2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçen sene bu zamanlar eşime kavuşmuş muydum, gelecekti bekliyor muydum ne... sanırım gelmemişti daha:)) aralık ortası gibi gelmişti.

Valizimi açıp boşaltıp dizip dizip duruyordum:)) uzunca bir süre eşime küstüm:KK66: doğum yaptığım zaman valizi getirmedi diye:)) kapı süsüm falan öylede arabada kalmıştı.

Meğerse bebeğe bir şey oluraa diye korkmuş getirememiş. Ben doğum yapınca da beni bırakıp gidip alamamış. O içini döktü ben döktüm:)

Bir de bana meyveli hurmalı sütler yemekler yapıyordu doğuma gitmeden evvelki hafta:)

Hey gidi yas o zamanları çok özlüyorum öte yandan altı ay sonra yine aynı xamanlar brrr :))

Kışın gece yrısı kız kulesbin karşısına gider salep içerdik tavla oynardık nargile içerdik:)( ah ah..

kittybetty kittybetty fikirler çok hoş bol foto isteriz:KK66: yeni ve ilk yası hayırlı olsun canım
teşekkürler canım sizin yeni yaşınızda hayırlı olsun ara ara okudum döktürmüşsündür eminim becerikli hatunsun sen :nazar::nazar: ama fotoları göremedim :110: benim eşimde biraz pimpirikli foto işine ne der bilmiyorum bide nasıl yükleniyo buraya onuda bilmiyorum açıkçası ama yüklemeyi çalışırım en azından hazırlıkları :KK66:

Aynı dert bizde de var canım:)
Bebişin her şeyi ıvızırı zıvırı tamam da annesinin kıyafeti yok:KK43:(( :))
Çok güzeller her şey gönlünce olsun. Mamaları ne yapcaksın, menü yaptın mı bir de?
sorma canım yaa günlerdir düşünüyorum ne giyicem diye offf dolap dolu ama ben içlerine giremiyorum. evin borcu arabanın borcu bide bu doğumgünü falan iyice açıldık o yüzden yeni bişeyde almak istemiyorum napcam bilmem :110: olduğu kadar artık napiim çokta şık olmayıveriyim miniğim 4 4lük olsun yeter (ana yüreği işte :KK68:) sende 2. bebişi bekliyosun okudum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek: menüye gelince menü hazırda nasıl yetişcek nasıl yapcam bakalım akşama kadar işteyim zaten. patatesli börek, sakallı poğaça, cevizli kereviz salatası, nohut ve Meksika fasulyeli yeşillikli falan bi salata var o, kardan adam tatlısı, cupcake, kv sarmayla fındıklı kurabiye yapcak halası bebek kurabiyelerini yapcak yeter diye düşünüyorum o_O yazarken bile yoruldum nasıl yapcaksam :KK57:

veeee mutlu bir hsber din biraz cesaret verdim hadi hsdi dedim koltugun karsisina koyuyorum 1 mt mesafeden 4/5 adim atip koltuga kdr yuruyorrr oglumnn yasasinnn :KK73::KK73:
maşallah benim tostos yanağıma süper
Geçen sene bu zamanlar eşime kavuşmuş muydum, gelecekti bekliyor muydum ne... sanırım gelmemişti daha:)) aralık ortası gibi gelmişti.

Valizimi açıp boşaltıp dizip dizip duruyordum:)) uzunca bir süre eşime küstüm:KK66: doğum yaptığım zaman valizi getirmedi diye:)) kapı süsüm falan öylede arabada kalmıştı.

Meğerse bebeğe bir şey oluraa diye korkmuş getirememiş. Ben doğum yapınca da beni bırakıp gidip alamamış. O içini döktü ben döktüm:)

Bir de bana meyveli hurmalı sütler yemekler yapıyordu doğuma gitmeden evvelki hafta:)

Hey gidi yas o zamanları çok özlüyorum öte yandan altı ay sonra yine aynı xamanlar brrr :))

Kışın gece yrısı kız kulesbin karşısına gider salep içerdik tavla oynardık nargile içerdik:)( ah ah..
yaaaa çok özledim ben de içimde kıpırdamsını en çokta

eşim,her gece ayak masajı yapardı pek nazlıydım pek ahh ahh

hele gece gezmeleri bizde eve gitmezdik

Evet iki saat bisey verilmiyor bide kusuyor:KK43:
Ya kusuyor mu:KK43: anası kılıklı benim veletler kusmayı beceremiyorlar:KK43:
Ooo iyiymiş aldiklarinin yerine benim 5 bilezik 33 grdan 165 gr alınacak daha üstüne annemin bileziği ve setim var hepsini ev alirken sattık ev benim ustume ama borcta benim ustumeydi:-) bakalım ne zaman alır ooo nin kamyon tekerine fit olurdum aslında ama ben takamam malesef çalışırken:KK43: sen güzel günlerde kullan kuzum
ha hay senin altının çokmuş benim üç bilezikti:) ben saklıyorum dışarı çıkınca korkuyorum

canim bu mama ayni mi acaba benim verdigimle bende gecen ay aldim acikcasi veriyorum ama dogru birseymi bunu vermek onuda bilmiyorum,gerci disten dolayi uyaniyor ama brn belki actir diyip yatmadan evvel hipp in orgabik iyi geceler mamasindan 1,5 ymk kasigi kdr cok az bir miktar mama veriyorum,gece surekli emiyor sabh kahvalti oglen sebze aksam yogurt aralarda emme modunda gidiyoruz hatta ben gecen bitti degisiklik olsun dedim aptamilin iyi geceler mamasini sonra 7 meyvali yulafli tahilli mamasinida aldim,acikcasi yumurta li kahvalti mihlama vs disinda haftada iki gun bu mamanin icjne su degilde portakal suyu sikip yrm muz ezip karistirip verdigimde oluyor ama duyanlar daha dogrusu hic bir fikri olmayip is olsun diye yorum yapan tiplerrr aaaaa niye hszir mama veriyorsun diyorlsr kafami karistiriyorlsr halbuki zaten meyva puresi peynirli yumurta kahvaltimiz var bunu sadece degisiklik amacli veriyorum
sen ne kdr olcek veriyorsun sabahda veriyomusun

canimm yaa bir hayirli olsun diyemedimm ya
guzel gunlerde tak diyecegim ama yatirim icin diyorsun olsun yinede gulle gule kullanin insallah
dahada iyilerini ogullarindan da gor insallah
el ustunde tutsunlar,hayirli evlatlar olsunlarr
ayy icimden geldii duuu devammm edicemm
hemen evlenmesinler cok hayirli bol gelirli kazanclari olsun,yurt dislarina seyahatlerinde senide gotursunler dunyayi gezdiren,villalar yazliklsr range rover jeepler alan,hixmetciler tutan evlatlar olsunlarrrr aminnnnnn n :KK45::KK15:
ameliyatinizda hafifcecik olup hic anlamadan ilessin insallahh hic uzulme annesi oldu bitti bi bakmissin kk da yazicaksin bile kizlar kurtuldum diye :KK66:
hazır mama verince hazır anne oluyorsun cicim halbu ki annelik bu mu değirmenden su taşımamız saçımızı süpürge yapmamız lazım:KK11: yazdıklarını okuyunca maşaallah güzel yediriyor diyorum ben şahsen:) emire yaptığımın onda birini yapmadım ben bu paşama yemedi napıyım, kavanoz püresi seviyor ben sevdirnedim ya:KK43:
ağzına yüreğine sağlık bu kadar sıkıntı çektikten sonra evlatlarımdan yüzüm güler mi gerçekten:KK43: bilmukabele duan için, kat kat fazlası senin için olsun:KK200:

madem eskiyi yad ettik o zamn bir hatira gelsin #tbt yapalim :KK66: Eki Görüntüle 1713432 Eki Görüntüle 1713436
ya sen güzel hatunsun hep diyicem bunu:nazar:
veeee mutlu bir hsber din biraz cesaret verdim hadi hsdi dedim koltugun karsisina koyuyorum 1 mt mesafeden 4/5 adim atip koltuga kdr yuruyorrr oglumnn yasasinnn :KK73::KK73:
ooo maşaallah arda ya:KK9: sana da tabi:KK9:
10 gün falan oldu canım hastalığı geçeli. Ben acaba kaloriferlerden boğazı mı kuruyor diye düşünüyorum. Bi de gripten sonra başladı öksürük. Daha önce yoktu.
canım grip sonrası oksürük oluyor eymende öksürüyor

ha hay senin altının çokmuş benim üç bilezikti:) ben saklıyorum dışarı çıkınca korkuyorum

hazır mama verince hazır anne oluyorsun cicim halbu ki annelik bu mu değirmenden su taşımamız saçımızı süpürge yapmamız lazım:KK11: yazdıklarını okuyunca maşaallah güzel yediriyor diyorum ben şahsen:) emire yaptığımın onda birini yapmadım ben bu paşama yemedi napıyım, kavanoz püresi seviyor ben sevdirnedim ya:KK43:
ağzına yüreğine sağlık bu kadar sıkıntı çektikten sonra evlatlarımdan yüzüm güler mi gerçekten:KK43: bilmukabele duan için, kat kat fazlası senin için olsun:KK200:

Geçmiş olsun canım. Doktor birşey verdi mi öksürük için?

canimmm bnmmm aminnnn guzellll anne :KK66:

canim bu mama ayni mi acaba benim verdigimle bende gecen ay aldim acikcasi veriyorum ama dogru birseymi bunu vermek onuda bilmiyorum,gerci disten dolayi uyaniyor ama brn belki actir diyip yatmadan evvel hipp in orgabik iyi geceler mamasindan 1,5 ymk kasigi kdr cok az bir miktar mama veriyorum,gece surekli emiyor sabh kahvalti oglen sebze aksam yogurt aralarda emme modunda gidiyoruz hatta ben gecen bitti degisiklik olsun dedim aptamilin iyi geceler mamasini sonra 7 meyvali yulafli tahilli mamasinida aldim,acikcasi yumurta li kahvalti mihlama vs disinda haftada iki gun bu mamanin icjne su degilde portakal suyu sikip yrm muz ezip karistirip verdigimde oluyor ama duyanlar daha dogrusu hic bir fikri olmayip is olsun diye yorum yapan tiplerrr aaaaa niye hszir mama veriyorsun diyorlsr kafami karistiriyorlsr halbuki zaten meyva puresi peynirli yumurta kahvaltimiz var bunu sadece degisiklik amacli veriyorum
sen ne kdr olcek veriyorsun sabahda veriyomusun

canimm yaa bir hayirli olsun diyemedimm ya
guzel gunlerde tak diyecegim ama yatirim icin diyorsun olsun yinede gulle gule kullanin insallah
dahada iyilerini ogullarindan da gor insallah
el ustunde tutsunlar,hayirli evlatlar olsunlarr
ayy icimden geldii duuu devammm edicemm
hemen evlenmesinler cok hayirli bol gelirli kazanclari olsun,yurt dislarina seyahatlerinde senide gotursunler dunyayi gezdiren,villalar yazliklsr range rover jeepler alan,hixmetciler tutan evlatlar olsunlarrrr aminnnnnn n :KK45::KK15:
ameliyatinizda hafifcecik olup hic anlamadan ilessin insallahh hic uzulme annesi oldu bitti bi bakmissin kk da yazicaksin bile kizlar kurtuldum diye :KK66:
Yok canım bahsetiğim devam maması katı mamayı bwnde veriyorum oğluma ondan olacağını sanmıyorum..

Bizim 6 dişimiz var diğer dişler çıkıyor sansım ama diş değilmiş...

minione minione canm Bi anda mı başladı ellerini bırakıp duruyormuydu öyle heyecanla bekliyorum ki yürümesini rüyalarımda hep :)
Arhan ellerini bırakıp kısa sure duruyor ama ben onla oynarken ellerinden tutup kaldırıyorum bırakmaya çalışıyorum direk oturuyo kendi istediği zaman duruyor

:))) kiz anasi olmakta bu sus pus isinde sikintili valla yaa,birde oyle isler var degilmi
hahahaa hic unutmuyorum hastane odasibdaki yatagi icin tul dikmistim uydurmasyon bisey takilmamisti bile egreti durmustu ,ayyy ne gunlerdi yaaa terlikle tac yapmistim annm kiyilirmi bunlara demistide aynilarindan bidaha yapmistim halbuki o kiyamadigimi coktan verdim bile kuzenime ,ne gunlerdi yaaa
Me günlerdi gerçekten doğdu doğacak lohusa şerbeti bardakları oda süsleri off iyi çalıştık ama gelenlere verilecek magnet bile yapmıştim sekerli bademli keseler iyi calistiknama ne ttatli bebelerimİz oldu:-)
:nazar::nazar:Maşallah tosbige yerim dolma atacaklarını bende soracaktim artik yürümeyi diye :KK50:

10 gün falan oldu canım hastalığı geçeli. Ben acaba kaloriferlerden boğazı mı kuruyor diye düşünüyorum. Bi de gripten sonra başladı öksürük. Daha önce yoktu.
hastaliktan kalmis demekki kuzum geçer inş

Bak canım bu da oğlumun diş buğdayı pastasıydı. Gene aynı yere doğumgünü için yaptırmak istiyorum.
:nazar: çok hoşmuş canım yaptır bencede ayni yere inş güzel ge cer :KK15:
Bizimde üst dişler çıkarıyor gece ağlıyarak uyanıyor. Öksürük te var gece. :KK43: Allah kolaylık versin hepimize.
Dişte öksürük yapiyo kuzum
teşekkürler canım sizin yeni yaşınızda hayırlı olsun ara ara okudum döktürmüşsündür eminim becerikli hatunsun sen :nazar::nazar: ama fotoları göremedim :110: benim eşimde biraz pimpirikli foto işine ne der bilmiyorum bide nasıl yükleniyo buraya onuda bilmiyorum açıkçası ama yüklemeyi çalışırım en azından hazırlıkları :KK66:
hazırlıklarda olur canım yukarda solda albüm ler var ordanda olur sayfaya dosya yükle deyip de yukleyebilirsin

sorma canım yaa günlerdir düşünüyorum ne giyicem diye offf dolap dolu ama ben içlerine giremiyorum. evin borcu arabanın borcu bide bu doğumgünü falan iyice açıldık o yüzden yeni bişeyde almak istemiyorum napcam bilmem :110: olduğu kadar artık napiim çokta şık olmayıveriyim miniğim 4 4lük olsun yeter (ana yüreği işte :KK68:) sende 2. bebişi bekliyosun okudum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek: menüye gelince menü hazırda nasıl yetişcek nasıl yapcam bakalım akşama kadar işteyim zaten. patatesli börek, sakallı poğaça, cevizli kereviz salatası, nohut ve Meksika fasulyeli yeşillikli falan bi salata var o, kardan adam tatlısı, cupcake, kv sarmayla fındıklı kurabiye yapcak halası bebek kurabiyelerini yapcak yeter diye düşünüyorum o_O yazarken bile yoruldum nasıl yapcaksam :KK57:
otopsiler menü ama çeşit çok tatlım çeşit yerine milyarı çok yapsan cok yorulursun yas pastada tatlı sonuçta kolay elsin

Nego Nego malesef kusuyor ama cabuk atlatıyor kustuğu için merak etme halleder eymen :KK60:

benim sıpa sinirlenince ısırıyor :KK43: nerden öğrendi bilmiyorum Bi arkadaşın kızı var 1.5 yaaşında kızı gördümu deliriyor gelme diye oda yavrum Bi sevecen arhana sarılıp opuyor benimki nasıl bağırıyor yakaladığı yerde de ısırıyor maalesef bu kuzuyu 2defa ısırdı sonuncusu geçen hafta sonu oldu yanağı morarmış kızın.çok mahçup oldum Bi çok defa ısıracak yine deyip aldım kızı annesi bırak bişey olmaz dedi hep hatta ısırdıktan sonrada kadın almadı bile kızını eşim aldı kucağına bu grupla 2haftada bir oturuyoruz ben çok gerginim Bi sonraki oturma için

minione minione canm Bi anda mı başladı ellerini bırakıp duruyormuydu öyle heyecanla bekliyorum ki yürümesini rüyalarımda hep :)
Arhan ellerini bırakıp kısa sure duruyor ama ben onla oynarken ellerinden tutup kaldırıyorum bırakmaya çalışıyorum direk oturuyo kendi istediği zaman duruyor
tipki iki gune kdr bizde oyleydik
hep karsisina gectim hadi annecim diye bir adim atip kollarima geliyordu tum gun oyle denemeler yaptik dunde koltugun karsina koyup yRim mt ile basladik 80 cm derkrn 1 mt uzaga koydum o mesafeden koltuga dogru 4-5 adim gidiyor suan sadece bu asamadayiz ama ilerleyecegine eminim :KK66: darisi sizin basiniza

tipki iki gune kdr bizde oyleydik
hep karsisina gectim hadi annecim diye bir adim atip kollarima geliyordu tum gun oyle denemeler yaptik dunde koltugun karsina koyup yRim mt ile basladik 80 cm derkrn 1 mt uzaga koydum o mesafeden koltuga dogru 4-5 adim gidiyor suan sadece bu asamadayiz ama ilerleyecegine eminim :KK66: darisi sizin basiniza
inşallah canım
4-5 adım attıysa olur o iş artık:))
C Cucu halinin ortasına sehpa minik sandalye tutulacağı bisey koy kanepeye kadar iki üç adım atmasına fırsat ver hep yap bu alistirmayi kanepeye oyuncağı koy iki üç haftaya yürür
üstüne düşeyim biraz ama istemediği hiçbir şeyi yapmıyor kendi duruyor ama ben yapınca direk oturuyor doğum gününde yürümesini çok istemiştim ama yetişmez :)

image.jpg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpg
image.jpg
kizlarrr malum d gunumuze nerdeyse 5 hafta vat ne kdr biz bize olcaz evde yapicam desemde sonucta bu isi ele yuze bulastirmakta var
hayatimda kek pasta disinda hic kurabiye yapmadim seker hamuru na elimi surmedim bile bide superman ve 1 seklinde kurabiye yapicam kismetse birde pasta yapicaktim acikcasi d gunune iki gun kala kurabiyeyi 1 gun kala pastayi dusunuyordum,ama yinede endiseliydim hersey berbat olabilirdi,o yuzden dusundum yrn ablamin dogum gunu,hic bu yasina kdr adam akilli kutlamadik ,dur dedim bir deneyim olsun trcrube kazaniyim ,kucuk bir pasts aldim,seker hamuru aldim ve basladim ise,kurabiyelerim cokbasarili olmadilar cunku harf kaliplarini cok sevemedim birde yarisi yaptiktan sonra hatami anladim,kurabiyeyr hamuru yapistirdiktan sonra harfleri yapistirinca kaliptan cikmayinca sert bastirdigim icin 4/5 kurabiye malesef kirildi digerlerini hamuru kesip isimleri yapistirip sonra kurabiyeye koyunca oldular yinede goruntu biraz yampir yumpir ama olsun :))))
ama pastayi cok begendim hem kaplamasi cok kolay oldu hemde suslemesini sevdim ,sizce ardaninkinin de altindan kalkarmiyim ???

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpeg
    image.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpeg
    image.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 40
X