- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
ins koycam resım cnm.cok abartılı bı dogum gunu degldi yaptık ıste bıseler
nette bi blog buldum.keyfekeder saatlerım dıe.muthış seyler yapmıs kadın.hersey hazır.sen sadece ındırıp prınt alıosunSen nasil yaptin canim prenses seklini nasil verdin kalipmi kullandin?
Bizde 23 nisanda velilerle yapmistil 2 kg tul lastik süsleme için silikon tabancasi youtube var zaten elin sağlık becerikli annehee bide tutu yaptım ben kızıma teyzeler:)
tesekkur ederım canım benım.ne yazınca cıkıo youtubdaBizde 23 nisanda velilerle yapmistil 2 kg tul lastik süsleme için silikon tabancasi youtube var zaten elin sağlık becerikli anne
Tutu etek yapımı yaz çıkıyor canım 2kg tul yazmisim 2mttesekkur ederım canım benım.ne yazınca cıkıo youtubda
Aaa bizde 8 ocaklıyız bizide davet edin partinizdrn bizde nasiplenelim
Dört gözle bekliyoruz resimlerinizi:))
geçmiş olsun Allah şifa versin..gözardı ete basmış olabilrisin yanlislikla o zaman kaybolmaz oma bi bakYazamıyorum kızlar rahatsızım biraz..Nego in oğlu ameliyat olacakmış. Alıntılardan görüyorum yoksa kayboluyor bendd mesajların.
Ne zaman olacak
Çok geçmiş olsun kuzuma allah acil şifalar versn..
Gecmis olsun canimYazamıyorum kızlar rahatsızım biraz..Nego in oğlu ameliyat olacakmış. Alıntılardan görüyorum yoksa kayboluyor bendd mesajların.
Ne zaman olacak
Çok geçmiş olsun kuzuma allah acil şifalar versn..
Afiyet olsunGunaydinnöğle oldu gerci
cok yorgunum gece oglum yat kalk yat kalk artik omzum sirtim agriyo ustumden dozer gecmis gibiyim....hic is y apasim yok ama mecbur yapilacak....ders iptal oldu haftaya
pastayi da yapmistim olan bana oldu lop lop goturuyorum valla...
ne zaman cijacak bu diş
Canim bakmadim ama orta halli grctiGünaydın can canlar nasılsınız
Nego eymene kolay en cabuk sağlıklı hayrli ameliyat diliyorum uzak kalma ozletme kendini
Safransari sınavlar nasıl geçti
Ben kotu diyordum ama sadece bi ders kötüymüş sorylaravbaktim hep 80 85
Canım kesince sütyeninin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça ağrın olmuyor o zamanbu arada sevde sadece sabah bıkere sut ıcıo.ve ben sadece sabah aksam 2 kez sagyorum.bakalım napcaz.bole devam ederse kescem sarcam goguslerımi.ama korkuorum agrısından
varmı bıldigniz yontemler agrı olmaması ıcın