- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
sendee sankı sezeryanlıydın demı yanlıs mı htırlıyorumBi deneyim ben bunu insallah ise yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendee sankı sezeryanlıydın demı yanlıs mı htırlıyorumBi deneyim ben bunu insallah ise yarar
hamılelık nasıl gıdıyor :) kızın nasıl ınsallah daha ıyıdırAhh hamam kese masaj( en çok istediğim şey:)) tr ye gelir gelmez ilk bunu yapmıştım doğumdan sonra heheh, hamamdan çıkıp da kızımı emzirdiğimde gülerek emiyordu beni:) ilk defe iki saat ayrılmıştık özlemişti:)))
I imspecial oh kuzum benim ne de fena ısırmış((( o da küçük ne diyebilirsin ki , insan kıyamıyor ikisine dee..
Bize hergun dogum gunucanım beni takibe alırmısın
ebemiz şişe bitene kadar ver dedi
tüh neyse canım nasip değilmiş
ayy koptum
benim birazcık erimiş ama hala kocaman, mekik programı yapıcam eklerim fotounu
geçmiş olsun canım ani çıkan kulaktan olabilir idrar yolundan olabilir
canım bende yapamadım hala iyice toparlanıyımda nasılsa ikisini bir yapıcam
geçmiş olsun canım balgam kusmaya çalışıyor olabilir birde idrar yolu enfeksiyonu kusma ateş yapar
ahhh cannım ya, emirde sürekli sıkıştırıyor, önceden hiç zarar vermezdi sonradan ne oldu dedim, bizimki konuşmaya başladı anne baba diyor yanımıza geliyor vs. ya o zaman büyük kardeşi aaa bu da konuşuyor annemi babamı sahipleniyor diye rakip görmeye başlarmış o yüzden de zarar verirmiş, halimizi görsen sabahtan akşama kadar yapma demekle geçiyor iyice delirtti beni bu çocuk, kreşe de gitmiycem diyor hala bu gidişle alıcam okuldan
hamam da iyi eğlenceler
Canım emzirirken yeşil çay ysak.. Vücuttan atılan toksinler meme ucundan da atılıyor direkt bebeğe geçiyor diye haftada bir iki fincan serbest, o da bol suyla aklında olsun..merhaba kızlar hayırlı aksamlar :) kılo konusu var demı burda :) yaklasık 2 aydır yesıl cay ıcıyorum 1 2 kupa 5 kılo verdım 69.700 goruyorum tartıda masallah hıc bısey yapmaadım yesıl cay ıctım sadece :)
Çok şükür canım ikinci hamilelik daha stressiz bilinçli ve hızlı geçiyor:) öbürkünde çok detaycı mükemmelliyetçi hassas ve yalnızdım.. Kızım da daha iyi elh. Senin ufaklık nasıl? Neler yapıyor?hamılelık nasıl gıdıyor :) kızın nasıl ınsallah daha ıyıdır
Aaa kizin olacakmis hayirli ugurlu gelsin ins iyi cok sukur iyi olmaniza sevindim benim ufaklik masallah coook hareketli baya bayada yuruyor sikintimiz yok sukur soguk var kar var gerci baya eridi malum sivas soguklari bir an once ilkbahari gelmesini bekliyoruz ☺Canım emzirirken yeşil çay ysak.. Vücuttan atılan toksinler meme ucundan da atılıyor direkt bebeğe geçiyor diye haftada bir iki fincan serbest, o da bol suyla aklında olsun..
Inanir misin bu mesaji iyi ki yazdin hic bi bilgim yoktu allah razi olsun o kadar kotu hissediyorum ki kendimi hic aklima gelmedi zararli olabilecegi kilo alamiyordu belkide benim yuzumden sucluyum pismanim
Çok şükür canım ikinci hamilelik daha stressiz bilinçli ve hızlı geçiyor:) öbürkünde çok detaycı mükemmelliyetçi hassas ve yalnızdım.. Kızım da daha iyi elh. Senin ufaklık nasıl? Neler yapıyor?
Bak yaa yazmistim gitmis neyse.... bu mesaji iyiki yazfin allah razi olsun hic bi bilgim yoktu aklimin ucuna dahi gelmedi zararli olacagi bisey daha ogrenmis oldum sayende su andan itibaren birakiyorum o kadar suclu hissediyorum ki kendimi vicdan yaptimCanım emzirirken yeşil çay ysak.. Vücuttan atılan toksinler meme ucundan da atılıyor direkt bebeğe geçiyor diye haftada bir iki fincan serbest, o da bol suyla aklında olsun..
Çok şükür canım ikinci hamilelik daha stressiz bilinçli ve hızlı geçiyor:) öbürkünde çok detaycı mükemmelliyetçi hassas ve yalnızdım.. Kızım da daha iyi elh. Senin ufaklık nasıl? Neler yapıyor?
oyy kıyamam çok fena ısırmıışAyarla canım sıcak sıcak ohh ne iyi gelir ben gidemedim sen git diyecektım tam bende esımı ayarladm gidicem
Kızlar Bu arada aksam biz eşimle cay içerken cocuklar koridorda oynuyordu ahmet ağlayarak geldi zaten uyku saatiyddi altı kuru diye açmadım da sabah görünce şok oldum ya kızım ahmetı öyle bır ısırmış ki neden yaptın dıyorum birden oldu dıyor kötü huylu bır kızda de yıl bır anda sinirlrrime hakim olamadım diyor sanırım babasını kıskanıyor Bı daha yapmam dedi ama artık güvenemem zaten hep yanımdaydılar ama bı dk bile guvenımı kırdı wc ye ablasına emanet edıp gıdıyordum güyaEki Görüntüle 1764856
Ben kızıldan önce böyle yapmoştım kesim öyle değildi ama:)Eki Görüntüle 1764917
Bende böyle yaptırmak için gittim kuaföre. Tam istediğim gibi olmadı ama beyazlardan kurtuldum ya buna şükür
ohh sefan olsu:)) bemim ne kadar. Hamama ihtiyacım var bi bilsen..valla soda kahve karıştırıp öncesinde vücut peelingi yaptik ohh bi guzeldi miss gibi olduk sauna buhar banyosu 20tl ye valla kaç yil sonra kendime özel vakit ayirdim
evet canım nasıl bir hırsla ısırdıysa çocuğun etini parçalamış resmen ..oda küçük kıyamam hiçte boyle değildi ama iste kendini tutamadi demekki kuzum bidaha yapmicam soz dei güveniyorum ona bakalim
saol kuzum
Evet canim sezaryen benimde hic mekik cekmedim dogumdan sonra 1 yıl oldu nasılsa rahat rahat çekebilirim diye düşünüyordum ama inşallah sezaryen yerim agrimazsendee sankı sezeryanlıydın demı yanlıs mı htırlıyorum
Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah aynen vardir bi hayır 2 guzel kızın olur sanada yoldaş olurlarDafiduck evet canım süpriz oldu bana da şimdi 5 aylık hamileyim ikinci kızım geliyor allahın izniyle.. Hayırlısı böyleymiş diyorum :)
canım mrssuperfine de söylemiş tam soyleyecektim yeşil cay zararlı cocugada Ge cer kilo alimini durdururmerhaba kızlar hayırlı aksamlar :) kılo konusu var demı burda :) yaklasık 2 aydır yesıl cay ıcıyorum 1 2 kupa 5 kılo verdım 69.700 goruyorum tartıda masallah hıc bısey yapmaadım yesıl cay ıctım sadece :)
hain kız nerdesin sen bakayım saka yaptım ben sana niye kutlayamasin herkesin akrabası tanıdığı var bi daha girmeyince senin üstüne attım suçuyaklasık bır aydır hesabıma gırmıyorum I imspecial demıs kutlamam dedı kactı falan dıye uzuldum vallahı ben kendı fıkrımı soyledım kutlamadımda gercekten cagıracak kımsemde var ayrıca annemlere gıderdım ama gerek gormedım tabı sız kutlayabılırsınız saygı duyarım gule gule buyusun bebıslerımız :) ahmete cok gecmıs olsun ınsallah bı daha olmaz
Gunaydin canimKızlar ankara beyaza büründü 3 gündür resmen bahar vardı bir sıcaktı dün kaban giymedik mevsimler karıştı resmen ..günaydın hepinize
Gunaydinlar canimKızlar ankara beyaza büründü 3 gündür resmen bahar vardı bir sıcaktı dün kaban giymedik mevsimler karıştı resmen ..günaydın hepinize
Evet canim sezaryen benimde hic mekik cekmedim dogumdan sonra 1 yıl oldu nasılsa rahat rahat çekebilirim diye düşünüyordum ama inşallah sezaryen yerim agrimaz
Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah aynen vardir bi hayır 2 guzel kızın olur sanada yoldaş olurlar
aysimason canım ya hic aklıma gelmemisti kamera falan burda yoktur heralde esim önceden kendide gitmişti ondan bisey demedi sanırım
Amin canım inş..Aaa kizin olacakmis hayirli ugurlu gelsin ins iyi cok sukur iyi olmaniza sevindim benim ufaklik masallah coook hareketli baya bayada yuruyor sikintimiz yok sukur soguk var kar var gerci baya eridi malum sivas soguklari bir an once ilkbahari gelmesini bekliyoruz ☺
Yok canım vicdan yapma her şeyi bilmemiz mümkün değil ben de eylül de içiyordum o zaman öğrenmiştim ve şimdi sen söyleyince dank eyti o ay yavrum kilo alamamış vermişti iyi beslendğini düşünmeme rağmen(Bak yaa yazmistim gitmis neyse.... bu mesaji iyiki yazfin allah razi olsun hic bi bilgim yoktu aklimin ucuna dahi gelmedi zararli olacagi bisey daha ogrenmis oldum sayende su andan itibaren birakiyorum o kadar suclu hissediyorum ki kendimi vicdan yaptim