2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
C Cucu hadi maşallah Arhantosuna. Bizimkinede burası yaradı baya baya yürüyo artık. Kuzenlerinin peşinde giderken ( biri 8 biri 7 yaşında bitanede 15 aylık olmak üzere 3 kuzenimiz var ) yürümeye başladı hemde geldiğimiz günün akşamına :) paytak paytak yürümesini izlemeye bayılıyorum ya :)

Tavsiye ederim bunun kokusu çok güzel bi haftaya yakında üstünde kalıyor kokusu bide lekelere birebir..

Girlboymom un ipeğin hastalığı ile ilgili mesajını buldum kızlar iyi geceler tatlı rüyalarrr

Geçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürken

Sık hastalanıyordu burnunda bi sorun vardı ama tam hatırlamıyorum.. Neden canım çağatayda sorun yoktur inşallah..

Iyi geceler.cok yoruldum çoluk çocuk 35 kişi agirlandi cok şükür bunu da cikardik aradan
anneler ahh Allah razı olsun onlardan annem ve kv olmasa ne yapardim aceba...oglumun kısmeti de epey acikmis nasibine iyi parasi birikti....yarin yine temizlik var
bugunun acisi...
ustumden dozer gecmis gibiyim...yatip dinleneyim en iyisi yarin devam

Sık hastalanıyordu burnunda bi sorun vardı ama tam hatırlamıyorum.. Neden canım çağatayda sorun yoktur inşallah..
Yok canım Çağlar çok şükür iyi. Her gittiğimiz yerde ilgi paşamın üstünde. Bide habire geziyo. Keyfine diyecek yok çok şükür :) Eşimin yeğenide hastalanıp ateşi çıkıp duruyo 8 yaşında. Sanki ipeğinde şikayetleri böyleydi diye hatırladım ama mesajını buldum artık geniz eti büyükmüş ipeğin. Bizimki farklı sanırım ipeğinkinden

Çok geçmiş olsun canım, 1 ay kadar önce kizimda da aynısı oldu, uyudugunda oksuruyordu, sonra bi kac gun icinde daha da arttı öksürüğü, acile götürdük eyvah dedim antibiyotik kullancaz kesin burun akintisida baslamisti biraz da hırıltı. Acilde ki doktor antibiyotik vermicem bitkisel bir şurup yazıcam dedi prospan yazdı, gerçekten öksürüğüne hatta gribine bile iyi geldi sanki canım. istersen doktorunuza bir sor. Rabbim acil şifalar versin.

Canım öksürük bende var çok uzun zaman oldu gıcık gibi sürekli tutuyor..
Teşekkür ederim:)

rus mu dedin biz 45te menopoz oluruz ayol onlar ayrı bi yaratık

Canim benimde 9 dersim var
2 tanesi 35
¹ tanedi 45
Digetleri 60-70-80 civari. 35 leri kurtarmam gerek
kurtarirsin canım senin çokmusş ben muaf oldum bazılarından.
kizin nas oldu...

Kizimin selale gibi burnu akiyor
Oksurukte var
Dun gunduz uykusuna 15 er dk yatti gecemizde hic degildi. Bugunde 15 dk uyudu
çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun iyisiniz ya herşey ge cer seni özledik eymen düzelsin gel artik ..bu arada burnunda sorun olanlarda göz altı korkuları alerji ve öksürük fok oluyor kbb gittin mi
canım senin de göz altı korkuları var ve bu alerjik oluyormuş burnunda sorun olabilir benim var ameliyatsız öksürük faranjittrn kışın kurtulamazsın dedi dr seneye ins

canım bulmussun zaten ipek sık hasta oluyordu gece burun tıkanıklığı ile başlayıp ateş balgamı öksürüğe çeviriyordu dr kamera ile baktı artik nerdeyse tikali hale gelmiş o yüzden ameliyat dedi ..Geçm us olsun akrabana da maşallah yürüyen caglara

Bensiz kalamazsınız dedim ve internet paketi aldim esim nöbetçi bugün kızım dün hece burun tıkanıklığı ile hasta olma eğilimine girdi hemen nane limon ve soğukalgınlığı şurubu verdik inş olmaz.gece uyudu sayılır....ahmet sürekli baba diyo babası annen çatlayacak diyor ama bana da babas dediğini farkettim kızlar yaşta ald iyilesmistr inş öpüyorum herkesi

maşallah çağlar paşaya da :)
bizim biraz daha geliştirmemiz lazım kendi istediğinde yürüyor ben karşısına geçip hadi gel diyorum direk oturuyor :)

Oy maşallah maşşallah benim tembel ayakta duruyordu onuda bıraktı
dengeyi sağladıktan sonrası çabuk oluyor 2-3haftaya abdullahın haberini de alırız inşallah
maşallah topiğin hamarat annesi
bende 20kişiden tırsıyorum:) hatun 35 diyor :)
mutlu günlerde harcayın hasılatı :))

çok iyi yaptın,baba demek daha kolay sanırım ondan öyle oluyor

ipeğim minik kuzum rahatlayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…