2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Heheh yok canım ben de beğendim diye koydum ikinci bebeğe hazırlık niyetine.. Tahminin tuttu hihamicim:)

Serra ın dgünü ayakkabısı bu:)
Teyzesi önceden hediye almıştı ben de yeniden bir şey almak istemedim çünkü bu yaşta ayakkabıyı pek kullanmıyorlar diye..
Ayyy bende cinsiyeti merak ediyordum
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
İnsallah ben ve ablam gibi cok iyi kardes, sirdas, arkadas olurlar

Ayy bir prenses daha geliyo demek sagliklica gelsin inşallah canım :)) Bu ayakkabı da çok guzelmis güle güle giysin kuzucuk
Amin canım inş darısı istediğiniz zaman sizlere olsun inş:)

Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inş hayırlı olsun
Amin cümle evlatlar inş..

benimki tutmadı:))
Allah kucağına almayı nasip etsin canım:))
Amin canım darısı sana inş:)

Pinking Tree Pinking Tree ooo ikinci prensesmi geliyorr
cok sevindimm ne mutlu sana,Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah
Amin canım:) prenses diyoruz ama cadı çıkıyor bu kızlar:))

Ayyy bende cinsiyeti merak ediyordum
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
İnsallah ben ve ablam gibi cok iyi kardes, sirdas, arkadas olurlar
Amin canım evet bir kıza verilecek en iyi şey kız kardeş benim de ablam oldu mu her şeyin üstesnden geliyorum ve hiç yalnız kalmıyorum:) kardeşlil en güzel şey:))

Günaydın anneler:)

Her sene kışın hastalanıp serum alan bendeniz kızıma tek bakıyorum diye hasta olmamıştım şimdi annem kv yardıma geliyor diye hop yataklara düştüm, üşütmüşüm.

Hasta olmamam gerektiğinde hasta olmadım, hrr şey aslında ne kadar da psikolojik ya da ne bileyim şu evrede dolaşan enerji işi çok doğru ve beynimiz çok akıllı:) sabah sabah derdmi bu kadar anlatıyorum kusura bakmayın:)

Bir de kızım da hasta, odamıza coldmix sıktım, fazla kaçırmışım başağrısından gidiyorduk eşimle:)

Bebeği ayrı odada yatıranalr kimler? Ben de sanırım kışı geçirince ayırıcam odasını mart nisan gibi mesela, kardeşine de hazırlık olur..

Dün kızımı doktoruna götürdük.

Mutlaka açıkhava alsın. Boğaz burundaki mikroplaro açık hava temizler, eve hapsetme hasta diye dedi.

Ağız göz burun bunlaır öğret, şunun yer burası buraua koy vs öğret dedi.

Merdiven inip çıkıyor kızım, doktor ona da şaşırdı erken daha beklemem dedi. İnmek daja zordur dedi.

Bir de mutlaka d viti verin dedi. Her çocuk hastalığı d vit takviyesi ile tedavi ediliyor dedi.

şindilik böyle.. Bir de üşenmesem haftasobu kızımı oyun grubuna götürmek istiyorum bir de haebiye de anne bebek fuarı avr oraya gitmek istiyorum. Ama çok hastayız..

Mutlaka açıkhava alsın. Boğaz burundaki mikroplaro açık hava temizler, eve hapsetme hasta diye dedi.

Merdiven inip çıkıyor kızım, doktor ona da şaşırdı erken daha beklemem dedi. İnmek daja zordur dedi.

Bir de mutlaka d viti verin dedi. Her çocuk hastalığı d vit takviyesi ile tedavi ediliyor dedi.

şindilik böyle.. Bir de üşenmesem haftasobu kızımı oyun grubuna götürmek istiyorum bir de haebiye de anne bebek fuarı avr oraya gitmek istiyorum. Ama çok hastayız

Cok gecmis olsun canim..Ikinci prensesinide huzurla saglikla kucagina almayi dilerim Allah yardimcin olsun

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum sınavlara hazırlanıyorum bir yandan da sağlık problemlerim var buraya yazmayı özlüyorum arada girip okuyorum hediyeler almışsıniz çok güzel ya.
Oğlum 15 Ocak ta dogmustu. Dişi çıkmadı emeklemiyor yüzüstü kollarının üzerinde duruyor geriye gidiyor etrafında dönüyor o kadar yürümüyor ellerinden tutunca adımlar atıyor ama koltuğa tutunarak ayakta duruyor ama siralamiyor. Biraz endişelenmeye başladım. Aynı şeyleri yaşayan var mı? Ne yapsam 12. Ay da doktor kontrolü var onu beklesem mi ? Bir de bu sabah bezinde idrarinda siyahlik vardı ciddi birsey midir bilmiyorum. Genelde kaşık mama mevve yoğurt peynir haftada bir iki yumurta sarısı yiyor. Tavuk ve balık da arada yiyor ama kırmızı eti yemiyor sebze yemiyor. Mamayı devam sutu ile hazırlıyorum ve emzirme ye de devam ediyorum. Acaba beslenmesinde bir sıkıntı mi var ? Çok hareketli bir bebek hemen emekler dedim ama yüzüstü karnınin üzerinde duruyor kolları bacakları kaldırıp yuzer gibi cirpiniyor.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum sınavlara hazırlanıyorum bir yandan da sağlık problemlerim var buraya yazmayı özlüyorum arada girip okuyorum hediyeler almışsıniz çok güzel ya.
Oğlum 15 Ocak ta dogmustu. Dişi çıkmadı emeklemiyor yüzüstü kollarının üzerinde duruyor geriye gidiyor etrafında dönüyor o kadar yürümüyor ellerinden tutunca adımlar atıyor ama koltuğa tutunarak ayakta duruyor ama siralamiyor. Biraz endişelenmeye başladım. Aynı şeyleri yaşayan var mı? Ne yapsam 12. Ay da doktor kontrolü var onu beklesem mi ? Bir de bu sabah bezinde idrarinda siyahlik vardı ciddi birsey midir bilmiyorum. Genelde kaşık mama mevve yoğurt peynir haftada bir iki yumurta sarısı yiyor. Tavuk ve balık da arada yiyor ama kırmızı eti yemiyor sebze yemiyor. Mamayı devam sutu ile hazırlıyorum ve emzirme ye de devam ediyorum. Acaba beslenmesinde bir sıkıntı mi var ? Çok hareketli bir bebek hemen emekler dedim ama yüzüstü karnınin üzerinde duruyor kolları bacakları kaldırıp yuzer gibi cirpiniyor.

Geçmiş olsun annesi.
İdrarı için doktora sorabilirsin allah korusun önemli bir şey olabilir.
Ama diğer saydığın her şey normal. Bazı çocuklar emeklemez, yürüme faaliyatı 11.15 ay arasında beklenir daha yeni bekleyeceğiz yani. Sen yürüyen bebeklere bakıp geç kalmışlık hissine girme.
Haftasa bir balık yedirebilirsin et suyu katabilirsin çorbalarına mesela.
Bir de bol bol konuş, her şeti anlayıp kayda alıyorlar.
bol bol yere bırak ne hareket yaparsa yapsın ama çabalasın ve kendisi kalkmak gitmek istesi. O istek uyansın.
Dün doktoruna kızımın dişinin yarım ökktığıbı söyledim o da dişlere takılma hiç de çıkmayabilirdi bu onun gelişimini göstermez dedi.
Bence dediklern çok normal.. Mesela küçük bir bebekle arkadaşlık yapma şansı varsa obu gözlemlese o bile iyi olur. Haftasa bşr parka götürebilsen ama havalar soğudu.
Mesela kızım yeğenlerini görünce donup kalıyor seyreditor sonra bir bakmışım benim öğretemediğim şeyler oblarla yapıyor:) evcilik oynuyor ..

Gunaydin herkese :) gunlerim cok cok yogun geciyor sehirdisindan misafirler vs gelen giden bitmedi kizlar, ozlemisim ama herkesi :). Kizim kalabaligi cok seviyor iyice alisti buralarda, gorenler kalabaliga hasret kalmis cocuk diyorlar :). Cmrts donuyorum evime, kayinvalidemler bugun gittiler beni karsilayacaklar orda. İlk defa evime misafir edecegim insallah guzel gecer :)

Pinking Tree Pinking Tree canim bir kiz daha geliyor demek cok guzel ya iki kiz pespese saglikla gelsin insallah, genelde kizlarda biri cadiysa digeri daha uslu oluyor, belki kucuk kizin uslu olur :) ben bebek isini erteledim burda herkes delirdinmi diyor gurbette yapamazsin :)

hihami hihami canim size layik degil ufka bisey, daha guzeli olsun isterdim ama yogunluktan fazla ilgilenme firsatim olmadi canim umarim begenirsiniz.

Geçmiş olsun annesi.
İdrarı için doktora sorabilirsin allah korusun önemli bir şey olabilir.
Ama diğer saydığın her şey normal. Bazı çocuklar emeklemez, yürüme faaliyatı 11.15 ay arasında beklenir daha yeni bekleyeceğiz yani. Sen yürüyen bebeklere bakıp geç kalmışlık hissine girme.
Haftasa bir balık yedirebilirsin et suyu katabilirsin çorbalarına mesela.
Bir de bol bol konuş, her şeti anlayıp kayda alıyorlar.
bol bol yere bırak ne hareket yaparsa yapsın ama çabalasın ve kendisi kalkmak gitmek istesi. O istek uyansın.
Dün doktoruna kızımın dişinin yarım ökktığıbı söyledim o da dişlere takılma hiç de çıkmayabilirdi bu onun gelişimini göstermez dedi.
Bence dediklern çok normal.. Mesela küçük bir bebekle arkadaşlık yapma şansı varsa obu gözlemlese o bile iyi olur. Haftasa bşr parka götürebilsen ama havalar soğudu.
Mesela kızım yeğenlerini görünce donup kalıyor seyreditor sonra bir bakmışım benim öğretemediğim şeyler oblarla yapıyor:) evcilik oynuyor ..
Çok cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz . Haklısın doktora sorayım. Ailede kimse de bebek yok arkadaşlarımın var onlarla da görüşmeye fırsat bulamıyorum görüşebilmek icin elimden geleni yapayım bu bilgi iyi oldu Sağol.

Günaydın anneler:)

Her sene kışın hastalanıp serum alan bendeniz kızıma tek bakıyorum diye hasta olmamıştım şimdi annem kv yardıma geliyor diye hop yataklara düştüm, üşütmüşüm.

Hasta olmamam gerektiğinde hasta olmadım, hrr şey aslında ne kadar da psikolojik ya da ne bileyim şu evrede dolaşan enerji işi çok doğru ve beynimiz çok akıllı:) sabah sabah derdmi bu kadar anlatıyorum kusura bakmayın:)

Bir de kızım da hasta, odamıza coldmix sıktım, fazla kaçırmışım başağrısından gidiyorduk eşimle:)

Bebeği ayrı odada yatıranalr kimler? Ben de sanırım kışı geçirince ayırıcam odasını mart nisan gibi mesela, kardeşine de hazırlık olur..
Canim cok grcmis olsun
Bende kizi markete cikartiyorum 2 gune bir, soguk havaya da alissin biraz diye
Yatak ayirma konusunda aslinda ben uyku egitimi aldim.
İnstigramda turuncubirkiz in cekilisine katilip kaxanmistim
2 saatlik bir seminerdi, irada 6 aydan sonra yatak ayrilmali mutlaka diyirdu
Bende ayirmak istiyorum ama grce cok kalkiyor. İnsallah yaza kadar duzene girer ve bende ida ayiririm.
Senin dogumdan once ayirman alistirman cok onemli, cunku grce birinin aglamasi digerini uyandirabilir.

Pinking Tree Pinking Tree canim Allah daha iyi etsin rabbim ikinciyi verdi kolaylığıni da veriyor ins.
masallah bir prenses daha geliyor biz 4 kiz jardesiz baci gibi var mi:)
biz de sukur iyiyiz oglum yerse daha iyi olucam ama gecici donem galiba uykusu da bozuldu dişten diye düşünüyorum....

Pinking Tree Pinking Tree canim bir kiz daha geliyor demek cok guzel ya iki kiz pespese saglikla gelsin insallah, genelde kizlarda biri cadiysa digeri daha uslu oluyor, belki kucuk kizin uslu olur :) ben bebek isini erteledim burda herkes delirdinmi diyor gurbette yapamazsin :).
Valla yapmak delilik işi sanırım ama trdr zaten kimse hiçbir zaman cesaret verici konuşmuyor, hep herkes bunlar daha iyi günlerin kafasında:) hakkında hayırlısı olsun. Bebeğin geleceği varsa zaten kimseyi dinlemiyor:)) bu kızım da uslu aslında:)) sadece kendi yiyecek giyecek kendi istediğini illaki yapacak ama adaba sevmemesi ve uyumaması beni bezdirdi..

Çok cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz . Haklısın doktora sorayım. Ailede kimse de bebek yok arkadaşlarımın var onlarla da görüşmeye fırsat bulamıyorum görüşebilmek icin elimden geleni yapayım bu bilgi iyi oldu Sağol.
Kendi gibi küçükleri daha iyi gözlemliyorlar.. Bir yeğenim , kızımın ayağına vurup ıh ıh diyip onu havaya çekiyordu oturmasın kalksın diye:)) derken derken kızım da durumu kavradı onları takip ettikçe daha çok atağı oluyor diye gözlemliyorum. Ama sonuçta her bebek kendisi hazır olduğun yapacak her şeyi biz istediğimizde seğil. Sıkma canını. Hiç geç kalmış bir bebeğin yok. Daha yeni yeni anlıyorlar etrafı olan biteni. Öncesin izlesn anlasın o ds tepki verir:) harekete geçer..

Pinking Tree Pinking Tree canım çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyemizi çok mutlu olduk:))

Hediyelerimizi albüme koyuyorum..,
Çok sevindim canım:) arabayı eşim eklemiş şapkanın telafisi diye, haberim yoktu, çok sevindim... Güle güle kullansın abdullahım..

Canim cok grcmis olsun
Bende kizi markete cikartiyorum 2 gune bir, soguk havaya da alissin biraz diye
Yatak ayirma konusunda aslinda ben uyku egitimi aldim.
İnstigramda turuncubirkiz in cekilisine katilip kaxanmistim
2 saatlik bir seminerdi, irada 6 aydan sonra yatak ayrilmali mutlaka diyirdu
Bende ayirmak istiyorum ama grce cok kalkiyor. İnsallah yaza kadar duzene girer ve bende ida ayiririm.
Senin dogumdan once ayirman alistirman cok onemli, cunku grce birinin aglamasi digerini uyandirabilir.
Seminer işe yaramadı mı peki canım? Onları uygulssn herkes çok methediyor da.. Gece beslenmesini kesmek gerek diyorlar bir de..
Evet bebiş gelmeden ayıracağım, ama taşınacağı diye onu bekliyorum burada onun odası hem uzak hem soğuk..

Pinking Tree Pinking Tree canim Allah daha iyi etsin rabbim ikinciyi verdi kolaylığıni da veriyor ins.
masallah bir prenses daha geliyor biz 4 kiz jardesiz baci gibi var mi:)
biz de sukur iyiyiz oglum yerse daha iyi olucam ama gecici donem galiba uykusu da bozuldu dişten diye düşünüyorum....
Canım taksan da takmasan da yemiyor kendini üDüğün onu zorladığınla kalıyorsun. İnan geçici dönem...
Amin canım inşş kardeş gibi yok gerçekten çok şükür :)

şindilik böyle.. Bir de üşenmesem haftasobu kızımı oyun grubuna götürmek istiyorum bir de haebiye de anne bebek fuarı avr oraya gitmek istiyorum. Ama çok hastayız..
Çok geçmiş olsun

X