Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada kolay gelsin canım sizede bebek görmeyemi geliyorlar yakın olsaydık yardımlaşırdık ikramları paylaşıp çok yapardık bölüştürürdük temizliğide sırayla yapardık ne güzel olurduaysimason aynen yarin misafir var.kek yaptim krema karistiriyrum bi elimle de yaxiyrum buraya.abdullah uyudu hemen yapayim dedim uyanikken mutfakta asla is yaptirmiyo sukur uyanmadan toplafim bulaşıkları filan.... sulu supurgeyi de haxirladim uyansin supurucem
kolay gelsin
Bende uyuttum oyle bitirdim islerimi supurgenin sesine uyanmiyo sukur. Kolay gelsin bu aradaaysimason aynen yarin misafir var.kek yaptim krema karistiriyrum bi elimle de yaxiyrum buraya.abdullah uyudu hemen yapayim dedim uyanikken mutfakta asla is yaptirmiyo sukur uyanmadan toplafim bulaşıkları filan.... sulu supurgeyi de haxirladim uyansin supurucem
kolay gelsin
Sagol.odanin kapisini kapatinca benimki de uyanmaz ama supurme de pesimde dolaniyo pek rahatsiz etmiyo o yuzden uyurken yaptirmadigi isleri yapiyrum.yer silme wc banyo yıkama yemek yapma mutfagi toplama gibi....geriye ne kaldi deseneBende uyuttum oyle bitirdim islerimi supurgenin sesine uyanmiyo sukur. Kolay gelsin bu arada
cok gzllermis gzl gunlerde kullan canimCok guzeller canim gule gule kullanin .. Evet canim hirka ve yeleklerin fiyatlari gayet uygundu ama montlar pahali ya gecen sene kp Eren e 30 tl ye almis ayni gene lcw den cokta guzel kaliteli bunun gibi biz el kadar monta 70 tl verdik aslinda ben bebek montu alacaktim ama cok miniklerdi . Bide canim sizin mont sertse o yuzden sinirleniyordur ben ozellikle yumusak aliyorum .
Sunlarida gecen hafta aldim fiyatlari gayet uygun yesil ceket 20 laci 15 pantolonlar 20 26 30 arasi Eki Görüntüle 1717135
Sağol canım, alışamadım ya hem çok kalın zarif olsa takarımbu yatırim amaclı acıkcasi:) daha iyileri senin olsun
ha hay çok hoşsun kamyon tekeri tamamen duygusal canım yatırım amaçlı, ben ince kelepçeleri seviyorum tuğralı mesela:) benden aldıklarının yerine taktı ama 15 gr eksik oldu eksik yaptın birde alyansı değiselim tam tur alalım dedim ama eve gelince aklıma geldi kuyumcuda istesem alırdı bir sey diyemezdi
Biz artık 1 yaş 2 günlüğüz
Dogum günümüz çok güzel geçti çok şükür. Yatili misafirleride gönderdim vee bana da temizlik kaldiihala cook yorgunum
Bi kac resim eklemek album yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl album yapılıyor
En yukarda forumlar yaziyo ysninda uc tane alt alta cizgiye tiklsyinca albumler cikiyo yine ust sol koseden ablumlerime tiklayip yeni album olustir diyisun ordan karsina cikar ne yapican.ins anlatabilmisimdir.Biz artık 1 yaş 2 günlüğüz
Dogum günümüz çok güzel geçti çok şükür. Yatili misafirleride gönderdim vee bana da temizlik kaldiihala cook yorgunum
Bi kac resim eklemek album yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl album yapılıyor
canım salgın var bugün okulda da çocuk yok gibi hepsi hasta ..esimin yaz kis izni var yaz 20 gün kis 10 mecbur aliyor denk gelemedik
ay hadi hayirli olsun atlattin yeni yaşınız peensese güzel günler getirsin pastanız super görünüyor heyecanla foto bekliyoruzBiz artık 1 yaş 2 günlüğüz
Hayirli olsun.ins rahatlarsinizKızlaaar dişimiz çıkmış altta iki dişimiz vardı şimdi farkettim alt dişlerin yanında bir diş patlamış ıcunu gösteriyor
Bu gece inş uyuruz artık demek ondan hasta oldu ve ishal oldu kuxum ohh bi rahatladım:))
nice guzel yaslarınız olsun ıns.bızde 1yas 1 gunluguz:)Biz artık 1 yaş 2 günlüğüz
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inş hemen çıkar dişiniz sizde rahatlarsınız:))Hayirli olsun.ins rahatlarsiniz