2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sagolun canlari ..
Iyi aksamlar kizlar montumuzu aldik artik Eki Görüntüle 1716752

guzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerine :KK66:Eki Görüntüle 1716789 Eki Görüntüle 1716791
çok güzeller güle güle kullanın minione bizimki monttan şikayetçi değil ilk aralar giymiyordu giyiyince rahatsız oluyordu şimdi alıştı

Allah kavuştursun canım alışınca ayrılmak kötü oluyor bilirim :KK43:

Allah kavuştursun canım , benim de kocam gitti:cry: :KK61::KK61:
Allah kavuştursun canım Allah eşinin umresini de kabul etsin

Sagolun canlari ..
geçmiş olsun canım inşallah erimiştir..Hayırlı olsun çok güzelmiş montunuz gülegüle giysin yiğit paşa:)

guzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerine :KK66:Eki Görüntüle 1716789 Eki Görüntüle 1716791
hırkayı çok beğendim canım bizde ist.a gidecez oğluşuma alışveriş yapmam lazım burdaki lcw da varsa alırım muhakkak kaçırmamalıyım

Selam kızlar, adım geçmiş tam üzerine gelmişim :p
Unutuyorum ben artık burayı girmeyi:KK43:
Bebiler büyüdükçe işleri de artıyormuş. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Hala annem ablam babam yardıma geliyor.
Her şeye rağmen ne gezmekten geri kalıyorum ne misafir çağırmaktan ama çoooook yoruldum bezdim diyebilirim :mad:

Mustafamın iştahı da eskisi gibi değil, hele kahvaltı tam bir felaket:KK12:
Yuvarlanıp gidiyoruz işte.
İnşallah iyisinizdir, face den ve instagramdan gördüğüm kadar arkadaşlarımı görüyorum ancak:KK43:
Derdiniz sıkıntınız yoktur inşallah. Yani herkesin illa var da çok büyük sıkıntılarınız dertleriniz olmasın inşallah.
Var olanlarda hemen tez vakitte geçer inşallah.
hihami hihami ciiim Allah kavuştursun Allah kabul etsin, kocacınla beraber sanada nasip etsin Rabbim, tabi bizlerede inşallah:KK68:
Ve evet doğum günü hazırlıklarındayız inşallah.
Bebişlerimiz doğdular büyüdüler 1 yşlarını bile bitirecekler Allah'ın izniyle.
Gerçi en önce S Sevdeangel doğum yapmıştı di mi?
I imspecial @Mrssuperfine bu ay doğum günleriniz inşallah.
I imspecial Mustafa yaklaşık 1 aydır yürüyor Ahmet te kesin yürümüştür:KK70::KK70:

26 Kasım da kuzenimin suyu geldi nerdeyse 8 aylık erken doğum yaptı. Bebişimizde annesi de iyi elhamdülillah.
Aklım hep onlarda ama her aklıma gelince gidemiyorum malum evden çıkmak hep olaylı:KK70:
Kış çok zormuş bebelerle, kendin giyin giyin, bebişi giydir giydir kıyametle:KK70:
O yüzden telaşemiz hala devam etmekte.

Hepinizi çooook öpüyorum beni unutmayın anacım:KK36:
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Yaaaaaaaaaa sen hamile misin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@Mrssuperfine inanamıyoruuuuuuuuuum
şoktayım şu aannnnn
hemde ne kadar olmuşşşş Aman Allah ııııımmmmmmmmmmmm
Çok aşırı şaşırdım ağzım açık halaaaaaaaaaaaaaaa
hemde kocaman olmuşşşş pessssssss
ayyy bi girmedik neler olmuş beeeeeeeeee
şok şok şok
başka var mı yoksam hamile olan aaaaaaaaaa
hala şaşkınım:KK57::KK57::KK57:

Sagolun canlari ..
güle güle giysin yiğit çok tatlı

güle güle giysin arda canım çok güzeller olmasa yelekten kesin alırdım doğum gününde hediye geldi kızımın da var acayip kullanışlı nisan gibi parkta:KK66:

Selam kızlar, adım geçmiş tam üzerine gelmişim :p
Unutuyorum ben artık burayı girmeyi:KK43:
Bebiler büyüdükçe işleri de artıyormuş. Hiçbir şeye yetişemiyorum. Hala annem ablam babam yardıma geliyor.
Her şeye rağmen ne gezmekten geri kalıyorum ne misafir çağırmaktan ama çoooook yoruldum bezdim diyebilirim :mad:

Mustafamın iştahı da eskisi gibi değil, hele kahvaltı tam bir felaket:KK12:
Yuvarlanıp gidiyoruz işte.
İnşallah iyisinizdir, face den ve instagramdan gördüğüm kadar arkadaşlarımı görüyorum ancak:KK43:
Derdiniz sıkıntınız yoktur inşallah. Yani herkesin illa var da çok büyük sıkıntılarınız dertleriniz olmasın inşallah.
Var olanlarda hemen tez vakitte geçer inşallah.
hihami hihami ciiim Allah kavuştursun Allah kabul etsin, kocacınla beraber sanada nasip etsin Rabbim, tabi bizlerede inşallah:KK68:
Ve evet doğum günü hazırlıklarındayız inşallah.
Bebişlerimiz doğdular büyüdüler 1 yşlarını bile bitirecekler Allah'ın izniyle.
Gerçi en önce S Sevdeangel doğum yapmıştı di mi?
I imspecial @Mrssuperfine bu ay doğum günleriniz inşallah.
I imspecial Mustafa yaklaşık 1 aydır yürüyor Ahmet te kesin yürümüştür:KK70::KK70:

26 Kasım da kuzenimin suyu geldi nerdeyse 8 aylık erken doğum yaptı. Bebişimizde annesi de iyi elhamdülillah.
Aklım hep onlarda ama her aklıma gelince gidemiyorum malum evden çıkmak hep olaylı:KK70:
Kış çok zormuş bebelerle, kendin giyin giyin, bebişi giydir giydir kıyametle:KK70:
O yüzden telaşemiz hala devam etmekte.

Hepinizi çooook öpüyorum beni unutmayın anacım:KK36:
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
hosgeldin canım seni unuturmuyuz :KK66: bizim doğum günü 23 aralikta ama 3 aralıkta kutladık resimleri yukleyio kaldirdim sana ozelden atarım inş.. bizde senin resimlerini kutlayınca isteriz..biZde yuruyeli baya oldu canim artik koştuğu için 1 au mi fazla mi hatırlayamıyorum,:-) azı dış çıktı iştah dedigin gibi bizdede yok ama idare ederiz..hepimiz aynı yoğunlukta yubarlaniyoruz bi bakıp gidiyom ve angelsturkey de hamileydi benim bildiğim seni ve mustafayı öptük

aysimason aysimason uyumadsliniz mi kızım hasta ona uyandım öksürüyor
Geçmiş olaun canım benim paşa 11 gibi yattı beyimiz 1 buçukta kakasını yapmaya kalktı üstünü batırmıştı duş aldır doyur derken bu saat oldu:-)
İpeğin dediği gibi b..klu avdullah:KK70:

Geçmiş olaun canım benim paşa 11 gibi yattı beyimiz 1 buçukta kakasını yapmaya kalktı üstünü batırmıştı duş aldır doyur derken bu saat oldu:-)
İpeğin dediği gibi b..klu avdullah:KK70:
:KK70:haha bu saatte o iş poposuna vur diycem kıyılmaz isir... bizimki kabizdi kaynatıp kayısı yedirdim gözleri pörtledi yapana kadar kan damlası mi yapiyo acaba ben bi ara klozette bile tuttum :-)

:KK70:haha bu saatte o iş poposuna vur diycem kıyılmaz isir... bizimki kabizdi kaynatıp kayısı yedirdim gözleri pörtledi yapana kadar kan damlası mi yapiyo acaba ben bi ara klozette bile tuttum :-)
Hahaha bende bi ara abdullahı tuvalete tutmuştum 2 saniye önce ıkınmaktan çıldıran oğlum tuvalette gülüp eğleniyordu hep gitmek istiyor oraya bizde bırakmıyoruz ilk defa kaka yapmaya götürdüm coştu:-)

Bizde Yenidoğan gunlerimize donduk yeni b uyudu ama çok surmez...emmeye veriyo her uyandığında kendini iki kere kustu doğrusu emerken ogurdu sil bastan ust degis fazla ictiginden.benden atiyo kendini meme yoksa. Babası uyuttu.
hala miz i rdaniyo.offf gucum jalmadi All a him yardım etsin h e pimize

Tuvalet nirvanalari bi ulaşsalar bayılıyorlar :-) yaa sabah geç mi uyanıyor uyuması lazim hastalıkta gecti bizimki dönüyor elliyo süte devam uykuyda:KK66:
Evet bu sabah biraz geç kalkmıştı hatta ben uyandırdım onu gece çok uyandığı için geç kalktı ondamı uyumuyor dersin normalde o beni uyandırırdı:KK70:

Bizde Yenidoğan gunlerimize donduk yeni b uyudu ama çok surmez...emmeye veriyo her uyandığında kendini iki kere kustu doğrusu emerken ogurdu sil bastan ust degis fazla ictiginden.benden atiyo kendini meme yoksa. Babası uyuttu.
hala miz i rdaniyo.offf gucum jalmadi All a him yardım etsin h e pimize
Hastaydi değil mi canım şifa versin Allahm ..büyüyeceklerse bizi de yaşlandiracaklar azıcık ..kusma çok fena kızım kusuyor benimde balgam atmak için hep bi küçük kap başımızda geçecek duha geçecek

X