- 31 Ağustos 2012
- 21.692
- 35.009
Bende yanlislikla bastimKızlar yukarıdaki sahsin mesajina basmayin profiline baktim zayıflama hapı reklamcisi
Aksaminiz nasil grcti canim ??Kızlar yukarıdaki sahsin mesajina basmayin profiline baktim zayıflama hapı reklamcisi
Yiyiz kuzum biraz atlattı gibi ama hala yeşil sümüklü oğlumAksaminiz nasil grcti canim ??
İyi yapmışsın ccanım bende birine hediye alsam kardeşinede alıyoru üzülmesin diye:)Selamlar guzel anneler
misafir var aksama is cok abdullah yaptirmiyo yapisiyor kucagindan indirme diyor civciv uyuyunca ki kisa uyuyo ne yaparsam
dun temizlik yaptim pert olmusum bugun yine aynı
I imspecial gecmis olsun ahmetcige kuzum benim...
nnightsaill ne oldu cnm yaa
aysimason burdayiz canim yogundum haftasonu cunartesi abdullhi uyutup babasina biraktim alisveruse ciktim kendime abdullah a ve eltimin bebegine almisjen de diger 3 une de hediye aldim kucuk kiskaniyo e digerleri de sevinsin diye ki zaten kucuk kizi hemen posetleri karistirdi iyiki almisim...ama kiza alisveris ne zormus ogluna kolayca aldim uc kizina sec sec ugrastim hee.....gozum hep erkek reyonundaydi alismisim hayirlisiyla ins bi kizim olur da alisverisini yaparim:)))
aniden bi kararla da aksamina bebek gormeye gittik cikti aradan:)
pazar da full temizluk yaptim yine ayni bugun ev ama olsun
simdi minisi uyuttum temizlige ordan mutfaga giricem
Teşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu bizde eşimle alışverişe çıkacaktık bakarım ozamanaysimason dün civildeydim çok güzel yelekli takımlar vardı bir kaç model, 50 60 70 değişiyor fiyatları, sen geldin aklıma doğum günü için düşünüyordun ya:) kadifede var
kotda
Angelheartın eklediğine benzeyende vardı içim gitti dün neler var ya ama eşim ihtiyaç var mı dedi hevesimi kaçirdı, iki saat ihtiyaç olmayanı ne zaman aldım ne zaman israf yaptım diye açıklama yapıp çenemi yormuyum dedim:) bolca hippin mamalarından aldım bende 90 liracık tuttu :) ohhh :)Teşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu bizde eşimle alışverişe çıkacaktık bakarım ozaman
Oh iyi etmişsin benim bi kaynım var öyle eşi neye elini atsa ne gerek var ihtiyacın varmı diyeAngelheartın eklediğine benzeyende vardı içim gitti dün neler var ya ama eşim ihtiyaç var mı dedi hevesimi kaçirdı, iki saat ihtiyaç olmayanı ne zaman aldım ne zaman israf yaptım diye açıklama yapıp çenemi yormuyum dedim:) bolca hippin mamalarından aldım bende 90 liracık tuttu :) ohhh :)
Bizimki keske bi meyve olsa hicbirsey agzina surmuyor ne yapicam bilemiyrum...Kizim meyve yememeye basladi, sinir ediyor beni
Atlattim canim guzeldi bizim de .abdullah cokk mutlu oluyo cocuklar gelince......sonradan dedesi de geldi tam bi dede manyagiSafransari bizimki 3 gündür hibirsey yemiyor boşver meyveyi zamanla yer rendeleyip veriyorsan yoğurtla ver birde ve buskivisine kat ..
Nego afiyet olsun eymenime persembeye az kaldı saat kacta ameliyat
Duha22 atlattın mi misafirleri ben atlattım çok güzel geçti
Kızlar misafirler gitti kuzucugim ne yaramazlillar yapti ne harekrtli Allah kolaylık versin dediler
Bİzimkid2 erkeklere bayılıyor abi ışıklara tavana attıkça kahkahalar artı arada bize getirin dediler valla bunalınca götüreceğim çok sevdi abisini falan komşumda çok.iyidir meslektaşım branşasınAtlattim canim guzeldi bizim de .abdullah cokk mutlu oluyo cocuklar gelince......sonradan dedesi de geldi tam bi dede manyagi
geçmiş olsun canım bebişin durumuna bak öksürük falan olursa götür dr a ama skmdklık iyi diyorsan götürme hastanelerde mikrop yuvasıKızlar bebisin burun akıntısı var napayim. Gece yatmadan bruno damla verdim çığlık kiyamet, bakalım gece nasıl geçecek. Başka sorunu yok sizce doktora gideyim mi burun spreyleriyle devam mi edeyim?
canım ya boyle olman çok normal ılk çocukta çocuğa ona ihanet ediyor gibi hisseder anne parayı ona tercih ediyor gibi ama sen keyfi çalışmıyorsun okudun insanlara faydalı olacak iyi insanlar yarıştıreveksın kı caglarıda belkı ilerde onlar okutacak yada arkadaşı tamircisi muhendısı onlar olacak sen sadece cağlarla oturmaya alıştın çalışmak onu bırakmak koşturmacalı hayattan korkuyorsun ..Çok normal ama okula başlayınca sende normale döneceksn emin ol ..herkes alışacak birbirinizi özlemıs olacaksınız güzel vakıt geçirmek uçun kalıtelı şeyler bulacaksın..çağlar bu yıl onu bıraktığını hatırlamayacak bile ama zaten çalışan anne baba çocuğu olmayı oda kabullenecek sevecek kendi işini beceren öz bakım beceleri çok gelişmiş bi birey olacak ..seni kaygılandıran bakıcı olayı vardır bi hayır bence evine gelmeyi istemiyorsa bakmasın saçmalık tamamen sobalı eve götüremezsın komşularını araştır canım elbet bakacak iyi biri çıkar hem dahaıyi olur ..inşalla kalbin rahatlar tatil iyi gelir ..çagların böyle istediğine aglaması normal bIImkıde kendını yerlere atıyor erkekler aşırı kararlı oluyor dedıgını olsun ısteği küçüklükte başlıyor....uyku konusuna g2lınce vücut yas ılerledıkce daha az uykuya ihtiyaç dıyuyor uyku dıye olen ben şimdi oku çocuk sonrası gece kalkıp tv izler oldum..hemen örs etme sakin ol daaha ilk bebegın kardeşleri olacak kuzunun sakin kal ki sabrın bitmesin ılımcı doneme gör bak neler olurYine uykusuzumoğlum mışıl mışıl uyuyo ama benim gözüme uyku girmiyor. 2 haftadır böyleyim. 2. Dönem çalışmaya başlamaya kesin karar vermemle uykusuzluğum huzursuzluğum ve gerginliğim başladı maalesef tabi birde ağlama nöbetleri... Oğlumu bırakıp gitmesi çok zor geliyo gelibolu merkezde olsam bu kadar takılmam çünkü okullar tam gün olduğu için sabah giderim öğlen gelirim öğleden sonra zaten 1,5 saat. Ama köy öğretmeni olduğum için sabah 8de gidip 15:00da geri geleceğim. 7 saat ben oğlumun hasretine nasıl dayanıcam o benim hasretime nasıl dayanacak düşüncesi beni bu hale getirdi bakıcı işide o bahsettiğim ablanın eşi izin vermiyomuş. Kendi evlerinde bakarsa olabilirmiş ( sanki kadın her gün evinde çalışıyo). Aslında kadın için daha iyi olacaktı hem temizliğe gittiğinden daha az yorulacaktı hemde evleri sobalı bütün gün kaloriferli evde olacaktı hem onun oğlununda okuldan sonra bize gelmesinide kabul etmiştim neyse kendileri bilir. Bakıcı sorunuda var. Kızlar valla hiç iyi değilim ya. Eşim başlama madem daha diyo ama zaman geçtikçe ayrılması daha zor olcak gibi geliyo. Keşke eylğlde başlasaydım diyorum. Oğlumda bu son zamanlarda hırçınlaştı istediği olmadığı zaman deli gibi ağlıyo görseniz sanki bi yerine bişey oldu sanırsınız. Belkide benden etkileniyo bilemiyorum. Olmadık şeylerde eşime patlıyorum kızıyorum ağlıyorum. Ama elimde değil napıyım anlık kızıveriyorum izinde bi sıkıntı çıkmAzsa haftasonu memlekete gidiyoruz inşallah iyi gelir bu tatil daha çok gerilip gelmem...
İyi geceler tatlı rüyalar hepinize. Banada yatakta iyi dönmelerr
Cok guzel yazmissin canimgeçmiş olsun canım bebişin durumuna bak öksürük falan olursa götür dr a ama skmdklık iyi diyorsan götürme hastanelerde mikrop yuvası
canım ya boyle olman çok normal ılk çocukta çocuğa ona ihanet ediyor gibi hisseder anne parayı ona tercih ediyor gibi ama sen keyfi çalışmıyorsun okudun insanlara faydalı olacak iyi insanlar yarıştıreveksın kı caglarıda belkı ilerde onlar okutacak yada arkadaşı tamircisi muhendısı onlar olacak sen sadece cağlarla oturmaya alıştın çalışmak onu bırakmak koşturmacalı hayattan korkuyorsun ..Çok normal ama okula başlayınca sende normale döneceksn emin ol ..herkes alışacak birbirinizi özlemıs olacaksınız güzel vakıt geçirmek uçun kalıtelı şeyler bulacaksın..çağlar bu yıl onu bıraktığını hatırlamayacak bile ama zaten çalışan anne baba çocuğu olmayı oda kabullenecek sevecek kendi işini beceren öz bakım beceleri çok gelişmiş bi birey olacak ..seni kaygılandıran bakıcı olayı vardır bi hayır bence evine gelmeyi istemiyorsa bakmasın saçmalık tamamen sobalı eve götüremezsın komşularını araştır canım elbet bakacak iyi biri çıkar hem dahaıyi olur ..inşalla kalbin rahatlar tatil iyi gelir ..çagların böyle istediğine aglaması normal bIImkıde kendını yerlere atıyor erkekler aşırı kararlı oluyor dedıgını olsun ısteği küçüklükte başlıyor....uyku konusuna g2lınce vücut yas ılerledıkce daha az uykuya ihtiyaç dıyuyor uyku dıye olen ben şimdi oku çocuk sonrası gece kalkıp tv izler oldum..hemen örs etme sakin ol daaha ilk bebegın kardeşleri olacak kuzunun sakin kal ki sabrın bitmesin ılımcı doneme gör bak neler olur