Canim insallah sizinkine ameliyat gerekmezPınarcım çook geçmiş olsun canım
götür Ankara ya da başka Bi fikir olsun.
Nego sen ben noldu bu ocak bebelerine
5ocak bizimde kontrol hocanın dediği olaylar olmuyor şimdilik şükür Allah korusun kafatası ameliyatı bizimki,de
cok tatli ya:)İyi geceler kızlar bugün günümüz vardı oraya gitmiştim abdullah bayağı bir eğlendi kuzenleri ile oynamayı çok seviyor yeğenimin oyuncak telefonunu vardı eski ev tipi telefonlardan onunla oynuyorduk ben alo dedim ilgisini çekmedi sonra ben oturdum bir baktım telefonu kulağına almış alo alo diyor Bir de orta sehpaya çıkıp inmeyi öğrendi demekki çocuk olunca daha çok şey öğreniyorlar:))
Bir arada televizyonda roman havası oynayanlar vardı bir baktım Abdullah da. Koltuğa tutunup oynuyor birde söylenen şarkıyı tekrarlıyoedu tee tee deee diye
tugbacim bizimde bingildagimiz 2,5 aylikken kapandi,dr unuz nssil neye dayanarak ameliyat dedikiinşallah canm
geçmiş olsun Ahmet paşama bu kış yaramadı hiç birimize
bıngıldak erken kapanmıştı canm dr ilk götürdüğümüzde ameliyat demişti ama sonradan gerek görmedi 2ayda bir kontrole gidiyoruz
iyi yolculuklar kuzu bizde annemlere gidicez herifin tükkanı kapatmasını bekliyoruz:)
daha olmadi cnm bizde evde kutliycsz ama cok hesapli super ucuz bir yer buldum parti temalari var,amerikan servis tanesi 2 lira,buzdolabina hediyelik takvim 15*20 cm magnetli 3,5 lira,buzdolabi icin acacak resimli 4 lira,kitap ayraci 1,70 kurud,sticker hele, 0,70 kurusKızlar merhaba. Doğumgünü için kahve diyarıyla anlaştım. Süsleme için firma arıyorum. Sizlerin doğumgünleri nasıl oldu?
Canım cok guzel olmus cok begendim ayrica bu siteyide cok severim iki defa siparis vermistm oglusumun magnet fotograflari icin.. cok cabuk geldi urladan kargoya veriliyo bende izmirdeyim hemencik geliyo ve begendim siparislerimi de. fiyati da cok uygun cidden
Canım burası 2015 ocak anneleri bizimkiler 1.yaşına giriyorGunaydin arkadaslar bende ocak annesi olucam. 15 ine normal dogum tarihi verdi doktorum. Kizimiz olacak adida Zeynep ins. 3. Cocugumuz 8 yasinda oglum 2 bucuk yasinda kizim var ben 30 yasindayim :). Annelik cok guzel birsey Allah hepimize hayirli dogum versin saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Çok güzel olmuşlar canım takvim li magnet ve servis i beğendim ben
Ayyy ne tatlidir simdi o cok severim bizimde 2 ay sonra oglaklarimiz dogcak heycanla bekliyoruz insallah oglusum o zamana kadar yurur de kosturur peslerinden :)Günaydın güzel anneler sis pus içinde horoz inek tavuk sesiyle bi sabah yeni buzağı olmuş kızım bayıldı kardelen koyduk adini
Hangi site canım??daha olmadi cnm bizde evde kutliycsz ama cok hesapli super ucuz bir yer buldum parti temalari var,amerikan servis tanesi 2 lira,buzdolabina hediyelik takvim 15*20 cm magnetli 3,5 lira,buzdolabi icin acacak resimli 4 lira,kitap ayraci 1,70 kurud,sticker hele, 0,70 kurus
yeterki konseptin onun sitesinde olsun egrr degisik birseyse yapamiyorlar
birde hemb ekranda tasarlayip gozunle gorebiliyorsun son halini
ben bikac tane ardaninkilerdrn atayim
bikac gune siparis vericem
aynen canım çok tatlı inşallah seninki de yurur merak etmeAyyy ne tatlidir simdi o cok severim bizimde 2 ay sonra oglaklarimiz dogcak heycanla bekliyoruz insallah oglusum o zamana kadar yurur de kosturur peslerinden :)
fotomagnet.comHangi site canım??
Sağol canımfotomagnet.com