- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
bencede anlamadı çünkü bayaa uzun bi mesaj bekliyodum ben kısa yazmışBence anlamadı
Kııuzminione anladınmı anlamadınmı söle çabuk ilayda zayıflamadan bahsetmiyor hamilelikten bahsediyor
sen ne hamarat hatunsun yaa maşallah sanaI imspecial cnm motor taktim kendime cokkk işim var dun de kaynim ektimler vardi kahvalti da( kv isteğiyle aradi cagir kizim diye yoksa iş temizlik hic cagirasim yoktu).dunum öyle gecti eltim pastami yaptı buzkuga attik biri cikti aradan....bugun sil supur toz al sonra mutfak pasta borek vs....ama hic halim yok ins hastalanmam((
canım bence ezme küçük küçük taneli yedirmeye çalış dişleri olmasa bile onların damakları diş vazifesi görüyomuş zaten. ben artık hiç püre vermiyorum. bi süre sonra alışır. bide yemezse kesinliklee zorlama. tepki oluşuıyomuş bebeklerde. benim oğlum bazen bi iki kaşıktan sonra kafasını sallıyo sağa sola hiçç zorlamıyorum. yarım saat veya bi saat sonra tekrar veriyorum yiyiyoancak püre şeklinde yiyor.patates yemeğini yedirdim patatesleri iyice ezip içine de ekmek ufaladım yedi.corba hergün veriyorum ama tanesiz çorba içiyor tarhana falan içine ekmek ufalıyorum.onun dışında buldur pilavı denedim azcık yiyor ama elimden vercem kaşıkla sevmiyor
benimkide başladı bu aralar yerken kafayı saga sola sallamaya.öğlen mamasını yediriryim dedim istemedi zorlayınca tepinerek ağlamaya başladı sinir oldum vallacanım bence ezme küçük küçük taneli yedirmeye çalış dişleri olmasa bile onların damakları diş vazifesi görüyomuş zaten. ben artık hiç püre vermiyorum. bi süre sonra alışır. bide yemezse kesinliklee zorlama. tepki oluşuıyomuş bebeklerde. benim oğlum bazen bi iki kaşıktan sonra kafasını sallıyo sağa sola hiçç zorlamıyorum. yarım saat veya bi saat sonra tekrar veriyorum yiyiyo
aaaaaaa tovbe estagfurullahhhhZatıflamadan bahsetmiyor canım hamilelikten bahsefiuor sendende süpriz bekleniyor
Ardaya kardeş lazım
:))) hadi bakalimmcanım teker teker hamile kalıyoruz ya ben bebişi kastetmiştim canımmmilk gün zor olur ama alışır vücut zamanla. verirsin canım. bende verseydim iyi olcaktı ama olmadı işte ikinciden sonra artık inşallah
zorlama sakın ve gerilme hiç. çünkü hissediyolar yiyecekleri varsada yemiyolar. ben bazen çocuk şarkıları söylüyorum çok ilgisini çekiyo o şekilde yediriyorumbenimkide başladı bu aralar yerken kafayı saga sola sallamaya.öğlen mamasını yediriryim dedim istemedi zorlayınca tepinerek ağlamaya başladı sinir oldum valla
Canim ben aksamda yemek veriyorum yoğurdu yemeklerin yaninda yiyor epeydir yani bizim yeme alışkanlığımizi kazandinaslinda uogurtsuz yiyemiyoruz, aksam yemeginde sadece yogurtla accikir gibi geldi banapınarcım bır yazamadım cnm şimdiden çok geçmiş olsun,tez zamanda hayırlısıyla atlatın inşallah cnm
hahahha aylar önce yapmıştım sen fazla kaçırmışım çocuk boğuluyordu
ama şuan biz h,ççç biberon kullanmıyoruzasla istemıyor içmiyor
meyva yemıyor suyu nu içmiyorr pöff çk sıkıldım bu durumdan
ayrıca kızlar ben günlük yemek saatlerinizi çok merak edıyorum
mesala yatmadan 1 saat yada yarım saat evvel gece doysun sık uyanmasın dıye muhallebı gece maması v.s. veriyormusunuz ?
bız sabah zar zor 7-8 kaşık kahvaltı
öğlen 1 sebze yada balık yada katı yemek
akşam yoğurtlu meyva püresi saat 6-7 gibi
sonr a bu çocuk 11 de uyuyo tabı o saate kdr acıkmıştır deyıp hipp in iyi geceler mamasını verıyorum gece daha çok kalkıyor,kafama takıldı sadece 1,5 yml kaşığı verıyorum azcık bırsey seve seve löp löp yutuyo ama gece sankı rahatsız gıbı uyanıyor halen dişlermi yaa
Canim ctesin yazmissin nasil oldu simdi bilgim yok bu konudaerkek annelrri bugun oglen oglumun pipisinin sis oldugunu farkettim bu durum basiniza geldimi hic?
sunnet derisinide siyirip temizledim gerci ama,az evvel banyo yaptik simdi uyuyor evde travacort krem var azcik pipinin ucuns surup yarinimi bekliyim ?
Offf cok fena biliyorum o duyguyu, felak nas dicem canim okuyorsundur zatenEşimin ailesi yüzünden hep strese girerdim sonrada karabasan çökerdi uzun zamandır olmuyordu şimdi yine çöktü uyumaya korkar oldum
Iyi kalplimKizlar e bebekten indirim kuponu kazandim yarin aksama kasar kullanilacak egger alisverisde ihtiyacini varaanozelden verebilirim 125 tl ve uzeri icin 20tl indirim isteyen varsankodu veririm
Sende poposuna yapistirAhaha aynı abdullah babasından yatağı almış babası koltukta yatıyor geçen sabah komşunun zili çaldı uyuyan abdullah kafasını kaldırıp aba baa dedi kapı çalınca babası geldi sanıyor
Bide babasını görünce bana yokatları yapıştırıyor beni ona ver diye
Olumune baslicam ama arhanimin d gununden sonrahehehe cnm bnm saol bu yognlugunda detsyli cvplandirdigin icin
sende sanirim elindrn geldigince gayret ediyorsubn ama anladigim o ki bu aralar hcbiri yemiyor galiba
100 kg olcam demissin hayatta inanmam abartiyormussun gibime grliyor
egerki istahin aciksa inanki bu aralarherkes oyle bence donemsel bu istah olayii sen iradeli bir annesin istesen tig gibi olursun sadece istemiyorsun:)))) sutumuz sekteye ugramasin can bogazdan gelir canim Afiyet olsun
boyle diyorum ama kararim kati ayda 5 gunluk yogurt duyetine basliyorum pztden cumaya 5 gun sadece ve haftads 3 kg ymus
zaten hedefim 9 kg vermekti
allah nasip ederse 3 ayda tekrarlamayi dusunuyorum
atiyorum diyet listesiniEki Görüntüle 1729499 Eki Görüntüle 1729500
Sallaniyom valla ne yalan söyleyeyimBen çocukların elbiselerini dolaplarını düzenledm yemek yaptım ama daha kimse yok nirdesiniz
Yaaaa ben de boya istiyorum ama nasil kime bırakırım kimse yok ki en iyisi alayim bi kutu boya kafama masaj yapa yapa yedireyimkizlarr iyi haftalarr herkese
dun ilk defa kv lere gittigim icin cok sevindim cunku biz bebege bakariz yediririz senkuafore git dediler hmn oglen uyutup kuafore gittim tam 3,5 saat surdu ve sonuc simdilik koca bir sifircunku saclarim koyu kahveden bebek kumralina cevirmeyr ugrasiyorux ve aralarda balyajlarla sari isiltilar olacaj ve bu tek seferde mumkun degilmis dun ilk adimi yapildi kismetse diger aya istedigim gibi olacakmis ama simdide kumral sacliyim yinede cok mutluyum :)))
tabi aklim hepp oglusumdaydi,napiyo beni aradimi agladimi yedimi acmi isedimi :)))
hicccc annm nerde dememi essek sipasi :) hep oyun oynamis babannesiyle babasiyla,kv bir kasik yemek yedirememis ac ac gezmis hep gelesiye doyurdumhemn,gorur gormez memelere saldirdi zaten :)))
diger yandan d gunu hazirliklari icinverdigimsiparisler nasil olduysa evde yokuz diyw gelmemis pofff halbuki kargo gelicek diye evden disari bile cikmamistim simdi onu almaya gidicez ck useniyorum alinca atarim fotolari
velasil saclarim madem boyaniyorsa neden su fazlalik 9 kg yu atmiyorum dedim ve bugun boyle bir adim attim
hedefim ayda 5 gun yogurtdiyeti ile 2 ayin sonunda 9 kg vermek bakalim nolucak
bugun 72 kg yum cuma scaba 69 olcakmiyim cok meraktayim :)))
Yok yok sürpriz çikolataya benzeyen bi kızda fena olmaz ama neyse hadi sen bekleaaaaaaa tovbe estagfurullahhhh
buna surpriz diyemem ben yaa
yok yok surprizler sizin olsun
ben supriz cikolatamla mutluyum
Bende foto magnet düşünüyorum bırak paylaşsın bizede fikir oluyorCanim ben aksamda yemek veriyorum yoğurdu yemeklerin yaninda yiyor epeydir yani bizim yeme alışkanlığımizi kazandinaslinda uogurtsuz yiyemiyoruz, aksam yemeginde sadece yogurtla accikir gibi geldi bana
Canim ctesin yazmissin nasil oldu simdi bilgim yok bu konuda
Offf cok fena biliyorum o duyguyu, felak nas dicem canim okuyorsundur zaten
Iyi kalplim
Sende poposuna yapistir
Olumune baslicam ama arhanimin d gununden sonrahemen kaydettim diyeti
Sallaniyom valla ne yalan söyleyeyimsanki pazar gunu bu eve 20 kisi gelmeyecek gibi bi cool tavirlar icerisindeyim ellerine saglik enerjini yolla bana
Yaaaa ben de boya istiyorum ama nasil kime bırakırım kimse yok ki en iyisi alayim bi kutu boya kafama masaj yapa yapa yedireyim
Miss olmus valla 3, 5 saat kuafor tam benlik yatabilirim kuaföre salonunda cok seviyorum
Sacinda yakismistir eminim guzel hatun,
D gununden sonra diyete baslicam 64 um su an 3 kilo verip 61 olursam ucaga binip ist a gelip seni opup geri donucem
Aman diyim paylasma hazırlıklarıfotomagnet leri gordum siparis verdim simdi yine guzel fikirler getirirsin gunaha sokma beni
Çok güzel canım. Ben dans eden robot al dedim. :)Kıxlar bana fikir verinnnightsaill bebişlere ne hediye alacaksınız derken çok gülmüştüm ama şimdi eşim oğluma ne hediye alacağım diye kara kara düşünüyor
İki gündür bana soruyor ne alayım diye sizce ne aldırsam ona??
Ben böyle bişey düşündümEki Görüntüle 1729971
Ama abdullah ismi olurmu takıldım
Arada lazım canım boşver.Bugun bi rekora imza attik cocuklarla saat iki bucuga kadar uyumusuz kalktigimda sok oldum :) butun is guc kaldi aksam yemegi saati geldi nerdeyse . En iyisi erken kalkmakmis onu anladim
Hahah 3 mü canım kaldıramam şuan hem iş hem hamilelikahh ahh canım ya ilk hamilelikte yaptım onu.25 kilo almıştımşimdi 10 kilo fazlam var gidemeden hamile kaldım bu sefer 100 kilo olup giderim heralde doğuma ama yok akıllandım bu sefer hamileyim diye abanmak yok bakalım ne kadar sahip çıkabilirsem boğazıma artık madem doğurasın var hadi hadi sende katıl aramıza
kolay gelsin canısı ohh miss dolapi çlerını yaptm hergun nı odayı temizleyecegım perde cam benum de kocam reçel dökmüş mutfağa offf
geçmiş olsun canım aklında olsun hemen ekmek içi çiğne yapıştır morluğu alır birde buz bastr şişmezBugün oğlum dedesinin elinden kurtulup kafasını cam sehpaya vurdu güm diye. Şişip morardı. Şükür ki yarılmadı alnı falan. Artık hareketlendiler Allah korusun yavrularımızı inşallah.
hahahaaaa :))) yokk kizz bir icraat yokCanim ben aksamda yemek veriyorum yoğurdu yemeklerin yaninda yiyor epeydir yani bizim yeme alışkanlığımizi kazandinaslinda uogurtsuz yiyemiyoruz, aksam yemeginde sadece yogurtla accikir gibi geldi bana
Canim ctesin yazmissin nasil oldu simdi bilgim yok bu konuda
Offf cok fena biliyorum o duyguyu, felak nas dicem canim okuyorsundur zaten
Iyi kalplim
Sende poposuna yapistir
Olumune baslicam ama arhanimin d gununden sonrahemen kaydettim diyeti
Sallaniyom valla ne yalan söyleyeyimsanki pazar gunu bu eve 20 kisi gelmeyecek gibi bi cool tavirlar icerisindeyim ellerine saglik enerjini yolla bana
Yaaaa ben de boya istiyorum ama nasil kime bırakırım kimse yok ki en iyisi alayim bi kutu boya kafama masaj yapa yapa yedireyim
Miss olmus valla 3, 5 saat kuafor tam benlik yatabilirim kuaföre salonunda cok seviyorum
Sacinda yakismistir eminim guzel hatun,
D gununden sonra diyete baslicam 64 um su an 3 kilo verip 61 olursam ucaga binip ist a gelip seni opup geri donucem
Aman diyim paylasma hazırlıklarıfotomagnet leri gordum siparis verdim simdi yine guzel fikirler getirirsin gunaha sokma beni
olur sigdirirlarda bu bence abdullahtan cok annesi sevindircek bir hediye geldi :)))Kıxlar bana fikir verinnnightsaill bebişlere ne hediye alacaksınız derken çok gülmüştüm ama şimdi eşim oğluma ne hediye alacağım diye kara kara düşünüyor
İki gündür bana soruyor ne alayım diye sizce ne aldırsam ona??
Ben böyle bişey düşündümEki Görüntüle 1729971
Ama abdullah ismi olurmu takıldım