2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hahaha arabesk iyiymiş ama hamileyken dinleme arabesk ruhlu bi bebeğin olmasın:))
Bende çikolataya yemeğe bağlıyorum kendimi:))
Aslında ben uzatmam dışardayken mesajları attım peşpeşe evde tartışmak istemiyorum oğlum çok korkuyor biz tartışınca...
Oy bebişlern yanında hiç tartışmamak gerekiyor. Biz bir kere tartıştık bayramda onds da hareketli konuşkan bebeğim dondu kaldı bizi izledi. Sonunda babaya tokadı bastı beni öptü, kucağımızdaydı o sırada.. Ve biz şok olduk, yabancı bi tanıdığım tartışacakları zaman evinin önünde arabaya inip tartışıylrlar evde asla belli etmiyorlar çocuklarına ve de çocukları hep çok başarılı. Ama arada oluyor işte...

Canim bende aldim gecen gun bizimki cok cabuk sıkılıyor oynamiyor ben gidip boluyorum parcalari yan yana koyup oyle yerlestiriyorum sekilleri benim oynadigimi gorunce kosa kosa gelip dagitiyo yaptiklarimi sıpa oyle oynuyo :KK70:
Biz de oyuncak mutfak aldık. Ben toplayıp diziyorum o gleip dağıtıyor sabki mutfağım dağılmış givi hissediyorum:)) hiç oyuncaklara pas vermiyor kızım gelip bakıyor bu ne diye sonra da atıyo bir kenara:)

hihami hihami can gknderemedim kargoyu yine, misafir 5e 10 kala kalkti, yanlarimdada dedim kargolar kacta kapaniyor gitmem lazim filan ama anlamadilar hic oturdular :KK43: yarin insallah gondercem kusura bakma canim hediyeyi alali nerdeyse 10 gun oldu ya :KK43:
Bi ben kaldım sanıyordum:))

Arhantos 4gundur pipetle içiyor Bi komik görseniz kahvaltıda içecek dökmekten kurtulduk şükür
kızlar bide bizim üst dişler Bi garip çıktı iki üst dişin birisi ve onun yanındaki çıktı dünde diğer üst dişin yanı çıktı ama ilk çıkması gereken üst dişlerin biri yok yani üstte toplam 3diş var arada 1boşluk var o da öndeki diş

ay konularak anlatmak ne kolay ya yazarak anlatmayı beceremedim:) inşallah anlaşılır
Oh maşallah kuzuya:)

pipetle icmesi en buyuk hayalim ama bnm tombik yanak bilmiyor ve sadese isiriyor :)
bu arada biz hic icecek icmiyoruz suyu bile zar zor iciyor,kac kez denediysem iciremedim sen ne veriyorsun ?
Pekmezli su, sarımsaklı ayran:))) şekersiz meyve kompostoları, üzüm kompostosu, yarım portakal limon suyu, ıhlamur yapıp veriyorum düzenli olarak. O da içmiyor. Babaannes demli çay içiriyor onu içiyor ama sıpa!!

Kuzlar abdullah elektirikli süpürgeden korkuyor :-)
Açtığım anda 100 metre uzağına hidiyor durduğu yerden kıpırdamıyor yaramaxlık dahi yapmıyor:KK70:
Çocukların bi dönemi oluyor öyle.. Somda peşinden koşaf üstüne biner:) Yoruldun mu geç salona:) dinlen abdullah da kıpırdayamaz:))

bizimde d gunu resim cekme cercevemiz geldi cok mutlu olduk tek kusuru ismimiz ters olmus o kadar :))Eki Görüntüle 1709009
Bayıldımmm bayıldım çok güzel... Tasarım halinde de tersti sanki, ben iki farklı sırayla okumuştuk diyecektim arada kaynadı...

Öyle qz kişi gelse kutlarım ama anamı çağırdam kv var kv çağırsa görümce eltiler var eltileri çağırdam yengeler var yani ben saydıkça uzuyor en iyisi boşverryim:KK70:
Bizim durumu anlattın:)) bir de kv diyor ki toplanmışken hoca da çağıralım mevlüt okutsun:)) anamm. Dedim eşim okur daha güzel olr babasının ağzından falan kıvırdım öyle:) bir de hoca gruvu gelirse vay benim halime.

olsun ilk dvgunuz kimse olmasa bile esinle bile kutlayin kendi aranizda olsun yeter bence :KK66:
Bence de... Pasta başında anne baba çocuk fotoğrafı hevesim var ama bu gidişle yalan olacak:))

İyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)

İyi uykular tatlı rüyalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :) huzurlu geceler
Oy maşallah kuzuya... Sağlam adımları olsun inş. Bizimki de çığlık atardı heyecandan:)

Hayırlı geceler hanımlar, nasılsınız? Doğum günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bir yandan da hala misafir ağırlıyorum. Kosturmacadan giremiyorum. Bugün kızıma çok güzel bir elbise aldım. Bir iki küçük tadilatı var. Süslerimizide aldık :KK8:
Magnet çerçeve aldım kızımın fotoğrafını koyucam gerçi tam istediğim gibi değil ama çok gezip araştıracak zamanim kalmadı. hafta ici kvler gelicek 5 kisi yatılı olarak. Annemler abimler teyzemler falan derken yirmi kişi falan olucaz heralde. Yine çok yoğunum. Daha pastaya karar vericem:confused:
Tatlı yorgunluklar Allaha şükür. 6, 7 adım atıyor artik, 1 hafta var doğum gününe inşallah doğum gününde tamamen yürür. :KK73: :KK74:
Oh maşallah kızına. Sağlam adımları olsun ömrünce inş.. Elbiseyi paylaş bize de göz zevki olsun:))
Ben de pasta siparii veremedm sayı gittikçe artıyor diye:)) en sonunda düğün pastası gibi bir şey olacak herkes herkesi davet ediyor..

Buzzz gibi burasi...
Abdullah da birsey yemiyo
h u zursuz da degil.belli dis gilan olsa belli ederdi...baska bi sikintisi var mi demeden edemiyrum
Canım bebeklere bir geliyor böyle geçen ayda benim kızım ağzını açmıyordu en pis şeylere vile:KK43:

Kizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah:nazar:
Oh maşallah kuzuna. Sağlam adımları olsun onun da kazasız belasız :)

hihami hihami minione minione marifetli anneler strafor ya da mukavvadan böyle şeyler de yapıyorlar, üstüne çiçek fırfır ya da 12 ay boyunca olan fotoları koyuyorlar.

Haftasonu eniştem gelecekti, ben malzemeleri hazırlayıp çnüne koyucam onlar zevkle ve hızla yaparlar:))
100 cm boyunca vs oluyor, bu da bir fikir..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpeg
    image.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpeg
    image.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın sonunda pc geldi, alıntı yapabilirim ama vaktim yok:) oğlumla tekrar yapıcaz sonra okula götürücem sonra temizlik yapmaya çalışıcam, bu hafta hastane işleri var, ameliyat gününü belirliycez vs.

Çocukların yanında tartışmadan bahsedilmiş, biz bolca tartışıyoruz ne harika değil mi:KK11: neyse bu kadar sorunun içinde birde bunu tekrar düşünüp bunalıma girmiyim...

I imspecial albüme geniş zamanda bakıcam:) eğlenmenize sevindim:KK200:

hihami hihami minione minione marifetli anneler strafor ya da mukavvadan böyle şeyler de yapıyorlar, üstüne çiçek fırfır ya da 12 ay boyunca olan fotoları koyuyorlar.

Haftasonu eniştem gelecekti, ben malzemeleri hazırlayıp çnüne koyucam onlar zevkle ve hızla yaparlar:))
immmmcok şık çokgzll gozukuyorlarrrr :KK66:
ohhh desene o isten kurtuldun super valla birilerinin yardim etmesii
belki bizde kocaman bir yapabiliriz :KK66:

Aaa bak bi de bu vardı dimi :)) yapılacaklar listesine bunu yazmayı unutmuştum sağol canım ne ara yapacaksam heheh . Bi de pasta patlatmaca diye birşey var erkek bebeğin başına külah kız bebeklere süslü bantlardan takıyorlar bu 1 de arkasında hoş duruyo onlara da bakın kızlar instagramda bi de küçük küçük kartlar hazırlayıp gelenlere ileride bebiş okusun diye hatıra cümleleri yazdırıyolar :)) Fikirler buldukça paylaşalım kızlar minione minione

C Cucu canimmm hediyen geldi cok tesekkur ederiz
hemen albume koydukk tombik yanak gozluguyle poz vermeyi unutmadi :KK66: kesenize bereket cnm cok opuypruzzz
oyy benim,tontik yanağım beğenmenize sevindim hakkı amcası (eşim) düşündü ardanın fotolarına bakıyorduk beraber ne alsak diye bu çocuk çok karizma güneş gözlüğü yollayayım ben buna dedi :)

immmmcok şık çokgzll gozukuyorlarrrr :KK66:
ohhh desene o isten kurtuldun super valla birilerinin yardim etmesii
belki bizde kocaman bir yapabiliriz :KK66:

Aslında çok güzel fotolu olanlar var ama onlaro paylaşamadım:)

Aaa bak bi de bu vardı dimi :)) yapılacaklar listesine bunu yazmayı unutmuştum sağol canım ne ara yapacaksam heheh . Bi de pasta patlatmaca diye birşey var erkek bebeğin başına külah kız bebeklere süslü bantlardan takıyorlar bu 1 de arkasında hoş duruyo onlara da bakın kızlar instagramda bi de küçük küçük kartlar hazırlayıp gelenlere ileride bebiş okusun diye hatıra cümleleri yazdırıyolar :)) Fikirler buldukça paylaşalım kızlar minione minione
Cakesmash partisi:)) yazın yapacaktım onu kısmet oldu gezmekten:) pasta yerine yoğurt kaplıyor şekersiz yapıyorlar çocuk mıncıklayıp yiyor ya.. Kızıma da istiyordum aslında evde her şeyi hazır ama bende yapacak hal kalmadı:)) erkek bebepe külah papyon kravat yapıyorlar mesela.. Kıza boncuklar bandanalar.. Sanırım bunu yapamam :KK43: Doğumgünü ve foto çekimi yapsam yeter bana :)

:cool:
oyy benim,tontik yanağım beğenmenize sevindim hakkı amcası (eşim) düşündü ardanın fotolarına bakıyorduk beraber ne alsak diye bu çocuk çok karizma güneş gözlüğü yollayayım ben buna dedi :)
cok iyi dusunmus ayrica hakki amcaya tesekkur ediyoruz :KK66:
gunes gozlugu vardi ama cok buyuk 5-6 yastan sonra takabilecegi buyuklukteydi cok heves edip ara ara takiyordum hoppp agzina dusunuyordu buyuklugunden valla bu hopppp tam geldiii
cukkk diye oturdu :))) tekrar tesekkur ederizz gunesli gunler bizi bekler :KK59: populer annenin populer oglu :KK70:

aslinda aklima gecen sey geldiii su senin kar konseptli dogum gununux icin kar tanesini inceledim 6 kolu oldugunu farkettim ve migrosda yilbasi icin gelen yrunler arasinda kar tanesi figuru gordum buyukcene gumus simliydi
ortasina 1 yazip her 6 kola iki resim koysan 1. ci aydan 12 ye kdr ama dedim bu kiz 12 ayin resmini alip yaptimi ?

kaynanam ve doğumgunu sen çok yaşa emi gamze :) :) şu yerlere yatan smile koymak istiyorum buraya :)

maşallah paşaya,operim
haha bende çok güldüm sonradan haklisin:KK45:

Günaydın sonunda pc geldi, alıntı yapabilirim ama vaktim yok:) oğlumla tekrar yapıcaz sonra okula götürücem sonra temizlik yapmaya çalışıcam, bu hafta hastane işleri var, ameliyat gününü belirliycez vs.

Çocukların yanında tartışmadan bahsedilmiş, biz bolca tartışıyoruz ne harika değil mi:KK11: neyse bu kadar sorunun içinde birde bunu tekrar düşünüp bunalıma girmiyim...

Canım siz sağlıkla gelin bakarsın fırsat bulunca:KK66: ameliyatınız çabucak olur biter inş:KK43:
kart fikri harika ilerde bol anı olur:KK36:zaten bu resimler yapılanlar bebiş büyüyünce çok güzel resınlı anı:KK37:

gunes gozlugu vardi ama cok buyuk 5-6 yastan sonra takabilecegi buyuklukteydi cok heves edip ara ara takiyordum hoppp agzina dusunuyordu buyuklugunden valla bu hopppp tam geldiii
cukkk diye oturdu :))) tekrar tesekkur ederizz gunesli gunler bizi bekler :KK59: populer annenin populer oglu :KK70:
Haha:KK70: aktif annenin hareketli oğlu :emir_bebek:buda iyiymiş:KK45:

girme tabi canım ne gerek var şimdi bunalıma:)

inşallah hayırlı haberler alırsınız canm
bizde ocakta gidicez kontrole doğum gününü atlatıp gideyim diyorum 3ocak zaten

hahaa popüler seni :) mutlu günlerde taksın

1yaşındaki çocuğu kundaklayıp uyuttum iyi mi :) ayağımda uyuttum demiştim ya 1seferlikmiş :KK43: yine yatırdım delirdi kalktı bunu tuttum iyi Bi kundakladım kıpırdayamadı hiç sesi çıkmadı uyudu

Ben de hala kundak yapıyorım kızıma :KK43:( ve kucakfa uyuyor sallaua sallaya öyle

1yaşındaki çocuğu kundaklayıp uyuttum iyi mi :) ayağımda uyuttum demiştim ya 1seferlikmiş :KK43: yine yatırdım delirdi kalktı bunu tuttum iyi Bi kundakladım kıpırdayamadı hiç sesi çıkmadı uyudu
Ah kipirdamasalar uyuyacaklar zatende kipirdanmadan duramiyolar :) Çaglarda bi o tarafa donuyo bi obur tarafa dönüyo yataginda baya bi dolaniyo sonra garip sekillerde uyuyup kaliyo :) bikac gundur ben yanina yatinca uyuyo ama ben baska yerde olursam yanima gelmeye kalkiyor. Bazen donerken tepeme cikiyo artik :) telefonumun sarji dolunca foto yuklucem :)
Haftasonu 2 gun kaka yapmamisti sabah domates rendesine zeytinyagi kattim hemen yapti :) eyyy zeytinyagi sen ne guzel biseysinn yaa :)
Burda hava hala guzell. Dun canakkaleye gittik gezinmeye. Deniz kenarinda yuruyoruz bebek arabasunu ben suruyodum esimde yanimda yuruyo. Boş boş durmada saril bari dedim. Esimden şok bir soru geldi: Kime sarilicam???!! Ben şok oldum tamda karşıdan iki kiz geliyodu. Git dedim şu kizlara saril!! ne biliyim oyle bianda soyleyince anlayamadim diyo. Ölür müsün öldürür müsün!! Ama guzel gunun tadini kacirmamak icin uzatmadim tabi :)

C Cucu ne giricem bunalıma işim olmaz:KK53: tam kundak degilde battaniyesini kollarının altına sıkıştırıyorum ellerinide tutuyorum açmasın diye, gözünü de tülbentle örtüyorum işkence gibi oldu ya:KK70: ayağımda esşiz sesimle ninniler söylüyorum ee nin uu lu ii li üü lü versiyonlarını söylüyorum:KK53:

Ah kipirdamasalar uyuyacar zatende kipirdanmadan duramiyolar :) Çaglarda bi o tarafa donuyo bi obur tarafa dönüyo yataginda baya bi dolaniyo sonra garip sekillerde uyuyup kaliyo :) bikac gundur ben yanina yatinca uyuyo ama ben baska yerde olursam yanima gelmeye kalkiyor. Bazen donerken tepeme cikiyo artik :) telefonumun sarji dolunca foto yuklucem :)
Haftasonu 2 gun kaka yapmamisti sabah domates rendesine zeytinyagi kattim hemen yapti :) eyyy zeytinyagi sen ne guzel biseysinn yaa :)
Burda hava hala guzell. Dun canakkaleye gittik gezinmeye. Deniz kenarinda yuruyoruz bebek arabasunu ben suruyodum esimde yanimda yuruyo. Boş boş durmada saril bari dedim. Esimden şok bir soru geldi: Kime sarilicam???!! Ben şok oldum tamda karşıdan iki kiz geliyodu. Git dedim şu kizlara saril!! ne biliyim oyle bianda soyleyince anlayamadim diyo. Ölür müsün öldürür müsün!! Ama guzel gunun tadini kacirmamak icin uzatmadim tabi :)
Canım eşin kime derken çağları da kastetmiş olabilir, başka kadınları düşünse söyler mi hiç eceline susamadı ya:KK45:

X