2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
C Cucu hadi maşallah Arhantosuna. Bizimkinede burası yaradı baya baya yürüyo artık. Kuzenlerinin peşinde giderken ( biri 8 biri 7 yaşında bitanede 15 aylık olmak üzere 3 kuzenimiz var ) yürümeye başladı hemde geldiğimiz günün akşamına :) paytak paytak yürümesini izlemeye bayılıyorum ya :)

Ay eline saglık çok beğendim, nice sağlıklı huzurlu yıllara
Alışması zaman alır canım pes etmeden ger gün dene, 5, 5 aylıkken başladım özel yaptığım hic bir şeyi yemedi sonunda bizim yemeklerden verdim ve 9 aylıkken canının istediğini yemeye başladı hemen olmuyor yani, sabirla elimle bolüp vere vere reklam açıp onu izlerken yedirebildim.

Gece emerek tekrar uykuya geciyor saat başi, gecemezse ayağimda sallıyorum, sabah 4 de güne başliyor, gündüz ayagımda sallayarak uyutuyorum
hemen deniycem:KK66:
beyaz banyo sabunu da güzel yapıyor hanimlar
Tavsiye ederim bunun kokusu çok güzel bi haftaya yakında üstünde kalıyor kokusu bide lekelere birebir..

Kızlar iyi gecelerr. Pek giremiyorum bugünlerde gezinmekten :) memlekete gelince böyle oluyor :) ama günlerde geçiveriyor ya. Yarın benim zibidinin doğum günü ne çabuk geçti 1 yıl yaa :) ama cuma günü kutlıcaz inşallah. Ya size bişey soracağım I imspecial ile ilgili onada mesaj attım ama netim bitti yazmış ondan sizede sorayım dedim o giremezse. Onun kızının ne şikayeti vardıda doktora götürmüşlerdi bide ne teşhisi konmuştu ne ameliyatı olacaktı hatırlayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...
Girlboymom un ipeğin hastalığı ile ilgili mesajını buldum kızlar iyi geceler tatlı rüyalarrr

Selamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.
Geçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürken:KK43:

Kızlar iyi gecelerr. Pek giremiyorum bugünlerde gezinmekten :) memlekete gelince böyle oluyor :) ama günlerde geçiveriyor ya. Yarın benim zibidinin doğum günü ne çabuk geçti 1 yıl yaa :) ama cuma günü kutlıcaz inşallah. Ya size bişey soracağım I imspecial ile ilgili onada mesaj attım ama netim bitti yazmış ondan sizede sorayım dedim o giremezse. Onun kızının ne şikayeti vardıda doktora götürmüşlerdi bide ne teşhisi konmuştu ne ameliyatı olacaktı hatırlayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...
Sık hastalanıyordu burnunda bi sorun vardı ama tam hatırlamıyorum.. Neden canım çağatayda sorun yoktur inşallah..

Iyi geceler.cok yoruldum çoluk çocuk 35 kişi agirlandi cok şükür bunu da cikardik aradan
anneler ahh Allah razı olsun onlardan annem ve kv olmasa ne yapardim aceba...oglumun kısmeti de epey acikmis nasibine iyi parasi birikti....yarin yine temizlik var:KK43:
bugunun acisi...
ustumden dozer gecmis gibiyim...yatip dinleneyim en iyisi yarin devam:KK55:

Sık hastalanıyordu burnunda bi sorun vardı ama tam hatırlamıyorum.. Neden canım çağatayda sorun yoktur inşallah..
Yok canım Çağlar çok şükür iyi. Her gittiğimiz yerde ilgi paşamın üstünde. Bide habire geziyo. Keyfine diyecek yok çok şükür :) Eşimin yeğenide hastalanıp ateşi çıkıp duruyo 8 yaşında. Sanki ipeğinde şikayetleri böyleydi diye hatırladım ama mesajını buldum artık geniz eti büyükmüş ipeğin. Bizimki farklı sanırım ipeğinkinden

Geçmiş olsun canım bendede öksürük var doktora gittim bu öksürüğün bi sebebi yok dedi flim çek burnunda sorun var dedi öksürükte alerjik olabilir dedi çok kötü bişey bide özellikle yatağa yattığımda oluyor oğlumuda uyandırıyorum öksürürken:KK43:
Çok geçmiş olsun canım, 1 ay kadar önce kizimda da aynısı oldu, uyudugunda oksuruyordu, sonra bi kac gun icinde daha da arttı öksürüğü, acile götürdük eyvah dedim antibiyotik kullancaz kesin burun akintisida baslamisti biraz da hırıltı. Acilde ki doktor antibiyotik vermicem bitkisel bir şurup yazıcam dedi prospan yazdı, gerçekten öksürüğüne hatta gribine bile iyi geldi sanki canım. istersen doktorunuza bir sor. Rabbim acil şifalar versin.

Çok geçmiş olsun canım, 1 ay kadar önce kizimda da aynısı oldu, uyudugunda oksuruyordu, sonra bi kac gun icinde daha da arttı öksürüğü, acile götürdük eyvah dedim antibiyotik kullancaz kesin burun akintisida baslamisti biraz da hırıltı. Acilde ki doktor antibiyotik vermicem bitkisel bir şurup yazıcam dedi prospan yazdı, gerçekten öksürüğüne hatta gribine bile iyi geldi sanki canım. istersen doktorunuza bir sor. Rabbim acil şifalar versin.
Canım öksürük bende var çok uzun zaman oldu gıcık gibi sürekli tutuyor..
Teşekkür ederim:)

Canım bizimde erken oldu aslında farkındayım ama geç evlenince böyle oldu işte. Yoksa 3_4 yıl ara olsun çok isterdim ama şu an 33 yaşındayım 35e kadar zamanım var dedim hep kendime. Tabi illa bi şey olcak diye bi şey yok elin rusu 80 yaşındaki doğuruyo ama yinede risk almak istemedim bide her ne kadar genç anne olamasamda yine ucundan biraz yakalayım dedim :KK66:
rus mu dedin biz 45te menopoz oluruz ayol onlar ayrı bi yaratık:63:

Canim benimde 9 dersim var
2 tanesi 35
¹ tanedi 45
Digetleri 60-70-80 civari. 35 leri kurtarmam gerek
kurtarirsin canım senin çokmusş ben muaf oldum bazılarından.
kizin nas oldu...

Kizimin selale gibi burnu akiyor
Oksurukte var
Dun gunduz uykusuna 15 er dk yatti gecemizde hic degildi. Bugunde 15 dk uyudu :KK43:
çok geçmiş olsun canım

Selamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.
Canım çok geçmiş olsun iyisiniz ya herşey ge cer seni özledik eymen düzelsin gel artik ..bu arada burnunda sorun olanlarda göz altı korkuları alerji ve öksürük fok oluyor kbb gittin mi
canım senin de göz altı korkuları var ve bu alerjik oluyormuş burnunda sorun olabilir benim var ameliyatsız öksürük faranjittrn kışın kurtulamazsın dedi dr seneye ins

Yok canım Çağlar çok şükür iyi. Her gittiğimiz yerde ilgi paşamın üstünde. Bide habire geziyo. Keyfine diyecek yok çok şükür :) Eşimin yeğenide hastalanıp ateşi çıkıp duruyo 8 yaşında. Sanki ipeğinde şikayetleri böyleydi diye hatırladım ama mesajını buldum artık geniz eti büyükmüş ipeğin. Bizimki farklı sanırım ipeğinkinden
canım bulmussun zaten ipek sık hasta oluyordu gece burun tıkanıklığı ile başlayıp ateş balgamı öksürüğe çeviriyordu dr kamera ile baktı artik nerdeyse tikali hale gelmiş o yüzden ameliyat dedi ..Geçm us olsun akrabana da:KK51: maşallah yürüyen caglara

Bensiz kalamazsınız dedim ve internet paketi aldim:KK76: esim nöbetçi bugün kızım dün hece burun tıkanıklığı ile hasta olma eğilimine girdi hemen nane limon ve soğukalgınlığı şurubu verdik inş olmaz.gece uyudu sayılır....ahmet sürekli baba diyo babası annen çatlayacak diyor :KK12:ama bana da babas dediğini farkettim kızlar :63:yaşta ald iyilesmistr inş öpüyorum herkesi

C Cucu hadi maşallah Arhantosuna. Bizimkinede burası yaradı baya baya yürüyo artık. Kuzenlerinin peşinde giderken ( biri 8 biri 7 yaşında bitanede 15 aylık olmak üzere 3 kuzenimiz var ) yürümeye başladı hemde geldiğimiz günün akşamına :) paytak paytak yürümesini izlemeye bayılıyorum ya :)
maşallah çağlar paşaya da :)
bizim biraz daha geliştirmemiz lazım kendi istediğinde yürüyor ben karşısına geçip hadi gel diyorum direk oturuyor :)

Oy maşallah maşşallah benim tembel ayakta duruyordu onuda bıraktı:KK43:
dengeyi sağladıktan sonrası çabuk oluyor 2-3haftaya abdullahın haberini de alırız inşallah
Iyi geceler.cok yoruldum çoluk çocuk 35 kişi agirlandi cok şükür bunu da cikardik aradan
anneler ahh Allah razı olsun onlardan annem ve kv olmasa ne yapardim aceba...oglumun kısmeti de epey acikmis nasibine iyi parasi birikti....yarin yine temizlik var:KK43:
bugunun acisi...
ustumden dozer gecmis gibiyim...yatip dinleneyim en iyisi yarin devam:KK55:
maşallah topiğin hamarat annesi
bende 20kişiden tırsıyorum:) hatun 35 diyor :)
mutlu günlerde harcayın hasılatı :))

Bensiz kalamazsınız dedim ve internet paketi aldim:KK76: esim nöbetçi bugün kızım dün hece burun tıkanıklığı ile hasta olma eğilimine girdi hemen nane limon ve soğukalgınlığı şurubu verdik inş olmaz.gece uyudu sayılır....ahmet sürekli baba diyo babası annen çatlayacak diyor :KK12:ama bana da babas dediğini farkettim kızlar :63:yaşta ald iyilesmistr inş öpüyorum herkesi
çok iyi yaptın,baba demek daha kolay sanırım ondan öyle oluyor

ipeğim minik kuzum rahatlayacak inşallah

X