2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
içli köftelerr vayyyy
nedense şu pzt diyetıne hç inanasım gelmıyorr gamzeee puahhahaa
bu arada kankan nerde yaaa tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende çok çok seviyorum içli köfteyi Ama yapmiyom çok yememek için:)

Ahaha bak Sen su ahmede benimkide yakında öğrenir o durumlari:)

Doktor bizi uyardı 1 yaş sonrası şımarmaya başlıyorlr anlayacağı mantıklı net kararlarınız olsun ev içi ve ağlayarak her istediğini yaptırmaya çalışır dedi. Ağlayarak yaptırmaya çalışırsa yapmayın dedi. Doktora yok ağlayarak yaptırmıyor dedik o kadar) ama doğrusu şu.. Çok şükür biz daha ağlamadan yaptığımız için sıkıntı yok:))) krizd girerse korkusuna evdeki herkes mum oldu:)

Sevsinler siziii.yerim seni arda saclar duzelmis buyumus arda taha..
hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedim [/QUOTE]

Arda nın saçını onlar mı kestirmiş ki? Halası? Benim de en büyük korkum kızımın saçlarına benden habersiz dokunmaları ve bu başıma gelecek biliyorum :) (( ama babası ben de onalrı keserim diyor:))

hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedim

Arda nın saçını onlar mı kestirmiş ki? Halası? Benim de en büyük korkum kızımın saçlarına benden habersiz dokunmaları ve bu başıma gelecek biliyorum :) (( ama babası ben de onalrı keserim diyor:))[/QUOTE]
yok canım yokk :) yanlış anlaşılmasın asla öyle birşey yapmazlar ben berbere götürüp kestirince bile kızarlar,gerçekten kahkulleri çok uzamıştı,gözüne giriyordu bende emzırıyordum o sıra zeynep dedi kahkulunu azcık keseyımmı,sen dedi emzırırken iyi dedım 1 cm ı gecmesin,bır kestıkı aman yarabbı 3 cm ve yampir yumpir ben şokkkkk akşam hemen yıkadım küvette düzelteyım derken daha beter oldumu,sonra görümceme resim attım özrü kabahatınden buyuk oyyyy kuzum aynı salak ile avanaktakı jım cerryye benzemiş demez mi çıldırıdımm hep suyla ıslatıpp yay-tırdım ıkı hafta ,sonra uzadıda düzeldi

Çok doğru bişeye değinmiş doktor bender Benin oğlumda by aralar ağlayadak bişeyleri istiyor Ana Ben vermiyorum Alışkanlık yapmasın kendine..

amınnn canımmm
bu msjını gördüm arada atlamışım ya dıyorumm mrssuperfine kutlamış gzl dilekte bulunmuştu kıza cvp yazmamışım derken 5 dkdır arama sonucunda buldum :)) tekrar saoll

hehheheh kesinkilkle,halası slaka ile avanak gibi yapmışız dıye kızdırıyordu şimdi çok şükür saçlar düzeldi,bugun onada dedim,ister kızın olsun ıster oğlun bende seninkını kescem dedim

Arda nın saçını onlar mı kestirmiş ki? Halası? Benim de en büyük korkum kızımın saçlarına benden habersiz dokunmaları ve bu başıma gelecek biliyorum :) (( ama babası ben de onalrı keserim diyor:))[/QUOTE]
Döndüm dolastim konuyu getirdim.seni ve serrayi cok merak ediyrum....soyle bakiyim unlu birisin taninmak mi istemiyon

Kızlar bu aralar dikkatli olun domuz geibi hızla yayılıyormuş ben hastaneye gitmeye korkuyorum
Allah korusun, inş onlar bizden güçlü bir de anne sütü ile korunuyır çoğu, bir şeycikler olmaz:)

Öyle öyle lego parçaları gibi üst üste kona kona onlar da anlayacak canım, her şey zamanla herhalde. İlk zamanlar benim annem asla yapmaz der inanmazlrn şimdi anam da uyanık kadın diyor mesela:) her şey zamanla..

Hehehe senin abla fenaymış:) benimki allah var yemeğinden tatlısına her şeyi yapar ağırlar hatta biz cılkını çıkartır onda yatıya kalırız:) bize kapıya anahtar bırakır kahvaltı hazırlar vs vs. Sadece süsü sevmez.. O kek yapıp kalıba dökerken ben kurdeleler çiçekler harflerle vs süslerim ya da şekil veririm ıvır zıvırla uğraşırım o anları sevmez:)) evde kutlanan d. Günü için yaklaşık elli çeri domatesin içini oyup süzme yoğurt doldurdum onu görse bana zeka testi yaptırırdı:)))

Hahah:)) güzelmiş yakışıklı ardaya nazar değmemiştir avuntun bu olsun:) sen de üç cm der beş cm kesersin:))

Çok doğru bişeye değinmiş doktor bender Benin oğlumda by aralar ağlayadak bişeyleri istiyor Ana Ben vermiyorum Alışkanlık yapmasın kendine..
Artık keyfe başladılar.. Uyku eğitimi için geç kalmayın fiyorlardı ya onu iyice anladım resmen keyif yapıyorlar, isteklerini söyleyip oynatıyırlar anne babayı.. Ben gözyaşına kıyamıyorum(( kendine zarar vermeyeceği er şeye iznim var şimdilik evdeki yumuşak karın benim:))

Döndüm dolastim konuyu getirdim.seni ve serrayi cok merak ediyrum....soyle bakiyim unlu birisin taninmak mi istemiyon

Hahaha yok be canım, nasıl gizem oluşturmuşum :)) özelden attım resim albüm yapmaya halim olmuor göya kızıma ay ay yapacaktım.. Sana da atayım:)
Hem ünlü olsam da çıkan kaş bıyık kilolar sayesinde beni kimse tanıyamazdı hehhe:)

Evet canım sen güzel şeyler paylaşınca bende yapmak istedim zaten kutlayacağız ama bizimkiler çok kalabalık ondan sadece bi pasta alacaktım ben çok hoş buluyorum uğraşıp yapanları örneğin larkin onun yaptıklarına bakınca hep dilimde maşallah hiç üşenmemiş neler neler yapmış diyorum senin paylaştıklarını diğer arkadaşlarımızın paylaştıkları herşey çok hoşuma gidiyor bazı şeylerden akıl alıyor insan aslında burası fikir konusunda çok güzel oluyor insan çok değişik fikir sahibi oluyor geçenlerde de Pinking Tree mama sandalyesini süsledi demişti. Çok hoşuma gitti :)) normalde böyle şeyler aklıma gelmez burda bişeyler paylaşıyoruz diye kimse kırılmamak lazım hikayede doğru söylüyor böyle olunca ben kimse üzülmesin diye bişey paylaşmıyorum..

Alemsin canim erinmeden nasil yaptin.bende sus ous ugrasamam yapanam da zaten....masallah ablana.uc ablam var ikisi yapar ederler telas edrler guzel agirlarlar. bu ablam rahattir. agirlar yedirir ama kendin yap ye misali yapariz birlikte oyle..kendi de bIze menu soyler sunu yapin da yiyelim canim cekiyo der guzel ablacim:)))

ayyy kizlarrr yazmayi unuttum size dun nolduu
yonetici esimi aramis hanimin oglani dovuyormus diye,sen altimdaki komsu ara yonetici deki ustumdeki oglunu dovuyordu oda yapma dovmee imdatt kurtatin beni diyordu demis,yoneticide ya yanlisiniz var odaha bebek anne baba demekten aciz,kaldiki evin gozbebegi bir fiske vurmazlar demis,sen esim dun elnde tatliyla geldi,ardayi versene dedi indi asagiya,isteboyle boyle demissiniz o sesler bizden degil karsi daireden geliyo demis benm oglum daha demis de de diyo sadece,ama demis ustunuzdeki o korkunc sesleri cikaran yaramaz bu demis hakkinizi helal edin deyip tatli vermis dedim iyikiii polis yada tv ye haber vermemisler valla yanlis anlasilmadan Allah muhafaza

Benimki tehlikesiz birşeyler olmasa oynamaz hep tehlike saçıyor

Senin kv iyi oynamıyor ozaman benimkinin maşallahı var valla eşim hayatta inanmaz annesinin kabahat işlediğine çünkü çok güzel oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…