:)) bizde buyuk aldik 3-4 yas boyu iyi aslinda da kollari cok uzun yigitte kollarini giydirirken mizirdaniyo biraz . Bide canim hem yelek hem mont olanlardanda vardi yani kollari fermuarli mont fermuari cikarinca yelekcok gzllermis gzl gunlerde kullan canim
aslinda montymuz yumusak seneyede giysin diye 24-36 ay aldigim icin kollar cok yzun parmaklarini cimara kdr ktiz geciriyor :))) ama yelekte bu sorun ucup gidiyo :)))
canım ben resımlerı goremıorum
Sanirim şimdi görebilirsin canımcanım ben resımlerı goremıorum
Sen nasil yaptin canim prenses seklini nasil verdin kalipmi kullandin?gordum sımdı tatlım cok guzelsınız masalah
bızımde konsept prenses ti.ben herseyı kendım yaptım bıyere yaptırmadm.netten hazır ındrıp kestım bictim.cok zevk aldım
Beni etiketlemişsin daldım hemen burdan:) canım çocuklar yeni iyileşti sayılir ben öksürüyorum yine, bu aralar pek bir şeye yetişemiyorum siteye girince epey zamanım gidiyor, küçük paşam ameliyat olacak ya bu hafta onu halletmeye çalışıcaz testisinden olacak.Nego eflalim nerdesin kuzu evet merak ediliyorsun...:)
Haklisin canim bi dalinca epey vakit gidiyo....ins sorunsuz atlatirsiniz haberdar et bizi canimBeni etiketlemişsin daldım hemen burdan:) canım çocuklar yeni iyileşti sayılir ben öksürüyorum yine, bu aralar pek bir şeye yetişemiyorum siteye girince epey zamanım gidiyor, küçük paşam ameliyat olacak ya bu hafta onu halletmeye çalışıcaz testisinden olacak.
Sagol canim sukur birseyler yapmaya cal i s iyruz.oglum da alisti alisinca zor olmuyo usaniyor hem evde.arkadslari da var illaki genelde yasitlarimiz...baya guzel oluyo birsuruBu aradaDuha22 canım dini sohbetleri çok severim benim çevremde bi halam var böyle şeylerle uğraşan gitmek istiyorım ama çocuk olunca üşeniyorum bide aynı yaş gurubu olsa daha güzel olur ben çok istiyorum bir gurubs katılmayı ne mutlu sana senin işin bu:))
Ellerine sağlık canım ama resim istiyoruz :)gordum sımdı tatlım cok guzelsınız masalah
bızımde konsept prenses ti.ben herseyı kendım yaptım bıyere yaptırmadm.netten hazır ındrıp kestım bictim.cok zevk aldım
Çok geçmiş olsun canım, hersey sorunsuz bir şekilde hallolur inşallah. Allah yardımcın olsun.Beni etiketlemişsin daldım hemen burdan:) canım çocuklar yeni iyileşti sayılir ben öksürüyorum yine, bu aralar pek bir şeye yetişemiyorum siteye girince epey zamanım gidiyor, küçük paşam ameliyat olacak ya bu hafta onu halletmeye çalışıcaz testisinden olacak.
Ayy canım yaa ne güzelmiş bunlar nerden bulabilirim ki :)))
http://www.tiryakihobi.com/p/cerceve-magnet.html?m=1Ayy canım yaa ne güzelmiş bunlar nerden bulabilirim ki :)))
Teşekkür ederim canım keceymis bunlar yaa hemen ben de yaparım ki oldum iş açtın başıma :)))http://www.tiryakihobi.com/p/cerceve-magnet.html?m=1
Burdan buldum canım..
Aaa ben dikkat etmedim magnet diye girmiştim öElliklerine bakmadımTeşekkür ederim canım keceymis bunlar yaa hemen ben de yaparım ki oldum iş açtın başıma :)))
Aaa bizde 8 ocaklıyız bizide davet edin partinizdrn bizde nasiplenelimNego ameliyat ı olacak Eymen. Allah rast getirsin doktorunu tedavisini inşallah, acil şifalar versin.
Yaaa iki dakka gelmedik 3 aylık yapmış bebişi karnında yaaa
Hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylık versin Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Hemen kabullenebildin mi? Hani daha yeni doğum yaptım aynı şeyleri hiç ara vermeden vs diye?
Aslında aşırı heves ediyorum bendee, çok istiyorum ama neyime güveniyorsam
Perişan oluyorum işlerden. Ancak haftada bir yardımcı gelirse eve temizliğe olur herhal. O da iki çocuğun masrafı eklenince zor.
Benim kocacım da, benim parti süs müs merakımdan korkuyor, hevesini almışsındır inşallah diyor
Birde hakikaten yaşamadan anlayamayacağız herhalde Mustafama haksızlık gibi niye geliyor yaaa
Hasta bebilere Allah acil şifalar versin, annelerine güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah.
Mustafa 8 Ocak doğumlu, partimizde 8 Ocak Cuma akşamı olacak inşallah.
Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Paylaşmaya çalışıciiim inşallah.
maşallah prensese iyi ki doğmuş nice nice senelere ailesiyle sevdikleriyle huzurlu güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin allahımBiz artık 1 yaş 2 günlüğüz
Dogum günümüz çok güzel geçti çok şükür. Yatili misafirleride gönderdim vee bana da temizlik kaldiihala cook yorgunum
Bi kac resim eklemek album yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl album yapılıyor
hayırlı olsun dişiniz canım :)Kızlaaar dişimiz çıkmış altta iki dişimiz vardı şimdi farkettim alt dişlerin yanında bir diş patlamış ıcunu gösteriyor
Bu gece inş uyuruz artık demek ondan hasta oldu ve ishal oldu kuxum ohh bi rahatladım:))
çok geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer eymenimizin ameliyatı.. Allah şifalar versinBeni etiketlemişsin daldım hemen burdan:) canım çocuklar yeni iyileşti sayılir ben öksürüyorum yine, bu aralar pek bir şeye yetişemiyorum siteye girince epey zamanım gidiyor, küçük paşam ameliyat olacak ya bu hafta onu halletmeye çalışıcaz testisinden olacak.