2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Dün misafirliğe gittik. Eşimin halası 10 kere bu çocuk zayıflamış dedi. Diyorum diş çıkardı diyorum ek gıda istemedi. Yok anlamadı. Eski hâli daha güzeldi diyor. Duymazdan geldim artık. Anlatamadım çünkü.

tıpta tomografi çekildi ve öndeki suturlar kapalı çıkmıştı canm 2ay sonra ameliyat edelim dedi 5.5 aylıkken.nneyse 2ay sonra gittik kafa yapısı çok güzel gerek yok 2ayda bir kontrol dedi şükür baş çevresi 35 doğmuştu şu an 46. 5ocakta kontrolü var,
kadınnn seni yerimmm ne güzel Bi site hemen sipariş vericem ama o kadar seçenek var ki karar veremedim:)))

kuzenim oğluna yaptırmıştı d gününde magnet sitede gezerken aynısını gördüm baktım o da bu siteden yaptırmış gayet guzel

inşallah kuzu,valla ben geliyorum tel deli ediyor geri gidiyorum,eşim alalım tel diyo ama yazık günah diyorum sapasağlam bu
canım eminim çok zor ama dediğin gibi ne kadar erken yaşarsanız o kadar iyi olur sanki I imspecial ne güzel yazmış tecrübe konuşuyor:)

ben hiç açıklamıyorum artık canım sende öyle yap,evet zayıf yaşıtlarından geri diyorum yaşlılara genç biri söylerse de şakayla karışık ayy sanada mı anlatalım her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu diyorum:))

Tecrübeli arkadaşımm teşekkür ederimm. Ya illaki alışıcaz ama ne biliyim ya. Ama keşke daha önce dertleşseymişim sizinle. Eşim anlayamıyo beni. Yardımcı olmaya çalışıyo ama anlamadığı için olamıyo maalesef. Beni alttan alarak yardımcı olabiliyo :)

Canım benim inşallah sende atanırsın hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda.
İşte bende belki başlarım diyodum ama baktıım gün geçtikçe dah çol alışıcam o yüzden kesin başlamaya karar verdimm şu bakıcı işini halledebilirsem biraz rahatlarım gibime geliyor

Sağol canım, saat belli değil çarşamba tahlilller yapılacak o zaman belli olur
Bizimki keske bi meyve olsa hicbirsey agzina surmuyor ne yapicam bilemiyrum...
corba yogurt bebe biskuvisi yerdi artik onlari da yemiyor yemiyor.... cok uzuluyrum
Canim elinle bölüp verincede yemiyor mu onun eline verdiginde ya da, eymenin ilk bastaki hali gibi hic mi yemiyor, eymenin agzina elimle bölüp verdiğim seyleri daha cok seviyor kaşıkla sevmiyor anca reklam izlerken yiyor kaşıkla

Atlattim canim guzeldi bizim de .abdullah cokk mutlu oluyo cocuklar gelince......sonradan dedesi de geldi tam bi dede manyagi
Misafirleri atlatmışsin hamarat hatun:)
Kızlar bebisin burun akıntısı var napayim. Gece yatmadan bruno damla verdim çığlık kiyamet, bakalım gece nasıl geçecek. Başka sorunu yok sizce doktora gideyim mi burun spreyleriyle devam mi edeyim?
Öksürüğe cevirirse git canım

canım bu konuda tecrübem yok ama sana şunu söyleyeyim çok samimi okarak keşke elimde boyle bir imkan olsa calışsamda çocuklarımi biraz özlesem onlarda beni, ilk başlarda zorlanırsın illa ki ama alışırsın, evde durmak seni bunaltmıyorsa iki yıl çalışmayadabilirsin, bakıcı işi seni strese sokan asil mesele nasıl güvenicem diyorsun, kendi evinde için daha rahat eder tabi, oturduğunuz binada bakmak isteyen olmaz mı
ya evet zayıfladi ne yapsak ki deseydin, anlamazlar canim kv mi kac kere uyardim hala söylüyor anlayişı kıt şimdi o demeden ben diyorum zayıfladı yavrum diye susuyor

Nego binamızda yok bakabilecek kimse yok keşke olsaydı.Karşı komşum ben bakabilirim demişti bir zamanlar ama onada ben baktırmam. hem aşırı temizlik hastası hem kendi çocuklarına çok aşırı bağırıyo hem karakterini pek beğenmiyorum hemde o benim evimde bakıyo gibi yapıp ben çıkınca hemen kendi evine geçer temizliğe başlar eminim bundan bakcam bakalım ya bakıcı bulamazsam kafama göre çalışmıcam bi süre daha napayım. çocuğumuda herkese emanet edemem. Herkes iyi bakıcıları eylülde kapmış maalesef bu arada sizede geçmiş olsun perşembe ameliyatınız varmış galiba yanlış anlamadıysam tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah oğluşun :)

Tabi canım herkese güvenilmez cok haklısın, bana on bin lira verseler bakamam mesela, kenfi cocuklarıma zor yetisiyorum, evine kamera taktırmiycakmısın, inşaallah gonlüne göre bulursun birini
sagol canim evet perşembe

Hayırlı kandiller guzeller.Allah im dualarinizi kabul etsin insallah:)

Nego canim hiçbirşekilde yemiyor...kaşıkla sevmiyo onu farkettim dedigin gibi.
pilav bulgur pirinc makarna onune koyuyrum oynuyo eziyo rezil ediyo agzina almiyo elimle veriyrum tane düşün bulgur pirinc alsammi almasammi yesemmi yemesem mi o halde sinir ediyo sabrediyrum israr etmiyrum...kafayi salliyo agzini kilitliyo...suyu bile sulugunun hevesine iciyor işte

mesela caybiciyruz biskuvi filan ya da benim yaptığım kuru pastalardan kek azicik kus gibi yiyo doymaz yani tadimlik kv basliyo oglum kabak tatlisi da var onu yesene zorla vermeye calisiyo kizarip bozariyo abdullah anne israr etme diyrum.yok corba icir sunu yedır yildim artik ben istemezmiyim oglum corbalar icsin sebze meyve yoğurt yesin.zaten uzuluyrum.ne yapicam şaştım((

Kandiliniz kutlu olsun kızlar

Sabah 8de çıktık kızımı dişçiye görürdük cumartesi 2 dolgu yapılacak

Ahmetin aşısını da bugün halledelim dedik şükürler olsun yaptırdık doktorda iyi bir muayene etti iyileşmiş dedi sadece burun akıntısı dedi kilosu boyu çok güzel dedi 9 aydan 12 aya 3 ayda 800gr almış aylık 260 gr iyi dedi...yaramaz bu belli dedi hemen masasındaki eşyalara uzaninca üç tane asi olduk çok ağladı 2 kolundan bi bacaktan calpol verdim çok sanciliydi biz yarin doğduk bugün de güzel bi gün Allahım hayırlı omur versin sağlıklı kuzularımızla huzurlu hayat ..

Safransari benimki 6.aysan sonra ne güzel içerdi artik içmiyor ama pop etki bardakla oynamak için içine koyuyorum bi iki yudum içmiş oluyor de bugün verebilirsin dedi ben zaten çoktan verdim

Duha22 ipek canlanıyor gözümde oğlu bu anltmca çok yiprtici ama sabret memeye güveniyor kesinlikle 5 saat emzirme yada 4 saat öyle dene birde ne sıklikla emiyor

Herkese hayırlı kandiller güzsl anneşer ve akıllı uslu bebişleri:))

Kizlar inek sutu vermeye basladiniz mi acaba ?
Canım bizim doktor verebileceğimizi söyledi. Keçi sütü verebilirsin, inek sütünü de azıcık sulandırarak dene istersen alerji ve pişiğe karşı. Baktın bir şey olmuyor vermeye devam edersin.

Biz 9. Ayında denedik ama sütleri kabul etmedi, onun yerine yoğurt peynir vs veriyoruz. Bir arkadaşım da hiç mama kullanmadı, 6. Ayına kadar keçi sütü sonra inek sütüne döndü.

Hayırlı kandiller kızlar bugün eltim doğum yaptı bu mübarek günde dünyaya geldi bizim yeni kuzumuz:)
Oraya gittik bugünde nyetliydim allah güç verirse artık botçlarımı tutmak istiyorum..

Doğumgünümüze kesin karar verdik kuzenlerini çağıracağım ben babası güzel bi anı olsun bize:))

Kızlar hastanelere çok dikkat edin bugün gittik oğlumun rengi sapsarı oldu eve geldik kustu götürdüğünüzde biyerlere ellemerine müsade etmeyin oğlumu amcalarına verdim oynadılar biyerlerwmi elledi noldu bilmiyorum..

Ah canım ya aynı durumdayım kızımı bırakmaya kıyamiyorum, ben tekrar nasıl başlicam çalışmaya bilmiyorum. Yarı zamanlı çalışabilirim ama bakıcı işide korkutuyor beni, eşim zaten çalışma istersen zorlama kendini diyor ama ben çalışmayıda çok özledim. Hatta yüksek lisans hayallerim vardı, bazen bakıyorum basvurayim diyorum sonra kızım geliyor aklıma vazgeciyorum.

Kesinlikle vazgceme 2 yıl sonra buyuyecek seninle konuşacak ve sen niye yapmamisim diye.pişman olacaksin biz hep bize bağımlı kalacaklar saniyoruz

nnightsaill bak bende uyanigim yoksa bende mi depresyonsaym sekerim
Depresypnda mısın acabaaaa bu arada izni onaylandı eşimin cuma akşamo yada cumartesi sabah yola çıkıcaz inşallahh. Ablamla anneme söylemedim sürpriz yapcam. Ablamda yılbaşı tatili 3 gün gelin diye sıkıştırıp duruyo. Çok özlemiş yeğeninii. Bizde onu çok özledik ama kurban bayramında görüştük en son. Gelse şu haftasonuda kavuşsak :) gidene kadarda heyecandan uyuyamam artık

B
canım bende geceleri uyuyamıyorum oğlum uyuyor ama ben bitürlü uyuyamıyorum..
Bende kalkıp ev işi yapıyorum bari boşuna uyanık kalmayayım:))

cnmm bnmm bakk ne gZl buyuyorlar olculeride ilerliyor sukur valla,anne yuregi iste tum dr lar gerek yok desebile bikere duydunya insan cikaramiyor aklindan ,Allah hayirli saglikli gunler gostersin hepsine insallahhh
evett site cok gzllll ,genis bir konsept cesitliligi var ama olmayadabilir tabi konseptiniz
nedir bellimin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…