valla bende tahmin etmiyodum ama oldu işteHahaha kizlar cok hizlisiniz valla ilk senede ikinci bebisler geldi ve gelmeye devam edecek ben bu kadar tahmn etmiyodum masallah size :)
diyet miyet yalan oldu pofffffhehehe cnm bnm saol bu yognlugunda detsyli cvplandirdigin icin
sende sanirim elindrn geldigince gayret ediyorsubn ama anladigim o ki bu aralar hcbiri yemiyor galiba
100 kg olcam demissin hayatta inanmam abartiyormussun gibime grliyor
egerki istahin aciksa inanki bu aralarherkes oyle bence donemsel bu istah olayii sen iradeli bir annesin istesen tig gibi olursun sadece istemiyorsun:)))) sutumuz sekteye ugramasin can bogazdan gelir canim Afiyet olsun
boyle diyorum ama kararim kati ayda 5 gunluk yogurt duyetine basliyorum pztden cumaya 5 gun sadece ve haftads 3 kg ymus
zaten hedefim 9 kg vermekti
allah nasip ederse 3 ayda tekrarlamayi dusunuyorum
atiyorum diyet listesiniEki Görüntüle 1729499 Eki Görüntüle 1729500
canım çok teşekkür ederim beni en iyi sen anlarsın nasıl olcak nasıl yapıcam bilmiyorum ama bi taraftanda içim çok rahat nasıl oluyosakittybetty canım tebrik ederim allah sağlıkşa kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin:)
Boşver tadını çıkar sırf çok yiyebilmek için 3.yu dogurasim vardiyet miyet yalan oldu pofffffdombidik dombidik dolaşmaya devam ama sendende bi sürpriz bekliyorum canım
ancak püre şeklinde yiyor.patates yemeğini yedirdim patatesleri iyice ezip içine de ekmek ufaladım yedi.corba hergün veriyorum ama tanesiz çorba içiyor tarhana falan içine ekmek ufalıyorum.onun dışında buldur pilavı denedim azcık yiyor ama elimden vercem kaşıkla sevmiyorÇok geç kalmışsın ama meyve püresı normal çorba falan yemedı mı hıc sebzelerden falan..mesela patates haslayıp versen yada muz falan mercımek corbası
2 gün patates yemeği yedirdim tabii patatesleri iyice ezerek.bu sabah ilk defa 7 tane cici bebe bir haşlanmış yumurta sarısı 1 .5tatlı kaşığı üzüm pekmezi azcık ekmek ufaladım karıştırıp verdim.biraz fazla geldi bikaç kasık kala öğürdü azcık ama bitirdi zorla morla.artık yemek sularından yada yemek tanelerini iyice ezip sulu kıvamda ekmek koyup yedircem.kaşık mamalarını günde 2 öğüne indiricem bakalım.dişlerimizin olmaması işte asıl sorunpes etme gerekiyorsa yemesin ama hep hergun bir umutla dene,sebzeler puturlu diye istemeyebilir blendirdan gecir yok yenedimi yogurt kat yok yinemi yemiyor reklam ac,inss alisacaktir
:)))ne surprizi cnmmdiyet miyet yalan oldu pofffffdombidik dombidik dolaşmaya devam ama sendende bi sürpriz bekliyorum canım
Zatıflamadan bahsetmiyor canım hamilelikten bahsefiuor sendende süpriz bekleniyor:)))ne surprizi cnmm
zayiflama mi
ayy insallahhh yaa bugun ilk gun zorlanmam ins
birde kisa 5 gun ya yaparim gibime geliyor
umarimyaparim
canım teker teker hamile kalıyoruz ya ben bebişi kastetmiştim canımmm:)))ne surprizi cnmm
zayiflama mi
ayy insallahhh yaa bugun ilk gun zorlanmam ins
birde kisa 5 gun ya yaparim gibime geliyor
umarimyaparim
anlamamazlıktan mı geldi acabaZatıflamadan bahsetmiyor canım hamilelikten bahsefiuor sendende süpriz bekleniyor
Ardaya kardeş lazım
Bence anlamadıanlamamazlıktan mı geldi acaba@minione
ahh ahh canım ya ilk hamilelikte yaptım onu.25 kilo almıştımBoşver tadını çıkar sırf çok yiyebilmek için 3.yu dogurasim varama aldanmayagim çok yemek onemli degil doğum var diyorum