2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ilk haliyle streçleyip buzluğa sa koyabilirdin mesela. Ben öyle yapıyorum evde kendim pasta yapınca onlarla süslüyorum şeker hamurundan güller kalp insan figürü var bende buzluktakiler bir de gerçek çiçeklerle falan misafir ağırlıyorum:)
İşte güzel bir anı kalıyor geriye saklamak bahane de yapılabiliyorken yapılmalı çünkü kullanılıyor.
Şeker hamuru ıslanınxa erir ya da dökme yapmaz mı un givi kurudukça?

Yok canım disarida oda sicakliginda çok güzel kuruyor biblo gibi oluyor, kızımın ilk doğum günü pastasinin süsleri olduğu için tekrar kullanmaya kıyamam beyaz kopugu pasta gibi yapip uzerine koyup odasina koyucam ya hatta ben pastanin uzerindeki pembe mumunuda sakladım fazla abarttim herhalde ama böyle seylere biraz fazla önem veriyorum galiba

Seker hamuru normalde ucuz bide o sekilleri kaliplarla yapiyolar .

Ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Cok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasi dusecek boyutun uzerindeymis icirdigum ilaclarda eritmek icin degil tekrar olusumu onlemek icinmis 15 ocaga tarih verdiler tekrar tahliller alinip yapilacakmis ama ben bi doktora daha gostermek istiyorum bu gttigimizde prof ama yinede gostercem . Kesi yapmadan idrar yolundan telle gecilerek yapilan yontemi yapan dr lar varmis ama Ankara da bilmiyorum prof bere gidersen git benim dedigim sekilde tedavi yaparlar dedi

amin canım sağol
Günaydın beybiler pizza yapıyorum ilk kez

Ohh bugun cumaydi tartılma gunu hemen kutlama yaptm sizi seviyoring evi supuruyum donerim
ohh ellerine sağlık olsada yesek:)
anladim canım, iyi düşünmüşsün gerçekten:)
canım ya ne desem seni en iyi ben anlarım şu an insan korkuyor anesteziden ozellikle inşallah istefdiğin yöntemi yapan bulursun, kolayca atlatır kuzularimız

Pınarcım çook geçmiş olsun canım
götür Ankara ya da başka Bi fikir olsun.

Nego sen ben noldu bu ocak bebelerine
5ocak bizimde kontrol hocanın dediği olaylar olmuyor şimdilik şükür Allah korusun kafatası ameliyatı bizimki,de

yani mecburiyetten ayrı olacak gibi:)

oyy eline sağlık
sen ankaraya gel bu sefer evde mısafır ederız seni hemde neler yaparız

Canım Allah kolaylık versın ıns cabucak atlatırsnz ankarada da nı sürü sıkıntı hastane ısı canım kucuk yerde daha kolay ısler emın ol doktorun dedıgı yöntem kesı ıle mı lazer olan
Allah korusun bence gerek kalmayacak canım hıc korkutma kendını ..Allah sağlık versin kuzulara ...

Kızlar benum kuzucuktsa pek halsiz geldıgımden berı emiyor uyuyor pek istahsız yarın sabah koye kaynanamlara gıdyoruz çok ozlemişler cocukları belki babannesı ıyılestırı oglumu gül gibi soldu hemen o iştahlı kuzu gıttı neyse Rabbim başka dert vermesin

Gecmis olsun pinar
Tabi ya acaba demektense mutlaka ikinci biri daha gormeli ,emin olursun o zmn
Allah en kisa zamanda hayirlisiyla kurtarsin insallah

Pinking Tree Duha22 Teşekkür ederim kızlar
Nego evet canım bileklik de güzel olur iyi fikirmiş bizim de kolyemizi geldi ama isimleri yanlış sıralamışlar yarın tekrar göndereceğim Abdulla ortaya istemiştim ama onu yana koymuşlar
Queen_21 hahaha attım tuttu ne güzel
Aynı gün aynı sene dolmuşlar:))

İyi geceler kızlar bugün günümüz vardı oraya gitmiştim abdullah bayağı bir eğlendi kuzenleri ile oynamayı çok seviyor yeğenimin oyuncak telefonunu vardı eski ev tipi telefonlardan onunla oynuyorduk ben alo dedim ilgisini çekmedi sonra ben oturdum bir baktım telefonu kulağına almış alo alo diyor Bir de orta sehpaya çıkıp inmeyi öğrendi demekki çocuk olunca daha çok şey öğreniyorlar:))
Bir arada televizyonda roman havası oynayanlar vardı bir baktım Abdullah da. Koltuğa tutunup oynuyor birde söylenen şarkıyı tekrarlıyoedu tee tee deee diye

canım nefis yemek tarifleri sitesi benim çok isime yarıyor birebir tutuyor
Evet bende biçok tarifi ordan alırım sitenin adı gibi nefis oluyor:)
Canım be diyeceğimi bilmiyorum çok geçmiş olsun rabbim o minik kuzuya şifa versin internettende araştır canım internette bqşka yöntem çıkarsa kesin yapan yerlerde vardır..
hayırdır canım sizin neyiniz var geçmiş olsun

Tam 3 saattir oğlum aralıklı emiyor 1 saat kucağımda salladım yeni yattı tam düzene giriyoruz bir gecede alt üst oluyor
Acaba yine dişmi

inşallah canm
geçmiş olsun Ahmet paşama bu kış yaramadı hiç birimize
bıngıldak erken kapanmıştı canm dr ilk götürdüğümüzde ameliyat demişti ama sonradan gerek görmedi 2ayda bir kontrole gidiyoruz

Bizde o saatlerde aynıydık canım Simdi de yolda yi z kaynanacigima gidiyoruz
iyi yolculuklar kuzu bizde annemlere gidicez herifin tükkanı kapatmasını bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…