sen çok esmer degilsinki yakışır sanaHahaha bende ilk sarı ile başlamıştım ama çok yakışmıştı röfle yapmıştım şimdide kızıl yaptım gerçi aktı ama yine yapıcam kızıl dahada yakıştı:))
Sarıda belli olmuyo bazı esmerlere yakışıyor:=)
Ayarla canım sıcak sıcak ohh ne iyi gelir ben gidemedim sen git diyecektım tam bende esımı ayarladm gidicem
canım beni takibe alırmısınElinize sağlık canım. ben de oluşturdum şimdi albüm. isteyen bakabilir. :)
ebemiz şişe bitene kadar ver dediKızlar doktora sormayı unuttum d vitamini 1 yaşına kadar veriliyor de mi? Ben vermiyorum artık.
tüh neyse canım nasip değilmişEsim Kayseri'ye gitti bende gidecektim kirildim gitmedim yalniziz oglumla.....keske gitseydim....cok dedi ama basta gicik etmiyecekti
ayy koptum
benim birazcık erimiş ama hala kocaman, mekik programı yapıcam eklerim fotounuKızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine
geçmiş olsun canım ani çıkan kulaktan olabilir idrar yolundan olabilirkİzlar oglen atesimiz cikti ve gece yine cikti
uyumuyo uyaniyor,11 de uyandi 2,5 saat gecmis uyuyayim demiyo Allah tan uykum cok yokta katlaniyorum ama bu aniden cikan ates nerden cikti niye cikti aklimda deli sorular
canım bende yapamadım hala iyice toparlanıyımda nasılsa ikisini bir yapıcamKizlar subat geldi ben hala dogum gunu kutlamadim
Ocakta dedemi kaybettim antalyaya gidip geldim 2 gunde.
Sonrasinda acikogrrtim sinavim.var
Derken bulunmasini cik istedigin bir arkadasim babannesini kaybetti sehir disini gitti geldi derken bu hafta sonu kutlamayi dusunuyorum insallah
geçmiş olsun canım balgam kusmaya çalışıyor olabilir birde idrar yolu enfeksiyonu kusma ateş yaparKızlar günaydın. Oğlum gözünü zor açıyor. Bişey yiyemiyor kusuyor. Yerinden kalmamıyor. Normal mi bunlar? Korkmaya başladım.
ahhh cannım ya, emirde sürekli sıkıştırıyor, önceden hiç zarar vermezdi sonradan ne oldu dedim, bizimki konuşmaya başladı anne baba diyor yanımıza geliyor vs. ya o zaman büyük kardeşi aaa bu da konuşuyor annemi babamı sahipleniyor diye rakip görmeye başlarmış o yüzden de zarar verirmiş, halimizi görsen sabahtan akşama kadar yapma demekle geçiyor iyice delirtti beni bu çocuk, kreşe de gitmiycem diyor halaAyarla canım sıcak sıcak ohh ne iyi gelir ben gidemedim sen git diyecektım tam bende esımı ayarladm gidicem
Kızlar Bu arada aksam biz eşimle cay içerken cocuklar koridorda oynuyordu ahmet ağlayarak geldi zaten uyku saatiyddi altı kuru diye açmadım da sabah görünce şok oldum ya kızım ahmetı öyle bır ısırmış kineden yaptın dıyorum birden oldu dıyor kötü huylu bır kızda de yıl bır anda sinirlrrime hakim olamadım diyor sanırım babasını kıskanıyor Bı daha yapmam dedi ama artık güvenemem zaten hep yanımdaydılar ama bı dk bile guvenımı kırdı wc ye ablasına emanet edıp gıdıyordum güyaEki Görüntüle 1764856
Canım bi fark yokki ben beyazlar çıktı yanda kulak üstünde onları kapatmak için boyadım siyahsimdi ilk olunca kendi rengi siyahla başladim yavaş yavaş koyu kahve acık kahve küllü kumral sarı yaparmışim esmerlere sarı yapinca pek kötü oluyor dilberay gibi onlar gibi olmayim
ben yazdan beri gıdemedm hic tatilde en son olmuştu kese ah ah yarım saate hamur olcamAhh hamam kese masaj( en çok istediğim şey:)) tr ye gelir gelmez ilk bunu yapmıştım doğumdan sonra heheh, hamamdan çıkıp da kızımı emzirdiğimde gülerek emiyordu beni:) ilk defe iki saat ayrılmıştık özlemişti:)))
I imspecial oh kuzum benim ne de fena ısırmış((( o da küçük ne diyebilirsin ki , insan kıyamıyor ikisine dee..
çok havalı bir.sac valla beyaz tenlilere yakışır ama bana hıc gıtmeyecrgı uzun siyah olsum benum olsumEki Görüntüle 1764917
Bende böyle yaptırmak için gittim kuaföre. Tam istediğim gibi olmadı ama beyazlardan kurtuldum ya buna şükür
ahhh yawrumm kiyamammAyarla canım sıcak sıcak ohh ne iyi gelir ben gidemedim sen git diyecektım tam bende esımı ayarladm gidicem
Kızlar Bu arada aksam biz eşimle cay içerken cocuklar koridorda oynuyordu ahmet ağlayarak geldi zaten uyku saatiyddi altı kuru diye açmadım da sabah görünce şok oldum ya kızım ahmetı öyle bır ısırmış kineden yaptın dıyorum birden oldu dıyor kötü huylu bır kızda de yıl bır anda sinirlrrime hakim olamadım diyor sanırım babasını kıskanıyor Bı daha yapmam dedi ama artık güvenemem zaten hep yanımdaydılar ama bı dk bile guvenımı kırdı wc ye ablasına emanet edıp gıdıyordum güyaEki Görüntüle 1764856
hayaller gercekler bir bnm halimi gorseniz guys ikincide olcakmis istedigim gibi o zamn paylasirimEki Görüntüle 1764917
Bende böyle yaptırmak için gittim kuaföre. Tam istediğim gibi olmadı ama beyazlardan kurtuldum ya buna şükür
Aldım takibe canım.canım beni takibe alırmısın
ebemiz şişe bitene kadar ver dedi
tüh neyse canım nasip değilmiş
ayy koptum
benim birazcık erimiş ama hala kocaman, mekik programı yapıcam eklerim fotounu
geçmiş olsun canım ani çıkan kulaktan olabilir idrar yolundan olabilir
canım bende yapamadım hala iyice toparlanıyımda nasılsa ikisini bir yapıcam
geçmiş olsun canım balgam kusmaya çalışıyor olabilir birde idrar yolu enfeksiyonu kusma ateş yapar
ahhh cannım ya, emirde sürekli sıkıştırıyor, önceden hiç zarar vermezdi sonradan ne oldu dedim, bizimki konuşmaya başladı anne baba diyor yanımıza geliyor vs. ya o zaman büyük kardeşi aaa bu da konuşuyor annemi babamı sahipleniyor diye rakip görmeye başlarmış o yüzden de zarar verirmiş, halimizi görsen sabahtan akşama kadar yapma demekle geçiyor iyice delirtti beni bu çocuk, kreşe de gitmiycem diyor halabu gidişle alıcam okuldan
hamam da iyi eğlenceler
Geçmiş olsun canım. Ben de rüyamda böyle bişey gördüm. Demek ki bunu okucakmışım.Ayarla canım sıcak sıcak ohh ne iyi gelir ben gidemedim sen git diyecektım tam bende esımı ayarladm gidicem
valla soda kahve karıştırıp öncesinde vücut peelingi yaptik ohh bi guzeldi miss gibi olduk sauna buhar banyosu 20tl ye valla kaç yil sonra kendime özel vakit ayirdim
evet canım nasıl bir hırsla ısırdıysa çocuğun etini parçalamış resmen ..oda küçük kıyamam hiçte boyle değildi ama iste kendini tutamadi demekki kuzum bidaha yapmicam soz dei güveniyorum ona bakalimahhh yawrumm kiyamamm
ayy ipekim ahmetcige napmiss kuzum bnm abla olmak ne zordur en sanslida hep en yfaklar olur
saol kuzumGeçmiş olsun canım. Ben de rüyamda böyle bişey gördüm. Demek ki bunu okucakmışım.
Bi deneyim ben bunu insallah ise yarar