Çok geçmiş olsun canım inşallah usutmemistir Çağlar. Bu arada ben fotoğrafları göremiyorum.Yükledim arkadaşlarr foto. Bunlarda arka taraf parlıyo pencereden. Asıl fotolar babamın fotoğraf makinesinde. O fotolarda flash diskimde. Flash diskimde arabada :) öpüyorum hepinizi :)
Dün tam 1 yaş aşısı olmaya gidecektik, giyindik kapının önünde montlarımızı giycektik ki Çağlar kustu bi andaama fena kustu burnundan bile geldi gidemedik. Bakalım bugün öğleden sonra gidicez bişey olmazsa...
ayyy merveee yine guldurdun benii yaaaa
cakma ocak annesi senii,pinarciginda kulaklari cinlasin,ne dalga gecmistiniz benleessek kdr kadin cmt 34 olcak balonun oyle havada uccagini saniyor ahahaaaa yani bende olsam bende gecerim yaniiii
bu sefer hazirlikyim hehehe ciftctarafli banttimda var ama aynq duvarima birsey olur diye kiyip bantliyamamda
geçmiş olsun canım dedim ben sana ilk yıl öyle olur ama en sizn dan seneye aşı olmuş olacak canım benimSelam aile boyu yine hastayız eşim hariç, kreş yaramadı bize hastalıktan fenalık geldi
Selam şekerler bu arala pek giremiyorum temizlik yapıyorum ama nadıl yapacağımı şaşırdım abdullah uyumadan hiç bişey yapamıyorum oda gündüz pek yatmıyor bitek gece yatıyor bende pwrça parça gece işimi yapmaya çalışıyorum ama bu aralar gecede pek yatmıyor
Abdullah paşa eline mendil alıp nay nay nay diyerek hem mendili sallıyor hemde halay çekiyoroğlum halaya yatkın olacak:))
Birde şarkısı var miş miş miş onu söylüyor çok komik oluyor bu sabahta babası uyurken ona tekmeyi geçirdi babasıda al şunu dedi onu almamla beraber babasına saymaya başladı te te te te diyeşimdide mememi açıyor ıma ıma diye süt istiyor bide sahte ağlaması var ki görmeniz lazım
Başladı başladı canım bi sahte ağlıyorki sormayınGeçmiş olsun canım, biz de yıkılıyoruz
Hahaha yalandan ağlamalar başladı benim kız da ağlıuor durup bize bakıyor devam ediyor ağlamaya:)) anasının yapamadığı nazı yapıyor babasına.. Bir de eşim bana bir şeyler anlatıyordu yakın oturuyorduk kızım söylene söylene te te te uzaktan geldi :) beni itti:) babasını öptü iki eliyşe de kfasını tuttu kendinden başkasına bakmasın diye:)) başkası da ben oluyorum bu arada :)))
Maşallah çağlar a canım son aylar gram gram alınıyor çağlar güzel almış, allah nice güzel yaşlar sağlıklı bir ömür nasip eder inş çağlara ve tüm yavrulara..
evet bizim oraların halayı meşhur ama yakın zamanda düğün falan yoktu birde mendil sallamayı kendisi öğrendi nerden öğrendiyse
geçmiş olsun canım dedim ben sana ilk yıl öyle olur ama en sizn dan seneye aşı olmuş olacak canım benim
yesinler abdullahi kolay gelsin canım sizin oralar halay çok şeker genlerinde var demekki
He yaa sormaDemekki babanin veliahti olacakbizimki de ankara havası oynuyor
Kızım küçükken bittim bıttım derdi de demekse anlamazdik bu bakıcı bakardı oda çankırılı oynak hergun büklüm büklüm dinletirmis büyüyünce anladık bittim bıttm büklüm muşHe yaa sorma
Vaaay nede severim ankaranın bağlarını
hayırlı olsun Allah anne adaylarına sağlıklı 9 ay geçirdikten sonra evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin
hayırlı olsun Allah anne adaylarına sağlıklı 9 ay geçirdikten sonra evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin[/QU
amiiiin bende şu an ann
hayırlı olsun Allah anne adaylarına sağlıklı 9 ay geçirdikten sonra evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin
Allahim hayirli guzel sonuclar versin.gonlunu ferah tut .bol bol oku ins.dua ederim ben deAmiiin bende anne adayıyım ama çok kötüyümikili testim kötü çıktı 3.3 ensesi kalın dendi ama burun gelişimi normalmiş haftaya kan testi sonucum cıkacak ama bu bekleyiş beni öldürüyor kan testi iyi çıksın ne olur dua edin :'(
:))Abdullah uyudu kanepede sizacajtim ki kv aradı simdi geldiler
allah yardımcın olsun..ıns hakkınızda hayırlı haberler alırsınAmiiin bende anne adayıyım ama çok kötüyümikili testim kötü çıktı 3.3 ensesi kalın dendi ama burun gelişimi normalmiş haftaya kan testi sonucum cıkacak ama bu bekleyiş beni öldürüyor kan testi iyi çıksın ne olur dua edin :'(
Geçmiş olsun bizimki de o kadar huysuz kendini yerlere atiyorÇağların ateşi 38.1minoset içirdik. Emiyo şimdi. Emmese yatmıyo sıpa hem ağlıyo hem yerinde durmuyo
Canim acikogrrtim sinavim yaklasti. Kpss calisitorum. Minikle ugrasiyorum derken bolundum baya@Mrssuperfine hamılelık nasıl gıdıo canım
Safransari senide bayadır goremedm sankı
@Mrv5534 senı sorcaktım tam
Canım finallere hic çalışamıyorum motivasyon yokCanim acikogrrtim sinavim yaklasti. Kpss calisitorum. Minikle ugrasiyorum derken bolundum baya
Geçmiş olsun kuzuya..Çağların ateşi 38.1minoset içirdik. Emiyo şimdi. Emmese yatmıyo sıpa hem ağlıyo hem yerinde durmuyo