2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason aynen yarin misafir var.kek yaptim krema karistiriyrum bi elimle de yaxiyrum buraya.abdullah uyudu hemen yapayim dedim uyanikken mutfakta asla is yaptirmiyo sukur uyanmadan toplafim bulaşıkları filan.... sulu supurgeyi de haxirladim uyansin supurucem
kolay gelsin

Sanada kolay gelsin canım sizede bebek görmeyemi geliyorlar yakın olsaydık yardımlaşırdık ikramları paylaşıp çok yapardık bölüştürürdük temizliğide sırayla yapardık ne güzel olurdu

Benimkide yattı bende biraz evi toplayayım..

Bende uyuttum oyle bitirdim islerimi supurgenin sesine uyanmiyo sukur. Kolay gelsin bu arada

@aysimason yok aksam gelicekler arkadslar sohbet( dini) yapiyruz bu hafta ben aldim.tek cesit zaten bi pasta yapiyrum tamam. Salonu actim normalde yakmiyruz.supur sil toz al tum evi wc banyo yika tamam....ama yine de zorlaniyorum abdullahla hayat bambaşka imiş:)))

Yaa ne iyi olurdu gelirdim yardimina senin.malum gunduz gelicekler galiba sana ikram vs daha zor bana gore

Bende uyuttum oyle bitirdim islerimi supurgenin sesine uyanmiyo sukur. Kolay gelsin bu arada
Sagol.odanin kapisini kapatinca benimki de uyanmaz ama supurme de pesimde dolaniyo pek rahatsiz etmiyo o yuzden uyurken yaptirmadigi isleri yapiyrum.yer silme wc banyo yıkama yemek yapma mutfagi toplama gibi....geriye ne kaldi desene
Bi dusundum de sadece ev supurup toz alabiliyrum birde camasir asip katliyrum

cok gzllermis gzl gunlerde kullan canim
aslinda montymuz yumusak seneyede giysin diye 24-36 ay aldigim icin kollar cok yzun parmaklarini cimara kdr ktiz geciriyor :))) ama yelekte bu sorun ucup gidiyo :)))

tam tur bir ara benim de aklımdaydı iyi hatırlattınız:) tam tur fiyatı ne kadardır bilgin var mı ?

En yukarda forumlar yaziyo ysninda uc tane alt alta cizgiye tiklsyinca albumler cikiyo yine ust sol koseden ablumlerime tiklayip yeni album olustir diyisun ordan karsina cikar ne yapican.ins anlatabilmisimdir.
yeninyasiniz kutlu olsun Zeynep melis in hayirli g u zel yaslari olsun ins....avatarindaki pastaniz harika masallah adini da ordan gordum prensesin:))

Kızlaaar dişimiz çıkmış altta iki dişimiz vardı şimdi farkettim alt dişlerin yanında bir diş patlamış ıcunu gösteriyor
Bu gece inş uyuruz artık demek ondan hasta oldu ve ishal oldu kuxum ohh bi rahatladım:))

I imspecial cokk gecmis olsun.ne oluyo bu kuzulara...esin sen izindeyken alsa beraber olurdunuz.ters olmus....bizimki ben calisiyorken tatile ayrildigimda o da izin alirdi....
canım salgın var bugün okulda da çocuk yok gibi hepsi hasta ..esimin yaz kis izni var yaz 20 gün kis 10 mecbur aliyor denk gelemedik

ay hadi hayirli olsun atlattin yeni yaşınız peensese güzel günler getirsin pastanız super görünüyor heyecanla foto bekliyoruz

nice guzel yaslarınız olsun ıns.bızde 1yas 1 gunluguz:)
bende koymak ıstıorum ya

Hayirli olsun.ins rahatlarsiniz
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inş hemen çıkar dişiniz sizde rahatlarsınız:))

Benim misafirimde çok değil kv ve çok sevdiğim bi ablam var uzaktan smca kızı oluyoruz o ve onun bi arkadaşı gelecekler kv yanındaki eltim hamile ve son haftasına girmiş o bi sürpriz yapıp gelmese çok kişi değiliz:))

Bu arada Duha22 canım dini sohbetleri çok severim benim çevremde bi halam var böyle şeylerle uğraşan gitmek istiyorım ama çocuk olunca üşeniyorum bide aynı yaş gurubu olsa daha güzel olur ben çok istiyorum bir gurubs katılmayı ne mutlu sana senin işin bu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…