2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hala mi yok elektrikler

Bende bilmiyrum ki valla.neye goreyse.kk dan cikmiyrum ya ondan mi aceba her gun mutlaka giriyrum
Haha bende uğrarım hergun ama üyeliği geç aldım aslında kİzimdan olan uyeligim devam etseydi 4 .5yıllık olurdum ama Ahme te hamileyken burayı epey üye olmadan okuyup herkesi tanidim uzaktan 5.ayda falan katıldım araniza bi daha da cikmadim

İyi akşam hatunlar paşamla avm ye gittik bugün yeni geldik ve çok yorulduk:))

I imspecial herşey çok güzel görünüyor redimde nice nice mutlu yıllar olsun bebişlerine anca yorum yapabilsim:))

İyi akşam hatunlar paşamla avm ye gittik bugün yeni geldik ve çok yorulduk:))

I imspecial herşey çok güzel görünüyor redimde nice nice mutlu yıllar olsun bebişlerine anca yorum yapabilsim:))
Hoşgeldin bizde bugün gittik annem kaldı sadece ahmeti de parkta salladım soğuk ama hava napiyim saol canım bebekle yorum yapmak bile lüks bazen

Hoşgeldin bizde bugün gittik annem kaldı sadece ahmeti de parkta salladım soğuk ama hava napiyim saol canım bebekle yorum yapmak bile lüks bazen
Ohh iyi etmişsiniz:))
Benimda aycıklarıma karasular indi kuş diye herkes kendini avm ye atıyor pişman oldum haftasınu gittiğime..

Ohh iyi etmişsiniz:))
Benimda aycıklarıma karasular indi kuş diye herkes kendini avm ye atıyor pişman oldum haftasınu gittiğime..
Cook kalabalıktı yaa aynen boğazım aciyo belkide grip kaptım kızımın saçını kestim banyo yaptıracağım eğik kesmişim ama victoria bechkam oldu galiba:])

Bende popüler olmak istiyom

@minione Duha22 nasıl yaptınız kız doğruyu söyleyin
söylemiyorlar:)

bu iyi biseymi oluyor simdi desene dogdugundan beri ayakta uyutuyorum
kiskandik pipet aldik ama hata yaptim galiba inceden degilde gorseli gzl diye essek kdr kalin almisim cocuk onunla cekecegi varsada cekemez ne saftirik bir kadinim ben yaa
3ay öncesine kadar ben de ayakta uyutuyordum ama 3aydır canımı çıkardı kucakta pış pış yapa yapa hastaya şimdi hali yoktu ayağımdan kaçacak mecbur uyudu :) bakalım sonradan ne olacak
ayy kıssskaannçç :) :) ince al ince :)
Ba yıl dımmmm
oyyy maşallah bebeme koşturur artık evde
Albüm hazır kızlar Allah kuzularimza hayırlı sağlıklı omur versin inş

Herkese günaydınlarrr
süpersiniz bununda altından kalktın canım maşallah hem çalışıp

bende aman yapmasam mı diyorum bazen :)

canım benim saol operim tabi sende prensesini op ..hepimizin yuvası huzurlu mutlu olsun bebisleri sakin olsun pıtır pıtır yürüsün yaramaz olmasın

saol kuzum aynen bende hep gel git icinde kaldım ama ilk kez ailemle kutluyor olmak gaza getirdi bence hiçbirşeyle ugrasmasanda bir yaşını kutla yani süs püs hikaye ama arkasaslarinla yada aieyle küçük bisey yap sonra içinde kalır ben ikisinde 1 yaşını kutladım sonra hep evde kendi arksız da küçük pasta ile ipek tabi bu yıl kardeş torpili ile 4.yasinida kutladı ama olsun arhantos iyi oldu mu biraz eğer ankaraya gelecek olursan cerceveyi verebilirim kaynananda kutlama falan olursa

Bende alti aylikken katildim ocak annelerine ama yaklasik iki senedir uyeyim . Burasi bagimlilik yapiyo gercekten.

kaynanam ve doğumgunu sen çok yaşa emi gamze :) :) şu yerlere yatan smile koymak istiyorum buraya :)

Kizlaaarr iyi geceler oglusum artik tam anlamiyla yuruyor . Toslamayi istemiyor artik kendi destek almadan kalkip yuruyo her yere gidiyor masallah
maşallah paşaya,operim

Günaydın anneler ve kuzuları..

Çekilişin kara kedisi oldum resmen çok şükür bugün kargolamış:) bu kadar geç kaldığım için özür diliyorum aysimason hakkını helal et..

Bir de hem kızıma pembesini hem senin oğluna siyahından bir bere almıştım internetten. Üstünde annemi seviyorum yazıyor ing ama siyahında beyaz harflerde siyah lekeler vardı boyası akmış gibi onu gönderemedim( değişim yapacaklarını söylemişlerdi ama onu da yaptırmamış eşim. Onun yerine başka hediye göndereceğim inş direkt adresine göndercem ama:) böyle aracı ile iş olmuyor..

Eklentiler

• image.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…