2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Guna y din....
Uykusuz geceler....
Biz iyiyiz diyelim iyi olalim ins.nice yaslara dogum gununuz kutlu olsun canim.
Pinking Tree hamile....bizlerde yaramaz bidiklarla ugrasip duruyoruz canim

Guna y din....
Uykusuz geceler....
Biz iyiyiz diyelim iyi olalim ins.nice yaslara dogum gununuz kutlu olsun canim.
Pinking Tree hamile....bizlerde yaramaz bidiklarla ugrasip duruyoruz canim
tesekkur ederiz canım.
Kac aylık beklenmeyen bı gebelikmi.hayırlı olsun ins.
Sevde de hasta bronsıt salgnı varya.bronsıt oldu
2 tane de disimiz var.bu ara hep gezmek ıstıyo elındn tutup gezıoz.kendı yurumuo

Canım süt keserken mutlaka dene.
Sütyeninin içind taze nane yaprakları koy bol bol ve göğsünü sar. Bir de soğul su ile duş al.
Ağrı şişlik bs olursa beyaz lahana yapraklarını çiğden memenin üstüne koy, yaprak haşlanınca geri çek.
Hiç ağrı sızı olmayacak bu yöntemlerle. Ben aynı şekilde kuryuldum.
Bir de günde 3-4 fincan adaçayı içeceksin.

hay allah razı olsun cnm.ıcmemeye devam ederse kescem.baya azaldı ama yıne de var.zor olck ya gıtmesi.

Sen hamilesın ha.anlat anlat ne zamandır:)

Amin canım sağolasın
Canım inşallah bizlere de nasip olur gitmek o kadar hazırlandıktan sonra gitse miydim acaba dedim ama bebekle zor. Kolay gelsin sana da doğum günü hazırlıklari için takipteyiz heheh

gunaydinnn iyi pazarlar guzel anneler
kahvaltiyi yine yemedi zeytin hic sevmiyor donateside oyle biz yine yumurta ez ekmek ufala hep lapali yiyoruz merak ediyorum bu cocuk buyusede hep lapami yicek
ne zmn donatesi zeytini adam akiili yerki ?
Canım hiç dert etme bu çocuklar ne yese kar. Mıhlama yesin yumurtasını yesin domatesli çorbadan domatesi yesin neyi nasıl yiyorsa yesn. Ben her sabah kahvaltımda yumurta peynir isterim mesela yeğenim 10 yaşında oldu çorba içer. Kızımın düzenini anlamadım bile:)) mama diye masanın üstünde her şeyi mıncıklayıp hiç?bir şey yemez:) İllaki düzenleri değişip kendileri yemeyi isteyecek ama biz üzüldükçe hiç olmuyor obu anladım. büyüdükçr kendi yemek istedikçe zeytini yiyorşar tek tek bir de. Merak etme..

Küçücük kuzumu yormuşlar keşke ikincide sondayla alsalardı. Çok geçmiş olsun ikinize de.. İnş erir taşları da gerek kalmaz. Çok karın ağrısı yapar bir de bebeklerde dd öyle midir bilmiyorum tabi.
Montunuz çok güzdlmiş güle güle giysin yakışıklı..

Allah kavuştursun canım , benim de kocam gitti
Allah tez vakitte kavuştursun canım, kazasız belasız. Allah birlikte gitmeyi de nasip etsin inş eşinle çocuğunla.
Allah kabul etsin..

Oo larkinim hoşgeldin:)) iştah bir gidip bir geliyor bu dönemde, hiç üzülme şu an tüm bebekler böyle burada..
Maşallah kuzuya sağlam güçlü adımları olsun inş.. Artık istediği tarafa koşturur seni peşinden.. Bizimki de merdiven inip çıkıyor:)) favorisi o ya da babasının omzuna tırmanıp orada gezmek..

Doğumgünü 2 ocakta şimdi onun telaşı var:) hazırıklıllar bitmiyor bi türlü.. o bitsin sonra da bebek mevlüdü hazırlıkları en başa dönücem:))
Biz konsept diyince eşim kaçıyor:)) ama sizin konsept ne:))

Yaa bizi unutursan böyle olur larkin hanım:) yeniden teyze oluyorsunuz haberiniz yok:))
Sorma canım ben de şoktayım hala :) çok çok süpriz oldu bize de:) sevdeangel ile ben varım sanırım:) darısı isteyrn herkese olsun..
GüZel kızımın üstüne gül koklamış gibi suçluluk duyuyorum nedense 3 ayımız bitti işte. Kızımın cicilerine ortak geliyor:)
İkinci hamilelikler daha hızlı geçiyor evdeki ufaklıklar sayesinde:))
Kuzeninin bebeği nasıl? Rabbim ona da sağlıklo huzulu hayırlı bir ömür nasip etsin inş.

Canım bebeğine tek mi bakıyorsun? Gücün yetiyor mu? Kucaklayabiliyor musun mesela..
Bebişler illaki yürüyecek krndilerini hazır hissettiğinde o da kışın atar adımlarını işte:) yeni yaşı hayırlı olsun inş. Güzel bi ömrü olsun.

tesekkur ederiz canım.
Kac aylık beklenmeyen bı gebelikmi.hayırlı olsun ins.
Sevde de hasta bronsıt salgnı varya.bronsıt oldu
2 tane de disimiz var.bu ara hep gezmek ıstıyo elındn tutup gezıoz.kendı yurumuo
3 ay bitti canım çok süpriz oldu hiç beklemiyorduk.. Amin canım seninki de.. Sen kaç aylık oldun cinsiyeti belli mi?
Elinden tutp yürütürseniz yürümesi gecikir ne de olsa gezdiren var diye kendi yürümez. Azıcık cesaret verin.
Çabucak geçer inş hastalıkalr berbklere hiç uğramasa keşke. Çok geçmiş olsun..

hay allah razı olsun cnm.ıcmemeye devam ederse kescem.baya azaldı ama yıne de var.zor olck ya gıtmesi.

Sen hamilesın ha.anlat anlat ne zamandır:)

Azaldıysa sıkıntı olmaz canım. Hiç korkutma kendini.

Sütyene nane koymak, adaçayı içmek, soğuk duş işe uarıyor. Eğer şişme vs olursa lahana yaprağı kesin çözüm.
Genelde kadın doğumcular vs iğne ile sütü kesmeyi öneriyor ama ben istemedim, bu şekilde kesildi.
Üç ay bitti işte canım ama ben haal nasıl olur ne yaşeım ne ederim diye düşünüyorum :)) allah g kuvvet verir inş :)

Amin canım sağolasın
Canım inşallah bizlere de nasip olur gitmek o kadar hazırlandıktan sonra gitse miydim acaba dedim ama bebekle zor. Kolay gelsin sana da doğum günü hazırlıklari için takipteyiz heheh

Canım benim hmilelik çıkmasa bebekle eşimle gidecektik ne de olsa umre yapabildiğimiz kadar yaparız demiştik hac değil ya. Ama kısmet her şey. Ne kadarlığına gitti? Doğumgününe yetişir herhhalde oğlunun değil mi?

Cok guzeller canim gule gule kullanin .. Evet canim hirka ve yeleklerin fiyatlari gayet uygundu ama montlar pahali ya gecen sene kp Eren e 30 tl ye almis ayni gene lcw den cokta guzel kaliteli bunun gibi biz el kadar monta 70 tl verdik aslinda ben bebek montu alacaktim ama cok miniklerdi . Bide canim sizin mont sertse o yuzden sinirleniyordur ben ozellikle yumusak aliyorum .
Sunlarida gecen hafta aldim fiyatlari gayet uygun yesil ceket 20 laci 15 pantolonlar 20 26 30 arasi

ay ben hamile degılmkı oylemı yazmsım yanlıslıkla:)yanlıs anlama oldu

Çok hoşlar canım güle güle giysin paşa Lc denmi aldın bunları bende kadife pantolon istiyorum...

Çok halsizim neredeyse hiç uyumadım sayılır sabah namazını bile kaçırdım uyanık olduğuma rağmen yarında misafirim var ev temizlenecek hazırlıkta yapmam lazım biraz uyuyabilsrydim kendime gelecektim

Güle güle giysin canım çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…