hala mi yok elektriklerElektrik kesildi cok sıkıldım kk siz yazdim kayboldum simdi geldi...
@nnightsaill Yozgat'tayim canim cok soguk sanıyordum disariyi öğle gunes vardi ev sogudu elektirik gidince attik kendimizi disariya asagi indik geldik guzelce uyudu:)))
Ahh oglum hic yemiyo normalde de oyle hic bi doğruca yed i gini gormedim....ahhh şöyle himmm diyerek bi gun yer mi aceba((
Geldi 3-4 saat kesikti....wi-fi de gidiyor ya elektirik gidince giremiyrum net e.sukur geldihala mi yok elektrikler
Geldi 3-4 saat kesikti....wi-fi de gidiyor ya elektirik gidince giremiyrum net e.sukur geldi
Bende bilmiyrum ki valla.neye goreyse.kk dan cikmiyrum ya ondan mi aceba her gun mutlaka giriyrumŞükür kavuşturmao zaman sen nasıl popüler oldun onu şöyle bakim
Uyelik tarihiyle de alakali olabilrBende bilmiyrum ki valla.neye goreyse.kk dan cikmiyrum ya ondan mi aceba her gun mutlaka giriyrum
Haha bende uğrarım hergun ama üyeliği geç aldım aslında kİzimdan olan uyeligim devam etseydi 4 .5yıllık olurdum ama Ahme te hamileyken burayı epey üye olmadan okuyup herkesi tanidim uzaktan 5.ayda falan katıldım araniza bi daha da cikmadimBende bilmiyrum ki valla.neye goreyse.kk dan cikmiyrum ya ondan mi aceba her gun mutlaka giriyrum
Hoşgeldin bizde bugün gittik annem kaldı sadece ahmeti de parkta salladım soğuk ama hava napiyim
Ohh iyi etmişsiniz:))Hoşgeldin bizde bugün gittik annem kaldı sadece ahmeti de parkta salladım soğuk ama hava napiyimsaol canım bebekle yorum yapmak bile lüks bazen
Cook kalabalıktı yaa aynen boğazım aciyo belkide grip kaptımOhh iyi etmişsiniz:))
Benimda aycıklarıma karasular indi kuş diye herkes kendini avm ye atıyor pişman oldum haftasınu gittiğime..
söylemiyorlar:)
3ay öncesine kadar ben de ayakta uyutuyordum ama 3aydır canımı çıkardı kucakta pış pış yapa yapa hastaya şimdi hali yoktu ayağımdan kaçacak mecbur uyudu :) bakalım sonradan ne olacakbu iyi biseymi oluyor simdidesene dogdugundan beri ayakta uyutuyorum
kiskandik pipet aldik ama hata yaptim galiba inceden degilde gorseli gzl diye essek kdr kalin almisim cocuk onunla cekecegi varsada cekemezne saftirik bir kadinim ben yaa
Ba yıl dımmmm
oyyy maşallah bebeme koşturur artık evdeİyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
İyi uykular tatlı rüyalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :) huzurlu geceler
süpersiniz bununda altından kalktın canım maşallah hem çalışıpAlbüm hazır kızlarAllah kuzularimza hayırlı sağlıklı omur versin inş
Herkese günaydınlarrr
canım benim saol operim tabi
saol kuzum aynen bende hep gel git icinde kaldım ama ilk kez ailemle kutluyor olmak gaza getirdi bence hiçbirşeyle ugrasmasanda bir yaşını kutla yani süs püs hikaye ama arkasaslarinla yada aieyle küçük bisey yap sonra içinde kalır ben ikisinde 1 yaşını kutladım sonra hep evde kendi arksız da küçük pasta ile ipek tabi bu yıl kardeş torpili ile 4.yasinida kutladı ama olsunsöylemiyorlar:)
3ay öncesine kadar ben de ayakta uyutuyordum ama 3aydır canımı çıkardı kucakta pış pış yapa yapa hastaya şimdi hali yoktu ayağımdan kaçacak mecbur uyudu :) bakalım sonradan ne olacak
ayy kıssskaannçç :) :) ince al ince :)
Ba yıl dımmmm
oyyy maşallah bebeme koşturur artık evde
süpersiniz bununda altından kalktın canım maşallah hem çalışıp
bende aman yapmasam mı diyorum bazen :)
Bende alti aylikken katildim ocak annelerine ama yaklasik iki senedir uyeyim . Burasi bagimlilik yapiyo gercekten.Haha bende uğrarım hergun ama üyeliği geç aldım aslında kİzimdan olan uyeligim devam etseydi 4 .5yıllık olurdum ama Ahme te hamileyken burayı epey üye olmadan okuyup herkesi tanidim uzaktan 5.ayda falan katıldım araniza bi daha da cikmadim
Maşallah canım artik bir bir yürüyor bebisler sıra konuşmaya geldiKizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah
kaynanam ve doğumgunu sen çok yaşa emi gamze :) :) şu yerlere yatan smile koymak istiyorum buraya :)canım benim saol operim tabisende prensesini op ..hepimizin yuvası huzurlu mutlu olsun bebisleri sakin olsun pıtır pıtır yürüsün yaramaz olmasın
saol kuzum aynen bende hep gel git icinde kaldım ama ilk kez ailemle kutluyor olmak gaza getirdi bence hiçbirşeyle ugrasmasanda bir yaşını kutla yani süs püs hikaye ama arkasaslarinla yada aieyle küçük bisey yap sonra içinde kalır ben ikisinde 1 yaşını kutladım sonra hep evde kendi arksız da küçük pasta ile ipek tabi bu yıl kardeş torpili ile 4.yasinida kutladı ama olsunarhantos iyi oldu mu biraz eğer ankaraya gelecek olursan cerceveyi verebilirim kaynananda kutlama falan olursa
maşallah paşaya,operimKizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah