Hahaha iyimi yapmisim kotumu canim,basiniza ismi sardim yok yokkk iyi oldu iyi,hepimiz genciz saglikliyiz cok sukur zamn oyle hizli akiyorki bu zamnlar birdaha geri gelmez firsat varken eldeki imkanlari degerlendirmek gerek,obemli olan cok para harcamakda degil,bir ani kalsin bir fotografi olsun yeterKızlarminione nin doğumgünü için yaptığı güzel şeyler yüzünden kafsm allak bullak oldu:))
Bendemi yapsam doğumgününü acaba deyip duruyorum:))
Aminnnn cnmmm,ruyanda hayr olsun ins omrunu uzatmissin derlerAy kozlar bugece kabus gibi bi rüya gördüm hala etkisindeyim
Benim büyük abimin eşi ölecekti 4 çocuğu var ölüme dakikalar kala çocuklarını banyoya sokmuş yıkıyor rüyamda bende bi ağlıyorum biyandan çocukları giydiriyorum biyandan ağlıyorum
Anne yüreğine bak diyorum ölüme dakikalar kala çocuklarını düşünüyor ne yapacak bu çocuklar ne olacak onlara diyordum içimden
Allah kimseyi çocukların başından eksik etmesin
Himmmmm cok gzl cnm gzl gunlerde kullannnEki Görüntüle 1720936
Tek taşımı aldım:))
Ben kuyumcuya girsem boş çıkarmıyım
Birde isimlerimizden kolye yaptırdım ortada abdullahın ismi olacak :))
Ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Hangi resimler canim anlamadim ?
Deneme iyi olmus simdiden sanada mutlu yillar canm
Insallah gamzecan bilemiyorum ya 25 kisi falan olacak benim sadece salonum var yani koltuk takimim tek bi odada oturuyorum digerinde masa konsol falan var millet nereye oturcak napcak bunlati düşünüyorum
Amin canim
Etkileyico bir rüya allahim korusun
Vuhuuuu super iyi günlede kullan canm
Rabbim sifasini verecek inşallah eflalim
Canim rabbim.yardimciniz olsun
Ooo gule gule kullan canim
teşekkür ederim kızlar:))Hahaha iyimi yapmisim kotumu canim,basiniza ismi sardim yok yokkk iyi oldu iyi,hepimiz genciz saglikliyiz cok sukur zamn oyle hizli akiyorki bu zamnlar birdaha geri gelmez firsat varken eldeki imkanlari degerlendirmek gerek,obemli olan cok para harcamakda degil,bir ani kalsin bir fotografi olsun yeter
Bnm cocuklugumda hic d gunum kutlanmamisti bir gun alman pastasi alinmisti o gun d gunum bile degilken ortasina kocamn mum sokmuslardi iyiki dogdun diye o bile hep aklimda o yuzden icimde hep uhde kalmis,mutlaka kutlanmaliymis gibime geliyor ,kendim daha hevesliyim yani :))))
Aminnnn cnmmm,ruyanda hayr olsun ins omrunu uzatmissin derler
Himmmmm cok gzl cnm gzl gunlerde kullannn
Canim hayirli saglikli kolay atlatsin pasan insallaah
Hangi resimler canim anlamadim ?
Kızlar bu abdullah varya beni öldürecek az önce birşey yaptıki sormayın gülsenmi ağlasammı bilmiyorum..
Ben bulaşıkları topluyordum mutfakta buda geldi dolapı açıp pekmezi çıkardı bende ağzını açamaz diye oynasın dedim bi baktım mırç mırç ses geliyor sen bit şaşal pekmezin kapağını aç halıya dök sonrada elini sürüp dürüp yala mırç mırç diye
Ben onu çektim ordan siliyorum bi baktım yine gelip bu sefer diliyle halının üstündeki pekmezi yalıyor ne yapacağımı şaşırdım güleyimmi ağlayayımmı
tmm cnm insallahteşekkür ederim kızlar:))
minione iyi ettin senin sayende küçükte olsa oğlumun doğumgününü kutlayacam ayrıca çok güzel fikirlerde veriyorsun sen böyle herşeyi paylaş bizede fikir oluyor
Hahaha evet ya bide sevgililer günü var yaparız pasta bizim bide 4 şubat eşimin dgünü var onada yaparızT
tmm cnm insallah
D gunu gecicek bitti sanma o kdr o hardlete hamurlara para verdim daha sevgililrr gunu var,odun esim icin degil ama yeni sevgilim Oglum icin kirmizi bir kalp pasts yapabilirim kirmizidan
Çok güzel canım bende oğluma bakıyordum nerden baktın bide nekadar çok pahalı olmasa alıcam..kızlar bugün oğlum için takım baktım. ve bir tanede karar kıldım hem indirime de giricekmiş. ayırttım. nasıl sizce? hoşuma gitti benim. Eki Görüntüle 1721272
Ben de beğendim canım. bir de çok araştırdım. Andy wawa marka canım.Çok güzel canım bende oğluma bakıyordum nerden baktın bide nekadar çok pahalı olmasa alıcam..
Çok güzelmiş canım maşallah paşana sağlıkla giysin herşey çok güzel geçsin inşallah.kızlar bugün doğumgününde giymesi için oğluma takım baktım. ve bir tanede karar kıldım hem indirime de giricekmiş. ayırttım. nasıl sizce? hoşuma gitti benim. Eki Görüntüle 1721272
Amin canım çok teşekkür ederim.Çok güzelmiş canım maşallah paşana sağlıkla giysin herşey çok güzel geçsin inşallah.
I imspecial cok geçmiş olsun canım
@eflalim inşallah ameliyat sorunsuz geçer biter gider canım
aysimason tektaşın hayırlı olsun canım , bu arada benim eşimin de doğum günü 4 şubat :)
minione pasta harikaydi valla ellerine sağlık beni ozendirdin eşimin doğum günü için kendim deniyim diyorum
T
tmm cnm insallah
D gunu gecicek bitti sanma o kdr o hardlete hamurlara para verdim daha sevgililrr gunu var,odun esim icin degil ama yeni sevgilim Oglum icin kirmizi bir kalp pasts yapabilirim kirmizidan
çok güzelmiş canım ama parasıda güzelmiş güle güle giysin.kuzucukkızlar bugün doğumgününde giymesi için oğluma takım baktım. ve bir tanede karar kıldım hem indirime de giricekmiş. ayırttım. nasıl sizce? hoşuma gitti benim. Eki Görüntüle 1721272
kızlar bugün doğumgününde giymesi için oğluma takım baktım. ve bir tanede karar kıldım hem indirime de giricekmiş. ayırttım. nasıl sizce? hoşuma gitti benim. Eki Görüntüle 1721272
Ayrı takilacaksanaiz öylede olur canım hem kadınlar masada cocuklar galan daha az dökerI imspecial onu düşündüm aslinda ama sonradan erkeklerniceriye gecer diye aklima geldi bayanlar masada otururuz 8sandalye 3kisinin oturabilecegi bir puf mutfaktada 4 sandalye var odada da 8 kisilik koltuk takimi sigilir heralde
AngelHeart ben cok begendim kıyafeti
baya tuzluymuş:)) bakayım bizim burda incity var orada genellikle takım elbiseler oluyor ırasıda gerçi pahalı ama bulamasam son çare bunu alırım:))Ben de beğendim canım. bir de çok araştırdım. Andy wawa marka canım.
215 miş düşmüş fiyatı 175 dediler. internette sayfasında aynısı 165 diyor.
teşekkür ederim canım..Çok güzelmiş canım maşallah paşana sağlıkla giysin herşey çok güzel geçsin inşallah.
aysimason tektaşın hayırlı olsun canım , bu arada benim eşimin de doğum günü 4 şubat :)
minione pasta harikaydi valla ellerine sağlık beni ozendirdin eşimin doğum günü için kendim deniyim diyorum
avmdr acikcasi gormedim migrosda seker hamuru satiliyor ama bizim sosyete pazarinda en az 2 tezgah parti sus esyalari ve seker hamuru kup cake kalibi vs harfler hersey oluyor tezgahlarinda ve semtimizde en az 4 tane pasta malzemesi satan magaza var canimHahaha evet ya bide sevgililer günü var yaparız pasta bizim bide 4 şubat eşimin dgünü var onada yaparız
Pasta aksesuarlarını nerden aldın canım avm lerde varmı??
cok gzlmis guzel gunlerde giysin insallahBen de beğendim canım. bir de çok araştırdım. Andy wawa marka canım.
215 miş düşmüş fiyatı 175 dediler. internette sayfasında aynısı 165 diyor.
:) yap canim yap valla yazik gunah dunyanin parasini istiyorlar dilimi bazinyerde 10 bazi yerde 15 istiyorlar,ablama yaptigim iste 25 e mal oldu 8 kisilikti iste,tabi oglanla zor oldu ama uyurken bi kismini yaptim falan zevkli olduÇok güzelmiş canım maşallah paşana sağlıkla giysin herşey çok güzel geçsin inşallah.
hahahaaa ilahi gamze cok tatlisinn sen yaacanım daha sevgililer gününe kadar kaç kere aşık oluruz kocalara kaç kere nedret ederiz dur hemen çıkarma adamı gÖzden
çok güzelmiş canım ama parasıda güzelmiş güle güle giysin.kuzucuk
SaolQueen_21 .