Sagolun canlari ..
Iyi aksamlar kizlar montumuzu aldik artik Eki Görüntüle 1716752
çok güzeller güle güle kullanın minione bizimki monttan şikayetçi değil ilk aralar giymiyordu giyiyince rahatsız oluyordu şimdi alıştıguzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerineEki Görüntüle 1716789 Eki Görüntüle 1716791
Allah kavuştursun canım alışınca ayrılmak kötü oluyor bilirimAnnem gitti
Allah kavuştursun canım Allah eşinin umresini de kabul etsinAllah kavuştursun canım , benim de kocam gitti
geçmiş olsun canım inşallah erimiştir..Hayırlı olsun çok güzelmiş montunuz gülegüle giysin yiğit paşa:)Sagolun canlari ..
hırkayı çok beğendim canım bizde ist.a gidecez oğluşuma alışveriş yapmam lazım burdaki lcw da varsa alırım muhakkak kaçırmamalıyımguzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerineEki Görüntüle 1716789 Eki Görüntüle 1716791
güle güle giysin yiğit çok tatlıSagolun canlari ..
güle güle giysin arda canım çok güzeller olmasa yelekten kesin alırdım doğum gününde hediye geldi kızımın da var acayip kullanışlı nisan gibi parktaguzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerineEki Görüntüle 1716789 Eki Görüntüle 1716791
hosgeldin canım seni unuturmuyuzSelam kızlar, adım geçmiş tam üzerine gelmişim
Unutuyorum ben artık burayı girmeyi
Bebiler büyüdükçe işleri de artıyormuş. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Hala annem ablam babam yardıma geliyor.
Her şeye rağmen ne gezmekten geri kalıyorum ne misafir çağırmaktan ama çoooook yoruldum bezdim diyebilirim
Mustafamın iştahı da eskisi gibi değil, hele kahvaltı tam bir felaket
Yuvarlanıp gidiyoruz işte.
İnşallah iyisinizdir, face den ve instagramdan gördüğüm kadar arkadaşlarımı görüyorum ancak
Derdiniz sıkıntınız yoktur inşallah. Yani herkesin illa var da çok büyük sıkıntılarınız dertleriniz olmasın inşallah.
Var olanlarda hemen tez vakitte geçer inşallah.
hihami ciiim Allah kavuştursun Allah kabul etsin, kocacınla beraber sanada nasip etsin Rabbim, tabi bizlerede inşallah
Ve evet doğum günü hazırlıklarındayız inşallah.
Bebişlerimiz doğdular büyüdüler 1 yşlarını bile bitirecekler Allah'ın izniyle.
Gerçi en önce S Sevdeangel doğum yapmıştı di mi?
I imspecial @Mrssuperfine bu ay doğum günleriniz inşallah.
I imspecial Mustafa yaklaşık 1 aydır yürüyor Ahmet te kesin yürümüştür
26 Kasım da kuzenimin suyu geldi nerdeyse 8 aylık erken doğum yaptı. Bebişimizde annesi de iyi elhamdülillah.
Aklım hep onlarda ama her aklıma gelince gidemiyorum malum evden çıkmak hep olaylı
Kış çok zormuş bebelerle, kendin giyin giyin, bebişi giydir giydir kıyametle
O yüzden telaşemiz hala devam etmekte.
Hepinizi çooook öpüyorum beni unutmayın anacım
Geçmiş olaun canım benim paşa 11 gibi yattı beyimiz 1 buçukta kakasını yapmaya kalktı üstünü batırmıştı duş aldır doyur derken bu saat olduaysimason uyumadsliniz mi kızım hasta ona uyandım öksürüyor
Geçmiş olaun canım benim paşa 11 gibi yattı beyimiz 1 buçukta kakasını yapmaya kalktı üstünü batırmıştı duş aldır doyur derken bu saat oldu
İpeğin dediği gibi b..klu avdullah
Hahaha bende bi ara abdullahı tuvalete tutmuştum 2 saniye önce ıkınmaktan çıldıran oğlum tuvalette gülüp eğleniyordu hep gitmek istiyor oraya bizde bırakmıyoruz ilk defa kaka yapmaya götürdüm coştuhaha bu saatte o iş poposuna vur diycem kıyılmaz isir... bizimki kabizdi kaynatıp kayısı yedirdim gözleri pörtledi yapana kadar kan damlası mi yapiyo acaba ben bi ara klozette bile tuttum
Evet bu sabah biraz geç kalkmıştı hatta ben uyandırdım onu gece çok uyandığı için geç kalktı ondamı uyumuyor dersin normalde o beni uyandırırdıTuvalet nirvanalari bi ulaşsalar bayılıyorlaryaa sabah geç mi uyanıyor uyuması lazim hastalıkta gecti bizimki dönüyor elliyo süte devam uykuyda
Hastaydi değil mi canım şifa versin Allahm ..büyüyeceklerse bizi de yaşlandiracaklar azıcık ..kusma çok fena kızım kusuyor benimde balgam atmak için hep bi küçük kap başımızda geçecek duha geçecekBizde Yenidoğan gunlerimize donduk yeni b uyudu ama çok surmez...emmeye veriyo her uyandığında kendini iki kere kustu doğrusu emerken ogurdu sil bastan ust degis fazla ictiginden.benden atiyo kendini meme yoksa. Babası uyuttu.
hala miz i rdaniyo.offf gucum jalmadi All a him yardım etsin h e pimize
Emin ol etkisi vardır sen sabah erken kaldr bak 11 de uyumuyor muEvet bu sabah biraz geç kalkmıştı hatta ben uyandırdım onu gece çok uyandığı için geç kalktı ondamı uyumuyor dersin normalde o beni uyandırırdı