Oo iyi kavuştunuz demek çok sevindim canım kıymetiniz karşılıklı artmstrGeldi canımHafif var ama bugün daha iyi çok şükür
Canımcım Çağlarında içecekle pek alakası yok her çocuk içecek diye bişey yok. Bende çok içmem. Ama yeğenime ne versen içiyo çocuk maşallah :) üzülme bence sorun yok. Ben hiç dert etmedim az içecek tüketiyo diye...gunaydinnnnn
kar yagisli bir istanbuldan hepinize sevgilerrrr
yine uykusuz yine istahsiz bir gundeyiz,insallah yilin son gunleri boyle gecerde yeni yilda bol uykulu bol istahli gunler bizi bekler kizlar
yogurt diyetim bugun 3. cu gunu,iki gun kaldi diye teselli ediyorum kendimi,dun anneme gittim birz listeden sasirtti beni ama olsun fazla bir kalori binmedi yani,2,5 gun ve 1,5 kg kayip olmus yinede cok mutluyum :)))
bir konuda fikrinize ihtiyacim var
yaklasik 3-4 aydir oglum sma devam sutunu icmeyi reddetti ve o gunden beri biberon kullanmuyoruz
gerek ek gida gerek anne sutu yada kasik
mamalariylq bugune geldik,ama bizim sorunumuz oglum zar zor su iciyor onun disinda ne bir meyva suyu,ne icecek hicbirswy icmiyor bir bizmi boyleyiz,bardakla bir ara ayran iciriyordum alismisti sonra onuda yapmayinca hopp onuda unutuverdi hemensimdi mandalina sıkıyorum asla icmiyo,biberobla dislerini kasiyor,mutlakw biberona alistirmam mi gerek? sute gecince zorluk cekerim yoksa gibime geliyor,birde sutum suan varsa inek sutune ne zmn geciliyor?
Flim cekindim boğazdan dedi isin tuhafı ikidir öksüruk oluyorum önce ooksürükle başlıyor iki üç hafta sonra burnum akmaya başlıyor o kadar oksürükten çektim cocukken böylesini görmedim, icmediğim bitkisel şey kalmadi, antibiyotik kullanıyorum şimdiGeçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürken
oo 35 kisi maşaallah sana, paranızı ağız tadıyla harcayın:)Iyi geceler.cok yoruldum çoluk çocuk 35 kişi agirlandi cok şükür bunu da cikardik aradan
anneler ahh Allah razı olsun onlardan annem ve kv olmasa ne yapardim aceba...oglumun kısmeti de epey acikmis nasibine iyi parasi birikti....yarin yine temizlik var
bugunun acisi...
ustumden dozer gecmis gibiyim...yatip dinleneyim en iyisi yarin devam
canim bir sise bitirdim iki oğlumada bizde işe yaramadiÇok geçmiş olsun canım, 1 ay kadar önce kizimda da aynısı oldu, uyudugunda oksuruyordu, sonra bi kac gun icinde daha da arttı öksürüğü, acile götürdük eyvah dedim antibiyotik kullancaz kesin burun akintisida baslamisti biraz da hırıltı. Acilde ki doktor antibiyotik vermicem bitkisel bir şurup yazıcam dedi prospan yazdı, gerçekten öksürüğüne hatta gribine bile iyi geldi sanki canım. istersen doktorunuza bir sor. Rabbim acil şifalar versin.
bende ayniyim canim eşim bu huyumdan ciddi anlamda rahatsız, oyuncakları toplamıycakmışım çocukların odasıni hele hiç toplamıycakmişım, yatakları düzeltmem bile gerekdiz ona göre aksam yine açılacakmış, mutfak tezgahını gece toplamama deli olur vs. anlamıyor ki benim rüyama girer ev işiTam 3 saat oğlumun uykusu ile uğraştımo uyudu ev biraz dağınıktı toplamadan yatabilirmiyim sanki nolacak git uyu be kadın kendime bazen çok kızıyorum
bende özledim canım ama bir tuhafım yazmaya eriniyorum keyfim yok, burun kemiğim egri tek taraf tamamen kapalı benim ameliyat şart ama olamsm gamze bir ameliyat daha kaldıramam, kbb ye gitmedim bu aralarrus mu dedin biz 45te menopoz oluruz ayol onlar ayrı bi yaratık
kurtarirsin canım senin çokmusş ben muaf oldum bazılarından.
kizin nas oldu...
çok geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun iyisiniz ya herşey ge cer seni özledik eymen düzelsin gel artik ..bu arada burnunda sorun olanlarda göz altı korkuları alerji ve öksürük fok oluyor kbb gittin mi
canım senin de göz altı korkuları var ve bu alerjik oluyormuş burnunda sorun olabilir benim var ameliyatsız öksürük faranjittrn kışın kurtulamazsın dedi dr seneye ins
canım bulmussun zaten ipek sık hasta oluyordu gece burun tıkanıklığı ile başlayıp ateş balgamı öksürüğe çeviriyordu dr kamera ile baktı artik nerdeyse tikali hale gelmiş o yüzden ameliyat dedi ..Geçm us olsun akrabana damaşallah yürüyen caglara
gecmis olsun canim, esin gelmis gozün aydın olsunGeldi canımHafif var ama bugün daha iyi çok şükür
bizimkinin abi var ama sadece tutunup yurüyor pek etkisi yok bizde:)
ooo kilo verilmis tebrikler:) suyu hiç dert etme emir bir yaşından sonra zoraki başladi hala da suyu biz haırlatirız, şişeler aldim güzel güzel oyle öyle içiyot, eymen içiyor ama yapi meselesi, meyve suyu vs. içmiyor asla sadece sugunaydinnnnn
yine uykusuz yine istahsiz bir gundeyiz,insallah yilin son gunleri boyle gecerde yeni yilda bol uykulu bol istahli gunler bizi bekler kizlar
yogurt diyetim bugun 3. cu gunu,iki gun kaldi diye teselli ediyorum kendimi,dun anneme gittim birz listeden sasirtti beni ama olsun fazla bir kalori binmedi yani,2,5 gun ve 1,5 kg kayip olmus yinede cok mutluyum :)))
yaklasik 3-4 aydir oglum sma devam sutunu icmeyi reddetti ve o gunden beri biberon kullanmuyoruz
mamalariylq bugune geldik,ama bizim sorunumuz oglum zar zor su iciyor onun disinda ne bir meyva suyu,ne icecek hicbirswy icmiyor bir bizmi boyleyiz,bardakla bir ara ayran iciriyordum alismisti sonra onuda yapmayinca hopp onuda unutuverdi hemensimdi mandalina sıkıyorum asla icmiyo,biberobla dislerini kasiyor,mutlakw biberona alistirmam mi gerek? sute gecince zorluk cekerim yoksa gibime geliyor,birde sutum suan varsa inek sutune ne zmn geciliyor?
rus mu dedin biz 45te menopoz oluruz ayol onlar ayrı bi yaratık
kurtarirsin canım senin çokmusş ben muaf oldum bazılarından.
kizin nas oldu...
çok geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun iyisiniz ya herşey ge cer seni özledik eymen düzelsin gel artik ..bu arada burnunda sorun olanlarda göz altı korkuları alerji ve öksürük fok oluyor kbb gittin mi
canım senin de göz altı korkuları var ve bu alerjik oluyormuş burnunda sorun olabilir benim var ameliyatsız öksürük faranjittrn kışın kurtulamazsın dedi dr seneye ins
canım bulmussun zaten ipek sık hasta oluyordu gece burun tıkanıklığı ile başlayıp ateş balgamı öksürüğe çeviriyordu dr kamera ile baktı artik nerdeyse tikali hale gelmiş o yüzden ameliyat dedi ..Geçm us olsun akrabana damaşallah yürüyen caglara
Bende paket yenilemene daha cok varsa yeni paket al diyecektim :)Bensiz kalamazsınız dedim ve internet paketi aldimesim nöbetçi bugün kızım dün hece burun tıkanıklığı ile hasta olma eğilimine girdi hemen nane limon ve soğukalgınlığı şurubu verdik inş olmaz.gece uyudu sayılır....ahmet sürekli baba diyo babası annen çatlayacak diyor ama bana da babas dediğini farkettim kızlar yaşta ald iyilesmistr inş öpüyorum herkesi
Gecmis olsun canim seninkide mi hastaBende paket yenilemene daha cok varsa yeni paket al diyecektim :)
Ben 3. Siniftan basladim dikey gecisle canim, kotuleri de kurtaririm insallah
Kizim dune gore biraz daha iyi sukur ama burun akintisi devam ediyor
ya doğru diyorsun geçen misafirler vardı ozaman yürümüyordu ama çocukların arasına naasıl karışıyor oynuyor onlarla
ayy gelmezler inşallahGünaydın anneler...
Kar geliyor belki bizim misafir grubu gelemez yılbaşı akşamı:))
Ama tüm hazırlıklarım tamam... Önceden süslenir püslenirdim bazen eskiyi çok özlüyorum özgürlüğümü daha doğrusu... İyiki doya doya yaşamışım:)
Ay canım ya afedersin gecenin bir yarısı uykusuz okuyunca böyle oluyor. Alerjiden oluyor bende de gıcık öksürüğü. Inşallah bir an önce geçer.Canım öksürük bende var çok uzun zaman oldu gıcık gibi sürekli tutuyor..
Teşekkür ederim:)
Bende öyleyim canım ya dörtte de beşde de uyusa evi toparlamadan uyuyamiyorum. Sabah evi düzenli bulmak içimi açıyor dağınık olursa ruhum daralıyor.Nasıl yaa sabah 4 de oğlusun uyuduktan sonra evi mi topladın
Gunaydinlaaar
canım inek sütüne bir yasinndan itibaren günde 1 bardak tavsiye ediyor doktorlar ..biberon şart değil canım zorlama almıyorsa pipetli bardak suluk tarzı seylerlede içebilir bizde çok bisey içmiyorz su içiyor meyveyi bütün yediriuorum ...m.suyu çok içmiyor ılık süt bardakla veriyorum bi şans içerse çok zorlama canım içerse iyi ama napcaz icmeyene...maşallah kiloya verirsin inş bende 1 ocakta basliyorumgunaydinnnnn
aldım kuzum..iyi olmasına sevindim kizinin..Çok iyi olmuş canım demek dgs yi kazandin zor muydu sinavBende paket yenilemene daha cok varsa yeni paket al diyecektim :)
Ben 3. Siniftan basladim dikey gecisle canim, kotuleri de kurtaririm insallah
Kizim dune gore biraz daha iyi sukur ama burun akintisi devam ediyor
ooo sen iyi gezmissin 5 sene otur oturdugun yerde ben 7.ayda hamile kalmayı seçtim 5 yıldır onlarla geziyorumya doğru diyorsun geçen misafirler vardı ozaman yürümüyordu ama çocukların arasına naasıl karışıyor oynuyor onlarla
ayy gelmezler inşallah
bende çok özlüyorum özgürlüğümü gecenin yarısı gelirdik eve her an istediğimiz yere giderdik
5yıl sonra doğurdum ama fena gezdim
oooo hoşgeldin canım maşallah oğlu na artık sk gel resimleride bekliyoruzSelam kizlar.....upuzuuun bir ara verdim buraya geri dondum insallah herkes iyidir bebekler buyuyorda yasina girecek...vayy beee gecen sene bu zamanlar paytak paytak yuruyordum.....neyse oglumdan haber vereyim 2 haftadir adimliyor 7 adim falan sonra pat popo ustune,8 disimix var bu aralar pek bi huysuz 2 tane daha yolda,inadi tavan tam bir oglak,annem diye kuyruk gibi pesimde odadan odaya beni takip ediyor bana iyice dustu sutum az ama emiyor hala,dogum gunu hazirliklarina basladim kokuku tas vosvos yapiyorum birde cerceve simdilik ev atolye gibi....2 cocuktan vakit bulursam atarim resinlerr....hepibizi optum artik daha sık ugrarim2016 huzur saglik mutlulk nese getirsin hepimize
canım biz bunu kullanıyoruz bebedorunKızlar merhaba. Doktora gittik temin. Artık suluk kullanabilirsiniz dedi. Aventin gördüm. Hiç nir fikrim yok. Fikir verirmisiniz?
Canim dgs sinavina girmedimcanım inek sütüne bir yasinndan itibaren günde 1 bardak tavsiye ediyor doktorlar ..biberon şart değil canım zorlama almıyorsa pipetli bardak suluk tarzı seylerlede içebilir bizde çok bisey içmiyorz su içiyor meyveyi bütün yediriuorum ...m.suyu çok içmiyor ılık süt bardakla veriyorum bi şans içerse çok zorlama canım içerse iyi ama napcaz icmeyene...maşallah kiloya verirsin inş bende 1 ocakta basliyorum
aldım kuzum..iyi olmasına sevindim kizinin..Çok iyi olmuş canım demek dgs yi kazandin zor muydu sinav
ooo sen iyi gezmissin 5 sene otur oturdugun yerde ben 7.ayda hamile kalmayı seçtim 5 yıldır onlarla geziyorum
oooo hoşgeldin canım maşallah oğlu na artık sk gel resimleride bekliyoruz
canım biz bunu kullanıyoruz bebedorunEki Görüntüle 1731711
İyi yapmışsın canım..diyetisyen olursun bizide zayıflatrsn dikeygecıs yaparsanCanim dgs sinavina girmedim
Onlisans mezunu olarak 3. Siniftan bazi bolumlere gecebiliyoruz. Bu sene sondu bu hak. Bende bu hakkimi kullandim isletmeye gecis yaptim. Ben dgs ye bu sene girecegim. Kpss ye zaten calisiyorum dgs de de benzer konular cikiyor. Bende girip kpss olmazsa diyetisyenlik okumak istiyorum. Benim bolumum gida diyetisyenlige gecebiliyorum
2 sene okur diyetisyen olurum artik. 87 puanla atanamayinca kpss yede memurluga da guvenim kalmadi artik.
Kızlar merhaba. Doktora gittik temin. Artık suluk kullanabilirsiniz dedi. Aventin gördüm. Hiç nir fikrim yok. Fikir verirmisiniz?
Teşekkürler canım. Kızın da çok tatlı maşallah.canım inek sütüne bir yasinndan itibaren günde 1 bardak tavsiye ediyor doktorlar ..biberon şart değil canım zorlama almıyorsa pipetli bardak suluk tarzı seylerlede içebilir bizde çok bisey içmiyorz su içiyor meyveyi bütün yediriuorum ...m.suyu çok içmiyor ılık süt bardakla veriyorum bi şans içerse çok zorlama canım içerse iyi ama napcaz icmeyene...maşallah kiloya verirsin inş bende 1 ocakta basliyorum
aldım kuzum..iyi olmasına sevindim kizinin..Çok iyi olmuş canım demek dgs yi kazandin zor muydu sinav
ooo sen iyi gezmissin 5 sene otur oturdugun yerde ben 7.ayda hamile kalmayı seçtim 5 yıldır onlarla geziyorum
oooo hoşgeldin canım maşallah oğlu na artık sk gel resimleride bekliyoruz
canım biz bunu kullanıyoruz bebedorunEki Görüntüle 1731711