- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Evet canım şeker hamuru olduğu için daha pahali oluyormuş ben fiyat sordugumda öyle söylediler. Birde yine şeker hamurundan karakter yapiyorlar ya çok ugrastiriyormus yani. Ama ben hello kitty leri ve buyuk kurdanlardaki kizimin ismini kuruttum biblo gibi oldu kızımın odasına koydum hatira olarak pasta yaptıracak arkadaslara onerim sizde kurutun güzel bir hatira olur. Kopukten pasta yapicam suslicem köpüğü bunlari takip odasina koymaya niyetliyim istediğim gibi olursa resim koyarım inşallah. :)
hatta arkadaşlarin verdiği fiyata bakinca ben cidden uyguna almışım ama ona rağmen bana da çok geldi o yüzden kendim yapmak istiyorum
Yok canım disarida oda sicakliginda çok güzel kuruyor biblo gibi oluyor, kızımın ilk doğum günü pastasinin süsleri olduğu için tekrar kullanmaya kıyamam beyaz kopugu pasta gibi yapip uzerine koyup odasina koyucam ya hatta ben pastanin uzerindeki pembe mumunuda sakladımCanım ilk haliyle streçleyip buzluğa sa koyabilirdin mesela. Ben öyle yapıyorum evde kendim pasta yapınca onlarla süslüyorum şeker hamurundan güller kalp insan figürü var bende buzluktakiler bir de gerçek çiçeklerle falan misafir ağırlıyorum:)
İşte güzel bir anı kalıyor geriye saklamak bahane de yapılabiliyorken yapılmalı çünkü kullanılıyor.
Şeker hamuru ıslanınxa erir ya da dökme yapmaz mı un givi kurudukça?
yani mecburiyetten ayrı olacak gibi:)Ayrı takilacaksanaiz öylede olur canım hem kadınlar masada cocuklar galan daha az döker
oyy eline sağlıkGünaydın beybiler pizza yapıyorum ilk kez
Ohh bugun cumaydi tartılma gunu hemen kutlama yaptmsizi seviyoring evi supuruyum donerim
Seker hamuru normalde ucuz bide o sekilleri kaliplarla yapiyolar .Evet canım şeker hamuru olduğu için daha pahali oluyormuş ben fiyat sordugumda öyle söylediler. Birde yine şeker hamurundan karakter yapiyorlar ya çok ugrastiriyormus yani. Ama ben hello kitty leri ve buyuk kurdanlardaki kizimin ismini kuruttum biblo gibi oldu kızımın odasına koydum hatira olarak pasta yaptıracak arkadaslara onerim sizde kurutun güzel bir hatira olur. Kopukten pasta yapicam suslicem köpüğü bunlari takip odasina koymaya niyetliyim istediğim gibi olursa resim koyarım inşallah. :)
hatta arkadaşlarin verdiği fiyata bakinca ben cidden uyguna almışım ama ona rağmen bana da çok geldi o yüzden kendim yapmak istiyorum
Cok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasiAmeliyat günü belli oldu haftaya perşembe
amin canım sağolHayirli cumalar guzel yurekliler
Nego kuzum hayirli kolay ameliyati olsun
eymenin ins dualarim sizinle
aysimason cok guzel tektasin gule gule tak canim cok begendim
AngelHeart kiyafetini cok begendim oglusunun gule gule giysin
ohh ellerine sağlık olsada yesek:)Günaydın beybiler pizza yapıyorum ilk kez
Ohh bugun cumaydi tartılma gunu hemen kutlama yaptmsizi seviyoring evi supuruyum donerim
anladim canım, iyi düşünmüşsün gerçekten:)Evet canım şeker hamuru olduğu için daha pahali oluyormuş ben fiyat sordugumda öyle söylediler. Birde yine şeker hamurundan karakter yapiyorlar ya çok ugrastiriyormus yani. Ama ben hello kitty leri ve buyuk kurdanlardaki kizimin ismini kuruttum biblo gibi oldu kızımın odasına koydum hatira olarak pasta yaptıracak arkadaslara onerim sizde kurutun güzel bir hatira olur. Kopukten pasta yapicam suslicem köpüğü bunlari takip odasina koymaya niyetliyim istediğim gibi olursa resim koyarım inşallah. :)
canım ya ne desem seni en iyi ben anlarım şu an insan korkuyor anesteziden ozellikleCok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasidusecek boyutun uzerindeymis icirdigum ilaclarda eritmek icin degil tekrar olusumu onlemek icinmis 15 ocaga tarih verdiler tekrar tahliller alinip yapilacakmis ama ben bi doktora daha gostermek istiyorum bu gttigimizde prof ama yinede gostercem . Kesi yapmadan idrar yolundan telle gecilerek yapilan yontemi yapan dr lar varmis ama Ankara da bilmiyorum prof bere gidersen git benim dedigim sekilde tedavi yaparlar dedi
Pınarcım çook geçmiş olsun canımCok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasidusecek boyutun uzerindeymis icirdigum ilaclarda eritmek icin degil tekrar olusumu onlemek icinmis 15 ocaga tarih verdiler tekrar tahliller alinip yapilacakmis ama ben bi doktora daha gostermek istiyorum bu gttigimizde prof ama yinede gostercem . Kesi yapmadan idrar yolundan telle gecilerek yapilan yontemi yapan dr lar varmis ama Ankara da bilmiyorum prof bere gidersen git benim dedigim sekilde tedavi yaparlar dedi
sen ankaraya gel bu sefer evde mısafır ederız seni hemde neler yaparızyani mecburiyetten ayrı olacak gibi:)
oyy eline sağlık
Canım Allah kolaylık versın ıns cabucak atlatırsnz ankarada da nı sürü sıkıntı hastane ısı canım kucuk yerde daha kolay ısler emın ol doktorun dedıgı yöntem kesı ıle mı lazer olanCok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasidusecek boyutun uzerindeymis icirdigum ilaclarda eritmek icin degil tekrar olusumu onlemek icinmis 15 ocaga tarih verdiler tekrar tahliller alinip yapilacakmis ama ben bi doktora daha gostermek istiyorum bu gttigimizde prof ama yinede gostercem . Kesi yapmadan idrar yolundan telle gecilerek yapilan yontemi yapan dr lar varmis ama Ankara da bilmiyorum prof bere gidersen git benim dedigim sekilde tedavi yaparlar dedi
Allah korusun bence gerek kalmayacak canım hıc korkutma kendını ..Allah sağlık versin kuzulara ...Pınarcım çook geçmiş olsun canım
götür Ankara ya da başka Bi fikir olsun.
Nego sen ben noldu bu ocak bebelerine
5ocak bizimde kontrol hocanın dediği olaylar olmuyor şimdilik şükür Allah korusun kafatası ameliyatı bizimki,de
Gecmis olsun pinarCok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasidusecek boyutun uzerindeymis icirdigum ilaclarda eritmek icin degil tekrar olusumu onlemek icinmis 15 ocaga tarih verdiler tekrar tahliller alinip yapilacakmis ama ben bi doktora daha gostermek istiyorum bu gttigimizde prof ama yinede gostercem . Kesi yapmadan idrar yolundan telle gecilerek yapilan yontemi yapan dr lar varmis ama Ankara da bilmiyorum prof bere gidersen git benim dedigim sekilde tedavi yaparlar dedi
Teşekkür ederim canım.Hayirli cumalar guzel yurekliler
Nego kuzum hayirli kolay ameliyati olsun
eymenin ins dualarim sizinle
aysimason cok guzel tektasin gule gule tak canim cok begendim
AngelHeart kiyafetini cok begendim oglusunun gule gule giysin
Evet bende biçok tarifi ordan alırım sitenin adı gibi nefis oluyor:)canım nefis yemek tarifleri sitesi benim çok isime yarıyor birebir tutuyor
Canım be diyeceğimi bilmiyorum çok geçmiş olsun rabbim o minik kuzuya şifa versin internettende araştır canım internette bqşka yöntem çıkarsa kesin yapan yerlerde vardır..Cok gecmis olsun canim bizede ameliyat dediler sirtindan 1 cm kalinlikta serum takip lazerle parcalayacaklarmis tasidusecek boyutun uzerindeymis icirdigum ilaclarda eritmek icin degil tekrar olusumu onlemek icinmis 15 ocaga tarih verdiler tekrar tahliller alinip yapilacakmis ama ben bi doktora daha gostermek istiyorum bu gttigimizde prof ama yinede gostercem . Kesi yapmadan idrar yolundan telle gecilerek yapilan yontemi yapan dr lar varmis ama Ankara da bilmiyorum prof bere gidersen git benim dedigim sekilde tedavi yaparlar dedi
hayırdır canım sizin neyiniz var geçmiş olsunPınarcım çook geçmiş olsun canım
götür Ankara ya da başka Bi fikir olsun.
Nego sen ben noldu bu ocak bebelerine
5ocak bizimde kontrol hocanın dediği olaylar olmuyor şimdilik şükür Allah korusun kafatası ameliyatı bizimki,de
Bizde o saatlerde aynıydık canım Simdi de yolda yi z kaynanacigima gidiyoruzTam 3 saattir oğlum aralıklı emiyor 1 saat kucağımda salladım yeni yattı tam düzene giriyoruz bir gecede alt üst oluyor
Acaba yine dişmi
inşallah canmsen ankaraya gel bu sefer evde mısafır ederız seni hemde neler yaparız
Canım Allah kolaylık versın ıns cabucak atlatırsnz ankarada da nı sürü sıkıntı hastane ısı canım kucuk yerde daha kolay ısler emın ol doktorun dedıgı yöntem kesı ıle mı lazer olan
Allah korusun bence gerek kalmayacak canım hıc korkutma kendını ..Allah sağlık versin kuzulara ...
Kızlar benum kuzucuktsa pek halsiz geldıgımden berı emiyor uyuyor pek istahsız yarın sabah koye kaynanamlara gıdyoruz çok ozlemişler cocukları belki babannesı ıyılestırı oglumu gül gibi soldu hemen o iştahlı kuzu gıttı neyse Rabbim başka dert vermesin
bıngıldak erken kapanmıştı canm dr ilk götürdüğümüzde ameliyat demişti ama sonradan gerek görmedi 2ayda bir kontrole gidiyoruzEvet bende biçok tarifi ordan alırım sitenin adı gibi nefis oluyor:)
Canım be diyeceğimi bilmiyorum çok geçmiş olsun rabbim o minik kuzuya şifa versin internettende araştır canım internette bqşka yöntem çıkarsa kesin yapan yerlerde vardır..
hayırdır canım sizin neyiniz var geçmiş olsun
iyi yolculuklar kuzu bizde annemlere gidicez herifin tükkanı kapatmasını bekliyoruz:)Bizde o saatlerde aynıydık canım Simdi de yolda yi z kaynanacigima gidiyoruz