2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yawrummmm o senin guzwlliginnn sende cok tatlisinn
ayy yavrum kelimesini hic sevmem aslinda nerden ciktiysa patronum kullanirdi herkesesapikkkkheriffd

olur sigdirirlarda bu bence abdullahtan cok annesi sevindircek bir hediye geldi :)))
cocuk bunu istemezki :))) bir araba alin,isikli sesli birsey :)))
Dimi bu bana hediye oluyor:))

Aldıracam canım oyuncak piyano slsın ona babası:)) fırsat bu fırsat elimize geçeni aldıracağız

pipisi şişer dedikleri bu olsa gerek yavruma ver sısırme lazım o

yawrummmm o senin guzwlliginnn sende cok tatlisinn
ayy yavrum kelimesini hic sevmem aslinda nerden ciktiysa patronum kullanirdi herkesesapikkkkheriffd
haha heryerde var o sapıklardan

zaten hıc öyle duracağına inanmamsıtım aferin oglusuma

Bugün oğlum dedesinin elinden kurtulup kafasını cam sehpaya vurdu güm diye. Şişip morardı. Şükür ki yarılmadı alnı falan. Artık hareketlendiler Allah korusun yavrularımızı inşallah.
oyy geçmiş olsun kuzu
benim kuzen yaptırmış güzeldi renkler falan ama afiş değil magnetti bakalım bizimkiler nasıl gelecek

çocuğun pipisi şişmiş annesi yesin azıcık :))

bende 1.65 in idealim 57,,59 la hamile kaldım 57 ye indim sonra ilk aylarda superdim ahhhh
Canım asalet mslk etgı 70
Hukuk. Temel kavramları 80
İdare hukuku 70
Medeni 25
Turk anayasa hukuku 70
Halklar ılıskıler 65
senin nasıl sen söyleyince baktım medenî hukuğa yuklenmelıyım
hayy maşşallah

Offf yine geri kaldım ama been yeni hamislerimiz varmış hayırlı olsun kızlar kittybetty @mimar2011 özeniyorum hamileleri gördükçe
Oğlusun burnu akıyor neden oldu anlamadım genzine akıntı var sanırım bi de yutkunamayinca uyaniyo şu mesajı yazarken bile 2 kere uyandi bu gece bana uyku yok Yazacaklarımi da unuttum iyi mi

:))) hadi bakalimm
ama ben uzun bir zamn ikinciyi dusunmuyorum canim yaa
Canım bizimde erken oldu aslında farkındayım ama geç evlenince böyle oldu işte. Yoksa 3_4 yıl ara olsun çok isterdim ama şu an 33 yaşındayım 35e kadar zamanım var dedim hep kendime. Tabi illa bi şey olcak diye bi şey yok elin rusu 80 yaşındaki doğuruyo ama yinede risk almak istemedim bide her ne kadar genç anne olamasamda yine ucundan biraz yakalayım dedim

Güzelmiş canım ama oyuncak al bencede v_techin neşeli mikrofon diye bi oyuncağı var ondan aldım ben.herkes yoruma çok eğlenceli faalan yazmış

Halledersin sen maşallah'ın var canım

Sağol canım darısı sana olsun o zaman çoğalalım gitgide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…