2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
foto isteriz :) bizde merak ettil

merhaba güzel anneler :)
hasta olan tüm bebeciklere Allah şifa versin inşallah, onlara bir şey olmasın:)
benim kızın da doğum günü 2 ocakta haftaya alışverişini yapıcam inşallah:)
çok fazla giremiyorum atanamadım tekrar kpss ye çalışmaya çalışıyorum 2016 için çok zor oluyor sabah kalk kuzuyu yedir içir ortalığı topla evin işi hiç bitmiyor kızım ilgi istiyor ben dinlenmek istiyorum bazen çok bunalıyorum stres yapıyorum ağlıyorum bazen geçiyor:)
hepinizi öpüyorumm kızım izşn vermiyorr

eşim almış şubeden akşam gelecek inşallah merakla bekliyoruz ve zevkine güveniyoruz canım
aç bana foto at diyorum yok kendin aç diyor :)
Hahahaah o dediğini ben yaptırıp açtırdım çikolatayı görünce panik oldum ofiste millet yerse diye olay oldu çikolata eve sağ salim gelince rahatladım

C Cucu canım öyle ufak şeyler için antibyotik verme kuzuya alışır vücudu bizimki iltihap olmuştu antibyotiği verdi ama oğlum hiç içmedi zar zor veriyordum hepsini atıyordu kendiliğinden iyileşti kulak damlası kullandım 5 gün

Hahahaah o dediğini ben yaptırıp açtırdım çikolatayı görünce panik oldum ofiste millet yerse diye olay oldu çikolata eve sağ salim gelince rahatladım

Bana da hamileyim diye işyerinden bir arkadaşımın annesi borcamda özel bir yemek gönderdi. Önce işyerime oradan bana geldi. Ama sadece boş borcam(((( yemişler( :))))

Geçmiş olsun canım, ben tam 8 aylikken ayırdım odasını, ama benimki emmiyor sadece 1 sefer süt içmek için uyanıyor

Herkese geçmiş olsun, okudum ama tek tek alıntı yapmadım , etrafımda herkesin bebisi hasta, bronşit vs. Dikkat edelim inşallah allaha emanetler zencefil bal limon karışımı deneyen var mi, ben 3.gündür çay kaşığı ile bal verdim, zencefilli karışım olarak da vermek istiyorum, bu kış hasta olmasın diye, her gün 1 çay kaşığı verilir mi sizce

Drumuz yasaklı yiyeceklerin arasında saymisti Allah korusun anı bebek ölümlerine bile neden olur demişti bi araştır istersen

Afiyet olsun bizim.yerimizede ye :)

Bida o dr a gitmeyi düşünmüyorum bu antibiyotigide vermedim.2gundur buda yanlis ama napim

Bal 12. Aydan çnce verilmiyor diye biliyorum. Gerçi bir şey kalmadı ama..

Zencefili limonu ıhlamurun içine kat. Ben öyle yapıyorum. Zencefil ufacık koyuyorum yakmasın boğazını diye.
Sarımsak soğan pırasa soyarak eline de verebilirsin bağışıklık artırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…