2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
N
nasıl oldu kuzu geçmiş olsun bizimki sabah dolaba geçirdi kafayı artık bi boynuzlu:KK53:
Burnu çok akıyor canım yüzünde de grip siması var ilk defa böyle oluyoruz gece nefes alamamaktan yutkunamamaktan uyuyamadı. Size de geçmiş olsun canım çok zor oldu bu bebisleri zaptetmek yürümeden herşeyi yapıyor yürüse ne olacak bilmiyorum bizim de göz kapağımiz mor babası gelmeden iyileşse demiştim olmadı :) Şimdi bi gelcek çocuğunun hem gözü mor hem grip bakalım neler diyecek :)))
Kizimin selale gibi burnu akiyor
Oksurukte var
Dun gunduz uykusuna 15 er dk yatti gecemizde hic degildi. Bugunde 15 dk uyudu :KK43:
Geçmiş olsun canım ayniyiz biz de

Canım bizimde erken oldu aslında farkındayım ama geç evlenince böyle oldu işte. Yoksa 3_4 yıl ara olsun çok isterdim ama şu an 33 yaşındayım 35e kadar zamanım var dedim hep kendime. Tabi illa bi şey olcak diye bi şey yok elin rusu 80 yaşındaki doğuruyo ama yinede risk almak istemedim bide her ne kadar genç anne olamasamda yine ucundan biraz yakalayım dedim :KK66:
ayni yastaymisiz canim ama yinede ben sanirim ikinciyi dusunmuyorum tabi nasip kismet bakalim :KK66:

ayni yastaymisiz canim ama yinede ben sanirim ikinciyi dusunmuyorum tabi nasip kismet bakalim :KK66:
Ama öylemi yaşınız desene :KK50: şu an için erken ama biraz zaman sonra düşün bence canım valla sırf kardeşi olsun kardeş sevgisini tatsın anne babasından sonra dünyada bi desteği daha olsun diye yaptım ben oğlum için kardeş önemli bence yaa :KK19:

Burnu çok akıyor canım yüzünde de grip siması var ilk defa böyle oluyoruz gece nefes alamamaktan yutkunamamaktan uyuyamadı. Size de geçmiş olsun canım çok zor oldu bu bebisleri zaptetmek yürümeden herşeyi yapıyor yürüse ne olacak bilmiyorum bizim de göz kapağımiz mor babası gelmeden iyileşse demiştim olmadı :) Şimdi bi gelcek çocuğunun hem gözü mor hem grip bakalım neler diyecek :)))
Geçmiş olsun canım ayniyiz biz de
İlac kullaniyor musun canim

oyy geçmiş olsun kuzu

benim kuzen yaptırmış güzeldi renkler falan ama afiş değil magnetti bakalım bizimkiler nasıl gelecek

çocuğun pipisi şişmiş annesi yesin azıcık :))

bende 1.65 in idealim 57,,59 la hamile kaldım 57 ye indim sonra ilk aylarda superdim ahhhh

hayy maşşallah
Teşekkürler canım. Krem verdi doktoru onu sürüyoruz. Allah koruyor minikleri.

Hahah 3 mü canım kaldıramam şuan hem iş hem hamilelik:KK66:
kolay gelsin canısı ohh miss dolapi çlerını yaptm hergun nı odayı temizleyecegım perde cam benum de kocam reçel dökmüş mutfağa offf

geçmiş olsun canım aklında olsun hemen ekmek içi çiğne yapıştır morluğu alır birde buz bastr şişmez:KK66:

minione minione sana her renk yakışır kuzum:KK15:
C Cucu fıstık gibisin ne kilosu ya :KK51:cool takıl cumartesi görürüm paçalarını:p
Evet canım yaptık hepsini. Sağolasın.

Selamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.

Kizimin dogum gunu icin seker hamuru alirken biraz fazla almistim. Bugun benim dogum gunum once kendimi pastami yapip deneyeyim diye.
Kizim hic drmadi ancak boylr birsey yapabildim Eki Görüntüle 1727778
Ay eline saglık çok beğendim, nice sağlıklı huzurlu yıllara
kızlarrr :KK43: 10 buçuk aylık olduk ama halen kızımın dişleri yok acaba kemikleri mi zayıf .ve de hep kaşık mamaları veriyorum eşim bugun dedi normal seyler ver yesin yaşı geldi bende papates yemeğinin suyuna bebe ekmeği ufalayıp yedirmeye çalıştım yemedi dilinin altında biriktirip dışarı atıyor napmalıyım
Alışması zaman alır canım pes etmeden ger gün dene, 5, 5 aylıkken başladım özel yaptığım hic bir şeyi yemedi sonunda bizim yemeklerden verdim ve 9 aylıkken canının istediğini yemeye başladı hemen olmuyor yani, sabirla elimle bolüp vere vere reklam açıp onu izlerken yedirebildim.

Ya kızlar benim oğlum emziği bıraktı uyutmakta çok zorlanıyorum normalde hemen uyurdu uyansada emZiği verince tekrar yatıyordu şimdi artık öyle değil pış pışlamaklada yatmıyor siz ne yapıyorsunuz bide tam bir meme manyağı olmuş..
Gece emerek tekrar uykuya geciyor saat başi, gecemezse ayağimda sallıyorum, sabah 4 de güne başliyor, gündüz ayagımda sallayarak uyutuyorum
Eki Görüntüle 1728318
I imspecial koltuklara bunu tavsiye ederim ama ben suyunu çekiyorum..
hemen deniycem:KK66:
beyaz banyo sabunu da güzel yapıyor hanimlar

Selamlar nasılsınız, geçmişi okumam günlerimi alacak:) eymen daha iyi soğuk algınlığıda var burnu akıyor, dr a gittik boğazda bir şey yokmuş burnunu temizlemeye devam dedi dr, sünneti gösterdik cerraha iyi dedi, banyo yaptırdım balığımı kucağımda az önce, keşke bu gece uyusa:)
Daha huysuz daha mız mız daha uykusuz oldu, beterin beteri varmış, wc ye giremiyorum çığlık çığlığa ağlıyor, abisini kıskanıyor ne sarılabiliyorum ne faaliyet yapabiliyorum ağlıyor beni kucağına al diye, yazacak çok şey varda halim yok uykum var:) hala öksürüyorum fenalık geldi.
arada yaz bize merak ederiz :)
Kızlar netim bitti guneykore dizisi izleeyeceğim diye ozleyin beni inş en yakın zamanda donerim:KK45:
yasa olmaz ama :KK43:

Kızlar iyi gecelerr. Pek giremiyorum bugünlerde gezinmekten :) memlekete gelince böyle oluyor :) ama günlerde geçiveriyor ya. Yarın benim zibidinin doğum günü ne çabuk geçti 1 yıl yaa :) ama cuma günü kutlıcaz inşallah. Ya size bişey soracağım I imspecial ile ilgili onada mesaj attım ama netim bitti yazmış ondan sizede sorayım dedim o giremezse. Onun kızının ne şikayeti vardıda doktora götürmüşlerdi bide ne teşhisi konmuştu ne ameliyatı olacaktı hatırlayan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler...

X