- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
tıpta tomografi çekildi ve öndeki suturlar kapalı çıkmıştı canm 2ay sonra ameliyat edelim dedi 5.5 aylıkken.nneyse 2ay sonra gittik kafa yapısı çok güzel gerek yok 2ayda bir kontrol dedi şükür baş çevresi 35 doğmuştu şu an 46. 5ocakta kontrolü var,tugbacim bizimde bingildagimiz 2,5 aylikken kapandi,dr unuz nssil neye dayanarak ameliyat dediki
bir kere her ay zaten 1 cm buyuduyse 50 cm e yaklastiysa kafaniza takmayin cnm ya
bizede dr un biri ameliyat gerekebilir demistide bu sozu dr uma dedigimde kadin delirmistiii
bingildagin erken kapanmasi kafanin buyumesine mani degilmiski,tam 10 noktadan buyuyormus tepedeki sadece bikaciymis icerden buyume devam ediyormus,bizim suan cevremiz 52 cm,dogdugunda 36 idi
ve resimlerden gordugum kadariyla arkaninda kafasi arda nin gibi gayet kocaman duruyor :)))
hic dert etme bence annesi
kadınnn seni yerimmm ne güzel Bi site hemen sipariş vericem ama o kadar seçenek var ki karar veremedim:)))daha olmadi cnm bizde evde kutliycsz ama cok hesapli super ucuz bir yer buldum parti temalari var,amerikan servis tanesi 2 lira,buzdolabina hediyelik takvim 15*20 cm magnetli 3,5 lira,buzdolabi icin acacak resimli 4 lira,kitap ayraci 1,70 kurud,sticker hele, 0,70 kurus
yeterki konseptin onun sitesinde olsun egrr degisik birseyse yapamiyorlar
birde hemb ekranda tasarlayip gozunle gorebiliyorsun son halini
ben bikac tane ardaninkilerdrn atayim
bikac gune siparis vericem
inşallah kuzu,valla ben geliyorum tel deli ediyor geri gidiyorum,eşim alalım tel diyo ama yazık günah diyorum sapasağlam bu
canım eminim çok zor ama dediğin gibi ne kadar erken yaşarsanız o kadar iyi olur sanki I imspecial ne güzel yazmış tecrübe konuşuyor:)Yine uykusuzumoğlum mışıl mışıl uyuyo ama benim gözüme uyku girmiyor. 2 haftadır böyleyim. 2. Dönem çalışmaya başlamaya kesin karar vermemle uykusuzluğum huzursuzluğum ve gerginliğim başladı maalesef tabi birde ağlama nöbetleri... Oğlumu bırakıp gitmesi çok zor geliyo gelibolu merkezde olsam bu kadar takılmam çünkü okullar tam gün olduğu için sabah giderim öğlen gelirim öğleden sonra zaten 1,5 saat. Ama köy öğretmeni olduğum için sabah 8de gidip 15:00da geri geleceğim. 7 saat ben oğlumun hasretine nasıl dayanıcam o benim hasretime nasıl dayanacak düşüncesi beni bu hale getirdi bakıcı işide o bahsettiğim ablanın eşi izin vermiyomuş. Kendi evlerinde bakarsa olabilirmiş ( sanki kadın her gün evinde çalışıyo). Aslında kadın için daha iyi olacaktı hem temizliğe gittiğinden daha az yorulacaktı hemde evleri sobalı bütün gün kaloriferli evde olacaktı hem onun oğlununda okuldan sonra bize gelmesinide kabul etmiştim neyse kendileri bilir. Bakıcı sorunuda var. Kızlar valla hiç iyi değilim ya. Eşim başlama madem daha diyo ama zaman geçtikçe ayrılması daha zor olcak gibi geliyo. Keşke eylğlde başlasaydım diyorum. Oğlumda bu son zamanlarda hırçınlaştı istediği olmadığı zaman deli gibi ağlıyo görseniz sanki bi yerine bişey oldu sanırsınız. Belkide benden etkileniyo bilemiyorum. Olmadık şeylerde eşime patlıyorum kızıyorum ağlıyorum. Ama elimde değil napıyım anlık kızıveriyorum izinde bi sıkıntı çıkmAzsa haftasonu memlekete gidiyoruz inşallah iyi gelir bu tatil daha çok gerilip gelmem...
İyi geceler tatlı rüyalar hepinize. Banada yatakta iyi dönmelerr
ben hiç açıklamıyorum artık canım sende öyle yap,evet zayıf yaşıtlarından geri diyorum yaşlılara genç biri söylerse de şakayla karışık ayy sanada mı anlatalım her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu diyorum:))Dün misafirliğe gittik. Eşimin halası 10 kere bu çocuk zayıflamış dedi. Diyorum diş çıkardı diyorum ek gıda istemedi. Yok anlamadı. Eski hâli daha güzeldi diyor. Duymazdan geldim artık. Anlatamadım çünkü.
Tecrübeli arkadaşımm teşekkür ederimm. Ya illaki alışıcaz ama ne biliyim ya. Ama keşke daha önce dertleşseymişim sizinle. Eşim anlayamıyo beni. Yardımcı olmaya çalışıyo ama anlamadığı için olamıyo maalesef. Beni alttan alarak yardımcı olabiliyo :)geçmiş olsun canım bebişin durumuna bak öksürük falan olursa götür dr a ama skmdklık iyi diyorsan götürme hastanelerde mikrop yuvası
canım ya boyle olman çok normal ılk çocukta çocuğa ona ihanet ediyor gibi hisseder anne parayı ona tercih ediyor gibi ama sen keyfi çalışmıyorsun okudun insanlara faydalı olacak iyi insanlar yarıştıreveksın kı caglarıda belkı ilerde onlar okutacak yada arkadaşı tamircisi muhendısı onlar olacak sen sadece cağlarla oturmaya alıştın çalışmak onu bırakmak koşturmacalı hayattan korkuyorsun ..Çok normal ama okula başlayınca sende normale döneceksn emin ol ..herkes alışacak birbirinizi özlemıs olacaksınız güzel vakıt geçirmek uçun kalıtelı şeyler bulacaksın..çağlar bu yıl onu bıraktığını hatırlamayacak bile ama zaten çalışan anne baba çocuğu olmayı oda kabullenecek sevecek kendi işini beceren öz bakım beceleri çok gelişmiş bi birey olacak ..seni kaygılandıran bakıcı olayı vardır bi hayır bence evine gelmeyi istemiyorsa bakmasın saçmalık tamamen sobalı eve götüremezsın komşularını araştır canım elbet bakacak iyi biri çıkar hem dahaıyi olur ..inşalla kalbin rahatlar tatil iyi gelir ..çagların böyle istediğine aglaması normal bIImkıde kendını yerlere atıyor erkekler aşırı kararlı oluyor dedıgını olsun ısteği küçüklükte başlıyor....uyku konusuna g2lınce vücut yas ılerledıkce daha az uykuya ihtiyaç dıyuyor uyku dıye olen ben şimdi oku çocuk sonrası gece kalkıp tv izler oldum..hemen örs etme sakin ol daaha ilk bebegın kardeşleri olacak kuzunun sakin kal ki sabrın bitmesin ılımcı doneme gör bak neler olur
Canım benim inşallah sende atanırsın hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda.Cok guzel yazmissin canim
nnightsaill
Canim bende atama bekleyen bir anneyim.
87 puanla atanamamis, cok haksizliga ugradim bu konuda.
Simdi cocukla zor sartlar altinda tekrar hazirlanmaya basladim, ve uykumdan, dinlenme zamanimdan odun vererek ders calisiyorum. Dua ediyorum hep rabbim bana atanmayi nasip et, cocuguma.risk ver diye. Bir de bu yandan dusun canim.
İşte bende belki başlarım diyodum ama baktıım gün geçtikçe dah çol alışıcam o yüzden kesin başlamaya karar verdimm şu bakıcı işini halledebilirsem biraz rahatlarım gibime geliyortıpta tomografi çekildi ve öndeki suturlar kapalı çıkmıştı canm 2ay sonra ameliyat edelim dedi 5.5 aylıkken.nneyse 2ay sonra gittik kafa yapısı çok güzel gerek yok 2ayda bir kontrol dedi şükür baş çevresi 35 doğmuştu şu an 46. 5ocakta kontrolü var,
kadınnn seni yerimmm ne güzel Bi site hemen sipariş vericem ama o kadar seçenek var ki karar veremedim:)))
kuzenim oğluna yaptırmıştı d gününde magnet sitede gezerken aynısını gördüm baktım o da bu siteden yaptırmış gayet guzel
inşallah kuzu,valla ben geliyorum tel deli ediyor geri gidiyorum,eşim alalım tel diyo ama yazık günah diyorum sapasağlam bu
canım eminim çok zor ama dediğin gibi ne kadar erken yaşarsanız o kadar iyi olur sanki I imspecial ne güzel yazmış tecrübe konuşuyor:)
Sağol canım, saat belli değil çarşamba tahlilller yapılacak o zaman belli olurSafransari bizimki 3 gündür hibirsey yemiyor boşver meyveyi zamanla yer rendeleyip veriyorsan yoğurtla ver birde ve buskivisine kat ..
Nego afiyet olsun eymenime persembeye az kaldı saat kacta ameliyat
Duha22 atlattın mi misafirleri ben atlattım çok güzel geçti
Kızlar misafirler gitti kuzucugim ne yaramazlillar yapti ne harekrtli Allah kolaylık versin dediler
Canim elinle bölüp verincede yemiyor mu onun eline verdiginde ya da, eymenin ilk bastaki hali gibi hic mi yemiyor, eymenin agzina elimle bölüp verdiğim seyleri daha cok seviyor kaşıkla sevmiyor anca reklam izlerken yiyor kaşıklaBizimki keske bi meyve olsa hicbirsey agzina surmuyor ne yapicam bilemiyrum...
corba yogurt bebe biskuvisi yerdi artik onlari da yemiyor yemiyor.... cok uzuluyrum
Misafirleri atlatmışsin hamarat hatun:)Atlattim canim guzeldi bizim de .abdullah cokk mutlu oluyo cocuklar gelince......sonradan dedesi de geldi tam bi dede manyagi
Öksürüğe cevirirse git canımKızlar bebisin burun akıntısı var napayim. Gece yatmadan bruno damla verdim çığlık kiyamet, bakalım gece nasıl geçecek. Başka sorunu yok sizce doktora gideyim mi burun spreyleriyle devam mi edeyim?
canım bu konuda tecrübem yok ama sana şunu söyleyeyim çok samimi okarak keşke elimde boyle bir imkan olsa calışsamda çocuklarımi biraz özlesem onlarda beni, ilk başlarda zorlanırsın illa ki ama alışırsın, evde durmak seni bunaltmıyorsa iki yıl çalışmayadabilirsin, bakıcı işi seni strese sokan asil mesele nasıl güvenicem diyorsun, kendi evinde için daha rahat eder tabi, oturduğunuz binada bakmak isteyen olmaz mıYine uykusuzumoğlum mışıl mışıl uyuyo ama benim gözüme uyku girmiyor. 2 haftadır böyleyim. 2. Dönem çalışmaya başlamaya kesin karar vermemle uykusuzluğum huzursuzluğum ve gerginliğim başladı maalesef tabi birde ağlama nöbetleri... Oğlumu bırakıp gitmesi çok zor geliyo gelibolu merkezde olsam bu kadar takılmam çünkü okullar tam gün olduğu için sabah giderim öğlen gelirim öğleden sonra zaten 1,5 saat. Ama köy öğretmeni olduğum için sabah 8de gidip 15:00da geri geleceğim. 7 saat ben oğlumun hasretine nasıl dayanıcam o benim hasretime nasıl dayanacak düşüncesi beni bu hale getirdi bakıcı işide o bahsettiğim ablanın eşi izin vermiyomuş. Kendi evlerinde bakarsa olabilirmiş ( sanki kadın her gün evinde çalışıyo). Aslında kadın için daha iyi olacaktı hem temizliğe gittiğinden daha az yorulacaktı hemde evleri sobalı bütün gün kaloriferli evde olacaktı hem onun oğlununda okuldan sonra bize gelmesinide kabul etmiştim neyse kendileri bilir. Bakıcı sorunuda var. Kızlar valla hiç iyi değilim ya. Eşim başlama madem daha diyo ama zaman geçtikçe ayrılması daha zor olcak gibi geliyo. Keşke eylğlde başlasaydım diyorum. Oğlumda bu son zamanlarda hırçınlaştı istediği olmadığı zaman deli gibi ağlıyo görseniz sanki bi yerine bişey oldu sanırsınız. Belkide benden etkileniyo bilemiyorum. Olmadık şeylerde eşime patlıyorum kızıyorum ağlıyorum. Ama elimde değil napıyım anlık kızıveriyorum izinde bi sıkıntı çıkmAzsa haftasonu memlekete gidiyoruz inşallah iyi gelir bu tatil daha çok gerilip gelmem...
ya evet zayıfladi ne yapsak ki deseydin, anlamazlar canim kv mi kac kere uyardim hala söylüyor anlayişı kıt şimdi o demeden ben diyorum zayıfladı yavrum diye susuyorDün misafirliğe gittik. Eşimin halası 10 kere bu çocuk zayıflamış dedi. Diyorum diş çıkardı diyorum ek gıda istemedi. Yok anlamadı. Eski hâli daha güzeldi diyor. Duymazdan geldim artık. Anlatamadım çünkü.
Tabi canım herkese güvenilmez cok haklısın, bana on bin lira verseler bakamam mesela, kenfi cocuklarıma zor yetisiyorum, evine kamera taktırmiycakmısın, inşaallah gonlüne göre bulursun biriniNego binamızda yok bakabilecek kimse yok keşke olsaydı.Karşı komşum ben bakabilirim demişti bir zamanlar ama onada ben baktırmam. hem aşırı temizlik hastası hem kendi çocuklarına çok aşırı bağırıyo hem karakterini pek beğenmiyorum hemde o benim evimde bakıyo gibi yapıp ben çıkınca hemen kendi evine geçer temizliğe başlar eminim bundan bakcam bakalım ya bakıcı bulamazsam kafama göre çalışmıcam bi süre daha napayım. çocuğumuda herkese emanet edemem. Herkes iyi bakıcıları eylülde kapmış maalesef bu arada sizede geçmiş olsun perşembe ameliyatınız varmış galiba yanlış anlamadıysam tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah oğluşun :)
Canım bizim doktor verebileceğimizi söyledi. Keçi sütü verebilirsin, inek sütünü de azıcık sulandırarak dene istersen alerji ve pişiğe karşı. Baktın bir şey olmuyor vermeye devam edersin.Kizlar inek sutu vermeye basladiniz mi acaba ?
Ah canım ya aynı durumdayım kızımı bırakmaya kıyamiyorum, ben tekrar nasıl başlicam çalışmaya bilmiyorum. Yarı zamanlı çalışabilirim ama bakıcı işide korkutuyor beni, eşim zaten çalışma istersen zorlama kendini diyor ama ben çalışmayıda çok özledim. Hatta yüksek lisans hayallerim vardı, bazen bakıyorum basvurayim diyorum sonra kızım geliyor aklıma vazgeciyorum.Yine uykusuzumoğlum mışıl mışıl uyuyo ama benim gözüme uyku girmiyor. 2 haftadır böyleyim. 2. Dönem çalışmaya başlamaya kesin karar vermemle uykusuzluğum huzursuzluğum ve gerginliğim başladı maalesef tabi birde ağlama nöbetleri... Oğlumu bırakıp gitmesi çok zor geliyo gelibolu merkezde olsam bu kadar takılmam çünkü okullar tam gün olduğu için sabah giderim öğlen gelirim öğleden sonra zaten 1,5 saat. Ama köy öğretmeni olduğum için sabah 8de gidip 15:00da geri geleceğim. 7 saat ben oğlumun hasretine nasıl dayanıcam o benim hasretime nasıl dayanacak düşüncesi beni bu hale getirdi bakıcı işide o bahsettiğim ablanın eşi izin vermiyomuş. Kendi evlerinde bakarsa olabilirmiş ( sanki kadın her gün evinde çalışıyo). Aslında kadın için daha iyi olacaktı hem temizliğe gittiğinden daha az yorulacaktı hemde evleri sobalı bütün gün kaloriferli evde olacaktı hem onun oğlununda okuldan sonra bize gelmesinide kabul etmiştim neyse kendileri bilir. Bakıcı sorunuda var. Kızlar valla hiç iyi değilim ya. Eşim başlama madem daha diyo ama zaman geçtikçe ayrılması daha zor olcak gibi geliyo. Keşke eylğlde başlasaydım diyorum. Oğlumda bu son zamanlarda hırçınlaştı istediği olmadığı zaman deli gibi ağlıyo görseniz sanki bi yerine bişey oldu sanırsınız. Belkide benden etkileniyo bilemiyorum. Olmadık şeylerde eşime patlıyorum kızıyorum ağlıyorum. Ama elimde değil napıyım anlık kızıveriyorum izinde bi sıkıntı çıkmAzsa haftasonu memlekete gidiyoruz inşallah iyi gelir bu tatil daha çok gerilip gelmem...
Kesinlikle vazgceme 2 yıl sonra buyuyecek seninle konuşacak ve sen niye yapmamisim diye.pişman olacaksin biz hep bize bağımlı kalacaklar saniyoruzAh canım ya aynı durumdayım kızımı bırakmaya kıyamiyorum, ben tekrar nasıl başlicam çalışmaya bilmiyorum. Yarı zamanlı çalışabilirim ama bakıcı işide korkutuyor beni, eşim zaten çalışma istersen zorlama kendini diyor ama ben çalışmayıda çok özledim. Hatta yüksek lisans hayallerim vardı, bazen bakıyorum basvurayim diyorum sonra kızım geliyor aklıma vazgeciyorum.
Depresypnda mısın acabaaaa
canım bende geceleri uyuyamıyorum oğlum uyuyor ama ben bitürlü uyuyamıyorum..Depresypnda mısın acabaaaabu arada izni onaylandı eşimin cuma akşamo yada cumartesi sabah yola çıkıcaz inşallahh. Ablamla anneme söylemedim sürpriz yapcam. Ablamda yılbaşı tatili 3 gün gelin diye sıkıştırıp duruyo. Çok özlemiş yeğeninii. Bizde onu çok özledik ama kurban bayramında görüştük en son. Gelse şu haftasonuda kavuşsak :) gidene kadarda heyecandan uyuyamam artık
tıpta tomografi çekildi ve öndeki suturlar kapalı çıkmıştı canm 2ay sonra ameliyat edelim dedi 5.5 aylıkken.nneyse 2ay sonra gittik kafa yapısı çok güzel gerek yok 2ayda bir kontrol dedi şükür baş çevresi 35 doğmuştu şu an 46. 5ocakta kontrolü var,
kadınnn seni yerimmm ne güzel Bi site hemen sipariş vericem ama o kadar seçenek var ki karar veremedim:)))
kuzenim oğluna yaptırmıştı d gününde magnet sitede gezerken aynısını gördüm baktım o da bu siteden yaptırmış gayet guzel
canım eminim çok zor ama dediğin gibi ne kadar erken yaşarsanız o kadar iyi olur sanki I imspecial ne güzel yazmış tecrübe konuşuyor:)