2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydıııın:))

aysimason Duha22

Regliylen dualar tespihler va okunuyor ama sureler okunmuyor diye biliyorum.
Sadece fatiha suresini dua niyetiyle başında besmele olmadan okuyabiliyorsun.
Bir de kuranda da besmelesiz başlayan tek sure tevbe suresini başında besmele olmadan okuyabilirsin boy abdestin olmasa da. Bunların dışında okunmuyor diye zamanında bilgi vermişlerdi.

Sen ilahiyatçısın duacım? Yanlış mı? Hangisi doğrusu?

Günaydın kızlar

minione saol canım benim pazar günü pek boştum esim olmayınca kk dan başka is yaptığım yok ev isi cocuklar kk diyete basladin mi ters zamanda baslouorsun ya yılbaşı falan özel bisey yspmicaz ama sanki sene sonu diyet yapılmaz gibi geldi 1 ocakta bende baslayim deneyimlerini paylaş bizimle ..bu ara herkes iştahlı esim bile kilo aldı ohh oyu oldu benim regl den sanırım olmadım onu bekliyorum şişkinlikte var 72 yi gördüm 72 olunca duruyrm hemen diyete ahmet iştahsız üst azı çıktı aman elbet yer napiyim 4.azı geliyor

diyet miyet yalan oldu pofffff dombidik dombidik dolaşmaya devam ama sendende bi sürpriz bekliyorum canım

kittybetty canım tebrik ederim allah sağlıkşa kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin:)
canım çok teşekkür ederim beni en iyi sen anlarsın nasıl olcak nasıl yapıcam bilmiyorum ama bi taraftanda içim çok rahat nasıl oluyosa öğrendiğimden beri inanılmaz karmaşık duygular içindeyim.

Pinking Tree bu cok ince derin aslinda.şöyle soyleyim biz de calisirken regl donemlerinde mecburen normal abdestimizi aliyruz dokunmadan okuyruz ogretici ve ogrenen durumunda zaruriyyet var onun gibi korktugun sıkıntılı zamanlarda ezberden muavvizeteyn sureleri fatiha ayetel kursi filan tane tane okunur.tabi birde takva boyutu var.okumayan da var...asiriya kacip Mukabele de gozumle takip ederim diyen de bu kesinlikle yapılamaz.
ibadet niyetiyle degil bu okuduklarimiz ogrenmek ogretmek ve dua niyetiyle.

I imspecial cnm motor taktim kendime cokkk işim var dun de kaynim ektimler vardi kahvalti da( kv isteğiyle aradi cagir kizim diye yoksa iş temizlik hic cagirasim yoktu).dunum öyle gecti eltim pastami yaptı buzkuga attik biri cikti aradan....bugun sil supur toz al sonra mutfak pasta borek vs....ama hic halim yok ins hastalanmam((

Çok geç kalmışsın ama meyve püresı normal çorba falan yemedı mı hıc sebzelerden falan..mesela patates haslayıp versen yada muz falan mercımek corbası
ancak püre şeklinde yiyor.patates yemeğini yedirdim patatesleri iyice ezip içine de ekmek ufaladım yedi.corba hergün veriyorum ama tanesiz çorba içiyor tarhana falan içine ekmek ufalıyorum.onun dışında buldur pilavı denedim azcık yiyor ama elimden vercem kaşıkla sevmiyor

pes etme gerekiyorsa yemesin ama hep hergun bir umutla dene,sebzeler puturlu diye istemeyebilir blendirdan gecir yok yenedimi yogurt kat yok yinemi yemiyor reklam ac,inss alisacaktir
2 gün patates yemeği yedirdim tabii patatesleri iyice ezerek.bu sabah ilk defa 7 tane cici bebe bir haşlanmış yumurta sarısı 1 .5tatlı kaşığı üzüm pekmezi azcık ekmek ufaladım karıştırıp verdim.biraz fazla geldi bikaç kasık kala öğürdü azcık ama bitirdi zorla morla.artık yemek sularından yada yemek tanelerini iyice ezip sulu kıvamda ekmek koyup yedircem.kaşık mamalarını günde 2 öğüne indiricem bakalım.dişlerimizin olmaması işte asıl sorun

kizlarr iyi haftalarr herkese
dun ilk defa kv lere gittigim icin cok sevindim cunku biz bebege bakariz yediririz senkuafore git dediler hmn oglen uyutup kuafore gittim tam 3,5 saat surdu ve sonuc simdilik koca bir sifir cunku saclarim koyu kahveden bebek kumralina cevirmeyr ugrasiyorux ve aralarda balyajlarla sari isiltilar olacaj ve bu tek seferde mumkun degilmis dun ilk adimi yapildi kismetse diger aya istedigim gibi olacakmis ama simdide kumral sacliyim yinede cok mutluyum :)))
tabi aklim hepp oglusumdaydi,napiyo beni aradimi agladimi yedimi acmi isedimi :)))
hicccc annm nerde dememi essek sipasi :) hep oyun oynamis babannesiyle babasiyla,kv bir kasik yemek yedirememis ac ac gezmis hep gelesiye doyurdumhemn,gorur gormez memelere saldirdi zaten :)))
diger yandan d gunu hazirliklari icinverdigimsiparisler nasil olduysa evde yokuz diyw gelmemis pofff halbuki kargo gelicek diye evden disari bile cikmamistim simdi onu almaya gidicez ck useniyorum alinca atarim fotolari
velasil saclarim madem boyaniyorsa neden su fazlalik 9 kg yu atmiyorum dedim ve bugun boyle bir adim attim
hedefim ayda 5 gun yogurtdiyeti ile 2 ayin sonunda 9 kg vermek bakalim nolucak
bugun 72 kg yum cuma scaba 69 olcakmiyim cok meraktayim :)))

:)))ne surprizi cnmm
zayiflama mi
ayy insallahhh yaa bugun ilk gun zorlanmam ins
birde kisa 5 gun ya yaparim gibime geliyor
umarimyaparim
canım teker teker hamile kalıyoruz ya ben bebişi kastetmiştim canımmm ilk gün zor olur ama alışır vücut zamanla. verirsin canım. bende verseydim iyi olcaktı ama olmadı işte ikinciden sonra artık inşallah

Boşver tadını çıkar sırf çok yiyebilmek için 3.yu dogurasim varama aldanmayagim çok yemek onemli degil doğum var diyorum
ahh ahh canım ya ilk hamilelikte yaptım onu.25 kilo almıştım şimdi 10 kilo fazlam var gidemeden hamile kaldım bu sefer 100 kilo olup giderim heralde doğuma ama yok akıllandım bu sefer hamileyim diye abanmak yok bakalım ne kadar sahip çıkabilirsem boğazıma artık madem doğurasın var hadi hadi sende katıl aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…