Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizimde bugün evlilik yıldönümümüzdü eşim tek taş almış banada sağolsun :) ama altın değil gümüş çünkü ben gümüşü daha çok seviyorum altın olsa takmam durur bi köşede daha değerli olabilir ama sevmiyorum napim sende git al tektaşını takıver barışın küslük olmasın aranızda boşverEşimle hala küsüz ben hiç uzatmayı sevmiyorum hatta küsmeyi bile becerwmem ama eşim biz küsünce bi kinleniyor ki sormayın
Canı kavga istiyor ama bu yoğunlukta hiç kavga edecek halim yok gücüm yetseydi şöyle biraz dövseydim onu içim rahatlardıtek taşımda oracıkta kaldı bari onu alıp takaydım
bi kayboluyorsun pir gidiyorsun biz burdayiz arkadas olarlaHayirli aksamlar anneler netim kesildi telin neti sıkıntili uc hafta oldu annemlerden geleli o kadar sıkıldim ki evde 3 haftadir bi yere gitmiyorum bi arkadas istiyorum yok malesef...
Esimede soyleyemiyorum hemen yanlis anlayip sen benden evimizden memnun degilsin diyor...
Offff off
merhaba güzel anneler nasılsınız? uzun zaman oldu yazmayalı aslında okudum ara ara ama bi türlü yazamadım iş güç koşturmaca... hepinizin bebişlerine 41.5 kere maşallah kimi yürüyo kimi çat pat konuşuyo. bizimkinde daha yürümedi. ama her yere tutunup kalkıyo sıralıyo ellerini bırakamıyor çok korkuyo sadece dede diyodu bi kç zamandır nuda bıraktı ne anne ne baba. ama bişeyler geveliyo ağzında sürekli hediyeler göndermişsiniz birbirinize çok özendim yaaa ve çok merak ettim ne güzel şeyler aldınz kimbilir. bi dahaolursa bende katılmk isterim. benim oğlumun doğum günü 8 ocak. çok kalabalık olmıcaz. aile arasında olacak ama yinede baya bi kafa yoruyorum konsept küçük prens. hani şu meşhur çizgi film karakteri. çocukken ne çok izlerdim kısmet oğluma doğum günü konsepti yapmakmış küçük prensi pastamızın üstünde küçük bi gezegen ve küçük prens olacak gülüyle. renkler bebek mavisi ve dore. masa eteği aldım dore renk. tabak bardak çatal vs. bebek mavisi olcak. bi afiş yaptırıcaz küçük prens ve bizim minnağın fotoğrafı olan. bide magnet ve çubuk süslerden yaptırıcam yine onlardada fotoğrafı olcak. yeşil gömlek yeşil pantolon aldım netten. bide sarı fular ayarladık mı kıyafet işi tamam stüdyo fotolarındada aynı kıyafeti giydiririm. asma süsleri hazır. balonlar bebek mavisi ve yine dore. buraya kadar herşey tamam. ama en önemli konulardan biri ben ne giycemmmm hiç bi elbisemin içine sığmıyorum offf offf. öpüyorum hepinizi kızlar
Nasilsin canim hamilrlik nasil gidiyor?Aynı dert bizde de var canım:)
Bebişin her şeyi ıvızırı zıvırı tamam da annesinin kıyafeti yok(( :))
Çok güzeller her şey gönlünce olsun. Mamaları ne yapcaksın, menü yaptın mı bir de?
aysimason barış kocanla tektasini da tak foto koy bize...uzatmaaa....küs durulmaz uc gunden fazla hee:))
Şaka bi tarafa esimle küs oldugumuzda bende cok mutsuz oluyrum ev sıkıyor beni Allahtan benim esim uzatmaz önemsemez dogrusu hicbirsey yok gibi konusur.
@eflalim yazamadim bilezigine bayildim cokk severim altini benim onun biraz incesinden vardi esime verdim....gule gule tak canim.
yalniz ben evde yüzük dahi takamam bilezik vs yatamam da alisinca yatilir ama.varligini farketmezsin.bir duzune bilezgi filan hic cikarmadan takanlari biliyorum:)
bitoss canim tektasini gule gule kullan... zevk tabi bende altinciyim azicik
ya zaten bırakın 3 günü ben bir gün bile küs kalamam eşim alıştı benim küs kalamadığıma bişekilde barışırdım onunla şimdi yine öyle olmamı istiyor hadi dedim busefer o gelip barışsın uzadıkça uzadı:))aysimason canım "küslüğü üç günden fazla uzatmak haramdır" de öp eşini barış:) al yüzüğünü tak... :))))
Hiçbir şey yüzüğünden önemli değil ya hıh :))
teşekkürler canım :) ayy bende bi gün küs duramam eşimle canım sıkılır.. arkadaşım falan yok başka şehire gelin gelmişim kimseyi tanımıyom etmiyom napayım mecbur barışıyorum :)aysimason barış kocanla tektasini da tak foto koy bize...uzatmaaa....küs durulmaz uc gunden fazla hee:))
Şaka bi tarafa esimle küs oldugumuzda bende cok mutsuz oluyrum ev sıkıyor beni Allahtan benim esim uzatmaz önemsemez dogrusu hicbirsey yok gibi konusur.
@eflalim yazamadim bilezigine bayildim cokk severim altini benim onun biraz incesinden vardi esime verdim....gule gule tak canim.
yalniz ben evde yüzük dahi takamam bilezik vs yatamam da alisinca yatilir ama.varligini farketmezsin.bir duzune bilezgi filan hic cikarmadan takanlari biliyorum:)
bitoss canim tektasini gule gule kullan... zevk tabi bende altinciyim azicik
Birlikte bir ömür boyu çok mutlu olun canım yüzüğünde hayırlı olsun..Canım bizimde bugün evlilik yıldönümümüzdü eşim tek taş almış banada sağolsun :) ama altın değil gümüş çünkü ben gümüşü daha çok seviyorum altın olsa takmam durur bi köşede daha değerli olabilir ama sevmiyorum napim sende git al tektaşını takıver barışın küslük olmasın aranızda boşver
amin canım hepimiz inşallah bir ömür mutlu olalım eşlerimizle.. seninde hayırlı olsun canım.. pırlanta heBirlikte bir ömür boyu çok mutlu olun canım yüzüğünde hayırlı olsun..
Bende altın yerine pırlanta tercih ederim valla hiç fena olmaz:))
Nasilsin canim hamilrlik nasil gidiyor?
Prenses yiyor mu artik.sen hep yatarak mi geciriyirsun gebeligini...merakli melahat soruyor :))
Canım profilindeki ayakkabılara bayıldım :) Serra nin doğum günü ayakkabısı heralde çok tatlılarİyiyim canım allah razı olsun:) sen nasılsın? Bebişin nasıl? Bir bebek olunca hamilelik çok hızlı geçiyor kızımda günler geçmezdi sayardım sayardım hep aynı haftada olurdum:)))
Prensesim yemiyor ama eskisi gibi ağzını bıçak açmıyor da değil. Ölçümüz çay tabağı kadar ama önceden hiçvir şeye ağzını açmıyordu buna şükr. Zorlamak istemiyorum bende..
Hamilelik de kızım ne kadar izin verirse o kadar yatıyorum iki günde bri serum alıyorum yoksa istifralardan kurtulmak mümkün değil
Ama çok şükür bugünümüze :)
Canım profilindeki ayakkabılara bayıldım :) Serra nin doğum günü ayakkabısı heralde çok tatlılar
Ayy bir prenses daha geliyo demek sagliklica gelsin inşallah canım :)) Bu ayakkabı da çok guzelmis güle güle giysin kuzucukHeheh yok canım ben de beğendim diye koydum ikinci bebeğe hazırlık niyetine.. Tahminin tuttu hihamicim:)
Serra ın dgünü ayakkabısı bu:)
Teyzesi önceden hediye almıştı ben de yeniden bir şey almak istemedim çünkü bu yaşta ayakkabıyı pek kullanmıyorlar diye..
Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inş hayırlı olsunHeheh yok canım ben de beğendim diye koydum ikinci bebeğe hazırlık niyetine.. Tahminin tuttu hihamicim:)
Teyzesi önceden hediye almıştı ben de yeniden bir şey almak istemedim çünkü bu yaşta ayakkabıyı pek kullanmıyorlar diye..
benimki tutmadı:))Heheh yok canım ben de beğendim diye koydum ikinci bebeğe hazırlık niyetine.. Tahminin tuttu hihamicim:)