2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
N
nasıl oldu kuzu geçmiş olsun bizimki sabah dolaba geçirdi kafayı artık bi boynuzlu
Burnu çok akıyor canım yüzünde de grip siması var ilk defa böyle oluyoruz gece nefes alamamaktan yutkunamamaktan uyuyamadı. Size de geçmiş olsun canım çok zor oldu bu bebisleri zaptetmek yürümeden herşeyi yapıyor yürüse ne olacak bilmiyorum bizim de göz kapağımiz mor babası gelmeden iyileşse demiştim olmadı :) Şimdi bi gelcek çocuğunun hem gözü mor hem grip bakalım neler diyecek :)))
Kizimin selale gibi burnu akiyor
Oksurukte var
Dun gunduz uykusuna 15 er dk yatti gecemizde hic degildi. Bugunde 15 dk uyudu
Geçmiş olsun canım ayniyiz biz de

ayni yastaymisiz canim ama yinede ben sanirim ikinciyi dusunmuyorum tabi nasip kismet bakalim

ayni yastaymisiz canim ama yinede ben sanirim ikinciyi dusunmuyorum tabi nasip kismet bakalim
Ama öylemi yaşınız desene şu an için erken ama biraz zaman sonra düşün bence canım valla sırf kardeşi olsun kardeş sevgisini tatsın anne babasından sonra dünyada bi desteği daha olsun diye yaptım ben oğlum için kardeş önemli bence yaa

İlac kullaniyor musun canim

Teşekkürler canım. Krem verdi doktoru onu sürüyoruz. Allah koruyor minikleri.

Evet canım yaptık hepsini. Sağolasın.

Selamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.

Kizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
Ay eline saglık çok beğendim, nice sağlıklı huzurlu yıllara
Alışması zaman alır canım pes etmeden ger gün dene, 5, 5 aylıkken başladım özel yaptığım hic bir şeyi yemedi sonunda bizim yemeklerden verdim ve 9 aylıkken canının istediğini yemeye başladı hemen olmuyor yani, sabirla elimle bolüp vere vere reklam açıp onu izlerken yedirebildim.

Gece emerek tekrar uykuya geciyor saat başi, gecemezse ayağimda sallıyorum, sabah 4 de güne başliyor, gündüz ayagımda sallayarak uyutuyorum
Eki Görüntüle 1728318
I imspecial koltuklara bunu tavsiye ederim ama ben suyunu çekiyorum..
hemen deniycem
beyaz banyo sabunu da güzel yapıyor hanimlar

arada yaz bize merak ederiz :)
Kızlar netim bitti guneykore dizisi izleeyeceğim diye ozleyin beni inş en yakın zamanda donerim
yasa olmaz ama

Kızlar iyi gecelerr. Pek giremiyorum bugünlerde gezinmekten :) memlekete gelince böyle oluyor :) ama günlerde geçiveriyor ya. Yarın benim zibidinin doğum günü ne çabuk geçti 1 yıl yaa :) ama cuma günü kutlıcaz inşallah. Ya size bişey soracağım I imspecial ile ilgili onada mesaj attım ama netim bitti yazmış ondan sizede sorayım dedim o giremezse. Onun kızının ne şikayeti vardıda doktora götürmüşlerdi bide ne teşhisi konmuştu ne ameliyatı olacaktı hatırlayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…