Ajsam oldu ne zaman gelcekler hee:)Misafirlerim daha gelmedi abdullahı emziriyorum oda uyudu emerken:))
Nego geçmiş oldun kuzuna.. Pinking Tree sanada geçmiş olsun
ben biraz mutfağı toplayıp çay koyayım..
Çok güzel ellerine sağlik
Çok geçmiş olsun canımSagolun canlar ilac vermedim ayni devam ediyor kv deydik.acile gittik gelirken....bogazi kızarmış ve damagi da kabarmis dişten de olur dedi.yazanaiyrum ins donerim araniza oglum mizzz mizzz...
Çok gecmis olsun canımSelam kızlar yazdıklarınızı okudum gerçekten çok zor bir durum allah kimseyi evladı ile sınamasın çok acı bir durum hele birde öküm aniden gelince bu acı dahada zor oluyor allah o aileye sabır versin evlatları melek oldu göçtü bu dünyadan allah hepimixin yavrularını bize bağışlasın:-('
Dişim çok ağrıyor okadar kötü oluyorki burayı bild doğru dürüst takib edemiyorum oğlumun ishali geçti gibi dün muz ve patates işe yaradı inş daha olmaz rengi sapsarı olmuş oğlumun bizden haberler bu kadar..r
bebekçe ne diyorlarsa artik bize:)Dıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
sen babasi babası diyorsun esin annesi demiyor mu bu da etkiliyorYok canım yaa ben ona anne diyorum o baba diyor bu nasıl bir baba aşkı insan biraz anneci olur kız olsa anlayacağım kuzlar babaya erkeklerde anneye aşık oluyor ama yok benim oğlum babaya aşık
gecmiş olsun sonu guzel bir ani olmuş:)Ay kızlar kac gundur yanagim bogazim disim agriyodu bisey yiyemiyodum iltihaplanir ya insanin bogazi oyle. Yutkunmakta gucluk cekiyodum yanagim icten parcalanmis gibi agriyodu kabarmisti azcik bide.megersem dis cıkarıyomusum dun esime bak dedim gecmismi iltihap falan.. senin disin cıkmıs dedi inanmadim sonra aynadan baktim cidden yeni sapasaglam bi disim cikmis en arkada (yirmi yas disim)ondan agriyomus hep halen de agriyo tam cikmadi cunku. Cok mutlu oldum cunku oglumda yeni cıkardı beraber dis cikarmis olduk unutamayacagim bi anı oldu bana :)
sallamadan uyumaya müsait demek ki bebeğin sab ırka devam et canımHer zaman değil ama bazen bu sekilde yapıyordum ama bu gece aynen dediğini denedim veee yanımda yattı uyudu , yarım saat döndükten sonra tabi ama olsun rahat uyudu kuzum . sabır sabır sabır, analigin yüzde 99 u sabırBazen benim de ayarim kaçıyor sanırım
yapmıstırsın sen:)Sınavlar bitti ama hiçbişey beceremedim salladim geldim bakalım ne olacak sonuçlar aman çalışmayınca olmayacak olmadı 2 yıkı 10yılda bitiririm
güle güle kavuşun canımAnnem gitti
zamanla alışır acele etme canımgunaydinnn iyi pazarlar guzel anneler
kahvaltiyi yine yemedizeytin hic sevmiyor donateside oyle biz yine yumurta ez ekmek ufala hep lapali yiyoruz merak ediyorum bu cocuk buyusede hep lapami yicek
ne zmn donatesi zeytini adam akiili yerki ?
insaallah ilaçlar işe yaramıştır canim, idrar almakta zor oluyor bizde eymen için veriyoruz kontrol amaclıBi bugun musaitim iki gunde ic gunde bi hastanedeyiz . Yigit e idrar kacakligina bakilacakti ama idrar tahlillerinin temiz cikmas lazimdi idrar tahlilleri hep bozuk cikiyodu bes tane igne yedi cocuk yine bozuk cikti bu sefer dr sondayla aldi idrari sonuc temiz cikti hep idrar torbasiyla idrar verildigi icin mikroplu cikiyomus bes tane igne yediginemi yaniyim bir ay bosa ugrastigimizami . Neyse idrarda kacaklik varmi diye bakildi sukur temiz cikti . Sali gunu yine gidecez prof gelecekmis bide o degerlendirecek dosyayi . Bu taslar icin bir aydir eritici karisim kullaniyoruz insallah erimistirde biseye gerek kalmaz.
çok güzel güle güle giysinSagolun canlari ..
Iyi aksamlar kizlar montumuzu aldik artik Eki Görüntüle 1716752
çok guzeller gule güle giysinguzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerineEki Görüntüle 1716789 Eki Görüntüle 1716791
bunlarda çok hoşCok guzeller canim gule gule kullanin .. Evet canim hirka ve yeleklerin fiyatlari gayet uygundu ama montlar pahali ya gecen sene kp Eren e 30 tl ye almis ayni gene lcw den cokta guzel kaliteli bunun gibi biz el kadar monta 70 tl verdik aslinda ben bebek montu alacaktim ama cok miniklerdi . Bide canim sizin mont sertse o yuzden sinirleniyordur ben ozellikle yumusak aliyorum .
Sunlarida gecen hafta aldim fiyatlari gayet uygun yesil ceket 20 laci 15 pantolonlar 20 26 30 arasi Eki Görüntüle 1717135
gecmiş olsun canım bitmiyor hastalıkGece toplamda bi saat uyumadık kizimla okula getirmedimeşimde izine ayrıldı bakıcı evde diye abisinib evinde oturacak bi on gün bakalım
Bu aradaNego nerdesin iyilesti mi eymen
yeni yaşıniz hayırlı olsun:) senin fotonu kaçırdımBiz artık 1 yaş 2 günlüğüz
Dogum günümüz çok güzel geçti çok şükür. Yatili misafirleride gönderdim vee bana da temizlik kaldiihala cook yorgunum
Bi kac resim eklemek album yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl album yapılıyor
hic bilmiyorum canim nette vardir fiyati bakmak lazimtam tur bir ara benim de aklımdaydı iyi hatırlattınız:) tam tur fiyatı ne kadardır bilgin var mı ?
hayirli olsun dişiniz, hafi inşallahKızlaaar dişimiz çıkmış altta iki dişimiz vardı şimdi farkettim alt dişlerin yanında bir diş patlamış ıcunu gösteriyor
Bu gece inş uyuruz artık demek ondan hasta oldu ve ishal oldu kuxum ohh bi rahatladım:))
amin canımHaklisin canim bi dalinca epey vakit gidiyo....ins sorunsuz atlatirsiniz haberdar et bizi canim
amin canımNego ameliyat ı olacak Eymen. Allah rast getirsin doktorunu tedavisini inşallah, acil şifalar versin.
Yaaa iki dakka gelmedik 3 aylık yapmış bebişi karnında yaaa
Hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylık versin Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Hemen kabullenebildin mi? Hani daha yeni doğum yaptım aynı şeyleri hiç ara vermeden vs diye?
Aslında aşırı heves ediyorum bendee, çok istiyorum ama neyime güveniyorsam
Perişan oluyorum işlerden. Ancak haftada bir yardımcı gelirse eve temizliğe olur herhal. O da iki çocuğun masrafı eklenince zor.
Benim kocacım da, benim parti süs müs merakımdan korkuyor, hevesini almışsındır inşallah diyor
Birde hakikaten yaşamadan anlayamayacağız herhalde Mustafama haksızlık gibi niye geliyor yaaa
Hasta bebilere Allah acil şifalar versin, annelerine güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah.
Mustafa 8 Ocak doğumlu, partimizde 8 Ocak Cuma akşamı olacak inşallah.
Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Paylaşmaya çalışıciiim inşallah.
amin canim sagolmaşallah prensese iyi ki doğmuş nice nice senelere ailesiyle sevdikleriyle huzurlu güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin allahım
hayırlı olsun dişiniz canım :)
çok geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer eymenimizin ameliyatı.. Allah şifalar versin
bu hafta belli olcak aneliyatı canimYazamıyorum kızlar rahatsızım biraz..Nego in oğlu ameliyat olacakmış. Alıntılardan görüyorum yoksa kayboluyor bendd mesajların.
Ne zaman olacak
Çok geçmiş olsun kuzuma allah acil şifalar versn..
amin canım sağol, bende özlüyorum sizi:)Günaydın can canlar nasılsınız
Nego eymene kolay en cabuk sağlıklı hayrli ameliyat diliyorum uzak kalma ozletme kendini
Safransari sınavlar nasıl geçti
Ben kotu diyordum ama sadece bi ders kötüymüş sorylaravbaktim hep 80 85
aferin ona:)Nego abdullah da ogrendi sukur ciss i...firina sicakken dokunuyo s onra ciss uff diyo sicak ne varsa uff ciss....Kalorifer e dokunuyo ciss.sabah poğaça yi isitmistim dokunuyo ciss diyo babasıyla cok güldük iyi ogrenmis diye
sagol canım, sana da kolay gelsinMisafirlerim daha gelmedi abdullahı emziriyorum oda uyudu emerken:))
Nego geçmiş oldun kuzuna.. Pinking Tree sanada geçmiş olsun
ben biraz mutfağı toplayıp çay koyayım..
operimmm yanaklarindannnnÇok güzel ellerine sağlik
Çok geçmiş olsun canım
Çok gecmis olsun canım
bebekçe ne diyorlarsa artik bize:)
sen babasi babası diyorsun esin annesi demiyor mu bu da etkiliyor
gecmiş olsun sonu guzel bir ani olmuş:)
sallamadan uyumaya müsait demek ki bebeğin sab ırka devam et canım
yapmıstırsın sen:)
güle güle kavuşun canım
zamanla alışır acele etme canım
insaallah ilaçlar işe yaramıştır canim, idrar almakta zor oluyor bizde eymen için veriyoruz kontrol amaclı
çok güzel güle güle giysin
çok guzeller gule güle giysin
bunlarda çok hoş
gecmiş olsun canım bitmiyor hastalıkeymen daha iyi canim simdi ben öksürüyorum
yeni yaşıniz hayırlı olsun:) senin fotonu kaçırdım
hic bilmiyorum canim nette vardir fiyati bakmak lazim
hayirli olsun dişiniz, hafi inşallah
amin canım
amin canım
amin canim sagol
bu hafta belli olcak aneliyatı canim
amin canım sağol, bende özlüyorum sizi:)
aferin ona:)
a
sagol canım, sana da kolay gelsin
Yarın misafir geliyor evi baştan aşağı bi temizleyim dedim. Arta kalan vakitte de kızımın peşinden koşuyorum hiç durmuyor yemiyor hiç birşey. Ne olacak bilmiyorum. Gece pert vaziyette yatıyorum. Hepinize selamlar sevgiler
aa koyarım hersey koyarım yeterkı agrımasın :)Canım kesince sütyeninin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça ağrın olmuyor o zaman
Canim ya hem bebeğin var hem hamilesin hemde 20 kişi yatılı mi gelecek, çok zor olacak senin için Allah yardımcın olsun ama keşke eşin durumunu anlatarak kabul etmeseydi.Kızlar kafayı yiyecem :))(
Doğumgünü için anlaşma yaptığımIz yerin çatısı çökmüş yaz salonu diye geç yapacaklar mı beymiş iptal ediyorlar.
Üstüne üstlük yılbaşında 31 aralık gübi eşimim arkadaş gruvu bana yatılı gelecekmiş( 20 kişi..
Ben de doğumgününü evde onlarla yapıp bitireceğim o halde. İki gün sonra da aileler ağırlayamam(
Bir de kahvaltıya falan alırım eşimin ailesini sonradan bir normal pasta olur biyer..
Öübkü her şeyi 2 ocaka sipari verdim erteleyemiyorum ekstra para şstiyotlar.. Bari iki gün erken olsun vs dedim evde olacak..
Her şeyim hazır aslında. O gün iyi olursam süslenir püslebşr bir foto çektirmek istiyorum eter de artar bana...
Ayy kıyamam. Hayırlısı olsun canım. 20 kişi mi yatıya geliyorrrr?? Allah kolaylık versin canım.Kızlar kafayı yiyecem :))(
Doğumgünü için anlaşma yaptığımIz yerin çatısı çökmüş yaz salonu diye geç yapacaklar mı beymiş iptal ediyorlar.
Üstüne üstlük yılbaşında 31 aralık gübi eşimim arkadaş gruvu bana yatılı gelecekmiş( 20 kişi..
Ben de doğumgününü evde onlarla yapıp bitireceğim o halde. İki gün sonra da aileler ağırlayamam(
Bir de kahvaltıya falan alırım eşimin ailesini sonradan bir normal pasta olur biyer..
Öübkü her şeyi 2 ocaka sipari verdim erteleyemiyorum ekstra para şstiyotlar.. Bari iki gün erken olsun vs dedim evde olacak..
Her şeyim hazır aslında. O gün iyi olursam süslenir püslebşr bir foto çektirmek istiyorum eter de artar bana...
Teşekkür ederim canım keceymis bunlar yaa hemen ben de yaparım ki oldum iş açtın başıma :)))
Amin larkincim allah razı olsun:) darısı başına inş..Yaaa iki dakka gelmedik 3 aylık yapmış bebişi karnında yaaa
Hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylık versin Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Hemen kabullenebildin mi? Hani daha yeni doğum yaptım aynı şeyleri hiç ara vermeden vs diye?
Aslında aşırı heves ediyorum bendee, çok istiyorum ama neyime güveniyorsam
Perişan oluyorum işlerden. Ancak haftada bir yardımcı gelirse eve temizliğe olur herhal. O da iki çocuğun masrafı eklenince zor.
Benim kocacım da, benim parti süs müs merakımdan korkuyor, hevesini almışsındır inşallah diyor
Birde hakikaten yaşamadan anlayamayacağız herhalde Mustafama haksızlık gibi niye geliyor yaaa
Hasta bebilere Allah acil şifalar versin, annelerine güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah.
Mustafa 8 Ocak doğumlu, partimizde 8 Ocak Cuma akşamı olacak inşallah.
Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Paylaşmaya çalışıciiim inşallah.
Ohh ellerine sağlık sevdeciö bu kadar hazırlık yapmışsın daha ne olsun.. Ben de o siteden yararlandım epey ğrenses küçük prenses modelleri uyuyordu bize kadıncağız her şeyi düşünmüş paylaşmış.. Peki banner çıkarttın mı sen? Ben onu beceremedim bir tek..ins koycam resım cnm.cok abartılı bı dogum gunu degldi yaptık ıste bıseler
Sanırım yapmışım bi şeyler yanlışlıkla. Çünkü sadece alıntılarda görüyorum yazdıklarını..
geçmiş olsun Allah şifa versin..gözardı ete basmış olabilrisin yanlislikla o zaman kaybolmaz oma bi bak
Buz gibi suya denize batır diş patlatır derler:)) allah güç kuvvet versin canım.. Bebeklere de sağlık şifa.. Son dk iptal olması kötü olmuş hem temizlik hem mamalar boşa gidiyor yoksa..Gunaydinnöğle oldu gerci
cok yorgunum gece oglum yat kalk yat kalk artik omzum sirtim agriyo ustumden dozer gecmis gibiyim....hic is y apasim yok ama mecbur yapilacak....ders iptal oldu haftaya
pastayi da yapmistim olan bana oldu lop lop goturuyorum valla...
ne zaman cijacak bu diş
Gecmis olsun canim
Yarın misafir geliyor evi baştan aşağı bi temizleyim dedim. Arta kalan vakitte de kızımın peşinden koşuyorum hiç durmuyor yemiyor hiç birşey. Ne olacak bilmiyorum. Gece pert vaziyette yatıyorum. Hepinize selamlar sevgiler
Canım ağrıdan korkma günde iki kez sağıyormuşsun öyle çok ağrın olmaz artık.aa koyarım hersey koyarım yeterkı agrımasın :)
Evde arkadaş grubuyla kutlayacağım artık.. Onları uğurlayıp aileleri alamam. Mahvolurum. Yatılı değilmiş nerde yatırıcam diye dert etmesin yenge biz oyun oynıcaz sabahlıcaz demişler sağolsunlar.. Bakalım nasıl olacak..Canim ya hem bebeğin var hem hamilesin hemde 20 kişi yatılı mi gelecek, çok zor olacak senin için Allah yardımcın olsun ama keşke eşin durumunu anlatarak kabul etmeseydi.
Birde üstüne doğum günü hazırlıkların sekteye uğramış. Ama yinede evde kutlayın canım sonuçta güzel bir hatıra olarak kalacak. Allah kolaylık versin.
20 kişi canım erkekler sorun değil oturduğu yerden kalkmıyor ama eşleri çocukları ne yaparım bilmiyorum. Yılbaşı tatilinde bizi bulmuşlarAyy kıyamam. Hayırlısı olsun canım. 20 kişi mi yatıya geliyorrrr?? Allah kolaylık versin canım.
Kız buzdolabı poşetiEşim bu gece bir yılbaşı yemeğine katıldı. İlk defa bensiz
Ben de evde kirli saç topuzu, eşofman tshirt halindeydim. Cebimde de buzdolabınpoşetleri..
Hemen yılandım duş aldım saten pijamalara geçiş yaptım heheeh :)) yoksa böyle dururdum daha bana gaz oldu:)
canım bizimki anlamıyo cısstan biz cıss dedikçe daha çok elliyo merak ediyor evde soba yakıyoruz bideNego abdullah da ogrendi sukur ciss i...firina sicakken dokunuyo s onra ciss uff diyo sicak ne varsa uff ciss....Kalorifer e dokunuyo ciss.sabah poğaça yi isitmistim dokunuyo ciss diyo babasıyla cok güldük iyi ogrenmis diye
sağol canım benim aynen öyle:)gecmiş olsun sonu guzel bir ani olmuş:)
canım geçmiş olsun ve allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel gönlünce geçerKızlar kafayı yiyecem :))(
Bende baktım çok güzel şeyler var ama anlamıyorumS Sevdeangel dediğin siteye baktim çok hoşuma gitti ama bana ayrıntılı anlatırmisin hic anlamam bu işlerden, buyük oğlumun doğum gününe yapmak isterim minyon hastası sitede minyon teması da var:) doğum gunlerini çok seviyot kuzum:) küçüğe düşünmüyorum ama belli olmaz:)
Bebek görme faslimiz bi bitmedi gitti...kv söyledi 25-30 kisilik misafir bebek gormeye gelicekmis musait oldugum bir zamanda kabul edicekmisim peh....kisin boyle kalabalik misafir agirlamaktan hicc hoslanmiyrum cunku kisin pek temizlik yapamiyrum icim rahat etmez kabul etmeye
be mubarekler yazin nerdeydinizmis gibi tem i zlik yapmistim... belki gelirler diyordum
ahh şu eflalimin dedigi temizlik topiginde yapsaydim simdi icim rahat kabul ederdim.
ama kışın ben öyle duvar silmekmis mutfak dolap icleri duvari oyle ayrintili temizlik yapamiyrum nedense....istesemde abdullahim ızin vermez....hic yoktan stres e girdim artik dusunur dururum ne yapicam edicem diye
Kız buzdolabı poşeti
Cebinde ne arıyor
Bu arada 20 kişilik yatılı misafir ve hamilesin gelen kişiler bunı düşünmüyorlarmı
canım bizimki anlamıyo cısstan biz cıss dedikçe daha çok elliyo merak ediyor evde soba yakıyoruz bide
canım geçmiş olsun ve allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel gönlünce geçer