2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Neyi taktın..benim gibi bütün dizileri ayni anda izlemede ayşegül bi yanda çifte saadet bi yanda güllerin savaşı :KK70:bi yanda ahmet gelip gidip bi fırt çekiyor:-)
:KK70: yok canım ya martta yeğenimin doğumgünü var ona tütü etek yapmayı düşünüyorum onu kurcalıyordum:-)

Ben ayşegülü izliyom diğer dizileri sonradan istediğim. Bi saatte açıp izliyorum Android tv nin avantajı:-)

:KK70: benim genelde is kolaysa işleri yapasim gelmiyor zaten kalksam bi saate biter diye durdukça dururum sonra sabahın 6 sinda kalkar islerin hepsini yapar kahvaltıyı da hazırlar kocam gelince sanki iki gün is yapmışım sanır o yokken:p
benim taktik valla :)) öyle Bi ortam yaparım ki gören köle gibi çalışmışım zanneder :))

Aynen canım ..en iyisi bir sürü dizi programın olduğu cumartesiyi boş geçmek :KK70:
askı memnu dan sonra dizi sevemedim (eşimin deyişiyle seksi memnu ) :)))
Ben buralardayım bişeyi taktım kafaya internette onu kurcalıyorum:)
araştırmacı gazeteci :KK66::KK66:

:KK70: yok canım ya martta yeğenimin doğumgünü var ona tütü etek yapmayı düşünüyorum onu kurcalıyordum:-)

Ben ayşegülü izliyom diğer dizileri sonradan istediğim. Bi saatte açıp izliyorum Android tv nin avantajı:-)
Havanı da attın hadi :KK48:çok kolay tütu yapımı kaç yaşında istersen ben ona çok süslü bi tutu yollayim:KK66:

GelinliğiniZi varsa nişanlığınızı vs haala saklıyor musunuz anneler:)))
Ben saklıyorum ileride kızlarım oynar diyr düşünürdüm hep:) bir de içine grerim 10. Yıldönüöünde falan diye ama nerder:)))
Benim de nisanliligim duruyor
Hic romantik degilim, satsam paraya cevirecem hemen :KK45:

Merhaba ocak anneleri bilmem beni hatırladınız mı çoook uzun zamandır giremiyorum nerdeysr bir 10 ay oldu sanırım bugün bir bakayım dedim hala yazışmalar devam ediyor mu diye sizleri görünce sevindim uzun zamandır görmediğim birini görür gibiyim.çocuk büyütmek çok zormuş hala tuvalete gidemiyorum kapının önünde kıyametler kopuyor ama çook güzel bir duygu annelik sizleri ve kuzularınızı öpüyorum

Merhaba ocak anneleri bilmem beni hatırladınız mı çoook uzun zamandır giremiyorum nerdeysr bir 10 ay oldu sanırım bugün bir bakayım dedim hala yazışmalar devam ediyor mu diye sizleri görünce sevindim uzun zamandır görmediğim birini görür gibiyim.çocuk büyütmek çok zormuş hala tuvalete gidemiyorum kapının önünde kıyametler kopuyor ama çook güzel bir duygu annelik sizleri ve kuzularınızı öpüyorum
Hoş geldin canım hatırladık seni hiç unuturmyuz:)
Bütün bebişler öyle benimki ağlamıyor gelip kapıyı tıklatıyor ben çıkana kadar :KK70:

Bizde de ayni durum sozkonusu :KK70:
Kapida bekliyor beni. Simdi yeni yeni babasina da yapmaya basladi
Bu aslında tuvalet eğitimine başlamanın bir parçası içeriyi merak ediyor bir süre sonra olayı anlıyor utanıyor falan ama ilk tanışma kısmı bizim için rahatsız tuvalette bile rahat yok:KK45:

Bu aslında tuvalet eğitimine başlamanın bir parçası içeriyi merak ediyor bir süre sonra olayı anlıyor utanıyor falan ama ilk tanışma kısmı bizim için rahatsız tuvalette bile rahat yok:KK45:
İnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)

Yarin okul da basliyor canim, pazartesi sendromu var mi En Büyük TÜRKİYE

İnan esime emanet edip tuvalette fazla oturup dinleniyorum :)

Yarin okul da basliyor canim, pazartesi sendromu var mi En Büyük TÜRKİYE

X