- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Tavsiye ederim bunun kokusu çok güzel bi haftaya yakında üstünde kalıyor kokusu bide lekelere birebir..Ay eline saglık çok beğendim, nice sağlıklı huzurlu yıllara
Alışması zaman alır canım pes etmeden ger gün dene, 5, 5 aylıkken başladım özel yaptığım hic bir şeyi yemedi sonunda bizim yemeklerden verdim ve 9 aylıkken canının istediğini yemeye başladı hemen olmuyor yani, sabirla elimle bolüp vere vere reklam açıp onu izlerken yedirebildim.
Gece emerek tekrar uykuya geciyor saat başi, gecemezse ayağimda sallıyorum, sabah 4 de güne başliyor, gündüz ayagımda sallayarak uyutuyorum
hemen deniycem
beyaz banyo sabunu da güzel yapıyor hanimlar
Girlboymom un ipeğin hastalığı ile ilgili mesajını buldum kızlar iyi geceler tatlı rüyalarrrKızlar iyi gecelerr. Pek giremiyorum bugünlerde gezinmekten :) memlekete gelince böyle oluyor :) ama günlerde geçiveriyor ya. Yarın benim zibidinin doğum günü ne çabuk geçti 1 yıl yaa :) ama cuma günü kutlıcaz inşallah. Ya size bişey soracağım I imspecial ile ilgili onada mesaj attım ama netim bitti yazmış ondan sizede sorayım dedim o giremezse. Onun kızının ne şikayeti vardıda doktora götürmüşlerdi bide ne teşhisi konmuştu ne ameliyatı olacaktı hatırlayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...
Geçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürkenSelamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.
Oy maşallah maşşallah benim tembel ayakta duruyordu onuda bıraktıKızlaaar Arhan ım yürüyor 7adımla kendi rekorunu kırdı bugün çok mutluyum
Sık hastalanıyordu burnunda bi sorun vardı ama tam hatırlamıyorum.. Neden canım çağatayda sorun yoktur inşallah..Kızlar iyi gecelerr. Pek giremiyorum bugünlerde gezinmekten :) memlekete gelince böyle oluyor :) ama günlerde geçiveriyor ya. Yarın benim zibidinin doğum günü ne çabuk geçti 1 yıl yaa :) ama cuma günü kutlıcaz inşallah. Ya size bişey soracağım I imspecial ile ilgili onada mesaj attım ama netim bitti yazmış ondan sizede sorayım dedim o giremezse. Onun kızının ne şikayeti vardıda doktora götürmüşlerdi bide ne teşhisi konmuştu ne ameliyatı olacaktı hatırlayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...
Yok canım Çağlar çok şükür iyi. Her gittiğimiz yerde ilgi paşamın üstünde. Bide habire geziyo. Keyfine diyecek yok çok şükür :) Eşimin yeğenide hastalanıp ateşi çıkıp duruyo 8 yaşında. Sanki ipeğinde şikayetleri böyleydi diye hatırladım ama mesajını buldum artık geniz eti büyükmüş ipeğin. Bizimki farklı sanırım ipeğinkindenSık hastalanıyordu burnunda bi sorun vardı ama tam hatırlamıyorum.. Neden canım çağatayda sorun yoktur inşallah..
Çok geçmiş olsun canım, 1 ay kadar önce kizimda da aynısı oldu, uyudugunda oksuruyordu, sonra bi kac gun icinde daha da arttı öksürüğü, acile götürdük eyvah dedim antibiyotik kullancaz kesin burun akintisida baslamisti biraz da hırıltı. Acilde ki doktor antibiyotik vermicem bitkisel bir şurup yazıcam dedi prospan yazdı, gerçekten öksürüğüne hatta gribine bile iyi geldi sanki canım. istersen doktorunuza bir sor. Rabbim acil şifalar versin.Geçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürken
Canım öksürük bende var çok uzun zaman oldu gıcık gibi sürekli tutuyor..Çok geçmiş olsun canım, 1 ay kadar önce kizimda da aynısı oldu, uyudugunda oksuruyordu, sonra bi kac gun icinde daha da arttı öksürüğü, acile götürdük eyvah dedim antibiyotik kullancaz kesin burun akintisida baslamisti biraz da hırıltı. Acilde ki doktor antibiyotik vermicem bitkisel bir şurup yazıcam dedi prospan yazdı, gerçekten öksürüğüne hatta gribine bile iyi geldi sanki canım. istersen doktorunuza bir sor. Rabbim acil şifalar versin.
rus mu dedin biz 45te menopoz oluruz ayol onlar ayrı bi yaratıkCanım bizimde erken oldu aslında farkındayım ama geç evlenince böyle oldu işte. Yoksa 3_4 yıl ara olsun çok isterdim ama şu an 33 yaşındayım 35e kadar zamanım var dedim hep kendime. Tabi illa bi şey olcak diye bi şey yok elin rusu 80 yaşındaki doğuruyo ama yinede risk almak istemedim bide her ne kadar genç anne olamasamda yine ucundan biraz yakalayım dedim
kurtarirsin canım senin çokmusş ben muaf oldum bazılarından.Canim benimde 9 dersim var
2 tanesi 35
¹ tanedi 45
Digetleri 60-70-80 civari. 35 leri kurtarmam gerek
çok geçmiş olsun canımKizimin selale gibi burnu akiyor
Oksurukte var
Dun gunduz uykusuna 15 er dk yatti gecemizde hic degildi. Bugunde 15 dk uyudu
Canım çok geçmiş olsun iyisiniz ya herşey ge cer seni özledik eymen düzelsin gel artik ..bu arada burnunda sorun olanlarda göz altı korkuları alerji ve öksürük fok oluyor kbb gittin miSelamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.
canım senin de göz altı korkuları var ve bu alerjik oluyormuş burnunda sorun olabilir benim var ameliyatsız öksürük faranjittrn kışın kurtulamazsın dedi dr seneye insGeçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürken
canım bulmussun zaten ipek sık hasta oluyordu gece burun tıkanıklığı ile başlayıp ateş balgamı öksürüğe çeviriyordu dr kamera ile baktı artik nerdeyse tikali hale gelmiş o yüzden ameliyat dedi ..Geçm us olsun akrabana daYok canım Çağlar çok şükür iyi. Her gittiğimiz yerde ilgi paşamın üstünde. Bide habire geziyo. Keyfine diyecek yok çok şükür :) Eşimin yeğenide hastalanıp ateşi çıkıp duruyo 8 yaşında. Sanki ipeğinde şikayetleri böyleydi diye hatırladım ama mesajını buldum artık geniz eti büyükmüş ipeğin. Bizimki farklı sanırım ipeğinkinden
maşallah çağlar paşaya da :)
dengeyi sağladıktan sonrası çabuk oluyor 2-3haftaya abdullahın haberini de alırız inşallahOy maşallah maşşallah benim tembel ayakta duruyordu onuda bıraktı
maşallah topiğin hamarat annesiIyi geceler.cok yoruldum çoluk çocuk 35 kişi agirlandi cok şükür bunu da cikardik aradan
anneler ahh Allah razı olsun onlardan annem ve kv olmasa ne yapardim aceba...oglumun kısmeti de epey acikmis nasibine iyi parasi birikti....yarin yine temizlik var
bugunun acisi...
ustumden dozer gecmis gibiyim...yatip dinleneyim en iyisi yarin devam
çok iyi yaptın,baba demek daha kolay sanırım ondan öyle oluyorBensiz kalamazsınız dedim ve internet paketi aldimesim nöbetçi bugün kızım dün hece burun tıkanıklığı ile hasta olma eğilimine girdi hemen nane limon ve soğukalgınlığı şurubu verdik inş olmaz.gece uyudu sayılır....ahmet sürekli baba diyo babası annen çatlayacak diyor ama bana da babas dediğini farkettim kızlar yaşta ald iyilesmistr inş öpüyorum herkesi
35 kisiyi atlattn mutlusun tabiGunaydinnn
Nasıl yaa sabah 4 de oğlusun uyuduktan sonra evi mi topladınTam 3 saat oğlumun uykusu ile uğraştımo uyudu ev biraz dağınıktı toplamadan yatabilirmiyim sanki nolacak git uyu be kadın kendime bazen çok kızıyorum
Babaniz geldi mi canım iyilesiniz miNasıl yaa sabah 4 de oğlusun uyuduktan sonra evi mi topladın
Gunaydinlaaar
Geldi canımBabaniz geldi mi canım iyilesiniz mi