2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hadi gozunaydin güle güle git onlar içinde çok güzeller cağlarda mutlu olur kalabalıkta çok kutlu oluyorlar

B
canım bende geceleri uyuyamıyorum oğlum uyuyor ama ben bitürlü uyuyamıyorum..
Bende kalkıp ev işi yapıyorum bari boşuna uyanık kalmayayım:))
hamarat seni bende güya ders çalışıyorum ne okuma aşkı varmış

Ben ikincinin kısmetine diyerek doktoray başladım ama benim neyime diyorum şimdi:)) onun yerine başka bir yüksek lisans mınyapsaydım acaba..
Çalışmayacaksan kendini iyice bebeğe adapte etme ve yüksek lisansa başla derim.
Ben iki sene çalışmam diyordum e zaten araya hamilelik girdi ama iş hayatını da deli gibi özledim:)
Kızın 2 yaşına gelene dek yüksek lisansını vs bitir sonra işe başla diye tavsiye ederm ben..

Kızım da kandilde doğmuştu allah bahtlarını güzel etsin inş.. Bizim doktor kontrollere klinik ya da dağlık ocağına götürün hastaneye götürmeyin diyor artık, şu sıralar için. Oyun gruplarına da götürmeyin kışın dedi.

Kizlar inek sutu vermeye basladiniz mi acaba ?
2-3hafta oldu canım başladım

seni de kuzum,maşallah Ahmetime yarasın aşıları :) ipek kuzusuna da geçmiş olsun güzelliğim benim

ne güzel canım ablayla kavuşmak bir harika:) benimde Bi ablam var ciğerim sanki :)

hehehee konsept falan yok her şey ayrı telden kafaya göre takılıyoruz:))

Gunaydin kizlarr

hihami nerde
günaydın canm

Akşama misafir var hazırlıkları gece bitirdim temizliğe başlicam,gelen göz dr u arhanın gözleri saatlerce muayene ettiririm artık:)) tıpta hçbir sıkıntı yok dediler ama nolur nolmaz :)
Kolay gelsin canım hem ticaret hem ziyaret diyor sun yani bencede incelesin iyice tam sana yazacaktim ozledik sizi nasılsınız diye

Geçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..

Ne kadar veriyorsun canim kac ml ?

Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirir inşallah Ahmet paşa ailesiylee :)
C Cucu ve diğer süt vermeye başlayan annelerr hazır süt mü veriyosunuz yoksa sütçülerden mi ( sütçüler neyse artık :) ne diyeceğimi bilemedimm neyi sprduğumu anlatabilmişimdir umarım :) )

I imspecial 4-5 saat mi ooo biz emerej uyuyoruz uyaninca emiyruz.simdi sabah vermedim 1 bucuk saat filan yine kahvalti yemedi...ben masadakilerden elimle teklif ediyrum o mememe vuruyo mem memmm diyo.huzursuzlugu acliktan olabilir diye de düşünüyorum cunku iki de bir memeye sariyo saatimiz dakikamiz yok doymuyor.

Safransari canim bende dusunuyrdum artik vermeyi bir de onu deneyeyim diye...az suyla seyreltip oyle bi denerim sutcuden sutumuzu aldiktan sonra ins

Akşama misafir var hazırlıkları gece bitirdim temizliğe başlicam,gelen göz dr u arhanın gözleri saatlerce muayene ettiririm artık:)) tıpta hçbir sıkıntı yok dediler ama nolur nolmaz :)
Kolay gelsin canim ben de pert haldeyim ve haftaya 25 -30 kisilik bir ordu agirlayacagim bugun temizlige basliyrum

Anladim canim ben onceki calistigim kasabadaki ogrencimden aliyrum ve bu sutu vermeyi dusunuyrum iyice pisirdikten sonra bisey olmaz Allahin izniyle ins.

Bir de yazamadim canim bende guya ikinci donem baslayacaktim erteledim yaza ins....aksam kv kp de soruyolar calismiycam deyince bi rahatlama gordum onlarda da...halbuki esim bakacak ama erkek ne jadar anlar en hareketli donemleri birde.yazin babasi da calisiyr beraberiz yanimda gotururum orda cocuklar var her yas grubundan onlarla geciririz donemi diye dusunyrum...dusununce yine de bayagi stres e giriyrum(

Cokkk guzel duygular.kocaman aminnn... 23 ocak ta bizim kavusna gunumuz ne guzel bir an aklima her grldiginde ic geciriyrum iyi ki dogmuslar...isteyn herkese nasip eylesin rabbim ins

I imspecial iyiki doğmuş ahmet iyiki tanıdık sizi:))

Kızlar yine moralim sıfır oldu
Dün sevgili elticiğim doğum yapmıştı söyledim size bende gittim 1 2 saat orda kaldım eşim gece gitmiş sevgili abisi işte x yani ben bi yabancı gibi gelip gitmiş benim çok zoruma gitmiş falandı fistandı eşim bana niye kalmadın dedi 2 saat kaldım dedim hatta iftarımı bile açamadım ezan okurken ben yoldaydım yaa kızlar benmi aptalım yoksa çokmu iyi niyetliyim herseferinde eşime dedikodumu yapacaklar ben birşey olmaz diyr üstüne çizgi çekiyorum onlar sil baştan tekrar yazıyorlar ya srn adammısın adam olsan böyle şeylere tenezzül bile etmezsin eşimde çok bozuldu bu olaya yani ben bi kabahat işlememişim hadi işledim sen on yaş benden büyüksün kulak arkası yap bukadarmı insan çirkinleşir kızlar kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim

Brn hep kullanıyorum canım bebekler sümküremediği için çok rahatsız oluyorlar aspratörle çekince rahatlıyorlar..

canımmm nice güzel yıllaraaa,Ahmet paşa iyiki doğmuş iyiki doğurmuşşsun annesii
huzur dolu sağlık dolu nice güzel yıllar dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…