hadi gozunaydin güle güle git onlar içinde çok güzeller cağlarda mutlu olur kalabalıkta çok kutlu oluyorlarDepresypnda mısın acabaaaabu arada izni onaylandı eşimin cuma akşamo yada cumartesi sabah yola çıkıcaz inşallahh. Ablamla anneme söylemedim sürpriz yapcam. Ablamda yılbaşı tatili 3 gün gelin diye sıkıştırıp duruyo. Çok özlemiş yeğeninii. Bizde onu çok özledik ama kurban bayramında görüştük en son. Gelse şu haftasonuda kavuşsak :) gidene kadarda heyecandan uyuyamam artık
hamarat seni bende güya ders çalışıyorum ne okuma aşkı varmışB
canım bende geceleri uyuyamıyorum oğlum uyuyor ama ben bitürlü uyuyamıyorum..
Bende kalkıp ev işi yapıyorum bari boşuna uyanık kalmayayım:))
Ah canım ya aynı durumdayım kızımı bırakmaya kıyamiyorum, ben tekrar nasıl başlicam çalışmaya bilmiyorum. Yarı zamanlı çalışabilirim ama bakıcı işide korkutuyor beni, eşim zaten çalışma istersen zorlama kendini diyor ama ben çalışmayıda çok özledim. Hatta yüksek lisans hayallerim vardı, bazen bakıyorum basvurayim diyorum sonra kızım geliyor aklıma vazgeciyorum.
Hayırlı kandiller kızlar bugün eltim doğum yaptı bu mübarek günde dünyaya geldi bizim yeni kuzumuz:)
Oraya gittik bugünde nyetliydim allah güç verirse artık botçlarımı tutmak istiyorum..
Doğumgünümüze kesin karar verdik kuzenlerini çağıracağım ben babası güzel bi anı olsun bize:))
Kızlar hastanelere çok dikkat edin bugün gittik oğlumun rengi sapsarı oldu eve geldik kustu götürdüğünüzde biyerlere ellemerine müsade etmeyin oğlumu amcalarına verdim oynadılar biyerlerwmi elledi noldu bilmiyorum..
2-3hafta oldu canım başladımKizlar inek sutu vermeye basladiniz mi acaba ?
seni de kuzum,maşallah Ahmetime yarasın aşıları :) ipek kuzusuna da geçmiş olsun güzelliğim benimKandiliniz kutlu olsun kızlar
Sabah 8de çıktık kızımı dişçiye görürdük cumartesi 2 dolgu yapılacak
Ahmetin aşısını da bugün halledelim dedik şükürler olsun yaptırdık doktorda iyi bir muayene etti iyileşmiş dedi sadece burun akıntısı dedi kilosu boyu çok güzel dedi 9 aydan 12 aya 3 ayda 800gr almış aylık 260 gr iyi dedi...yaramaz bu belli dedi hemen masasındaki eşyalara uzanincaüç tane asi olduk çok ağladı 2 kolundan bi bacaktan calpol verdim çok sanciliydi biz yarin doğduk bugün de güzel bi gün Allahım hayırlı omur versin sağlıklı kuzularımızla huzurlu hayat ..
ne güzel canım ablayla kavuşmak bir harika:) benimde Bi ablam var ciğerim sanki :)Depresypnda mısın acabaaaabu arada izni onaylandı eşimin cuma akşamo yada cumartesi sabah yola çıkıcaz inşallahh. Ablamla anneme söylemedim sürpriz yapcam. Ablamda yılbaşı tatili 3 gün gelin diye sıkıştırıp duruyo. Çok özlemiş yeğeninii. Bizde onu çok özledik ama kurban bayramında görüştük en son. Gelse şu haftasonuda kavuşsak :) gidene kadarda heyecandan uyuyamam artık
hehehee konsept falan yok her şey ayrı telden kafaya göre takılıyoruz:))cnmm bnmm bakk ne gZl buyuyorlar olculeride ilerliyor sukur valla,anne yuregi iste tum dr lar gerek yok desebile bikere duydunya insan cikaramiyor aklindan ,Allah hayirli saglikli gunler gostersin hepsine insallahhh
evett site cok gzllll ,genis bir konsept cesitliligi var ama olmayadabilir tabi konseptiniz
nedir bellimin?
günaydın canm
Kolay gelsin canım hem ticaret hem ziyaret diyor sun yani bencede incelesin iyiceAkşama misafir var hazırlıkları gece bitirdim temizliğe başlicam,gelen göz dr u arhanın gözleri saatlerce muayene ettiririm artık:)) tıpta hçbir sıkıntı yok dediler ama nolur nolmaz :)
Ne kadar veriyorsun canim kac ml ?2-3hafta oldu canım başladım
seni de kuzum,maşallah Ahmetime yarasın aşıları :) ipek kuzusuna da geçmiş olsun güzelliğim benim
ne güzel canım ablayla kavuşmak bir harika:) benimde Bi ablam var ciğerim sanki :)
hehehee konsept falan yok her şey ayrı telden kafaya göre takılıyoruz:))
günaydın canm
Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirir inşallah Ahmet paşa ailesiylee :)Geçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..
Kolay gelsin canim ben de pert haldeyim ve haftaya 25 -30 kisilik bir ordu agirlayacagim bugun temizlige basliyrumAkşama misafir var hazırlıkları gece bitirdim temizliğe başlicam,gelen göz dr u arhanın gözleri saatlerce muayene ettiririm artık:)) tıpta hçbir sıkıntı yok dediler ama nolur nolmaz :)
Anladim canim ben onceki calistigim kasabadaki ogrencimden aliyrum ve bu sutu vermeyi dusunuyrum iyice pisirdikten sonra bisey olmaz Allahin izniyle ins.nnightsaill .!.:
Cokkk guzel duygular.kocaman aminnn... 23 ocak ta bizim kavusna gunumuz ne guzel bir an aklima her grldiginde ic geciriyrum iyi ki dogmuslar...isteyn herkese nasip eylesin rabbim insGeçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..
biz hala aynıyız kolay geçmiyor herhaldeİ
Yiyiz kuzum biraz atlattı gibi ama hala yeşil sümüklü oğlum
Brn hep kullanıyorum canım bebekler sümküremediği için çok rahatsız oluyorlar aspratörle çekince rahatlıyorlar..kızlar burun tıkanıklığı için otribebe kullandınız mı? akşam burun spreyi kullandım fena değil memnun kaldım ama burundakileri de çeksem sanki daha iyi gibi fikrinizi almak istedim. Bide eczanelerden kolay ulaşabilir miyim ?
canımmm nice güzel yıllaraaa,Ahmet paşa iyiki doğmuş iyiki doğurmuşşsun annesiiGeçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..