2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ablaya sana çok benziyor masAllah çok tatlı

Evet yazıyor canım ne hobisi edindin evet me gunlerdı hey gıdı

Yükledim arkadaşlarr foto. Bunlarda arka taraf parlıyo pencereden. Asıl fotolar babamın fotoğraf makinesinde. O fotolarda flash diskimde. Flash diskimde arabada :) öpüyorum hepinizi :)

Dün tam 1 yaş aşısı olmaya gidecektik, giyindik kapının önünde montlarımızı giycektik ki Çağlar kustu bi anda ama fena kustu burnundan bile geldi gidemedik. Bakalım bugün öğleden sonra gidicez bişey olmazsa...

Kuzum.ozledik seni muhabbetini nerelerdesin n

ayyy merveee yine guldurdun benii yaaaa
cakma ocak annesi senii,pinarciginda kulaklari cinlasin,ne dalga gecmistiniz benle essek kdr kadin cmt 34 olcak balonun oyle havada uccagini saniyor ahahaaaa yani bende olsam bende gecerim yaniiii
bu sefer hazirlikyim hehehe ciftctarafli banttimda var ama aynq duvarima birsey olur diye kiyip bantliyamamda

Evet canım benimki kitapları çok seviyor açıp okuyor yarım saat kendi başına:)) dermişimm benim kitaplarımın sayfalarını yırtıyor kendi kitabı yiyor ve hala göstermeye çalışorsam kafama vuruyor:))) 5 dk bile bakmıyor kitaba..

Benim evde yazın su basar kışın kombi bozulur( soğukta kalırız öylece, öok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım uçuğuna sarımsak buz koy ve bebeğini öpme aynı kşık abtdak vs de kullanmayın. Geçmi olsun tekrardan. Yorgunluktan oluyor bende de ara araz

gecmis olsun cnm,insallah
ucugunada dikkat et bendede cok cikiyor,cok yuxunu opmemeye calis pasanin
Yoğurt süt vs yemeğine probiyotik al eczaneden onu karıştır canım çıktığı öıkacağını yorgun oldupu zamanlarda önlüyor. Ağız işi yaraları mantarı bile önlüypr..

Yaa millet boş konuşuyor olanı değil olmaso gerekeni söylüyr. Bebeğim yokken arkadaşım beebği ile seyahat eder uçakta bebek ve kitabı ile poz çeker şimdi biz uyuyca falan yazardı altına göya kitapl uyutuyor yani:)) sanki arda kitap olumanı istiyor da sen okumuyorsun:)) çok takılma canım bence.. Atıyorlar ya da her bebek farklı..

Gecmia olsun canim
Benimkinin de pili bitmis olcmuyor. Tembel kocam da almiyor
Ben kocama söylesem ahirete klır:) kendim hllediyorum bazen pili bile internetten siparş veriyorım :)

ikinize de geçmiş olsun kızlar ben geçen dijital ateş ölçer a101 denaldım kulaktan olcerimizin plastik değişen başlığı kalmamaistibizimde en iyisi eski usul 3 tl pek maharetliEki Görüntüle 1736293
Evet bundan da var ama dğeei pratik diye kullanıyorduk ki bozuldu

Kızlar ben 11.ay fotosu çekmeden 13.aya gırdık yaşı 12.ay 1 yas fotosu yapar bıtururım ama 11.ay yok

Ben de birkaç ayı çekemedim ama ay sonuna yakın çektiklerimi diğer ay diye saydım napayım:) yanına da application lardan kaçıncı ay olduğunu ekledim.:

hayirli geceler kizlar...size mehmet yusuf pasamin resmini atayim..Eki Görüntüle 1736580
Maşallah kuzuya. Kocaman olmuş. Ablası ile arası nasıl?

Ben göremedim fotoları hoşgeldn canım bu arada.. Çağlar anladı mı dgünü olduğunu?

Ben de aynaya bant yapıştırdım balonlar ve banner ipini vs. Hiçbir şey olmadı canım bilgin olsun:.

Selam şekerler bu arala pek giremiyorum temizlik yapıyorum ama nadıl yapacağımı şaşırdım abdullah uyumadan hiç bişey yapamıyorum oda gündüz pek yatmıyor bitek gece yatıyor bende pwrça parça gece işimi yapmaya çalışıyorum ama bu aralar gecede pek yatmıyor

Abdullah paşa eline mendil alıp nay nay nay diyerek hem mendili sallıyor hemde halay çekiyor oğlum halaya yatkın olacak:))

Birde şarkısı var miş miş miş onu söylüyor çok komik oluyor bu sabahta babası uyurken ona tekmeyi geçirdi babasıda al şunu dedi onu almamla beraber babasına saymaya başladı te te te te diye şimdide mememi açıyor ıma ıma diye süt istiyor bide sahte ağlaması var ki görmeniz lazım

Ben göremedim fotoları hoşgeldn canım bu arada.. Çağlar anladı mı dgünü olduğunu?
Artık görebilirsin canım
Çağlar anlamadı tabikide zaten çocuk orda neye uğradığını şaşırdı hergün farklı yerler farklı kişiler sürekli kalabalık

Selam aile boyu yine hastayız eşim hariç, kreş yaramadı bize hastalıktan fenalık geldi
Geçmiş olsun canım ya bi kurtulamadınız inşallah bu son hastalığınız olur. Acil şifalarr
Gecmis olsun acil sifalar hepinize de canim. abdullahla ben de hastayiz((
Sizede geçmiş olsun canım. Acil şifalar

Aşımızı olduk sonunda. Sağlık ocağından milli eğitime uğradım bide yoruldu kuzucuk uyudu şimdi. Kendi ebemiz yoktu. Hamile oda. Sürekli izin alıyo maalesef. Deride döküntü ateş falan olabilir dedi. 10kg ve 78 cm olmuş paşam. Ekim sonunda gitmiştik sanırım en son 9.100kg ve 71,5 cmdi. Cumartesi doktora 1 yaş kontrolüne gidicez doktora. Kanı falan iyi çıkar inşallahh. Öpüyorum hepinizi. Bende uzanıyorum azcık. Show tvde titiz misin diye yarışma başlamış onu izliyorum. Temizliyolar mu dağıtıyolar mı belli değil ::)

Selam aile boyu yine hastayız eşim hariç, kreş yaramadı bize hastalıktan fenalık geldi
Geçmiş olsun canım, biz de yıkılıyoruz

Hahaha yalandan ağlamalar başladı benim kız da ağlıuor durup bize bakıyor devam ediyor ağlamaya:)) anasının yapamadığı nazı yapıyor babasına.. Bir de eşim bana bir şeyler anlatıyordu yakın oturuyorduk kızım söylene söylene te te te uzaktan geldi :) beni itti:) babasını öptü iki eliyşe de kfasını tuttu kendinden başkasına bakmasın diye:)) başkası da ben oluyorum bu arada :)))

Maşallah çağlar a canım son aylar gram gram alınıyor çağlar güzel almış, allah nice güzel yaşlar sağlıklı bir ömür nasip eder inş çağlara ve tüm yavrulara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…