2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok güzel ellerine sağlik

Sagolun canlar ilac vermedim ayni devam ediyor kv deydik.acile gittik gelirken....bogazi kızarmış ve damagi da kabarmis dişten de olur dedi.yazanaiyrum ins donerim araniza oglum mizzz mizzz...
Çok geçmiş olsun canım
Çok gecmis olsun canım
Dıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
bebekçe ne diyorlarsa artik bize:)
Yok canım yaa ben ona anne diyorum o baba diyor bu nasıl bir baba aşkı insan biraz anneci olur kız olsa anlayacağım kuzlar babaya erkeklerde anneye aşık oluyor ama yok benim oğlum babaya aşık
sen babasi babası diyorsun esin annesi demiyor mu bu da etkiliyor

gecmiş olsun sonu guzel bir ani olmuş:)
sallamadan uyumaya müsait demek ki bebeğin sab ırka devam et canım
Sınavlar bitti ama hiçbişey beceremedim salladim geldim bakalım ne olacak sonuçlar aman çalışmayınca olmayacak olmadı 2 yıkı 10yılda bitiririm
yapmıstırsın sen:)
güle güle kavuşun canım
gunaydinnn iyi pazarlar guzel anneler
kahvaltiyi yine yemedi zeytin hic sevmiyor donateside oyle biz yine yumurta ez ekmek ufala hep lapali yiyoruz merak ediyorum bu cocuk buyusede hep lapami yicek
ne zmn donatesi zeytini adam akiili yerki ?
zamanla alışır acele etme canım
insaallah ilaçlar işe yaramıştır canim, idrar almakta zor oluyor bizde eymen için veriyoruz kontrol amaclı
Sagolun canlari ..
Iyi aksamlar kizlar montumuzu aldik artik Eki Görüntüle 1716752
çok güzel güle güle giysin
çok guzeller gule güle giysin
bunlarda çok hoş

Gece toplamda bi saat uyumadık kizimla okula getirmedim eşimde izine ayrıldı bakıcı evde diye abisinib evinde oturacak bi on gün bakalım
Bu arada Nego nerdesin iyilesti mi eymen
gecmiş olsun canım bitmiyor hastalık eymen daha iyi canim simdi ben öksürüyorum

yeni yaşıniz hayırlı olsun:) senin fotonu kaçırdım
tam tur bir ara benim de aklımdaydı iyi hatırlattınız:) tam tur fiyatı ne kadardır bilgin var mı ?
hic bilmiyorum canim nette vardir fiyati bakmak lazim
hayirli olsun dişiniz, hafi inşallah
Haklisin canim bi dalinca epey vakit gidiyo....ins sorunsuz atlatirsiniz haberdar et bizi canim
amin canım
amin canım
amin canim sagol
bu hafta belli olcak aneliyatı canim
amin canım sağol, bende özlüyorum sizi:)
Nego abdullah da ogrendi sukur ciss i...firina sicakken dokunuyo s onra ciss uff diyo sicak ne varsa uff ciss....Kalorifer e dokunuyo ciss.sabah poğaça yi isitmistim dokunuyo ciss diyo babasıyla cok güldük iyi ogrenmis diye
aferin ona:)
a
Misafirlerim daha gelmedi abdullahı emziriyorum oda uyudu emerken:))

Nego geçmiş oldun kuzuna.. Pinking Tree sanada geçmiş olsun

ben biraz mutfağı toplayıp çay koyayım..
sagol canım, sana da kolay gelsin

operimmm yanaklarindannnn

Kızlar kafayı yiyecem :)) (

Doğumgünü için anlaşma yaptığımIz yerin çatısı çökmüş yaz salonu diye geç yapacaklar mı beymiş iptal ediyorlar.

Üstüne üstlük yılbaşında 31 aralık gübi eşimim arkadaş gruvu bana yatılı gelecekmiş( 20 kişi..

Ben de doğumgününü evde onlarla yapıp bitireceğim o halde. İki gün sonra da aileler ağırlayamam(

Bir de kahvaltıya falan alırım eşimin ailesini sonradan bir normal pasta olur biyer..

Öübkü her şeyi 2 ocaka sipari verdim erteleyemiyorum ekstra para şstiyotlar.. Bari iki gün erken olsun vs dedim evde olacak..

Her şeyim hazır aslında. O gün iyi olursam süslenir püslebşr bir foto çektirmek istiyorum eter de artar bana...

Canim ya hem bebeğin var hem hamilesin hemde 20 kişi yatılı mi gelecek, çok zor olacak senin için Allah yardımcın olsun ama keşke eşin durumunu anlatarak kabul etmeseydi.

Birde üstüne doğum günü hazırlıkların sekteye uğramış. Ama yinede evde kutlayın canım sonuçta güzel bir hatıra olarak kalacak. Allah kolaylık versin.

Ayy kıyamam. Hayırlısı olsun canım. 20 kişi mi yatıya geliyorrrr?? Allah kolaylık versin canım.

Teşekkür ederim canım keceymis bunlar yaa hemen ben de yaparım ki oldum iş açtın başıma :)))

Ben de öyle neye baksam ben de yaparım diyip kendime iş çıkarıyorum:)))

Amin larkincim allah razı olsun:) darısı başına inş..
Hiç hazır değildim bir sürü plan program vardı kafamızda hepsi alt üst oldu ama iyi de oldu.. Bize kalsa yapamazdık ben çok korkak plancı biriyim. İçinde olduğunu çğrendikten sonra kabulleniyorsun anneliği tadınca hele.. Doğuma eskisi gibi heyecanlı hevesli değilim:) beni bayıltsınlar hhhe ama sıcağı sıcağına yapıp bu faslı kapamak güzel geliyor:) haftada bir değil üç gün isterim ben:) ama nasip:)
Benim de kızıma haksızlık gibi geliyor eşim de şimdi öyle ama ilerde iyi yaptık diyexeğiz diyor öyle teselli oluyoruz.. İlk kızımızdsn utanıyorduk:)))
Paylaş cicilerini:) benim hazırlıklar tamam ama eşime gıba geldi artık kız kıza yapın diyor adamcağız:))

ins koycam resım cnm.cok abartılı bı dogum gunu degldi yaptık ıste bıseler
Ohh ellerine sağlık sevdeciö bu kadar hazırlık yapmışsın daha ne olsun.. Ben de o siteden yararlandım epey ğrenses küçük prenses modelleri uyuyordu bize kadıncağız her şeyi düşünmüş paylaşmış.. Peki banner çıkarttın mı sen? Ben onu beceremedim bir tek..

geçmiş olsun Allah şifa versin..gözardı ete basmış olabilrisin yanlislikla o zaman kaybolmaz oma bi bak
Sanırım yapmışım bi şeyler yanlışlıkla. Çünkü sadece alıntılarda görüyorum yazdıklarını..

Buz gibi suya denize batır diş patlatır derler:)) allah güç kuvvet versin canım.. Bebeklere de sağlık şifa.. Son dk iptal olması kötü olmuş hem temizlik hem mamalar boşa gidiyor yoksa..

Gecmis olsun canim

Sağol canım..

Canım sana diyorum kendim yapamıyorım ama hiç yorma kendini değmez. Bebeğine bak kendine bak yeter, her şeye yetişmeye çalıştıkça deliriyor insan.. Perte çıktığın anlar mola al kendine.. Allah güç kuvvet versin.

aa koyarım hersey koyarım yeterkı agrımasın :)
Canım ağrıdan korkma günde iki kez sağıyormuşsun öyle çok ağrın olmaz artık.

Evde arkadaş grubuyla kutlayacağım artık.. Onları uğurlayıp aileleri alamam. Mahvolurum. Yatılı değilmiş nerde yatırıcam diye dert etmesin yenge biz oyun oynıcaz sabahlıcaz demişler sağolsunlar.. Bakalım nasıl olacak..

Ayy kıyamam. Hayırlısı olsun canım. 20 kişi mi yatıya geliyorrrr?? Allah kolaylık versin canım.
20 kişi canım erkekler sorun değil oturduğu yerden kalkmıyor ama eşleri çocukları ne yaparım bilmiyorum. Yılbaşı tatilinde bizi bulmuşlar ama sağlık olsun ne yapalım:)

Eşim bu gece bir yılbaşı yemeğine katıldı. İlk defa bensiz
Ben de evde kirli saç topuzu, eşofman tshirt halindeydim. Cebimde de buzdolabınpoşetleri..

Hemen yılandım duş aldım saten pijamalara geçiş yaptım heheeh :)) yoksa böyle dururdum daha bana gaz oldu:)

Kız buzdolabı poşeti
Cebinde ne arıyor

Bu arada 20 kişilik yatılı misafir ve hamilesin gelen kişiler bunı düşünmüyorlarmı

Nego abdullah da ogrendi sukur ciss i...firina sicakken dokunuyo s onra ciss uff diyo sicak ne varsa uff ciss....Kalorifer e dokunuyo ciss.sabah poğaça yi isitmistim dokunuyo ciss diyo babasıyla cok güldük iyi ogrenmis diye
canım bizimki anlamıyo cısstan biz cıss dedikçe daha çok elliyo merak ediyor evde soba yakıyoruz bide

gecmiş olsun sonu guzel bir ani olmuş:)
sağol canım benim aynen öyle:)

canım geçmiş olsun ve allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel gönlünce geçer

S Sevdeangel dediğin siteye baktim çok hoşuma gitti ama bana ayrıntılı anlatırmisin hic anlamam bu işlerden, buyük oğlumun doğum gününe yapmak isterim minyon hastası sitede minyon teması da var:) doğum gunlerini çok seviyot kuzum:) küçüğe düşünmüyorum ama belli olmaz:)

Bende baktım çok güzel şeyler var ama anlamıyorum

minione canım kusura bakma birşey soracaktım
Doğum günü pastası için internetten malzeme alacağım da
Pastanın üzerine yazdığın harflerin boyutu ne kadar?
Internet ten baktıkları çok küçük gibi 6mm
Pastasının üzerinde yazı belli olsun istiyorum

Bebek görme faslimiz bi bitmedi gitti...kv söyledi 25-30 kisilik misafir bebek gormeye gelicekmis musait oldugum bir zamanda kabul edicekmisim peh....kisin boyle kalabalik misafir agirlamaktan hicc hoslanmiyrum cunku kisin pek temizlik yapamiyrum icim rahat etmez kabul etmeye
be mubarekler yazin nerdeydiniz mis gibi tem i zlik yapmistim... belki gelirler diyordum

ahh şu eflalimin dedigi temizlik topiginde yapsaydim simdi icim rahat kabul ederdim.
ama kışın ben öyle duvar silmekmis mutfak dolap icleri duvari oyle ayrintili temizlik yapamiyrum nedense....istesemde abdullahim ızin vermez....hic yoktan stres e girdim artik dusunur dururum ne yapicam edicem diye

Ya biliyor musun bana bebek görmeye kimse gelmedi en yakın arkadaşlarım bile "sen amerikada doğrdun bizi yanında istemedn" dyr düşündük gibi aptal bi bahane sundu( ben onların bebeğine koşa koşa hediyelerle ve yardıma yemeklerle giderdim..

Aileler eş dost geldi ama böyle arkadaşlar vs hiç gelmedi bebek görmeye diye.
Bir iki arkadaşım mevlüdüme geldi yakın olanlar, yurtdışındaki arkadaşlarım bile toplanıp geldiler "sizi yorduk ama sizi çok merak ediyoruz" diye ama böyle kalabalık gelen olmadı.

Sevinsem mi üzülsem mi. Canım her yer temixlicdm diye yorma kendini yapıyorsun yapıyorsun hop gidiyo.. Kızım sayesnde takıntılarımdan kurtuldum valla:) önceden sırasıyla muntazam dizerdim şimdi direkt kaldırıyorıum ortadan yetiyo:))

Kız buzdolabı poşeti
Cebinde ne arıyor

Bu arada 20 kişilik yatılı misafir ve hamilesin gelen kişiler bunı düşünmüyorlarmı

Hehehe buzdolabı poşeti bulantılar için:)
Yok cnaım ya biri de mesaj atmış "ben senin bardaklarından çay zevkini hiç alamıyorum. Yeni bardak alacak mısın kendi bardağımı getireyim mi?" Diye şok şok şok oldum..

canım bizimki anlamıyo cısstan biz cıss dedikçe daha çok elliyo merak ediyor evde soba yakıyoruz bide

canım geçmiş olsun ve allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel gönlünce geçer

Amin canım sağolasın inş.
Soba konusunda etrafını kapatın çpk dikkatli pöun allah lorusun. Bir de yanık durumunda ne yapmanız gerektiğini uzmandan öğrenin. Acil durumlar için aklınızda olsun allah korusun öuntaç etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…