnun kaldım ayrıca ben bu konuda çok gezdim ulus anafartalar çarşının içindeki hamile gezegeni çok pahalı benden soylemesi ben kazıklandım 2 adet tayta çok para verdim ama bu yer ucuz ve ilgili yer ankamalldeki gebe mağzasıda var pahalı

Eklentiler

• P_20160205_184011_1_p.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 30
yaklasık bır aydır hesabıma gırmıyorum I imspecial demıs kutlamam dedı kactı falan dıye uzuldum vallahı ben kendı fıkrımı soyledım kutlamadımda gercekten cagıracak kımsemde var ayrıca annemlere gıderdım ama gerek gormedım tabı sız kutlayabılırsınız saygı duyarım gule gule buyusun bebıslerımız :) ahmete cok gecmıs olsun ınsallah bı daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…