2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim insallah sizinkine ameliyat gerekmez
cok tatli ya:)

tugbacim bizimde bingildagimiz 2,5 aylikken kapandi,dr unuz nssil neye dayanarak ameliyat dediki
bir kere her ay zaten 1 cm buyuduyse 50 cm e yaklastiysa kafaniza takmayin cnm ya
bizede dr un biri ameliyat gerekebilir demistide bu sozu dr uma dedigimde kadin delirmistiii
bingildagin erken kapanmasi kafanin buyumesine mani degilmiski,tam 10 noktadan buyuyormus tepedeki sadece bikaciymis icerden buyume devam ediyormus,bizim suan cevremiz 52 cm,dogdugunda 36 idi
ve resimlerden gordugum kadariyla arkaninda kafasi arda nin gibi gayet kocaman duruyor :)))
hic dert etme bence annesi

Kızlar merhaba. Doğumgünü için kahve diyarıyla anlaştım. Süsleme için firma arıyorum. Sizlerin doğumgünleri nasıl oldu?
daha olmadi cnm bizde evde kutliycsz ama cok hesapli super ucuz bir yer buldum parti temalari var,amerikan servis tanesi 2 lira,buzdolabina hediyelik takvim 15*20 cm magnetli 3,5 lira,buzdolabi icin acacak resimli 4 lira,kitap ayraci 1,70 kurud,sticker hele, 0,70 kurus
yeterki konseptin onun sitesinde olsun egrr degisik birseyse yapamiyorlar
birde hemb ekranda tasarlayip gozunle gorebiliyorsun son halini
ben bikac tane ardaninkilerdrn atayim
bikac gune siparis vericem

Gunaydin arkadaslar bende ocak annesi olucam. 15 ine normal dogum tarihi verdi doktorum. Kizimiz olacak adida Zeynep ins. 3. Cocugumuz 8 yasinda oglum 2 bucuk yasinda kizim var ben 30 yasindayim :). Annelik cok guzel birsey Allah hepimize hayirli dogum versin saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

C
Canım burası 2015 ocak anneleri bizimkiler 1.yaşına giriyor

Günaydın güzel anneler sis pus içinde horoz inek tavuk sesiyle bi sabah yeni buzağı olmuş kızım bayıldı kardelen koyduk adini
Ayyy ne tatlidir simdi o cok severim bizimde 2 ay sonra oglaklarimiz dogcak heycanla bekliyoruz insallah oglusum o zamana kadar yurur de kosturur peslerinden :)

Hangi site canım??

Ayyy ne tatlidir simdi o cok severim bizimde 2 ay sonra oglaklarimiz dogcak heycanla bekliyoruz insallah oglusum o zamana kadar yurur de kosturur peslerinden :)
aynen canım çok tatlı inşallah seninki de yurur merak etme çok seviyorlar hatvanlari kızım sevdiği için geliyorum yoksa ben hayatımda köy hayatını yeni gördüm ama gezmelik eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…