2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy kiyamam canım yaa aynısından yapacak biri yok mu etrafında hamileyken de canın bişi çekince zor oluyo

Yöresel bir şeydi sağlık olsun artık.. En azından borcamı yememiş göndermişler:)
Bu hamileliğimde değil ama kızımda her şet aşeriyır hiçbir şey yiyemiyordum, allah kimseye yaşatmasın..

Zencefil mi canım, vermedim ama verenler var diye danışmak istedim
Tam yazarken sen de sormuşsun canım :) Ben zencefili çok az verdim. Elmayı kaynatiyorum Sonr içine çubuk tarçın taze zencefil atıp 1 dk kaynatıp kapatıyorum. İçine ıhlamur cicegi atıp demlemeye bırakıyorum . 2 dk sonra filan tarçınla zencefili çıkarıyorum içinden. 10 dk ıhlamurla demlendikten sonra süzüp içine pekmez atıp iciriyorum burnu akıp nezle gibi olmuştu çok iyi geldi o zaman bu tarif

Süper.bir tarif , mutlaka yapacağım teşekkürler
Tam yazarken sen de sormuşsun canım :) Ben zencefili çok az verdim. Elmayı kaynatiyorum Sonr içine çubuk tarçın taze zencefil atıp 1 dk kaynatıp kapatıyorum. İçine ıhlamur cicegi atıp demlemeye bırakıyorum . 2 dk sonra filan tarçınla zencefili çıkarıyorum içinden. 10 dk ıhlamurla demlendikten sonra süzüp içine pekmez atıp iciriyorum burnu akıp nezle gibi olmuştu çok iyi geldi o zaman bu tarif
:KK54:

Ben de armut.com dan teklif aldım canım. Daha mekan bulmam lazım benim. Senin oldu mu doğumgünü??
Canım yaptık çokta eğlendik çok fazla abartmadım çerçeve iyikidogdun parti bardak tabakları(sadece cocuklar kullandı) spidermanli süs iste yas pasta jelibon topu marsmelow cubuklari yaprak sarma hashasli çörek poaca hanımeli tatlı patates salatası kalpli kek yaptık bol bol foto eklemistim aslında albume ama kaldırdım istersen iki tane eller kaldırımı:KK66: valla masraf açısından 80 pasta konsepti değil damla çikolata antep fıstıklı bi pasta resmini yukleyim coktase ve lezzetliydi:KK66:malzemeler falan 200e bitti benim olay :-)
merhaba güzel anneler :)
hasta olan tüm bebeciklere Allah şifa versin inşallah, onlara bir şey olmasın:)
benim kızın da doğum günü 2 ocakta haftaya alışverişini yapıcam inşallah:)
çok fazla giremiyorum atanamadım tekrar kpss ye çalışmaya çalışıyorum 2016 için çok zor oluyor sabah kalk kuzuyu yedir içir ortalığı topla evin işi hiç bitmiyor kızım ilgi istiyor ben dinlenmek istiyorum bazen çok bunalıyorum stres yapıyorum ağlıyorum bazen geçiyor:)
hepinizi öpüyorumm kızım izşn vermiyorr
iyi dersler kuzum ..doğum gününüz şimdiden kutlu solsun..bizde kuzunu öptük..hepimiz bi öyle bi böyle ama yaşama dolu geçiyor uğra yine versin mi kilolaro

Hahahaah o dediğini ben yaptırıp açtırdım çikolatayı görünce panik oldum ofiste millet yerse diye olay oldu çikolata eve sağ salim gelince rahatladım :KK48:
:KK45:ay benimde toffie yense yuregime iner:cool:

Bugün kardeşim geldi yerli malı haftası için pasta yaptım ona abdullaha aşkım dedi abdullahında diline dolandı aşkımda aşkım:KK70:
aşkım he bak çapkın:21:

Kızlar bu aylarda yeşil kaka normalmi oğlum hep yeşil kaka yapıyor bir bilginiz varmı??
dış çıkarırken olur genelde bizim bizde kabiziz hep bu ara zeytinyağ içün ve rahatlı yor bi tatlı.kaşığı

Herkese geçmiş olsun, okudum ama tek tek alıntı yapmadım , etrafımda herkesin bebisi hasta, bronşit vs. Dikkat edelim inşallah allaha emanetler :emir_bebek:zencefil bal limon karışımı deneyen var mi, ben 3.gündür çay kaşığı ile bal verdim, zencefilli karışım olarak da vermek istiyorum, bu kış hasta olmasın diye, her gün 1 çay kaşığı verilir mi sizce
canım kaç doğum tarihi erken biraz bizim 15 gün sonra yaşına girecek zencefile agir gelebilir geçen okudum 2yas öncesi için biseyler yazıyordu bali bugün yarim. Ay kaşığı ıhlamuruyla verdim bisey olması ama bi hafta önce sırtında alerji yapmıştı bi hafta bile Öneml o yaşını bekle bence

Tes
Bal 12. Aydan çnce verilmiyor diye biliyorum. Gerçi bir şey kalmadı ama..

Zencefili limonu ıhlamurun içine kat. Ben öyle yapıyorum. Zencefil ufacık koyuyorum yakmasın boğazını diye.
Sarımsak soğan pırasa soyarak eline de verebilirsin bağışıklık artırıcı.

Teşekkürler canım, deneyeceğim, pirasa dan başlamak lazım, malum mevsimi su an

Bebeklere zencefil verilir mi, zencefil sağlık açısından çok sayıda yararı olan şifalı bir bitkidir. Fakat bu derece faydalı olmasına rağmen, 2 yaşın altındaki bebeklere verilmesi sakıncalıdır. Bu yüzden bebeklere verilirken çok dikkatli olunmalıdır. Özellikle üst solunum yolu hastalıklarına karşı hassas yapıda olan bebeklerde, 2 yaştan sonra zencefil kullanılmalıdır. Bağırsak ağrılarında, kas sorunlarında, baş ağrılarında, gaz sancılarında rahatlıkla kullanılabilir. Ancak zencefilin dozuna 2 yaşından sonra verirken mutlaka dikkat etmelisiniz. Bir yetişkine verilen dozun üçte biri kadar zencefil bebeklere verilmelidir.

yosun6 yosun6 verilmemeli diyor

Bebeklere zencefil verilir mi, zencefil sağlık açısından çok sayıda yararı olan şifalı bir bitkidir. Fakat bu derece faydalı olmasına rağmen, 2 yaşın altındaki bebeklere verilmesi sakıncalıdır. Bu yüzden bebeklere verilirken çok dikkatli olunmalıdır. Özellikle üst solunum yolu hastalıklarına karşı hassas yapıda olan bebeklerde, 2 yaştan sonra zencefil kullanılmalıdır. Bağırsak ağrılarında, kas sorunlarında, baş ağrılarında, gaz sancılarında rahatlıkla kullanılabilir. Ancak zencefilin dozuna 2 yaşından sonra verirken mutlaka dikkat etmelisiniz. Bir yetişkine verilen dozun üçte biri kadar zencefil bebeklere verilmelidir.

yosun6 yosun6 verilmemeli diyor
Bilgi için çok teşekkürler Canım, alerjik etki gormezsem ihlamur ile falan azar azar belki ama balla vermeyeceğim kesin artık :KK17:

AngelHeart AngelHeart 3kg ankara ümit pastanesi yapımı:-) zeyno pas. 1 numara ama çok yoğunlar:KK66:

Eklentiler

• P_20151205_160840.jpg
    P_20151205_160840.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 52
minione minione canım eski enerjin yok üstünde buralardasın ama eskisi gibi şen şakrak değilsin belliki arda çok huzursuz ne oldu biraz düzelmedimi??
sorma cnm cok sukur iyi gunduzleri hic sorun yok gel gelelim geceleri yine uykumuz problem iste
bugun yine farkettim alt azi cok fens sismis kizarmis ondan cani cok yaniyor boylr olincada bana sariyor iste surekli bacagimda elimde tel gorse hep ilgi istiyo raht vermiyo
o uyurkende anca ev isime bakiyorum o yuzden az bi vakit bulsam okuyup bikac alinti yapabiliyorum o kdr :KK66:

sorma cnm cok sukur iyi gunduzleri hic sorun yok gel gelelim geceleri yine uykumuz problem iste
bugun yine farkettim alt azi cok fens sismis kizarmis ondan cani cok yaniyor boylr olincada bana sariyor iste surekli bacagimda elimde tel gorse hep ilgi istiyo raht vermiyo
o uyurkende anca ev isime bakiyorum o yuzden az bi vakit bulsam okuyup bikac alinti yapabiliyorum o kdr :KK66:
İnş çabucak patlatır dişlerini sende rahat edersin gerçekten bebek huysuz olunca insanın hayatı alt üst oluyor allah Nego Nego e sabır versin onunki sürekli huysuz..

Bizimde diş sandığımız meğer kulak ağrısıymış bizde hala diş yok aman gelmesinde:))

I imspecial bizim kabızlığımız geçmiyordu her yolu denedim zeytinyağı kayısı barsak düzenleyici fayda etmedi doktor barsak düzenleyici fayda etmezse dozu arttır dedi bende ilaçlara simir oldum attım kenara zaten ilaç karşıtıyım zor durumda kalmadıkça vermiyorum neyse en sonunda mamasını değiştirdim hiip in kutuda olanı alıyordum yine hiip in demir kutuda olana geçtim sindirim sistemi için iyiymiş o üzerinde yazıyor şimdi kakasını herhün tapıyor biraz zorlanıyor sma inş oda düzene girecek..

İnş çabucak patlatır dişlerini sende rahat edersin gerçekten bebek huysuz olunca insanın hayatı alt üst oluyor allah Nego Nego e sabır versin onunki sürekli huysuz..

Bizimde diş sandığımız meğer kulak ağrısıymış bizde hala diş yok aman gelmesinde:))
gecnis olsun cnmm
disiniz hicni cikmadi

canım paşaya kolaylıklar diliyorum sanada sabir bizimde kopek dış kulağa vurdugundan huzursuz inş şu inciler biran önce kolayca çıkar

I imspecial bizim kabızlığımız geçmiyordu her yolu denedim zeytinyağı kayısı barsak düzenleyici fayda etmedi doktor barsak düzenleyici fayda etmezse dozu arttır dedi bende ilaçlara simir oldum attım kenara zaten ilaç karşıtıyım zor durumda kalmadıkça vermiyorum neyse en sonunda mamasını değiştirdim hiip in kutuda olanı alıyordum yine hiip in demir kutuda olana geçtim sindirim sistemi için iyiymiş o üzerinde yazıyor şimdi kakasını herhün tapıyor biraz zorlanıyor sma inş oda düzene girecek..
canım çok iyi olmuş inş hep boyle.gider ..biz mama kullanmıyoruz ah et biraz kati ağırlıklı seviyor çorbaları çok s3vmiyor hele yoğurt hic iste meyve ilenkarisirsa belki ...genelde pilav makarna sebzelerin haşlanmış hali patates iste çorba bi şehriye bi mercimek oda her zaman degilnsonuc boyle oldu bakalım düzelir ins

Günaydın canım bende sana yazacaktim naptınız ameliyat günü aldınız mi
Yok canım hastaya esim toparlansın dedi ama bugün almayı düşünüyorum yarın için, çok korkuyorum canim ya anesteziden ya bir sey olursa yaptırmasak mı diyorum:KK43: benim başımdan sıkıntı eksik olmaz beni bulur:KK43: buraya bile yazmak zor geliyor içimden bir şey yapmak gelmiyor hiç... sizin fotoları da tam göremedim kaldırmışsın

Yok canım hastaya esim toparlansın dedi ama bugün almayı düşünüyorum yarın için, çok korkuyorum canim ya anesteziden ya bir sey olursa yaptırmasak mı diyorum:KK43: benim başımdan sıkıntı eksik olmaz beni bulur:KK43: buraya bile yazmak zor geliyor içimden bir şey yapmak gelmiyor hiç... sizin fotoları da tam göremedim kaldırmışsın
Esim gördü kizmasin diye kaldirdim kuzum sana mesajla yollarm ilk fırsatta :KK66: korkma canım onun alacağı anestezi hava şeklinde ve çok az miktar ipeim de almisti inan ameliyat haneden uyanık geldi üzme kendini ...bende ve bi çok arkadaş bu ara zevk alamıyoruz hicbiseyden gececk bugunlerde eymen inş düzelir

Esim gördü kizmasin diye kaldirdim kuzum sana mesajla yollarm ilk fırsatta :KK66: korkma canım onun alacağı anestezi hava şeklinde ve çok az miktar ipeim de almisti inan ameliyat haneden uyanık geldi üzme kendini ...bende ve bi çok arkadaş bu ara zevk alamıyoruz hicbiseyden gececk bugunlerde eymen inş düzelir
Sağol canım insâllah kolay olur, çok tedirginim, korkacak ağlayacak bir sürü, sonrasında emzirme olmayacak sanırım, emmeden susmaz benim ki:KK43: yarın doktora sorucam artik

X