2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sen nasil yaptin canim prenses seklini nasil verdin kalipmi kullandin?
nette bi blog buldum.keyfekeder saatlerım dıe.muthış seyler yapmıs kadın.hersey hazır.sen sadece ındırıp prınt alıosun
afisı kapıya hosgeldnız yazısı nı felen ordan halletm.ben oyle selere buyuk mebla verılmesıne karsıyım.cunku bu ıs cıgrını astı sektor halını aldı
kagıttan cıcek yaptım kendım.magnetlerıde fotomagnete yaptırdım.kalanlarıda dukkanlardan aldım

Aaa bizde 8 ocaklıyız bizide davet edin partinizdrn bizde nasiplenelim

Dört gözle bekliyoruz resimlerinizi:))

geçmiş olsun Allah şifa versin..gözardı ete basmış olabilrisin yanlislikla o zaman kaybolmaz oma bi bak

Gunaydinn öğle oldu gerci
cok yorgunum gece oglum yat kalk yat kalk artik omzum sirtim agriyo ustumden dozer gecmis gibiyim....hic is y apasim yok ama mecbur yapilacak....ders iptal oldu haftaya
pastayi da yapmistim olan bana oldu lop lop goturuyorum valla...
ne zaman cijacak bu diş

Afiyet olsun çıkar çıkarsa senide çileden cikaracakl

Canim bakmadim ama orta halli grcti
Masallah iyi grcmis seninki

Geçmişi okuyorum alıntı yapıyorum yazacak vakit olur mu bilmem:)
Benim kuzu da bu aralar baba baba diye dolaşıyor kapı çalıyor baba diye kapıya gidiyor, birde bastıra bastıra söylüyor ki babaa babaaaa babaaaaa diye üç kere söylüyor, annne hep dilinde, abi ya adi diyordu şimdi bastırarak aaaaabuu diyor:) dede demeye başladı dedeyi gördüğü de yok:) del del diyor ne söylesem tekrarlamaya çalışıyor, oğlum meme veriyim mi diyorum agzını şaplatarak geliyor:) yemegede böyle yapsa:) uykusu daha da kötüye gidiyor umudu kestim artık düzelmez

Birde cıss demeyi öğrendi:) tv sehpasına yaklaşıyor asaf cıss hayır diyorum dısss doyor bana:) dısss diyor mahçup olup bırakıyor sobra yine devam:) çamaşır makinesi, damacana, süpürge, wc, buzdolabı merakı takdire şayan:) bulaşık makinesi ve odalarinda ki çekmeceleti unutmayalım, kac kete eli sıkıştı yine oynuyor gecmedi merakı, okula gitme saati gelince emmeye başliyor gözümün içine baka baka yarım saat bırakmıyor gitmiyim diye, bırakıp geliyorum abisini annnee ıhı ıhı yakamı tutuyormeme orda mı kontrol ediyor abisine sarılıp öpünce çok kıskanıyor, abiyi yerde bulsun üstüne çıkiyor öpüyor saçını cekiyor:)

Nego abdullah da ogrendi sukur ciss i...firina sicakken dokunuyo s onra ciss uff diyo sicak ne varsa uff ciss....Kalorifer e dokunuyo ciss.sabah poğaça yi isitmistim dokunuyo ciss diyo babasıyla cok güldük iyi ogrenmis diye

Canım kesince sütyeninin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça ağrın olmuyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…