Hahahaah o dediğini ben yaptırıp açtırdım çikolatayı görünce panik oldum ofiste millet yerse diye olay oldu çikolata eve sağ salim gelince rahatladımeşim almış şubeden akşam gelecek inşallah merakla bekliyoruz ve zevkine güveniyoruz canım
aç bana foto at diyorum yok kendin aç diyor :)
Hahahaah o dediğini ben yaptırıp açtırdım çikolatayı görünce panik oldum ofiste millet yerse diye olay oldu çikolata eve sağ salim gelince rahatladım
Normal.Kızlar bu aylarda yeşil kaka normalmi oğlum hep yeşil kaka yapıyor bir bilginiz varmı??
Ayiptir soylemesi de...genelde hep y esil oluyo bizimkive ishal gibi sirtina kadar cikiyo hala ek gida almiyo ondan herhaldeKızlar bu aylarda yeşil kaka normalmi oğlum hep yeşil kaka yapıyor bir bilginiz varmı??
Ayy kiyamam canım yaa aynısından yapacak biri yok mu etrafında hamileyken de canın bişi çekince zor oluyoBana da hamileyim diye işyerinden bir arkadaşımın annesi borcamda özel bir yemek gönderdi. Önce işyerime oradan bana geldi. Ama sadece boş borcam(((( yemişler ( :))))
Ek gıda yiyoruz biz ama bizimki zaten zor kaka yapıyor nadir taşar:)Ayiptir soylemesi de...genelde hep y esil oluyo bizimkive ishal gibi sirtina kadar cikiyo hala ek gida almiyo ondan herhalde
Geçmiş olsun canım, ben tam 8 aylikken ayırdım odasını, ama benimki emmiyor sadece 1 sefer süt içmek için uyanıyorGünaydın anneler:)
Her sene kışın hastalanıp serum alan bendeniz kızıma tek bakıyorum diye hasta olmamıştım şimdi annem kv yardıma geliyor diye hop yataklara düştüm, üşütmüşüm.
Hasta olmamam gerektiğinde hasta olmadım, hrr şey aslında ne kadar da psikolojik ya da ne bileyim şu evrede dolaşan enerji işi çok doğru ve beynimiz çok akıllı:) sabah sabah derdmi bu kadar anlatıyorum kusura bakmayın:)
Bir de kızım da hasta, odamıza coldmix sıktım, fazla kaçırmışım başağrısından gidiyorduk eşimle:)
Bebeği ayrı odada yatıranalr kimler? Ben de sanırım kışı geçirince ayırıcam odasını mart nisan gibi mesela, kardeşine de hazırlık olur..
Drumuz yasaklı yiyeceklerin arasında saymisti Allah korusun anı bebek ölümlerine bile neden olur demişti bi araştır istersenHerkese geçmiş olsun, okudum ama tek tek alıntı yapmadım , etrafımda herkesin bebisi hasta, bronşit vs. Dikkat edelim inşallah allaha emanetlerzencefil bal limon karışımı deneyen var mi, ben 3.gündür çay kaşığı ile bal verdim, zencefilli karışım olarak da vermek istiyorum, bu kış hasta olmasın diye, her gün 1 çay kaşığı verilir mi sizce
Afiyet olsun bizim.yerimizede ye :)Hahahaah o dediğini ben yaptırıp açtırdım çikolatayı görünce panik oldum ofiste millet yerse diye olay oldu çikolata eve sağ salim gelince rahatladım
Bida o dr a gitmeyi düşünmüyorum bu antibiyotigide vermedim.2gundur buda yanlis ama napim
Herkese geçmiş olsun, okudum ama tek tek alıntı yapmadım , etrafımda herkesin bebisi hasta, bronşit vs. Dikkat edelim inşallah allaha emanetlerzencefil bal limon karışımı deneyen var mi, ben 3.gündür çay kaşığı ile bal verdim, zencefilli karışım olarak da vermek istiyorum, bu kış hasta olmasın diye, her gün 1 çay kaşığı verilir mi sizce
Zencefil mi canım, vermedim ama verenler var diye danışmak istedimDrumuz yasaklı yiyeceklerin arasında saymisti Allah korusun anı bebek ölümlerine bile neden olur demişti bi araştır istersen