2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
avmdr acikcasi gormedim migrosda seker hamuru satiliyor ama bizim sosyete pazarinda en az 2 tezgah parti sus esyalari ve seker hamuru kup cake kalibi vs harfler hersey oluyor tezgahlarinda ve semtimizde en az 4 tane pasta malzemesi satan magaza var canim
Bizim burda parti malzemesisatılan yer var oraya bi bakayım ben yoksa internetten alırım artık teşekkürler..

cok gzlmis guzel gunlerde giysin insallah :KK66:

:) yap canim yap valla yazik gunah dunyanin parasini istiyorlar dilimi bazinyerde 10 bazi yerde 15 istiyorlar,ablama yaptigim iste 25 e mal oldu 8 kisilikti iste,tabi oglanla zor oldu ama uyurken bi kismini yaptim falan zevkli oldu
hatta artik o kdr guveniyorumki kendime cift katli mi yapsam diye bile geciriyorum

hahahaaa ilahi gamze cok tatlisinn sen yaa
haklisin hayatim oyle derim aksam olsada eve gelse diye yolunu gozlerim bu kari kocanin arasina girilmez valla :KK66:
İnşallah canım sağolasın.

I imspecial onu düşündüm aslinda ama sonradan erkeklerniceriye gecer diye aklima geldi bayanlar masada otururuz 8sandalye 3kisinin oturabilecegi bir puf mutfaktada 4 sandalye var odada da 8 kisilik koltuk takimi sigilir heralde

AngelHeart AngelHeart ben cok begendim kıyafeti
Sevindim canım. Ayırtmıştım zaten haftaya alırım kısmet ise.

baya tuzluymuş:)) bakayım bizim burda incity var orada genellikle takım elbiseler oluyor ırasıda gerçi pahalı ama bulamasam son çare bunu alırım:))

teşekkür ederim canım..
Kaç doğumlu 83 de tam olsun:-)
Hadi ya benimkide 83 lü bu kadar olur ya :-)

minione minione evet ya seker hamurlu pastalar daha pahalı oluyor 24 kişilikti bizim pastamız 120 den indirimli 90 a yaptırdık, denemek istiyorum bakalım inşallah seninki gibi güzel yapabilirim:KK36:

Saol kuzum..kolayca gececek ins ameliyat
amin canım
Teşekkür ederim canım yok çok isim olmaz aslında çok hoş oluyor yap yap:)
500 dedi ama eşim indirir biraz zaten para vermedi tanıdık sonra hesaplaşacaklar:)
iyiymiş fiyatı bende seviyorum canım isim kolyelerini aslında künye daha çok seviyorum yaptırsam mı bende:) güle güle kullan
Nego Nego rabbim sifasını versin
minione minione ben fotoları goremıorum ya
amin canım
Deneme iyi olmus simdiden sanada mutlu yillar canm

Insallah gamzecan bilemiyorum ya 25 kisi falan olacak benim sadece salonum var yani koltuk takimim tek bi odada oturuyorum digerinde masa konsol falan var millet nereye oturcak napcak bunlati düşünüyorum

Amin canim
Etkileyico bir rüya allahim korusun

Vuhuuuu super iyi günlede kullan canm

Rabbim sifasini verecek inşallah eflalim
inşallah canım
Canim rabbim.yardimciniz olsun

Ooo gule gule kullan canim
sağol canım amin
Hahaha iyimi yapmisim kotumu canim,basiniza ismi sardim yok yokkk iyi oldu iyi,hepimiz genciz saglikliyiz cok sukur zamn oyle hizli akiyorki bu zamnlar birdaha geri gelmez firsat varken eldeki imkanlari degerlendirmek gerek,obemli olan cok para harcamakda degil,bir ani kalsin bir fotografi olsun yeter
Bnm cocuklugumda hic d gunum kutlanmamisti bir gun alman pastasi alinmisti o gun d gunum bile degilken ortasina kocamn mum sokmuslardi iyiki dogdun diye o bile hep aklimda o yuzden icimde hep uhde kalmis,mutlaka kutlanmaliymis gibime geliyor ,kendim daha hevesliyim yani :))))

Aminnnn cnmmm,ruyanda hayr olsun ins omrunu uzatmissin derler

Himmmmm cok gzl cnm gzl gunlerde kullannn :KK66:

Canim hayirli saglikli kolay atlatsin pasan insallaah

Hangi resimler canim anlamadim ?
inşallah canım amin
Kızlar bu abdullah varya beni öldürecek az önce birşey yaptıki sormayın gülsenmi ağlasammı bilmiyorum..
Ben bulaşıkları topluyordum mutfakta buda geldi dolapı açıp pekmezi çıkardı bende ağzını açamaz diye oynasın dedim bi baktım mırç mırç ses geliyor sen bit şaşal pekmezin kapağını aç halıya dök sonrada elini sürüp dürüp yala mırç mırç diye:mad:
Ben onu çektim ordan siliyorum bi baktım yine gelip bu sefer diliyle halının üstündeki pekmezi yalıyor ne yapacağımı şaşırdım güleyimmi ağlayayımmı:KK43:
oyy oyyy ben ağlardım kesin:) tabi foto çekmeyi ihmal etmezdim:) çocuktan pekmezi saklarsan böyle yer annesi:KK48:
kızlar bugün doğumgününde giymesi için oğluma takım baktım. ve bir tanede karar kıldım hem indirime de giricekmiş. ayırttım. nasıl sizce? hoşuma gitti benim. Eki Görüntüle 1721272
çok güzelmiş canım güle güle giysin
Çok güzelmiş canım maşallah paşana sağlıkla giysin herşey çok güzel geçsin inşallah.
I imspecial cok geçmiş olsun canım

Nego Nego inşallah ameliyat sorunsuz geçer biter gider canım

aysimason aysimason tektaşın hayırlı olsun canım , bu arada benim eşimin de doğum günü 4 şubat :)

minione minione pasta harikaydi valla ellerine sağlık beni ozendirdin eşimin doğum günü için kendim deniyim diyorum
inşallah canım amin
avmdr acikcasi gormedim migrosda seker hamuru satiliyor ama bizim sosyete pazarinda en az 2 tezgah parti sus esyalari ve seker hamuru kup cake kalibi vs harfler hersey oluyor tezgahlarinda ve semtimizde en az 4 tane pasta malzemesi satan magaza var canim

migrosda var mı bakmak lazım:)

amin canım

iyiymiş fiyatı bende seviyorum canım isim kolyelerini aslında künye daha çok seviyorum yaptırsam mı bende:) güle güle kullan

amin canım

inşallah canım

sağol canım amin

inşallah canım amin

oyy oyyy ben ağlardım kesin:) tabi foto çekmeyi ihmal etmezdim:) çocuktan pekmezi saklarsan böyle yer annesi:KK48:

çok güzelmiş canım güle güle giysin

inşallah canım amin

migrosda var mı bakmak lazım:)
Teşekkürler canım.

e
Hanımlar sizin söylediğiniz pasta fiyatları neden bu kadar çok özel tasarımlar mı böyle şeker hamurundan mı? Bizim burda o kadar değilde ama şeker hamursuz mesela araba şekilli vs.
evet cnm seker hamurlu ve ozel oldugu icin
su pasta 15 kisilik 120 istediler ucux geldi meger ankaradaymis sonra resmi cekip burda bikac yere attim kimi 150 kimi 180 istedi canim
image.png

e

evet cnm seker hamurlu ve ozel oldugu icin
su pasta 15 kisilik 120 istediler ucux geldi meger ankaradaymis sonra resmi cekip burda bikac yere attim kimi 150 kimi 180 istedi canimEki Görüntüle 1721527
Canım fazla ya, birde küçük yani, bunu sen yapabilirsin ki çok basit duruyor, badit derken yapımi yani:) şeker hamurlu olması sart mı ki

galiba:KK70:

bende yapmayacaktım dedim ama halada karasızım:))

lokumdan veya marshmallow dan yapılabiliyor ben deneyeceğim tutturursam öyle yqparım
Lokum yapış yapış oluyor ondan deneme canım..

Eki Görüntüle 1720936

Tek taşımı aldım:))
Ben kuyumcuya girsem boş çıkarmıyım
Birde isimlerimizden kolye yaptırdım ortada abdullahın ismi olacak :))
Güle güle kullan iyi günlerde..

Ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe:KK43:
Dualarımız paşanla. Şifa bulur inş. Çok geçmiş olsun..

Pinking Tree Pinking Tree sen amerikadamı yasıosun.bı baglantın var bılıorumda kacırmısım orayı
Valla normalde yaşıyoruz canım ama bebiş olunca kapıp geldim bir de hamiellik derken daha dönemedik:))) burda kalıcaz bu gidişle:)

kızlar bugün doğumgününde giymesi için oğluma takım baktım. ve bir tanede karar kıldım hem indirime de giricekmiş. ayırttım. nasıl sizce? hoşuma gitti benim. Eki Görüntüle 1721272
Bayıldımmm bayıldımm küçük prens olur bununla çok tatlı, indirime girince al kaçırma:)

Lokum yapış yapış oluyor ondan deneme canım..

Güle güle kullan iyi günlerde..

Dualarımız paşanla. Şifa bulur inş. Çok geçmiş olsun..

Valla normalde yaşıyoruz canım ama bebiş olunca kapıp geldim bir de hamiellik derken daha dönemedik:))) burda kalıcaz bu gidişle:)

Bayıldımmm bayıldımm küçük prens olur bununla çok tatlı, indirime girince al kaçırma:)
Teşekkürler canım sevindim :) dediğin gibi kaçırmıyım. :KK66:

Canım fazla ya, birde küçük yani, bunu sen yapabilirsin ki çok basit duruyor, badit derken yapımi yani:) şeker hamurlu olması sart mı ki
yoo tabiki sart degil cnm,1 seklindevkek kaliplari var krema ilede suslenir tabi,ama bnm icin bu sekil daha basit gibi hszir al
kapla susle bitti gitti :KK66:

Günaydın beybiler pizza yapıyorum ilk kez :-)

Ohh bugun cumaydi tartılma gunu hemen kutlama yaptm:-) sizi seviyoring evi supuruyum donerim
Mis gorunuyo ellerine saglik afiyet olsun
Ben de gecen yaptim burda adra nin tarif defteri topiginden super oluyo...daha onceki denediklerimden cokk daha guzel

Hanımlar sizin söylediğiniz pasta fiyatları neden bu kadar çok özel tasarımlar mı böyle şeker hamurundan mı? Bizim burda o kadar değilde ama şeker hamursuz mesela araba şekilli vs.

Evet canım şeker hamuru olduğu için daha pahali oluyormuş ben fiyat sordugumda öyle söylediler. Birde yine şeker hamurundan karakter yapiyorlar ya çok ugrastiriyormus yani. Ama ben hello kitty leri ve buyuk kurdanlardaki kizimin ismini kuruttum biblo gibi oldu kızımın odasına koydum hatira olarak pasta yaptıracak arkadaslara onerim sizde kurutun güzel bir hatira olur. Kopukten pasta yapicam suslicem köpüğü bunlari takip odasina koymaya niyetliyim istediğim gibi olursa resim koyarım inşallah. :)

hatta arkadaşlarin verdiği fiyata bakinca ben cidden uyguna almışım ama ona rağmen bana da çok geldi o yüzden kendim yapmak istiyorum

X