- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
vala bravo o zaman alkıslıyorum seni :)Canim acikogrrtim sinavim yaklasti. Kpss calisitorum. Minikle ugrasiyorum derken bolundum baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala bravo o zaman alkıslıyorum seni :)Canim acikogrrtim sinavim yaklasti. Kpss calisitorum. Minikle ugrasiyorum derken bolundum baya
bu gece nobetcisin anlasılan.gecmıs olsun cnm.dikkat etÇağların ateşi 38.1 minoset içirdik. Emiyo şimdi. Emmese yatmıyo sıpa hem ağlıyo hem yerinde durmuyo
amiiin bende anne adayıyım ama çok kötüyüm ikili testim kötü çıktı 3.3 ensesi kalın dendi ama burun gelişimi normalmiş haftaya kan testi sonucum cıkacak ama bu bekleyiş beni öldürüyor kan testi iyi çıksın ne olur dua edin :'(
Sevde kaç aylıkya bende bi kulustur tel var allahm ne coklu alıntı yapabılıorum ne resım yukleyebilıorum
bu arada ben sevdeyi sutten kestim.bugun 2.gun.ama gogusler fena.bezeler oldu.sardım goguslerımı.lahanada sarıorum.adacayıda ıcıorum.bu bezeler gecer dımı ya.sut ne zaman gıder.
He bide beze olan yerlerı ovup sutu cıkartıyım mı cıkartmym mı
Bende açıköğretim sınavlarna çalılıyotum hangi bölüm sizinkiCanim acikogrrtim sinavim yaklasti. Kpss calisitorum. Minikle ugrasiyorum derken bolundum baya
Geçmiş olsun bizimki de o kadar huysuz kendini yerlere atiyor
Geçmiş olsun kuzuya..
bu gece nobetcisin anlasılan.gecmıs olsun cnm.dikkat et
Neden kestin canım nane yaprağı koy ise yatta beşe olduysa ilik düş ile sagmalisin süt oluyor epey sıkınca ama kesince 1hafta da duzeliyorsun sut benim 1 yıl vardı sıkmayınca akmiyordu ama sıkınca vardiya bende bi kulustur tel var allahm ne coklu alıntı yapabılıorum ne resım yukleyebilıorum
bu arada ben sevdeyi sutten kestim.bugun 2.gun.ama gogusler fena.bezeler oldu.sardım goguslerımı.lahanada sarıorum.adacayıda ıcıorum.bu bezeler gecer dımı ya.sut ne zaman gıder.
Bizim çok ateş oldu bu gece ateş yok ama çok huysuz simdi tekrar yatti artik uyumazsa çaplık verecegim yemiyor içmiyor huysuz bu azı kar mahvetti biziBuarada kuzucuk ilk defa ateşlendi soğuk kanlı davranmaya çalıştım ama bi yandanda hem çok üzüldüm hemde korktum ateşi daha çok çıkarsa diye. Halada korkuyorum çıkarsa diye uyudu bakalım gecemiz nasıl geçecek...
Gecmis olsun.yorucu bi gece gecirnezsiniz insBuarada kuzucuk ilk defa ateşlendi soğuk kanlı davranmaya çalıştım ama bi yandanda hem çok üzüldüm hemde korktum ateşi daha çok çıkarsa diye. Halada korkuyorum çıkarsa diye uyudu bakalım gecemiz nasıl geçecek...
Bizim çok ateş oldu bu gece ateş yok ama çok huysuz simdi tekrar yatti artik uyumazsa çaplık verecegim yemiyor içmiyor huysuz bu azı kar mahvetti bizi
İyi düştü çpk şükür ya 37 derece 1 saattir. Çığlak yatırmıştım pijamasının altını giydirdim şimdi. Üstünüde birazdan giydircem. Çok şükür geçti gibi ya gece tetikte olurum yinedeGecmis olsun.yorucu bi gece gecirnezsiniz ins
Hahahaa bende tam soracaktım çaplık ne diye :)Çaplık ne ya bu klavye manyadi iyice sana mi düştü beni düzeltmek calpol
Ateşi çıktı canım ya başka bişeyi yok çok şükür. Bugün 3 tane 1 yaş aşısı oldu sanırım aşılardan. Ama çok şükür düştü ateşi. Şimdi ölçtüm 36,7. Bende yattım artık şimdi. Uyuyabilir miyim bilmiyorum. Ya tekrar çıkarsa diye korkuyorum açıkcası. Gerçi 2 saattir düşük ateşi ama işte korkuyorum yinede... İyi geceler tatlı rüyalar hepinizennightsaill canım geçmiş olsun çok neyi var oğlanın _?
sağol canım sizede geçmiş olsunGecmis olsun acil sifalar hepinize de canim. abdullahla ben de hastayiz((
sorma canım hem de ne hastalık 4 ay oldu başlayalı 6. öksürük şaka gibiGeçmiş olsun kuzum malesef toplu ortamlarda hastalık çok oluyor
sağol canım sorma ben çocukken bu kadar hasta olmadım heralde:) bir kışları bronşitim olurdu onda da yerdim penisilini düzelirdim:) gidip iğne verin bana diyicem artıkArtık görebilirsin canım
Çağlar anlamadı tabikide zaten çocuk orda neye uğradığını şaşırdı hergün farklı yerler farklı kişiler sürekli kalabalık
Geçmiş olsun canım ya bi kurtulamadınız inşallah bu son hastalığınız olur. Acil şifalarr
Sizede geçmiş olsun canım. Acil şifalar
Aşımızı olduk sonunda. Sağlık ocağından milli eğitime uğradım bide yoruldu kuzucuk uyudu şimdi. Kendi ebemiz yoktu. Hamile oda. Sürekli izin alıyo maalesef. Deride döküntü ateş falan olabilir dedi. 10kg ve 78 cm olmuş paşam. Ekim sonunda gitmiştik sanırım en son 9.100kg ve 71,5 cmdi. Cumartesi doktora 1 yaş kontrolüne gidicez doktora. Kanı falan iyi çıkar inşallahh. Öpüyorum hepinizi. Bende uzanıyorum azcık. Show tvde titiz misin diye yarışma başlamış onu izliyorum. Temizliyolar mu dağıtıyolar mı belli değil ::)
sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, biz de yıkılıyoruz
Hahaha yalandan ağlamalar başladı benim kız da ağlıuor durup bize bakıyor devam ediyor ağlamaya:)) anasının yapamadığı nazı yapıyor babasına.. Bir de eşim bana bir şeyler anlatıyordu yakın oturuyorduk kızım söylene söylene te te te uzaktan geldi :) beni itti:) babasını öptü iki eliyşe de kfasını tuttu kendinden başkasına bakmasın diye:)) başkası da ben oluyorum bu arada :)))
Maşallah çağlar a canım son aylar gram gram alınıyor çağlar güzel almış, allah nice güzel yaşlar sağlıklı bir ömür nasip eder inş çağlara ve tüm yavrulara..
inşallah canım ya olan küçüğe oluyor büyük onu yaşındayken hastalık bilmezdi
geçmiş olsun canım dedim ben sana ilk yıl öyle olur ama en sizn dan seneye aşı olmuş olacak canım benim
yesinler abdullahi kolay gelsin canım sizin oralar halay çok şeker genlerinde var demekki
çok geçmiş olsunÇağların ateşi 38.1 minoset içirdik. Emiyo şimdi. Emmese yatmıyo sıpa hem ağlıyo hem yerinde durmuyo
sabun koy canım sütü kesiyorya bende bi kulustur tel var allahm ne coklu alıntı yapabılıorum ne resım yukleyebilıorum
Buarada kuzucuk ilk defa ateşlendi soğuk kanlı davranmaya çalıştım ama bi yandanda hem çok üzüldüm hemde korktum ateşi daha çok çıkarsa diye. Halada korkuyorum çıkarsa diye uyudu bakalım gecemiz nasıl geçecek...
13 aylıkSevde kaç aylık
icmio artık cnm zaten sagıorum kescektım bole daha ıyı oldu.Neden kestin canım nane yaprağı koy ise yatta beşe olduysa ilik düş ile sagmalisin süt oluyor epey sıkınca ama kesince 1hafta da duzeliyorsun sut benim 1 yıl vardı sıkmayınca akmiyordu ama sıkınca vardi