2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pınarcım çook geçmiş olsun canım
götür Ankara ya da başka Bi fikir olsun.

Nego Nego sen ben noldu bu ocak bebelerine :KK43:
5ocak bizimde kontrol hocanın dediği olaylar olmuyor şimdilik şükür Allah korusun kafatası ameliyatı bizimki,de
Canim insallah sizinkine ameliyat gerekmez
İyi geceler kızlar bugün günümüz vardı oraya gitmiştim abdullah bayağı bir eğlendi kuzenleri ile oynamayı çok seviyor yeğenimin oyuncak telefonunu vardı eski ev tipi telefonlardan onunla oynuyorduk ben alo dedim ilgisini çekmedi sonra ben oturdum bir baktım telefonu kulağına almış alo alo diyor Bir de orta sehpaya çıkıp inmeyi öğrendi demekki çocuk olunca daha çok şey öğreniyorlar:))
Bir arada televizyonda roman havası oynayanlar vardı bir baktım Abdullah da. Koltuğa tutunup oynuyor birde söylenen şarkıyı tekrarlıyoedu tee tee deee diye:KK70:
cok tatli ya:)

inşallah canm
geçmiş olsun Ahmet paşama bu kış yaramadı hiç birimize :KK43:

bıngıldak erken kapanmıştı canm dr ilk götürdüğümüzde ameliyat demişti ama sonradan gerek görmedi 2ayda bir kontrole gidiyoruz

iyi yolculuklar kuzu bizde annemlere gidicez herifin tükkanı kapatmasını bekliyoruz:)
tugbacim bizimde bingildagimiz 2,5 aylikken kapandi,dr unuz nssil neye dayanarak ameliyat dediki
bir kere her ay zaten 1 cm buyuduyse 50 cm e yaklastiysa kafaniza takmayin cnm ya
bizede dr un biri ameliyat gerekebilir demistide bu sozu dr uma dedigimde kadin delirmistiii
bingildagin erken kapanmasi kafanin buyumesine mani degilmiski,tam 10 noktadan buyuyormus tepedeki sadece bikaciymis icerden buyume devam ediyormus,bizim suan cevremiz 52 cm,dogdugunda 36 idi
ve resimlerden gordugum kadariyla arkaninda kafasi arda nin gibi gayet kocaman duruyor :)))
hic dert etme bence annesi :KK66:

Kızlar merhaba. Doğumgünü için kahve diyarıyla anlaştım. Süsleme için firma arıyorum. Sizlerin doğumgünleri nasıl oldu?
daha olmadi cnm bizde evde kutliycsz ama cok hesapli super ucuz bir yer buldum parti temalari var,amerikan servis tanesi 2 lira,buzdolabina hediyelik takvim 15*20 cm magnetli 3,5 lira,buzdolabi icin acacak resimli 4 lira,kitap ayraci 1,70 kurud,sticker hele, 0,70 kurus
yeterki konseptin onun sitesinde olsun egrr degisik birseyse yapamiyorlar
birde hemb ekranda tasarlayip gozunle gorebiliyorsun son halini
ben bikac tane ardaninkilerdrn atayim
bikac gune siparis vericem

fotomagnet.com
image.png
image.png
image.png
image.png

Gunaydin arkadaslar bende ocak annesi olucam. 15 ine normal dogum tarihi verdi doktorum. Kizimiz olacak adida Zeynep ins. 3. Cocugumuz 8 yasinda oglum 2 bucuk yasinda kizim var ben 30 yasindayim :). Annelik cok guzel birsey Allah hepimize hayirli dogum versin saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

C
Gunaydin arkadaslar bende ocak annesi olucam. 15 ine normal dogum tarihi verdi doktorum. Kizimiz olacak adida Zeynep ins. 3. Cocugumuz 8 yasinda oglum 2 bucuk yasinda kizim var ben 30 yasindayim :). Annelik cok guzel birsey Allah hepimize hayirli dogum versin saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Canım burası 2015 ocak anneleri bizimkiler 1.yaşına giriyor:KK66:

Günaydın güzel anneler sis pus içinde horoz inek tavuk sesiyle bi sabah yeni buzağı olmuş kızım bayıldı kardelen koyduk adini:-)
Ayyy ne tatlidir simdi o cok severim bizimde 2 ay sonra oglaklarimiz dogcak heycanla bekliyoruz insallah oglusum o zamana kadar yurur de kosturur peslerinden :)

daha olmadi cnm bizde evde kutliycsz ama cok hesapli super ucuz bir yer buldum parti temalari var,amerikan servis tanesi 2 lira,buzdolabina hediyelik takvim 15*20 cm magnetli 3,5 lira,buzdolabi icin acacak resimli 4 lira,kitap ayraci 1,70 kurud,sticker hele, 0,70 kurus
yeterki konseptin onun sitesinde olsun egrr degisik birseyse yapamiyorlar
birde hemb ekranda tasarlayip gozunle gorebiliyorsun son halini
ben bikac tane ardaninkilerdrn atayim
bikac gune siparis vericem
Hangi site canım??

Ayyy ne tatlidir simdi o cok severim bizimde 2 ay sonra oglaklarimiz dogcak heycanla bekliyoruz insallah oglusum o zamana kadar yurur de kosturur peslerinden :)
aynen canım çok tatlı inşallah seninki de yurur merak etme :KK66: çok seviyorlar hatvanlari:-) kızım sevdiği için geliyorum yoksa ben hayatımda köy hayatını yeni gördüm ama gezmelik eğlenceli:-)

X