2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağol canım, alışamadım ya hem çok kalın zarif olsa takarımbu yatırim amaclı acıkcasi:) daha iyileri senin olsun
Bende duha yazınca hatirladim Nego kamyon tekeri gibi maşallah bileziğin adam yılların acısını çıkarmış güle güle kullan
ha hay çok hoşsun kamyon tekeri tamamen duygusal canım yatırım amaçlı, ben ince kelepçeleri seviyorum tuğralı mesela:) benden aldıklarının yerine taktı ama 15 gr eksik oldu eksik yaptın birde alyansı değiselim tam tur alalım dedim ama eve gelince aklıma geldi kuyumcuda istesem alırdı bir sey diyemezdi

Ooo iyiymiş aldiklarinin yerine benim 5 bilezik 33 grdan 165 gr alınacak daha üstüne annemin bileziği ve setim var hepsini ev alirken sattık ev benim ustume ama borcta benim ustumeydi bakalım ne zaman alır ooo nin kamyon tekerine fit olurdum aslında ama ben takamam malesef çalışırken sen güzel günlerde kullan kuzum

saol canimmm yaaa

canim bu mama ayni mi acaba benim verdigimle bende gecen ay aldim acikcasi veriyorum ama dogru birseymi bunu vermek onuda bilmiyorum,gerci disten dolayi uyaniyor ama brn belki actir diyip yatmadan evvel hipp in orgabik iyi geceler mamasindan 1,5 ymk kasigi kdr cok az bir miktar mama veriyorum,gece surekli emiyor sabh kahvalti oglen sebze aksam yogurt aralarda emme modunda gidiyoruz hatta ben gecen bitti degisiklik olsun dedim aptamilin iyi geceler mamasini sonra 7 meyvali yulafli tahilli mamasinida aldim,acikcasi yumurta li kahvalti mihlama vs disinda haftada iki gun bu mamanin icjne su degilde portakal suyu sikip yrm muz ezip karistirip verdigimde oluyor ama duyanlar daha dogrusu hic bir fikri olmayip is olsun diye yorum yapan tiplerrr aaaaa niye hszir mama veriyorsun diyorlsr kafami karistiriyorlsr halbuki zaten meyva puresi peynirli yumurta kahvaltimiz var bunu sadece degisiklik amacli veriyorum
sen ne kdr olcek veriyorsun sabahda veriyomusun

canimm yaa bir hayirli olsun diyemedimm ya
guzel gunlerde tak diyecegim ama yatirim icin diyorsun olsun yinede gulle gule kullanin insallah
dahada iyilerini ogullarindan da gor insallah
el ustunde tutsunlar,hayirli evlatlar olsunlarr
ayy icimden geldii duuu devammm edicemm
hemen evlenmesinler cok hayirli bol gelirli kazanclari olsun,yurt dislarina seyahatlerinde senide gotursunler dunyayi gezdiren,villalar yazliklsr range rover jeepler alan,hixmetciler tutan evlatlar olsunlarrrr aminnnnnn n
ameliyatinizda hafifcecik olup hic anlamadan ilessin insallahh hic uzulme annesi oldu bitti bi bakmissin kk da yazicaksin bile kizlar kurtuldum diye

Ohh ellerine sağlık, şifa olur inş.. ben kendime çay demlemeye üşenirdim ama şimdi bebişler için yapmadığımız tarf kalmıyor:))

Ohh ellerine sağlık, şifa olur inş.. ben kendime çay demlemeye üşenirdim ama şimdi bebişler için yapmadığımız tarf kalmıyor:))
Aynen valla günde kaç çeşit yemek hazırlıyorum oğlusa akşam yemeğine gelince dışarıdan mi söylesek :))
Kızlar masa eteği tütü dikeceğim:)) yapabilirsem ne ala... Ne makinem var be marifetim ama uyduruk da olsa işimi görsün. :))
Ben ona doğumda bebek yatağının etrafı için giristim geçtim makinanın başına dikmiyo meğer onun tül için olan ayrı iğnesi mi ne olacakmış sonra topladık götürdük terziye şimdi de onu bozup masaya uydurma derdindeyim

:))) kiz anasi olmakta bu sus pus isinde sikintili valla yaa,birde oyle isler var degilmi
hahahaa hic unutmuyorum hastane odasibdaki yatagi icin tul dikmistim uydurmasyon bisey takilmamisti bile egreti durmustu ,ayyy ne gunlerdi yaaa terlikle tac yapmistim annm kiyilirmi bunlara demistide aynilarindan bidaha yapmistim halbuki o kiyamadigimi coktan verdim bile kuzenime ,ne gunlerdi yaaa

Çok iyi canım maşallah. Görmek isterim tabi ki resimleri.

10 gün falan oldu canım hastalığı geçeli. Ben acaba kaloriferlerden boğazı mı kuruyor diye düşünüyorum. Bi de gripten sonra başladı öksürük. Daha önce yoktu.

Aynen öyleyiz:))
Hımm hiç o uğraşa girmeyeyim o zaman buraya uazdığım iyi olmuş tülümü lastiğini alıp yerziye götüreyim ben:)) hehehe hatırlıyorum o zamanları:))

Hehehe hepsini hatırlıyorum hey gidi:) valla koz anası olmak dert süsü püsü tokası fırfırı tülü bitmiyor ama ben böyle abarttıkça bir aysel gürel doğaxak dozunu tutturamamaktan korkuyorum:)) ben tacımı terliğimi falan hemen bohçaya kaldırmıştım hamile olan olursa veririm diye:))

veeee mutlu bir hsber din biraz cesaret verdim hadi hsdi dedim koltugun karsisina koyuyorum 1 mt mesafeden 4/5 adim atip koltuga kdr yuruyorrr oglumnn yasasinnn
Amanınn:))) sağlam adımları olsun kuzumun hey maşallah:)

10 gün falan oldu canım hastalığı geçeli. Ben acaba kaloriferlerden boğazı mı kuruyor diye düşünüyorum. Bi de gripten sonra başladı öksürük. Daha önce yoktu.
Bizim doktor cam açık yatılaxak diyor:) biraz uç ama .. Evimiz buz gibi dağ başındayız diyorum açılacak diyro biz de ebeveyn banyosunun camını açıp yatoyoruz gece 3-4 gibi kapatıyoruz.. Bir de duş alıp yatırıyoruz :/ "doktor emri." Tavsiyesi değil :)

Bak canım bu da oğlumun diş buğdayı pastasıydı. Gene aynı yere doğumgünü için yaptırmak istiyorum.
Çok cici sağlam cicileri olsun..

Evet canım baya bir uç nokta söylemiş her anne cesaret edemez :) bakalım bizim doktor ne dicek? Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…