2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cok gzllermis gzl gunlerde kullan canim
aslinda montymuz yumusak seneyede giysin diye 24-36 ay aldigim icin kollar cok yzun parmaklarini cimara kdr ktiz geciriyor :))) ama yelekte bu sorun ucup gidiyo :)))
:)) bizde buyuk aldik 3-4 yas boyu iyi aslinda da kollari cok uzun yigitte kollarini giydirirken mizirdaniyo biraz . Bide canim hem yelek hem mont olanlardanda vardi yani kollari fermuarli mont fermuari cikarinca yelek

image.jpeg

hihami hihami cim bak senin konseptine uygun magnetler buldum çok şekerler:))

Nego Nego eflalim nerdesin kuzu evet merak ediliyorsun...:)
Beni etiketlemişsin daldım hemen burdan:) canım çocuklar yeni iyileşti sayılir ben öksürüyorum yine, bu aralar pek bir şeye yetişemiyorum siteye girince epey zamanım gidiyor, küçük paşam ameliyat olacak ya bu hafta onu halletmeye çalışıcaz testisinden olacak.

Beni etiketlemişsin daldım hemen burdan:) canım çocuklar yeni iyileşti sayılir ben öksürüyorum yine, bu aralar pek bir şeye yetişemiyorum siteye girince epey zamanım gidiyor, küçük paşam ameliyat olacak ya bu hafta onu halletmeye çalışıcaz testisinden olacak.
Haklisin canim bi dalinca epey vakit gidiyo....ins sorunsuz atlatirsiniz haberdar et bizi canim

Bu arada Duha22 Duha22 canım dini sohbetleri çok severim benim çevremde bi halam var böyle şeylerle uğraşan gitmek istiyorım ama çocuk olunca üşeniyorum bide aynı yaş gurubu olsa daha güzel olur ben çok istiyorum bir gurubs katılmayı ne mutlu sana senin işin bu:))
Sagol canim sukur birseyler yapmaya cal i s iyruz.oglum da alisti alisinca zor olmuyo usaniyor hem evde.arkadslari da var illaki genelde yasitlarimiz...baya guzel oluyo birsuru
Cevre ediniyrsun filan:)

gordum sımdı tatlım cok guzelsınız masalah
bızımde konsept prenses ti.ben herseyı kendım yaptım bıyere yaptırmadm.netten hazır ındrıp kestım bictim.cok zevk aldım
Ellerine sağlık canım ama resim istiyoruz :)
Bende seneye Allah nasip ederse herseyini kendim hazırlamak istiyorum. Bu sene ilk diye fazla özendik.

Çok geçmiş olsun canım, hersey sorunsuz bir şekilde hallolur inşallah. Allah yardımcın olsun.

Nego Nego ameliyat ı olacak Eymen. Allah rast getirsin doktorunu tedavisini inşallah, acil şifalar versin.

Yaaa iki dakka gelmedik 3 aylık yapmış bebişi karnında yaaa:KK11:
Hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylık versin Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Hemen kabullenebildin mi? Hani daha yeni doğum yaptım aynı şeyleri hiç ara vermeden vs diye?
Aslında aşırı heves ediyorum bendee, çok istiyorum ama neyime güveniyorsam:KK70:
Perişan oluyorum işlerden. Ancak haftada bir yardımcı gelirse eve temizliğe olur herhal. O da iki çocuğun masrafı eklenince zor.
Benim kocacım da, benim parti süs müs merakımdan korkuyor, hevesini almışsındır inşallah diyor:KK70::KK70:
Birde hakikaten yaşamadan anlayamayacağız herhalde Mustafama haksızlık gibi niye geliyor yaaa:KK43:

Hasta bebilere Allah acil şifalar versin, annelerine güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah.

Mustafa 8 Ocak doğumlu, partimizde 8 Ocak Cuma akşamı olacak inşallah.
Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Paylaşmaya çalışıciiim inşallah.

Nego Nego ameliyat ı olacak Eymen. Allah rast getirsin doktorunu tedavisini inşallah, acil şifalar versin.

Yaaa iki dakka gelmedik 3 aylık yapmış bebişi karnında yaaa:KK11:
Hayırlı uğurlu olsun Allah kolaylık versin Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Hemen kabullenebildin mi? Hani daha yeni doğum yaptım aynı şeyleri hiç ara vermeden vs diye?
Aslında aşırı heves ediyorum bendee, çok istiyorum ama neyime güveniyorsam:KK70:
Perişan oluyorum işlerden. Ancak haftada bir yardımcı gelirse eve temizliğe olur herhal. O da iki çocuğun masrafı eklenince zor.
Benim kocacım da, benim parti süs müs merakımdan korkuyor, hevesini almışsındır inşallah diyor:KK70::KK70:
Birde hakikaten yaşamadan anlayamayacağız herhalde Mustafama haksızlık gibi niye geliyor yaaa:KK43:

Hasta bebilere Allah acil şifalar versin, annelerine güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah.

Mustafa 8 Ocak doğumlu, partimizde 8 Ocak Cuma akşamı olacak inşallah.
Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Paylaşmaya çalışıciiim inşallah.
Aaa bizde 8 ocaklıyız bizide davet edin partinizdrn bizde nasiplenelim :-)

Dört gözle bekliyoruz resimlerinizi:))

Biz artık 1 yaş 2 günlüğüz :rolleyes:

Dogum günümüz çok güzel geçti çok şükür. Yatili misafirleride gönderdim vee bana da temizlik kaldii:confused:hala cook yorgunum:KK53:

Bi kac resim eklemek album yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl album yapılıyor :KK64:
maşallah prensese iyi ki doğmuş nice nice senelere ailesiyle sevdikleriyle huzurlu güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin allahım

Kızlaaar dişimiz çıkmış altta iki dişimiz vardı şimdi farkettim alt dişlerin yanında bir diş patlamış ıcunu gösteriyor :KK71:
Bu gece inş uyuruz artık demek ondan hasta oldu ve ishal oldu kuxum ohh bi rahatladım:))
hayırlı olsun dişiniz canım :)

çok geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer eymenimizin ameliyatı.. Allah şifalar versin

X