2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım inşallah usutmemistir Çağlar. Bu arada ben fotoğrafları göremiyorum.

Selam aile boyu yine hastayız eşim hariç, kreş yaramadı bize hastalıktan fenalık geldi
geçmiş olsun canım dedim ben sana ilk yıl öyle olur ama en sizn dan seneye aşı olmuş olacak canım benim

yesinler abdullahi kolay gelsin canım sizin oralar halay çok şeker genlerinde var demekki

Başladı başladı canım bi sahte ağlıyorki sormayın
Kızlarda öyle oluyor babayı paylaşamıyorlar erkekte anneyi:)
Bak srn şu serraya babasını annesindenkıskanıyor

geçmiş olsun canım dedim ben sana ilk yıl öyle olur ama en sizn dan seneye aşı olmuş olacak canım benim

yesinler abdullahi kolay gelsin canım sizin oralar halay çok şeker genlerinde var demekki
evet bizim oraların halayı meşhur ama yakın zamanda düğün falan yoktu birde mendil sallamayı kendisi öğrendi nerden öğrendiyse
Bu arada babası çok güzel halay çeker düğünlerde onu oynatmadan bırakmıyorlar:)

He yaa sorma

Vaaay nede severim ankaranın bağlarını
Kızım küçükken bittim bıttım derdi de demekse anlamazdik bu bakıcı bakardı oda çankırılı oynak hergun büklüm büklüm dinletirmis büyüyünce anladık bittim bıttm büklüm muş biz ailecek kalkar oynarız evde biri girse deli der bize

hayırlı olsun Allah anne adaylarına sağlıklı 9 ay geçirdikten sonra evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin[/QU

amiiiin bende şu an ann
hayırlı olsun Allah anne adaylarına sağlıklı 9 ay geçirdikten sonra evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin

amiiin bende anne adayıyım ama çok kötüyüm ikili testim kötü çıktı 3.3 ensesi kalın dendi ama burun gelişimi normalmiş haftaya kan testi sonucum cıkacak ama bu bekleyiş beni öldürüyor kan testi iyi çıksın ne olur dua edin :'(

Amiiin bende anne adayıyım ama çok kötüyüm ikili testim kötü çıktı 3.3 ensesi kalın dendi ama burun gelişimi normalmiş haftaya kan testi sonucum cıkacak ama bu bekleyiş beni öldürüyor kan testi iyi çıksın ne olur dua edin :'(

Allahim hayirli guzel sonuclar versin.gonlunu ferah tut .bol bol oku ins.dua ederim ben de

allah yardımcın olsun..ıns hakkınızda hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…