içli köftelerr vayyyyaksam plates mi olur yaneyse sayalı kelepcemle yarın basliyorum bende çok güldüm dun gece bu minione çok alem kız Allah onuda güldürsün
anam bizim ahmet ne baglayiyor ne duruyor arabaya ters ayağa kalkıp nana bakıyor eğer etrafı izler akilli durursa aman uyandırmayın ahmet yok gibi davranın diyorum gözgöze gelmiyoz
Yorucu bigundu icli köftelerin divine vurdukama yarin basliyorum
ahmet çok şımarık çok herkes ne bu hareket dedi
bende çok çok seviyorum içli köfteyi Ama yapmiyom çok yememek için:)aksam plates mi olur yaneyse sayalı kelepcemle yarın basliyorum bende çok güldüm dun gece bu minione çok alem kız Allah onuda güldürsün
anam bizim ahmet ne baglayiyor ne duruyor arabaya ters ayağa kalkıp nana bakıyor eğer etrafı izler akilli durursa aman uyandırmayın ahmet yok gibi davranın diyorum gözgöze gelmiyoz
aksam plates mi olur yaneyse sayalı kelepcemle yarın basliyorum bende çok güldüm dun gece bu minione çok alem kız Allah onuda güldürsün
hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedimSevsinler siziii.yerim seni arda saclar duzelmis buyumus arda taha..
aminnn canımmmmm yaaDilini ısır kız felaket felaket konuşma allah korusunhaberleri izlerken gördüm hastanelerde maske falan dağıtıyorlarmış evlerden uzak olsun...
hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedim
Çok doğru bişeye değinmiş doktor bender Benin oğlumda by aralar ağlayadak bişeyleri istiyor Ana Ben vermiyorum Alışkanlık yapmasın kendine..Doktor bizi uyardı 1 yaş sonrası şımarmaya başlıyorlr anlayacağı mantıklı net kararlarınız olsun ev içi ve ağlayarak her istediğini yaptırmaya çalışır dedi. Ağlayarak yaptırmaya çalışırsa yapmayın dedi. Doktora yok ağlayarak yaptırmıyor dedik o kadar) ama doğrusu şu.. Çok şükür biz daha ağlamadan yaptığımız için sıkıntı yok:))) krizd girerse korkusuna evdeki herkes mum oldu:)
amınnn canımmmBenim eşim lohusayken iyi ki annenim yokmuş hadi yırttın diyordu:) o da farkında ama işte kimse ailesine bir şey diyemiyor, ne kadar kötü olsa da seviliyorlar..
yapmayıp da izlesem yeterli olur mu? :)) o kadını da hiç sevmiyorum hıh:)
Ya canım ben çok utanıyorum kp kv yanyana sürekli, kocaman yaşlı başlı insanlar:)) bana ayıp geliyor:) eşim de senden yüz buluyorlar, bir kere terslesen çekidüzen verirler kendine diyor ama yapamıyorum:)aslında yapmak lazım..
İnsanın içi kan ağlıyor hele anne olduktan sonra ben daha hassas oldum. O aylan ın öldüğü zamanlar toparlanamadım.. Güzel kuzum... Kızımın bir sürü montu vardı o zaman hepsini suriye ye yolladım kıyafeti ile benim kızım sıcak evde onların ihtiyacı var diye.. Sen sadece soğumgünü için değil yemek için de belirtiyordun fikrini hani benim kızım diye şımarmasına gerek yok böyle çocuklar var diyordun yani nereye bağlauacağımı unuttum.. Rabbim tüm çocuklara aileler ile birlikte sağlıklı mutlu hayatlar nasip etsin inş..
Bizimkiler sınır tanımıyor biz mesafe koyunca eşime manevi işkence yapıyorlar, en iyisi takmamak.. Uykusuzluğun üstüne gelince kaldıramadım ben :))
Alalal beni de emzirmek mahvetti kanımı iliğimi çekiyordu doymak bilmiyordum resmen(
Çok çok güzel analı oğullu:) babalı nice seneler göresiniz..
Küçük prens bayılırımmm:) ben de seneye konsept belirledim çakıl bamban taşdevri ni yapıcam hehehe:)))
Canım benim az sütüm vardı ona rağmen öyle kolayca gitmedi hele sıkınxa duşa girince vs geliyordu. O yüzden bir anda musluk kpanır gibi gitmesini bekleme. Allah yrdımcınız olsun inş..
Kimle konuşsam bebeği bir hafta on gündür böyle, bizimki de dahil... Yaşdönümü diye mi büyüme atağı mı diş mi artık bikmiyorum ama resmen sabahlıyoruz... Uyumuyor durmuyor.. Ama geçecek inş..
Dişe gelince olmaması daha iyi, ne kdar erken başlasa o kdar dert biz şimdi azılarla uğraşıyoruz canımız çıkıyor(
hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedim
Allah korusun, inş onlar bizden güçlü bir de anne sütü ile korunuyır çoğu, bir şeycikler olmaz:)Kızlar bu aralar dikkatli olun domuz geibi hızla yayılıyormuş ben hastaneye gitmeye korkuyorum
Öyle öyle lego parçaları gibi üst üste kona kona onlar da anlayacak canım, her şey zamanla herhalde. İlk zamanlar benim annem asla yapmaz der inanmazlrn şimdi anam da uyanık kadın diyor mesela:) her şey zamanla..Bemikide farkında ama işte ailesi söz söylemez en son abisinin yaptığı şeyde benim hiç suçum olmadığını bildiği halde konuyu kapattı ama ben olsam ailemde olsa uyarırım..
Sen ixle canım izlerken canın yapmak isteyecek
Hehehe senin abla fenaymış:) benimki allah var yemeğinden tatlısına her şeyi yapar ağırlar hatta biz cılkını çıkartır onda yatıya kalırız:) bize kapıya anahtar bırakır kahvaltı hazırlar vs vs. Sadece süsü sevmez.. O kek yapıp kalıba dökerken ben kurdeleler çiçekler harflerle vs süslerim ya da şekil veririm ıvır zıvırla uğraşırım o anları sevmez:)) evde kutlanan d. Günü için yaklaşık elli çeri domatesin içini oyup süzme yoğurt doldurdum onu görse bana zeka testi yaptırırdı:)))Ablan da ablam gibiymis...cani sagolsun pekk rahattir bazen derim kesje oyle olsaydim....gecen gittim yeni evli kardesim de gelecekti hasnimiyla iki gun onceden soyledik.gittim hicbisey yok ne pisirsem diye bana soruyo aman siz yabanci degilsiniz ya diyo....aksam ezandan sonra yemek haxirlamaya basladik.ikizleri var guzel yiyorlar kismetlwrine elim hic bos olmaz hep pastayla giderim onu yediler bi de orda yaptim teyze pasta yap deyip duruyo....ablam hep rahattir...ben olsam temizkigine tatlisina yemegine haxir ederdim kardeslerim olsada dusunurum ne yapsam ne etsem hazir ederim((
Hahah:)) güzelmiş yakışıklı ardaya nazar değmemiştir avuntun bu olsun:) sen de üç cm der beş cm kesersin:))yok canım yokk :) yanlış anlaşılmasın asla öyle birşey yapmazlar ben berbere götürüp kestirince bile kızarlar,gerçekten kahkulleri çok uzamıştı,gözüne giriyordu bende emzırıyordum o sıra zeynep dedi kahkulunu azcık keseyımmı,sen dedi emzırırken iyi dedım 1 cm ı gecmesin,bır kestıkı aman yarabbı 3 cm ve yampir yumpir ben şokkkkkakşam hemen yıkadım küvette düzelteyım derken daha beter oldumu,sonra görümceme resim attım özrü kabahatınden buyuk oyyyy kuzum aynı salak ile avanaktakı jım cerryye benzemiş demez mi çıldırıdımm hep suyla ıslatıpp yay-tırdım ıkı hafta ,sonra uzadıda düzeldi
Artık keyfe başladılar.. Uyku eğitimi için geç kalmayın fiyorlardı ya onu iyice anladım resmen keyif yapıyorlar, isteklerini söyleyip oynatıyırlar anne babayı.. Ben gözyaşına kıyamıyorumÇok doğru bişeye değinmiş doktor bender Benin oğlumda by aralar ağlayadak bişeyleri istiyor Ana Ben vermiyorum Alışkanlık yapmasın kendine..
yapmayi bilmiyrum ama yemeyi iyi bilirim...deniycem ins yapa yapa lezzetli olur eh ustalik istiyor icli koftebende çok çok seviyorum içli köfteyi Ama yapmiyom çok yememek için:)
Ahaha bak Sen su ahmede benimkide yakında öğrenir o durumlari:)
Döndüm dolastim konuyu getirdim.seni ve serrayi cok merak ediyrum....soyle bakiyim unlu birisin taninmak mi istemiyon
Evet canım sen güzel şeyler paylaşınca bende yapmak istedim zaten kutlayacağız ama bizimkiler çok kalabalık ondan sadece bi pasta alacaktım ben çok hoş buluyorum uğraşıp yapanları örneğin larkin onun yaptıklarına bakınca hep dilimde maşallah hiç üşenmemiş neler neler yapmış diyorum senin paylaştıklarını diğer arkadaşlarımızın paylaştıkları herşey çok hoşuma gidiyor bazı şeylerden akıl alıyor insan aslında burası fikir konusunda çok güzel oluyor insan çok değişik fikir sahibi oluyor geçenlerde deişte aslında tam olarakta güzel bir konuya değinmişsin farkında olmadan,burası bebeklerimiz için ortak paylaşım alanı,aylardır burda bırşeyler paylaştık,hastane çıkışını,odalarımızı,hedıyelıklerımızı,ne kılotu kaltı koymadığımız ne geceleliğimiz,yeri geldi sende oğluşuna ne ciciler paylaştın papyonu ceketını yada kendıne ne feraceler elbıseler,bileziğini v.s. hepsini ilgiyle yorumladık beğendik,kendim almış kadar mutlu oldum sonunda eşi nıhayet eflalım için gzl birşey yapmış dedim,ben cevrem yok diye evımde kutlama kararı aldım,imkanım yok dıye değil becerim var dıye herşeyımı kendım yaptım,ama dışarda organizasyoncuda mılyarlar harcayıp kutlayanı hayranlığım var saygım var kutlamayanada sonsuz saygım var
Burda yaptığınm pastayı bile deli gibi 3 lıra kek,5 lira hamur yok ucuzu boyle bu kdr deyınmemın sebei kesinlikle Alan var alamayan var ,,herkese katkım olsun,ufak bütçelerle de çok gzl şeyler yapılabıleceğini savunmaktı,istedimki senınde hevesin var şeker hamurunu yapmayı öğrenmeni bile istedım yeterkı evınde hazırlayabılmen için,ayrıca o bir mılyoncu yu bıle demişsiniz dediğin yıne benım,evet çunku aysımason yapmak ıstemedığını ama benı gördükçe heveslendiği söylemiş inan ona yardımcı olmak amaç partı organızasyonuna mılyarlarca lıra harcayıpta eşleri dellendirmemek adına tavsıyemdi sadece 2 balon bır ıyıkı doğdun yazısı bırde pasta ucuz paralara mal etmek,mesala gamzecık 1 günde karar verdi ne kdr mütevazı bir şekılde kutladı bakmaya doyamadım herşeyı çok gzldi,işte uzun lafın kısası herşeyler paylaşıldı edildi,aramızda hedıyeleştik ettik,hiçbir konuda alan var alamayan var olmadı yada başka sebepler ortaya sunulmadı ,burda yuzde 80 parti hazırlığı yaparken çoğunlukta yapmışken bu duyumlar açıkçası bizi rahatsız etti canım,ki ben inanıyorum ki eşin kızmamış olsa imkan sağlasa azcık ta olsa sen çok çok daha şıkırtıyı süsü püsü sevdiğini seve seve hazırlıklar yapıp kutlayacağını zaten biliyorum
Alemsin canim erinmeden nasil yaptin.bende sus ous ugrasamam yapanam da zaten....masallah ablana.uc ablam var ikisi yapar ederler telas edrler guzel agirlarlar. bu ablam rahattir. agirlar yedirir ama kendin yap ye misali yapariz birlikte oyle..kendi de bIze menu soyler sunu yapin da yiyelim canim cekiyo der guzel ablacim:)))Allah korusun, inş onlar bizden güçlü bir de anne sütü ile korunuyır çoğu, bir şeycikler olmaz:)
Öyle öyle lego parçaları gibi üst üste kona kona onlar da anlayacak canım, her şey zamanla herhalde. benim annem asla yapmaz der inanmazlrn şimdi anam da uyanık kadın diyor mesela:) her şey zamanla..
Hehehe senin abla fenaymış:) benimki allah var yemeğinden tatlısına her şeyi yapar ağırlar hatta biz cılkını çıkartır onda yatıya kalırız:) bize kapıya anahtar bırakır kahvaltı hazırlar vs vs. Sadece süsü sevmez.. O kek yapıp kalıba dökerken ben kurdeleler çiçekler harflerle vs süslerim ya da şekil veririm ıvır zıvırla uğraşırım o anları sevmez:)) evde kutlanan d. Günü için yaklaşık elli çeri domatesin içini oyup süzme yoğurt doldurdum onu görse bana zeka testi yaptırırdı:)))
Hahah:)) güzelmiş yakışıklı ardaya nazar değmemiştir avuntun bu olsun:) sen de üç cm der beş cm kesersin:))
Artık keyfe başladılar.. Uyku eğitimi için geç kalmayın fiyorlardı ya onu iyice anladım resmen keyif yapıyorlar, isteklerini söyleyip oynatıyırlar anne babayı.. Ben gözyaşına kıyamıyorum(( kendine zarar vermeyeceği er şeye iznim var şimdilik evdeki yumuşak karın benim:))
Bana attin mi.gelmedi canim.Hahaha yok be canım, nasıl gizem oluşturmuşum :)) özelden attım resim albüm yapmaya halim olmuor göya kızıma ay ay yapacaktım.. Sana da atayım:)
Hem ünlü olsam da çıkan kaş bıyık kilolar sayesinde beni kimse tanıyamazdı hehhe:)
yeniBana attin mi.gelmedi canim.
tesekkurler tatlim
Benimki tehlikesiz birşeyler olmasa oynamaz hep tehlike saçıyorAllah korusun, inş onlar bizden güçlü bir de anne sütü ile korunuyır çoğu, bir şeycikler olmaz:)
Öyle öyle lego parçaları gibi üst üste kona kona onlar da anlayacak canım, her şey zamanla herhalde. İlk zamanlar benim annem asla yapmaz der inanmazlrn şimdi anam da uyanık kadın diyor mesela:) her şey zamanla..
Hehehe senin abla fenaymış:) benimki allah var yemeğinden tatlısına her şeyi yapar ağırlar hatta biz cılkını çıkartır onda yatıya kalırız:) bize kapıya anahtar bırakır kahvaltı hazırlar vs vs. Sadece süsü sevmez.. O kek yapıp kalıba dökerken ben kurdeleler çiçekler harflerle vs süslerim ya da şekil veririm ıvır zıvırla uğraşırım o anları sevmez:)) evde kutlanan d. Günü için yaklaşık elli çeri domatesin içini oyup süzme yoğurt doldurdum onu görse bana zeka testi yaptırırdı:)))
Hahah:)) güzelmiş yakışıklı ardaya nazar değmemiştir avuntun bu olsun:) sen de üç cm der beş cm kesersin:))
Artık keyfe başladılar.. Uyku eğitimi için geç kalmayın fiyorlardı ya onu iyice anladım resmen keyif yapıyorlar, isteklerini söyleyip oynatıyırlar anne babayı.. Ben gözyaşına kıyamıyorum(( kendine zarar vermeyeceği er şeye iznim var şimdilik evdeki yumuşak karın benim:))