yawrummmm o senin guzwlliginnn sende cok tatlisinnHahah 3 mü canım kaldıramam şuan hem iş hem hamilelik
kolay gelsin canısı ohh miss dolapi çlerını yaptm hergun nı odayı temizleyecegım perde cam benum de kocam reçel dökmüş mutfağa offf
geçmiş olsun canım aklında olsun hemen ekmek içi çiğne yapıştır morluğu alır birde buz bastr şişmez
minione sana her renk yakışır kuzum
C Cucu fıstık gibisin ne kilosu yacool takıl cumartesi görürüm paçalarını
Dimi bu bana hediye oluyor:))olur sigdirirlarda bu bence abdullahtan cok annesi sevindircek bir hediye geldi :)))
cocuk bunu istemezki :))) bir araba alin,isikli sesli birsey :)))
Canım asalet mslk etgı 70
pipisi şişer dedikleri bu olsa gerekhahahaaaa :))) yokk kizz bir icraat yok
ayrica fotomagnetide cok sevemedim
renkler soluk cansiz,acacak kocaman duryuyordu sanki acacak degilde rozet gibi :)))
internetten ne zmn ne aldimda yuzum guldu bundan gulsun
amerikan servisinide branda afise basmislar soluk cikmis bassaniza ince kagida guya iyi birsey olsun demisler cirtt olmus oda :)))
bu arada sende hayret birseysin ha 64 ha 61 sanki cok kilon varda
ben napiyim koca bir 72boyum 170 olsa takmamda 1:65 iste oda kilolu duruyo ama bana 63 de yetiyor o yuzden bu diyetten cok sey bekliyorum cokkk bak 1. gun bitti bilee
hicde zorlanmadim birzcik karnim
gurulduyo o kdr :)
pipiyede gelince saol vAlla unutmamissin
hemen gzl bir banyove ardindan beyaz sabunla yikadim orayi travacort surdum aksamina ilesti cok sukur,kimi mikrop kapmistir diyo annm birseye imrenmistir diyor yok efendim cikolata yiyormusta tamvercekmis engel olmusumda ,ondan mi sisti diyo sonra bunu buyukananeye diyorum oda aaaa diyo cabuk cikolatayi pipisine sur tattir agzina neyse hemn onuda yaptik tabi yaladi yemedi ziyan olmasin diye bn yedim :))))))
haha heryerde var o sapıklardanyawrummmm o senin guzwlliginnn sende cok tatlisinn
ayy yavrum kelimesini hic sevmem aslinda nerden ciktiysapatronum kullanirdi herkesesapikkkkheriffd
zaten hıc öyle duracağına inanmamsıtım aferin oglusuma
oyy geçmiş olsun kuzuBugün oğlum dedesinin elinden kurtulup kafasını cam sehpaya vurdu güm diye. Şişip morardı. Şükür ki yarılmadı alnı falan. Artık hareketlendiler Allah korusun yavrularımızı inşallah.
benim kuzen yaptırmış güzeldi renkler falan ama afiş değil magnetti bakalım bizimkiler nasıl gelecekhahahaaaa :))) yokk kizz bir icraat yok
ayrica fotomagnetide cok sevemedim
renkler soluk cansiz,acacak kocaman duryuyordu sanki acacak degilde rozet gibi :)))
internetten ne zmn ne aldimda yuzum guldu bundan gulsun
amerikan servisinide branda afise basmislar soluk cikmis bassaniza ince kagida guya iyi birsey olsun demisler cirtt olmus oda :)))
bu arada sende hayret birseysin ha 64 ha 61 sanki cok kilon varda
ben napiyim koca bir 72boyum 170 olsa takmamda 1:65 iste oda kilolu duruyo ama bana 63 de yetiyor o yuzden bu diyetten cok sey bekliyorum cokkk bak 1. gun bitti bilee
hicde zorlanmadim birzcik karnim
gurulduyo o kdr :)
pipiyede gelince saol vAlla unutmamissin
hemen gzl bir banyove ardindan beyaz sabunla yikadim orayi travacort surdum aksamina ilesti cok sukur,kimi mikrop kapmistir diyo annm birseye imrenmistir diyor yok efendim cikolata yiyormusta tamvercekmis engel olmusumda ,ondan mi sisti diyo sonra bunu buyukananeye diyorum oda aaaa diyo cabuk cikolatayi pipisine sur tattir agzina neyse hemn onuda yaptik tabi yaladi yemedi ziyan olmasin diye bn yedim :))))))
hayy maşşallahCanım asalet mslk etgı 70
Hukuk. Temel kavramları 80
İdare hukuku 70
Medeni 25
Turk anayasa hukuku 70
Halklar ılıskıler 65
senin nasıl sen söyleyince baktım medenî hukuğa yuklenmelıyım
günaydın beybimmGünaydın gençler iyi günler olsun
Bugün bizden başka uyanan yok galibagünaydın beybimm
Ben de varım ama uyanmadım daha doğrusu hiç uyumadım iyi oldu uyusam uyu uyan daha saf oluyorum :)Bugün bizden başka uyanan yok galiba
nasıl oldu kuzu geçmiş olsun bizimki sabah dolaba geçirdi kafayı artık bi boynuzluBen de varım ama uyanmadım daha doğrusu hiç uyumadım iyi oldu uyusam uyu uyan daha saf oluyorum :)
Canım bizimde erken oldu aslında farkındayım ama geç evlenince böyle oldu işte. Yoksa 3_4 yıl ara olsun çok isterdim ama şu an 33 yaşındayım 35e kadar zamanım var dedim hep kendime. Tabi illa bi şey olcak diye bi şey yok elin rusu 80 yaşındaki doğuruyo ama yinede risk almak istemedim bide her ne kadar genç anne olamasamda yine ucundan biraz yakalayım dedim:))) hadi bakalimm
ama ben uzun bir zamn ikinciyi dusunmuyorum canim yaa
Canim benimde 9 dersim varCanım asalet mslk etgı 70
Hukuk. Temel kavramları 80
İdare hukuku 70
Medeni 25
Turk anayasa hukuku 70
Halklar ılıskıler 65
senin nasıl sen söyleyince baktım medenî hukuğa yuklenmelıyım
Güzelmiş canım ama oyuncak al bencedeKıxlar bana fikir verin @nnightsaill bebişlere ne hediye alacaksınız derken çok gülmüştüm ama şimdi eşim oğluma ne hediye alacağım diye kara kara düşünüyor
İki gündür bana soruyor ne alayım diye sizce ne aldırsam ona??
Ben böyle bişey düşündümEki Görüntüle 1729971
Ama abdullah ismi olurmu takıldım
Halledersin senHahah 3 mü canım kaldıramam şuan hem iş hem hamilelik
kolay gelsin canısı ohh miss dolapi çlerını yaptm hergun nı odayı temizleyecegım perde cam benum de kocam reçel dökmüş mutfağa offf
geçmiş olsun canım aklında olsun hemen ekmek içi çiğne yapıştır morluğu alır birde buz bastr şişmez
minione sana her renk yakışır kuzum
C Cucu fıstık gibisin ne kilosu yacool takıl cumartesi görürüm paçalarını
Sağol canım darısı sana olsun o zamanOfff yine geri kaldım ama been yeni hamislerimiz varmış hayırlı olsun kızlarkittybetty @mimar2011 özeniyorum hamileleri gördükçe
Oğlusun burnu akıyor neden oldu anlamadım genzine akıntı var sanırım bi de yutkunamayinca uyaniyo şu mesajı yazarken bile 2 kere uyandi bu gece bana uyku yokYazacaklarımi da unuttum iyi mi
Valla oğlum hasta olmasında ben 5 kere hasta olayım onun yerine diye dua eder oldum ol zor oluyoKizimin selale gibi burnu akiyor
Oksurukte var
Dun gunduz uykusuna 15 er dk yatti gecemizde hic degildi. Bugunde 15 dk uyudu